ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ KAI ME TOO-ΔΕΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

α. “Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας -«Δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να βλέπει μόνη”.  (iefimerida.gr)

β. “Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Οι δύο μηνύσεις σε βάρος του 40χρονου

Μία κατ’ εξακολούθηση βίαιη και παραβατική συμπεριφορά σε ότι αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες δείχνουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του 40χρονου δολοφόνου της 31χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο.

Μία 40χρονη γυναίκα είχε καταθέσει δύο μηνύσεις σε βάρος του το 2020. Η γυναίκα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 40χρονο από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2020. Κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 40χρονο. Τότε αυτός άρχισε σύμφωνα με πληροφορίες να την απειλεί και να την εκβιάζει ότι θα ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές ενώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ήταν βίαιος απέναντι της. Η γυναίκα κατέθεσε τότε σε βάρος του μήνυση για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών”.

(Documeto).

***

Ούτε βίαιοι ούτε δολοφόνοι ούτε ανώμαλοι είναι οι άντρες.  Αν αυτό θα επιθυμούσαν οι κοντυλοφόροι και οι πολιτικάντηδες  για να κερδίζουν γυναικεία πελατεία ,δε θα τους …κάνουμε τη χάρη.

Λέμε, λοιπόν, μετά λόγου  γνώσεως και αξιοπρέπειας . Κάτω, αλητήριοι, τα χέρια από τις άφυλες κοινωνίες. Σταματήστε να  φορτώνεται   σεξιστικούς ρόλους στους ανθρώπους για τα δικά σας ανομολόγητα συμφέροντα.

Δεν είναι οι άντρες, ως σύντροφοι, πατεράδες, αδέρφια, σαν το τρελαμένο Ροδίτη. Ούτε οι γυναίκες σαν την ψυχοπαθή “Μήδεια” στη   Ν. Ζηλανδία  που εκτέλεσε πρόσφατα τα τρία παιδιά της .  Ο  ψυχικά άρρωστος,  ο δολοφόνος, ο βίαιος, ο   χειριστικός  μπορεί να είναι  άντρας ή  γυναίκα.  Δε υπάρχου σερνικά και θηλυκά εγκλήματα.   Δεν έχουν  σχέση με το φύλο.

Είναι ώρα  να συσπειρωθούν άντρες και γυναίκες μπροστά σε αυτό τον  κίνδυνο της εξάπλωσης της  μάστιγας του έμφυλου ρατσισμού που χωρίζει τους άντρες από τις γυναίκες .   Με κοινή δράση να πολεμήσουμε, να  μποϋκοτάρουμε όλους εκείνους που καλλιεργούν  και διασπείρουν ύπουλα το συγκεκριμένο ρατσισμό.

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι.  Και μόνοι τους. Οι Γκεμπελίσκοι, οι Μαυρογυαλούροι και  τα  φασιστικά   μορφώματα τύπου ΜΕ ΤΟΟ.  Αυτοί ,ακριβώς, που δεν έχουν  θέση σε υγιείς, ανθρωποκεντρικές  κοινωνίες.

_______________________________________________

                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.”Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για την υλική στέρηση το 2020, προκύπτει ότι το 96,7% των φτωχών νοικοκυριών και το 40,8% των μη φτωχών δηλώνει οικονομική δυσκολία να καλύψει έκτακτες, αλλά αναγκαίες δαπάνες/

Ως βασικές ανάγκες και υπηρεσίες ορίζονται η διατροφή που να περιλαμβάνει κάθε δεύτερη ημέρα κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι  και βασικά αγαθά, όπως πλυντήριο ρούχων, έγχρωμη τηλεόραση, τηλέφωνο, αυτοκίνητο”

***

΄Ωστε, είναι φτωχοί οι ΄Ελληνες , όσοί  δεν μπορούν να φάνε κάθε δεύτερη ημέρα  κρέας!  Και βασικά αγαθά είναι  το  πλυντήριο ρούχων, έγχρωμη τηλεόραση, τηλέφωνο, αυτοκίνητο.

Θα τρελαθώ σε αυτό το τόπο.  Αν ήταν  έτσι, αν βασικά αγαθά θεωρούνται το κρέας και μάλιστα με κατανάλωση κάθε δεύτερη ημέρα, η έγχρωμη τηλεόραση και το αυτοκίνητο, τότε εγώ είμαι πάμπτωχος!  Αλλά, ούτε είμαι, ούτε  νιώθω τέτοιος.   Το ίδιο και ο Σουηδός, ο Δανός, ο Ολλανδός.

Ποιος τρώει   χωρίς μέτρο,  τόσο κρέας, αν δε είναι ηλίθιος ; Και μάλιστα  αυτό το κρέας , τίγκα στις  ορμόνες;  Ούτε κάθε 15 δε πρέπει να πλησιάζει κανείς  τέτοια διατροφή.  Αλλά, κι αν δεν έχεις έγχρωμη τηλεόραση και αυτοκίνητο “χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι”;

Αναρωτιούνται  γιατί οι καρκίνοι, τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα  θερίζουν. Γιατί οι ΄Ελληνες  είναι σαβουροφάηδες  και σαπιοκοιλιάδες.   Αν δεν πάνε με αυτοκίνητο στο περίπτερο και μάλιστα για…τσιγάρα, αν δε δουν στο  χρωματιστό  γυαλί τη  μούρη της Μενεγάκη,  αν δεν έχουν τελευταίας γενιάς κινητό  και τάμπλετ,  είναι φτωχούληδες και δυστυχείς.  Α σιχτίρ!

Οι κοινωνίες του Μέλλοντος πρέπει,  και θα είναι, εκτός των άλλων,  αντικαταναλωτικές. ΄Ενα  “χάπι”  διατροφής  με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά  (υδατάνθρακες, πρωτεϊνες  κ,λπ )  θα θα είναι προσιτό σε όλους και  ειδικά στους πληθυσμούς που τα στερούνται  παντελώς σήμερα. ΄Ετσι θα νικηθεί και η μάστιγα της   πείνα παγκοσμίως.

Παράλληλα, όσα σήμερα θεωρούν  απαραίτητα αγαθά  και τα προπαγανδίζουν προς πώληση οι καπιταλιστικές βιομηχανίες για το αισχρό  κέρδος,  ενώ είναι  μόνο καταναλωτικά και άχρηστα προϊόντα, θα πάψουν να θεωρούνται  αναγκαία  για τη ζωή.

Δρόμοι διαφορετικοί χαράζονται. Πολιτισμοί αλλιώτικοι γεννιούνται.  Συνήθειες  και νοοτροπίες  άρρωστες, με το χρόνο θα εξαφανιστούν. ΄Ενας νέος άνθρωπος έρχεται.

Και θα  γίνουν  …ανέκδοτα,  σαν τον… Πόντιο   σε εκείνες τις κοινωνίες, τα δικά  μας “ψώνια” σήμερα  με    τα μπάρμπεκιου  στη αυλή ,  το ξεκοίλιασμα, τα  πιοτά , τη φούμα, το ακριβό  αμάξι με τα ζωηρά χρώματα, τα  λαμπερά ζαντολάστιχα και στο τιμόνι του το γνωστό  τύπο με  σανό ,αντί για μυαλό στο κεφάλι!

2.”Ζακ/Jackie. Γιατί ανατέθηκε η υπόθεση στον ανακριτή που είχε ήδη αποφανθεί ότι δεν έχουν ευθύνες οι άλλοι τέσσερις αστυνομικοί και ο διασώστης του ΕΚΑΒ; ● Γιατί παρακάμφθηκε η οικογένεια του θύματος από την ανάκριση;

Η δίκη για τον θάνατο του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ/Jackie Κωστόπουλου θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου και στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα καθίσουν έξι άτομα: ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης, που κατάφεραν δολοφονικά χτυπήματα στο θύμα, και τέσσερις αστυνομικοί που έχουν καταγραφεί σε βίντεο να σέρνουν τον αιμόφυρτο 32χρονο, να του πατάνε τα πόδια και τον λαιμό, να του τραβάνε τα χέρια. Ολοι κατηγορούνται για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Εκτός κάδρου ευθυνών έμειναν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς και ο διασώστης του ΕΚΑΒ που διαχειρίστηκε το περιστατικό. Στον τελευταίο επιρρίπτει σαφείς ευθύνες το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το οποίο ο διασώστης έκρινε πως ο Ζακ είναι νεκρός, δεν έκανε ανάνηψη και απέτρεψε το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που είχε φτάσει πλέον στο σημείο, να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η οικογένεια του θύματος μέσω των δικηγόρων της (Αννυ Παπαρρούσου, Χρύσα Πετσιμέρη και Κλειώ Παπαπαντολέων) είχε ασκήσει μήνυση κατά των παραπάνω πέντε προσώπων, ζητώντας την ποινική δίωξή τους. Ομως η μήνυσή τους απορρίφθηκε «με ανυπόστατο νομικά σκεπτικό», όπως αναφέρουν, και άσκησαν προσφυγή κατά της απορριπτικής διάταξης. Οπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στην προσφυγή τους, «οι αστυνομικοί εναντίον των οποίων δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ακόμα και αν δεν άσκησαν βία σε βάρος του Ζαχαρία Κωστόπουλου, με την παρουσία τους στο σημείο παρείχαν ψυχική συνδρομή» στους συναδέλφους τους που κατηγορούνται για τον θάνατο του ακτιβιστή”.

****

Το σύστημα (ευτυχώς), όσο κι αν  θεωρείται  σιδερόφρακτο και  δείχνει άτρωτο, τελικά   “σωρεύει  άνθρακας πυρός επί την κεφαλήν αυτού”!  Ανόητο και ανεγκέφαλο.

 Προτιμά να διασώσει  τους “φυλακές” του , παρά να αποδώσει δικαιοσύνη. Από σκληρότητα, πείσμα και υπολογισμό.

Δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί πως όλοι τους “κάθονται στο ίδιο  κλαρί που πριονίζουν”. Ο πάταγος θα είναι τρομακτικός και  η  πτώση τους  θανατηφόρα.

Ο Ζακ και πάμπολλοι “Κωστόπουλοι” σε όλο το κόσμο, δείχνουν το δρόμο.  Εν αναμονή της τιμωρίας τους, όσοι  διαπράττουν  τέτοιας προκλητικότητας και ασέβειας    ‘ Υβρη   στη Δίκη και τον ΄Ανθρωπο.

3.Γυναίκες του Κόσμου

efsyn.gr

“Αριστερά: Η Αντριάνα Ρίβας, πράκτορας της μυστικής αστυνομίας του Πινοτσέτ και «ανελέητη βασανίστρια». Δεξιά: Η Αντριάνα Ρίβας με τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας DINA, Μανουέλ Κοντρέρας, που μετέπειτα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 529 ετών για τα εγκλήματά του

Η «Τσάνι», όπως είναι γνωστή η 68χρονη σήμερα Ρίβας, λίγο μετά την πρόσληψή της διορίστηκε γραμματέας του αρχηγού της DINA, Μανουέλ Κοντρέρας, του δεύτερου ισχυρότερου στρατιωτικού της χούντας, που μετέπειτα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 529 ετών για μερικά μόνο από τα εγκλήματά του. Σύντομα πέρασε από ειδική εκπαίδευση κι έγινε μια από τις πιο σκληρές πράκτορες της ομάδας ελίτ «Brigada Lautaro», η οποία είχε αποστολή την απαγωγή, τα βασανιστήρια και την εξολόθρευση πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος, ιδίως των κομμουνιστών.

Δρούσαν σε ένα μυστικό κέντρο κράτησης, το Σιμόν Μπολίβαρ. Κανείς από όσους κρατήθηκαν εκεί δεν επέζησε για να μιλήσει γι’ αυτό. Η ύπαρξη αυτού του στρατοπέδου εξόντωσης έγινε γνωστή μόλις το 2007 όταν ένας μάρτυρας, ο Χορχελίνο Βεργάρα, πρώην υπάλληλος στο σπίτι του Κοντρέρας, το αποκάλυψε στο πλαίσιο της «Υπόθεσης Οδός Κονφερένσια», που διερευνούσε την εξαφάνιση της ηγεσίας του Κ.Κ. Ο Βεργάρα, που τότε ήταν 15 ετών κι είχε αναλάβει με εντολή του Κοντρέρας να πηγαίνει στο Σιμόν Μπολίβαρ για να φτιάχνει καφέ στους βασανιστές και να καθαρίζει τα δωμάτια ύστερα από κάθε βασανισμό, αναγνώρισε τη Ρίβας ως μέλος της «Brigada Lautaro»: την είδε να βασανίζει πολλούς κρατούμενους, ανάμεσά τους και τον Ντίας, και τη χαρακτήρισε μια από τις πιο ανελέητες βασανίστριες του κέντρου”.

***

Ποια η διάκριση   σε  εγκλήματα  ανδρών και γυναικών;   ΄Η στην άσκηση εξουσίας και βίας;  Να λέμε τα ίδια;  ΄Εχουμε αλλιώτικο θηλυκό και διαφορετικό  αρσενικό …βασανισμό;  Αλλιώς χύνεται το αίμα των θυμάτων τους;
Δεν είχαν  ίδια ανάλγητη συμπεριφορά οι Ναζί, ανεξάρτητα  από το φύλο τους;  Αν είχαμε   στρατιωτίνες,  αντί για  στρατιώτες, δε θα έκαιγαν τα Καλάβρυτα οι Γερμανοί;
Η βία είναι ίδια. Το έγκλημα δεν έχει  φύλο, χρώμα, ράτσα. Μόνο στο διεστραμμένο  μυαλό των κοντυλοφόρων, συναντάμε τέτοιες διακρίσεις  , που, όπως πάντα,  αδυνατούν   να δουν  τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.  “Να μοιράσουν  δυο γαϊδουριών άχυρο”.

4.Οι αρνητές επικαλούνται τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» -Τα απίστευτα έγγραφα που καταθέτουν

Ο πατέρας αρνητής με τα απίστευτα έγγραφα
**
Αυτόχθονες ΄Ελληνο- Σλαυο-Βλαχο-Ενετο-Τουρκοι υπάρχουν στα ίδια χώματα. ΄Ελληνες ιθαγενείς, δε γνωρίζει η Ιστορία  να υπάρχουν.

5.”Νίπτει τας χείρας του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ για τον «αφορισμό» στον Μίκη

Τα όσα γράφτηκαν για τον εκλιπόντα σπουδαίο καλλιτέχνη και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη δεν αποτελούν προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς, αλλά ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων» αναφέρει ο διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, με διευκρινιστική δήλωση, ο Σεραφείμ «νίπτει τας χείρας του» κάνοντας

γνωστό πως «κακώς η εν λόγω δημοσίευση θεωρήθηκε ως προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου»

εφσυν

***

΄Εβαλαν το Σεραφείμ να αφορίζει τον χριστανικώς θανόντα και ταφέντα  Μίκη!  Και ο Δεσπότης τους τάπωσε. ΄Αλλη μια γερή  σφαλιάρα στους Βαξεβάνηδες και την κολεκτίβα συντακτών, όπως γράφαμε χτες.

Αλλά, έννοια σου, δεν καταλαβαίνουν… χριστό. Τους φτύνουν ακόμα και παπάδες  και λένε βρέχει …δροσοσταλιές. Με τις υγείες σας!

Υ.Γ.  Οι ιδιοι  αλητήριοι μας έσπρωξα κι εμάς στην παγίδα. Δε είδαμε ποιος  υπογράφει το κείμενο. Πιστέψαμε συνειρμικά τα Γκεμπελάκια που έγραφαν παραπλανητικά  στον  τίτλο πως είναι κείμενο του Σεραφείμ. Ζητάμε συγγνώμη από το Δεσπότη Πειραιά.

6.Το 61% των Γερμανών χαρακτηρίζει τη θρησκεία «μη σημαντική» για τη ζωή του

***

Αν αυτό το ποσοστό θεωρείται μεγάλο, τότε μάλλον είμαστε ακόμα στο Μεσαίωνα.  Ακόμα  και τότε, ένα 30%  των  συνετών ανθρώπων,  απέρριπτε  τη θρησκοληψία.

Χρειαζόμαστε κοινωνίες 100% ΑΘΡΗΣΚΕΣ. Η μεγαλύτερη κατάρα   του ανθρώπου στη πορεία του υπήρξε ο θρίαμβος της θρησκείας .  Η εξανθρώπιση του θεού και η υποβίβασή  του  από τη φιλοσοφική του διάσταση σε ανθρωπόμορφο   θρησκευτικό τέρας, υπήρξε έγκλημα καθοσίωσης  !