ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ “ΣΟΥΤΑΡΕ” ΤΟΝ 5ο/ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ … ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ.

                                               ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Λαϊκό Νοσοκομείο: Αρνητές συγγενείς ασθενών απειλούν γιατρούς με μηνύσεις . Αυξάνονται τα επεισόδια κατά καθηγητών και γιατρών από έξαλλους αρνητές -Απροστάτευτοι, δέχονται απειλές

Από κινητοποίηση αντιεμβολιαστών / Φωτογραφία Αρχείου: INTIME NEWS

Και τί είναι, δηλαδή, τα δικαστήρια; Ο “Μπάρμπας στην Κορώνη”  των ανεμβολίαστων;  Και θα υπάρξει δικαστής που  θα δικαιώσει ποτέ ψέκι, για οποιοδήποτε λόγο;  Αν τρελάθηκαν και οι δικαστές, τότε  συνεχίστε οι παλαβοί  αυτή την παράνοια.

Μήπως  θα έπρεπε  οι νουνεχείς πολίτες  να ταράζουν στις μηνύσεις τους ανεμβολίαστους για χίλιους προφανείς  λόγους;  Και παράλληλα να απαιτούν να μη καταλαμβάνουν  τις θέσεις στις ΜΕΘ  τέτοια ψώνια, επειδή, ακριβώς ,   έχουν… κάλο στο κεφάλι.  Τις στερούν από ασθενείς που τις έχουν  ανάγκη και τις δικαιούνται. Γατί συμπεριφέρονται  ως ασθενείς και  όχι σαν    ξερόλες και  συνωμοσιολόγο-ψεκασμένους   αντιεμβολιαστές.

2. Κούλογλου: Ο Πολάκης κάνει τις καλύτερες προεκλογικές εκστρατείες για τα άλλα κόμματα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου

Από μόνη της  η ιδιότητα του ΤΙΠΟΤΑ που κατέχει  ως δημοσιογράφος αυτός ο Γκεμπελίσκος , εξηγεί όλες τις αμετροέπειες και τις  παρλαπίπες  που πετάει  κατά καιρούς. Από παλιά  έχουμε καταγγείλει  τον   …ΕΥΡΩ-βουλευτή (!)  Κούλογλου για τα ” κουλά και τα  κουφά” που πετάει με αξιοπρόσεκτη συχνότητα . (Παλιότερα είχε πάει στη Ισπανία  και είχε δηλώσει πως , αν δε βγει  ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ελλάδα, την επομένη των εκλογών ο Μιχαλολιάκος ΣΙΓΟΥΡΑ  θα έκανε  κυβέρνηση!  Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός στα καλύτερα τους.  Επί λόγω τιμής,  το είπε έτσι. Ψάξτε το. Και σε μας εδώ θα το βρείτε).

Λοιπόν,   να τελειώνουμε με σένα κοντυλοφόρε  της πλάκας. Ο Πολάκης  ό,τι και να λέει και να κάνει ,ακόμα και στα στραβά, είναι ΕΝΤΙΜΟΣ και όχι αριβίστας και δημοσιοσχεσίτης  σαν ελόγου σου. ΄Ενας άγνωστος ήταν παλιότερα  γιατρός , που έγινε πολιτικός με τον τσαμπουκά  και την  ακεραιότητα της   καθημερινότητάς του .  Ας είχε άλλου πέντε- δέκα Πολάκηδες ο ΣΥΡΙΖΑ και θα είχε απογειωθεί.

Εσύ ,ένας οθονάνθρωπος  και παραμυθατζής ήσουν μια ζωή.   Το χειρότερο… αριστερός της αρπαχτής και της πλάκας,  που  σε κάνανε “πολιτικό”,  κάτι ψώνια τηλεοσκουπιδοφάγοι σου. ΄Εχεις, μήπως, ακουστά, για “αιδήμονα σιγή”;

Υ.Γ.  3-4 βαρίδια,  Αλέξη Τσίπρα έχεις στα πόδια σου. ΄Ενας από δαύτους είναι   ο Κούλογλου, που  όντως ,”κάνει κάθε τόσο προεκλογική   εκστρατεία  υπέρ άλλων κομμάτων” ,όπως εύστοχα το  περιγράφει ο ίδιος.

Κανονικός Πεμπτοφαλαγγίτης,  ως κολλητός του  Ράπτη της γνωστής πορνοφυλλάδας.   “Σούταρέ” τον, πριν σας  κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

3. Ο Τηλέμαχος Χυτήρης αποκαλύπτει στο iefimerida.gr άγνωστα περιστατικά

 Θεοδωράκης, Μιτεράν, Παπανδρέου, Πρωτοπαππάς στο Βραχάτι το 1976-Φωτογραφία: mikistheodorakis.gr

“Η ζωή αυτού του «ανοικονόμητου τελευταίου μεγάλου Ελληνα» που θα ρίχνει βαριά τη σκιά του, όσα χρόνια και αν περάσουν, με τη μουσική του ιδιοφυία, ξεδιπλώνεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο με τη διήγηση του Τηλέμαχου Χυτήρη στο iefimerida.gr.

Τηλέμαχος Χυτήρης και Μαρία Φαραντούρη / Φωτογραφία αρχείου

 Στο Παρίσι  ο Μίκης ξανασυναντήθηκε με τη Μαρία (Φαραντούρη) και γνώρισε καλά κι εμένα.

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
»Αυτό το ”αδέλφια μου φασίστες” ήταν ειρωνικό, όπως καταλαβαίνεις, ήθελε να πει ότι μας ονομάζετε φασίστες όλους εμάς που μιλάμε για τη Μακεδονία. Αλλά ο Μίκης είχε ένα εθνικό στοιχείο πολύ δυνατό που τον χαρακτήριζε και το είχε και στην πολιτική και στη μουσική του. Ηταν εθνικός, αγαπούσε την Ελλάδα, οι ρίζες του ήταν ελληνικές. Την Ελλάδα την οραματιζόταν, την Ελλάδα ως χώρα του πολιτισμού, ελεύθερη και δημοκρατική, που να διακρίνεται σε όλο τον κόσμο, αυτή ήταν όλη η προσπάθειά του. Και αυτό σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε. Οι ξένοι, ακούγοντας το όνομά του, τον συνδέουν με την Ελλάδα –

Με το «Καραμανλής ή τανκς» δικαιώθηκε

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Μίκη Θεοδωράκη το 1992 / Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»

Η συμμετοχή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
»Μετά, ο Μίκης θεωρώ ότι παρασύρθηκε από το κλίμα της εποχής και νόμιζε ότι με τον Μητσοτάκη και την Αριστερά που συνεργάστηκε με τον Μητσοτάκη θα μπορούσε να υπάρξει μια γενικότερη ενότητα της πολιτικής στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Ο Μητσοτάκης δεν είχε βέβαια στο μυαλό του αυτό, αλλά να γίνει πρωθυπουργός και να εξουδετερώσει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πράγμα το οποίο ως γνωστόν δεν πέτυχε, αφού μετά από λίγα χρόνια, το 1993, ο Παπανδρέου ξανάγινε πρωθυπουργός.”

***

Τί ωραία μας τα λέει ο σύζυγος της Φαραντούρη, “ηγερίας” του Μίκη Θεοδωράκη, που    γέμισαν    τα ταμεία τους  αμφότεροι  με πολύ χρήμα.   Μέχρι και σήμερα. Από την…Τέχνη!    Και πώς να πεις κακή  κουβέντα για τον  αφεντικό;

“Μύθος”,  λοιπόν, ο Μίκης. Και συχωροχάρτι  από τον  πάλαι ποτέ   Μεγαλοπρασινοφρουρό Τηλέμαχο Χυτήρη.

Υ.Γ Ευτυχώς , μάθαμε από την παραπάνω  συνέντευξη στο  ακροδεξιό  έντυπο του Ράπτη  πως  το “αδέρφια μου, φασίστες και Χρυσαυγίτες”  του Μίκη στο Σύνταγμα για τη “Μακεδονία μας” ,δεν  ήταν άλλο ένα   εθνικιστικό  ξέσπασμα του μουσικοσυνθέτη,  , αλλά ειρωνική προσφώνηση στους εθνικιστές!   Αποκαλούσε ο Θεοδωράκης  το Μιχαλολιάκο,  δηλαδή , που σαν το Μίκη   …πάλευαν για τα ίδια ιδανικά του ΄Εθνους, ΑΔΕΡΦΟ του. Αλλά … ειρωνικά!    Δηλαδή, σαν να   έλεγε ο Μίκης στο Μιχαλολιάκο,   “σκάσε . Εσύ,  ως Ναζί, δεν έχεις θέση σε τέτοιου είδους συλλαλητήριο.  Εγώ  ως Λαμπράκης, είμαι ο γνήσιος Μακεδονομάχος!  Κι ας μας  βρίζουν από κοινού  οι έχοντες κουκούτσι μυαλό και  τσίπα  ΄Ελληνες”.

Τί άλλο θα ακούσουμε!

Εν τάξει. “Ποτέ μη δαγκώνεις το  χέρι που σε ταϊζει”. Γνωστό.

 

4. Μου πήρε καιρό να αντιληφθώ ότι είναι αυτή η εικόνα που αντικρίζω»: Συγκλόνισε η Ιωάννα στην πρώτη συνέντευξη στην TV

“Λίγες ημέρες μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, καθηλώνοντας, για μία ακόμη φορά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου στο σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται κοντά της αυτούς τους δύσκολους μήνες, και προχώρησε με θάρρος σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μιλώντας για την περιπέτειά της, την κατάσταση της υγείας της, αλλά και τη δίκη που ξεκίνησε και διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου”.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σοκ! Γυμνή η Κατερίνα Καινούργιου- Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου - News - Youweekly

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει γυμνή από τη μέση και πάνω! | NewsNowgr.com
Related images
Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει γυμνή από τη μέση και πάνω! | NewsNowgr.com
“Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει γυμνή”
 ****

Δεν άντεξες, ούτε σεβάστηκες την κατάστασή σου  και την τραγωδία που ζεις.    Δέχτηκες να σε κάνουν κάποια πορνοσούργελα,  τηλεοπτικό σκουπίδι. Στο δρόμο που σου χάραξε η  ροζο-σεναριογράφος  ΄Ελενα Ακρίτα!  Πώς  να γίνει; ΄Εχει από πίσω, μαθαίνουμε,  και  ο δικός σου “βίος και πολιτεία”  μπόλικο  ερωτικό πάθος   και  ρομάντζο.  “΄Ομοιος τον όμοιο του”.

΄Ακου, κυρία μου.  Αν δε σεβαστείς εσύ η ίδια  την κατάστασή σου, δεν πρόκειται να σε σεβαστεί κανείς σοβαρός άνθρωπος. Κι αν όχι τον εαυτό σου, σεβάσου τους άλλους.

Ξέρεις  πόσες χιλιάδες συνάνθρωποι  έχουν παραμορφωμένο πρόσωπο σαν τέρατα της Αποκάλυψης  ή έχουν μείνει παράλυτοι,   όχι από ερωτικές αντιζηλίες  και τέτοια, αλλά από αναίτιες  επιθέσεις  και ληστείες,   από  εργατικά , αυτοκινητιστικά  και όμοια ατυχήματα;

Αλλά   δεν  επιδίωξαν  να  χρησιμοποιήσουν την προσωπική τους  τραγωδία, για να βγουν στο γυαλί, όπως έκανες εσύ και να ανταλλάξουν  τηλεθέαση σε  σούργελα  τηλεπαρουσιαστές  για κάποια  λεπτά δημοσιότητας, που όταν “σβήσουν τα φώτα”  θα χαθεί. Και συ “μόνη και έρημη” αργότερα  από τις τωρινές λυκοφιλίες,  θα βλέπεις στο  χρωματιστό  κουτί σου, άλλες τέτοιες προσωρινές “βεντέτες”, πάντα  με συνταγή τηλεθέασης “Καινούργιου και Ναθαναήλ” και θα λες με πίκρα,  “στερνή μου γνώση…”

 1. Πρόσφερες κάτι με όσα σε έβαλαν  να πεις στο γυαλί;  Τι κέρδισε το κοινωνικό σύνολο και προπαντός ο  νέος  άνθρωπος από αυτά που είπες;  2. Σεβάσου τα προσωπικά δράματα των άλλων,  αν  δεν μπορείς να το κάνεις για τον εαυτό σου.