Κωνσταντίνε  Μπογδάνο, της Χρυσαυγίτικης αλητείας και της παράνοιας.  Αφροδίτη Μάνου της Ναζιστικής διαστροφής και της  ψυχοπάθειας . Ακούστε!

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη λίστα με ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο που αναδημοσίευσε ο Μπογδάνος

Παρέμβαση εισαγγελέα στην πολυσυζητημένη λίστα με ονόματα στην πλειοψηφία τους αλλοδαπών παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας που είδε το φως της δημοσιότητας και αναδημοσιεύτηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση.

Κωνσταντίνος Μπόγδανος / Όταν πόζαρε πλάι σε αστυνομικό με ναζιστικά σύμβολα | Αυγή

(Κωνσταντίνος Μπόγδανος.  Όταν πόζαρε πλάι σε αστυνομικό με ναζιστικά σύμβολα)
Αφροδίτη Μάνου

Ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για να στηρίξει τον Μπογδάνο: Ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά

Στήριξη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων, προσφέρει η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου με μια πραγματικά απίστευτη ανάρτηση.

*****

Καιρό πριν, σε ένα  ευρωπαϊκό  σεμινάριο  παιδαγωγικής, θυμάμαι ένα πείραμα .Ο καθηγητής έδειξε στη οθόνη  πέντε (5) παιδιά, όπως τα παραπάνω και  ζήτησε να περιγράψουμε τί βλέπουμε στις εικόνες.  Οι πρώτες σκέψεις που μας έρχονταν  αυθόρμητα στο μυαλό.

Οι περισσότεροι είπαμε πέντε παιδάκια. ΄Αλλοι  απάντησαν  δύο  μαύρα  και τρία λευκά παιδιά .Και οι λιγότεροι, τρία λευκά παιδιά χαρούμενα    και δυο μαυράκια δυστυχισμένα!

Ο τρόπος που σκέφτεσαι αυθόρμητα, η αρχική σκέψη δείχνει ένα σωρό πράγματα για σένα. Ακόμα και την ιδεολογική σου τοποθέτηση  ή το σκουπιδαριό των  ιδεασμών   μέσα στο  μυαλό σου. ΄Αλλο να βλέπεις στην εικόνα  πέντε παιδιά, χωρίς άλλο  πιο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό, πλην αυτού,   κι  άλλο να λες βλέπω μαύρα και άσπρα παιδιά, δυστυχισμένα ή χαρούμενα κ.ο.κ

Η Φύση όπλισε το παιδί με ένα φοβερό και τρομερό όπλο. Την αθωότητα! ΄Ενα παιδί  είναι παντελώς ανίσχυρο,  δεν έχει τίποτα από εκείνα που διαθέτει ο  μεγάλος  (δύναμη, μυαλό, πείρα), για να αμυνθεί.  Βρίσκεται στο έλεος του κακού.

Κι  εκεί πάνω έχει  η Φύση το  λόγο. Με μοναδική μαεστρία φρόντισε να  αφοπλίζει την κακία, την εχθρότητα, τη διαστροφή.  Το αθώο μουτράκι, η  πολυκύμαντη έκφραση στο  βλέμμα , η  πανώρια ομορφιά και η αγνότητα,  καθηλώνουν, αχρηστεύουν κάθε άλλο είδος όπλου .Η Φύση νίκησε, η  άτακτη φυγή του “κακού”, μακριά από το παιδί,   είναι δεδομένη, επιβαλλόμενη.

Φυσικός νόμος επιβίωσης . Κανείς δεν έχει τη δύναμη να κάνει ή να πει κακό για το παιδί.  Κι όχι μόνο.  Αυθόρμητα και ανακλαστικά   “μπαίνεις  ο ίδιος στη φωτιά”, μπορεί να δώσεις και τη ζωή σου ακόμα, για να σώσεις  μια μικρή , απροστάτευτη ύπαρξη   που βρίσκεται σε κίνδυνο.

΄Ολα αυτά ισχύουν,  βεβαίως,  για  τους περισσότερους,    πλην … Κωνσταντίνου Μπογδάνου,  Αφροδίτης  Μάνου και τινων  ανεγκέφαλων συμπατριωτών μας . Εδώ οι φυσικοί νόμοι ανατρέπονται, καταργούνται.  Η διαστροφή, η ψυχασθένεια,  η αναλγησία  παίρνουν τη θέση τους.

΄Οταν περνάς έξω από τον κήπο ενός  Νηπιαγωγείου και βλέπεις  τα μαθητούδια  πιασμένα χέρι-χέρι,  αγόρια ,κορίτσια, μαύρα, άσπρα, Ελληνάκια κι Αλβανάκια,  να τρέχουν και να χοροπηδούν όλα μαζί,   αν  δε χαμογελάς ,  δε λες από  μέσα σου  ” τί   χάρμα οφθαλμών, για δες …θάμα κι  αντίθαμα,  που γίνεται στο κόσμο,  μην ψάχνετε  στον ουρανό αγγέλους,   δίπλα μας είναι”,  αν, λέμε,  εσύ,  παρ΄ όλα  αυτά, το μόνο που σκέφτεσαι  είναι “τί στα κομμάτια θέλουν τούτα τα Μαυράκια και τα Πακιστανάκια, δίπλα στα…δικά μας παιδιά”, είσαι…ανώμαλος, διεστραμμένος,   επικίνδυνος.  Είσαι… Μπογδάνος και  Μάνου.

΄Οχι απλώς  ακροδεξιός,  εθνικιστής,  ρατσιστής . ΄Αρρωστος . Βαριά σακατεμένος. Είσαι από αυτούς που η γιαγιά  Ασημούλα τότε,  έλεγε  πως  “τέτοιοι κουβαλάνε την κατάρα του θεού, παιδί μου. Αν βρεθείς κοντά, τίναζε και τη σκόνη των υποδημάτων σου”!

Κωνσταντίνε  Μπογδάνο, της  Χρυσαυγίτκης αλητείας και της παράνοιας.  Αφροδίτη Μάνου της Ναζιστικής  διαστροφής και της  ψυχοπάθειας  !    Το λιγότερο (και βιαστείτε)   που έχετε να κάνετε. Βάλτε μια πέτρα στο λαιμό ,  φωνάξτε κάποιο  να σας   φουντάρει, αν ούτε αυτό μπορείτε να το  κάνετε μόνοι σας , κι αφήστε μας να πάρουμε ανάσα.  Να ξεβρωμίσει η γη από την σιχαμερή ,τη βρώμικη μπόχα της  παρουσία σας!

__________________________________________________

                                                                     ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, οι Νεο-Ναζί στην εξουσία

Ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, ο ΛΑΟΣ στην εξουσία

Μετά τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνη Γεωργιάδη, υπουργοί Εσωτερικών και Ανάπτυξης αντίστοιχα, και ο Θάνος Πλεύρης αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο και μάλιστα αυτό της Υγείας.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία του από την τοποθέτηση του κ. Θάνου Πλεύρη στη θέση του Υπουργού Υγείας.

Ο κ. Θάνος Πλεύρης το 2009 ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης έκανε, μεταξύ άλλων, την εξής αναφορά: “…..Και θα σας πω σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει: Σας προβλημάτισε η αναφορά για το Άουσβιτς. Που λέει ότι «να τηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς». Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Ότι ο κατηγορούμενος εκεί πέρα εννοεί: «Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Άουσβιτς». Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι «θέλω να εξοντώσω κάποιον;»”.

Περιμένουμε από τον κ. Θάνο Πλεύρη την έκφραση συγγνώμης προς τον Εβραϊκό λαό για την αναφορά του αυτή και σαφή καταδίκη της μισαλλοδοξίας, του αντισημιτισμού και των αρνητών του Ολοκαυτώματος, ευθυγραμμιζόμενος με τις διακηρυγμένες θέσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού.

***

Ο ΣΥΡΙΖΑ  πολλά από τα συμβάντα και συμβαίνοντα μπροστά στα μάτια μας, δεν τα πιάνει.   Φαίνεται ως οι κομματικές του  και  δη οι αριστερές του   προσλαμβάνουσες έχουν ατονήσει με τον καιρό  ή και νεκρωθεί εντελώς.  Μπορεί και να κουράστηκε μετά από δυο και παραπάνω χρόνια στην Αντιπολίτευση και βιάζεται να  λειτουργεί και να συμπεριφέρεται ως κυβέρνηση.

΄Ισως,   μετά από κάποιους μήνες ,  αυτό να είναι η νέα,  πολιτική   πραγματικότητα στη χώρα, αλλά ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας είναι αρχηγός Αντιπολίτευσης και όχι πρωθυπουργός.  Και ως τέτοιος οφείλει  να  πολιτεύεται,  δραστήρια και  σκληρά. Να μην  τους αφήνει σε “χλωρό κλαρί”  μετά τα τόσα εγκλήματα που έχουν  διαπράξει και  τα  περισσότερα έχουν περάσει σχεδόν  στο ντούκου.

Πώς να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός  πως  σήμερα,  με μια  κυβέρνηση φασιστοναζιστική  στη εξουσία με τα κορυφαία στελέχη της, όχι απλώς να  τρίβονται  με την Ακροδεξιά, αλλά  τουλάχιστον   τρεις  υπουργοί της  να  ομνύουν   φιλοΧρυσαυγίτικα;  Δεν όφειλε ΟΛΗ η Ευρώπη σήμερα να γνωρίζει πως τη Ελλάδα κυβερνούν    Ναζιστοζόμπι που αδίστακτα  προτείνουν «να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Άουσβιτς»!

Κι ακόμα. 2-3  πολίτες δε βρέθηκαν  ως τώρα  να στήσουν μια  σκηνή  έξω από το Υπουργείο Υγείας και  κάθε πρωί να υποδέχονται το Ναζί υπουργό με σάπια ζαρζαβατικά;  Να μάθει ο κόσμος στα πέρατα της γης   ποιοι και πώς  κυβερνούν  μια  χώρα που σεμνύνεται πως  γέννησε τη Δημοκρατία και πρόσφατα πολέμησε το Ναζισμό.

Σε λίγο, δε θα αποτελεί  έκπληξη, αλλά μάλλον  κυβερνητική  υποχρέωση και πρωτίστως  βρώμικη , κομματική κίνηση  ,  αν  ο πρωθυπουργός  μετά των υπουργών του    Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη και των λοιπών   ναζιστικών  εκτρωμάτων  στελεχών  στη παράταξη (αφθονούν)   σκληρύνουν κι άλλο  τον ακροδεξιό τους λόγο. Θα τα δώσουν όλα από δω και πέρα,  μια και  δεν τους παίρνει πια να ψαρεύουν  στα θολά νερά του λεγόμενου Κέντρου.

Το  κομματικό κέρδος ,όντως,  θα είναι μεγάλο.   “Είναι πολλά τα λεφτά , ΄Αρη”.  Τα ορφανά του Μιχαλολιάκου δεν έχουν πια  στέγη. Ψάχνουν απεγνωσμένα μαντρί. Ο Τράγκας, τους είναι λίγος.  Τα ναζιστόπαιδα της κυβέρνησης είναι πιο δυναμικά και πιο ξεφωνημένα.

Να μη μας διαφεύγει, άλλωστε,  και η εξής αλήθεια.  Οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χ.Α , Δεξιά καλόπαιδα ήταν,  που κάποια στιγμή  αγανάκτησαν   και πέρασαν τα εσκαμμένα. Καιρός να γυρίσουν πίσω. Τους μαυλίζει   καλά  ο Κούλης με τους  κράχτες που διάλεξε  να κάνει υπουργούς.

Ευδόκησε ο  Κωσταντίνος  Πλεύρης να κάνει και να δει  το γιο του σαν τα μούτρα του.  Ντροπή βέβαια,  δε ζητάμε να έχει “Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”.

Απαιτούμε , όμως, και μάλιστα αυστηρά και δια…ροπάλου,  να σέβεται τους νεκρούς μας. Και να  φροντίζουν να το βουλώνουν αμφότεροι, πατέρας και  γιος,  όταν μιλούν  για ΄Αουσβιτς και Ολοκαύτωμα .

Σκασμός Ναζιστο -Θρσίμια! Βοά εκείνο το αίμα ακόμα!

 

2.Ρωσία εκλογές: Νικητής η Ενωμένη Ρωσία του Putin – Ελέγχει τα δύο τρίτα της Βουλής

Ρωσία εκλογές: Νικητής η Ενωμένη Ρωσία του Putin – Ελέγχει τα δύο τρίτα της Βουλής

…Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο ωστόσο για τη γενική συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές, η οποία κινήθηκε στα παραδοσιακά χαμηλά επίπεδα (47,88% ,όπως στις προηγούμενες εκλογές του 2016).

****

Αυτές είναι εκλογές: ΄Οχι, παίζουμε!

Ζήτω η  Ρώσικη Δημοκρατία.

Ζήτω  ο μέγας ηγέτης Πούτιν.

Ζήτω  η Μεγάλη και ένδοξη  Ρωσία των ημερών μας , μοναδική  στον  κόσμο κυβέρνηση που επισήμως κυβερνά η Μαφία με αρχιΝονό το Νέο  “Τσάρο”.

 

 

3.Ξένια Μοτσκαλίδου: Η πρώην παίκρια του GNTM αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο μοντέλο- «Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν»

Ξένια - «GNTM»: Είμαι κάτι απροσδιόριστο

“Η 23χρονη έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι έχει αλλάξει αρκετά, έχει χάσει κιλά, ενώ πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο. «Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Ξένια Μοτσκαλίδου ανέφερε: «Δεν μπαίνω στα κουτιά αγοριού και κοριτσιού. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο και απροσδιόριστο. Το έκανα σαν επιλογή για να μη βάζω στον εαυτό μου λόγια που άκουγα. Θέλω να νιώθω ελεύθερη. Δε βλέπω φύλο. Βλέπω ανθρώπους. Το εσωτερικό παραπάνω από το εξωτερικό. Με ενδιαφέρουν όλα. Είμαι ανοιχτή σε όλους και όλα”.

***

Σωστό αυτό που  λες, Ξένια.   Πρέπει να βλέπεις τον  άνθρωπο ,όχι φύλα.  ΄Ομως, εγώ στη φώτο σου,   βλέπω, αντίθετα, να   αυτοπροσδιορίζεσαι  ως φύλο, και μάλιστα  με το   “βυζί έξω” για υπογραφή.

Ο άφυλος, κορίτσι μου,  αρνείται να κουβαλάει  σεξιστική  ταυτότητα. Αρχής γενομένης  από την εμφάνισή του. Το ρούχο και την κίνησή του. Μετά προχωράει στα επόμενα. ΄Ολα δοκιμάζονται  στην πράξη και όχι στο μπλα-μπλα για δημοσιότητα.

Οπότε,  ίσως, καλύτερα να έλεγες πως  είσαι  Bisexual.  ΄Ομως,  αυτό είναι άλλο πράμα. ΄Αλλο άφυλος και άλλο, όπως εσύ, με κολλημένο ,όπως και τω άλλων, το  πορνο- τσιπάκι στο μυαλό σου,   τρυγώντας ηδονή  πότε  από τους  μεν, πότε  από τις δε. Δε είσαι κι εσύ παρά  ιέρεια του  σεξισμού και της  αισχρής βιομηχανίας της.