ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ,ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ….

                              ΣΤΑΘΕΡΗ  (ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αν διαφέρει από τα άλλα,  είναι γιατί εκείνα, αρνούνται  να βάλουν Μάσκα. Δείχνουν το απαίσιο τους πρόσωπο, όπως, ακριβώς,  είναι.

Σε αντίθεση με τη Δημοκρατία  που σε όλες τις παρουσίες της, κυκλοφορεί (ανάλογα   την…περίσταση)… Μασκαρεμένη! Γι΄ αυτό, οι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, ΑΠΕΧΟΥΝ χρόνια τώρα     από το θέατρο των εκλογών.

Αν , όμως, αποφασίσουν να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζουν   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

Όπως συμβαίνει πάντα.  Τον Κένεντι αντί του Νίξον,  τον Ανδρέα Παπανδρέου, αντί του Κων. Μητσοτάκη, τον Μπάιντεν, αντί του Τραμπ,  τον Αλέξη Τσίπρα ,αντί του Κυριάκου  Μητσοτάκη.

_________________________________________

 

Με ονόματα – έκπληξη το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Με ονόματα – έκπληξη το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

“Ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες σχετικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση η Έλενα Ακρίτα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα”. (Documento)

***

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ,ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ….

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ  ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ  ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ  ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ  ΑΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.

Η ΄Ελενα Ακρίτα,  Συριζαίοι μου, οφείλατε να γνωρίζετε  πως είναι η πεμπτουσία και  η ενσάρκωση  της ελληνικής παθογένειας και   της υποκρισίας .  Ασφαλώς και τούτη,  γέννημα θρέμμα του πελατειακού, κομματικού συστήματος και της οικογενειοκρατίας.

Θα σας θυμίσουμε πως

α.  Είναι κόρη του  Ελληνοκύπριου Λουκή Ακρίτα, άρα και τούτη, όπως οι περισσότεροι  γόνοι που διαπρέπουν  στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς, δεν έχει δική της λάμψη. Τη δανείζεται από τον πατέρα της, ως ετερόφωτο αστέρι.

β. Ανήκει στο εγκληματικό συνάφι της Γκεμπελικής συμμορίας.

γ.   Ως αδαής , δοκησίσοφος, αμετροεπής και γενικώς, αναρμόδια,   ομιλεί συνεχώς και αδιαλείπτως   επί παντός επιστητού.

δ. Πανελλαδικώς,    φέρεται και αναγνωρίζεται, ειρωνικώς  και χλευαστικώς  ως ο …εθνικός μας  χωροφύλαξ  και εισαγγελεύς.

ε.  Αβρόχοις ποσί με τα  ροζ σκετσάκια στις σαπουνόπερες και με τους παχυλούς μισθούς από  ματωμένα λεφτά,  διαθέτει σπίτια  και παλάτια στις Λόντρες  για τα… γεράματά της,  όπως η ίδια συγκινητικά και υπερήφανα  ενημερώνει το  πανελλήνιο . (σ.σ.  Να πάει να τα πει αυτά και ως  …αριστερή  τώρα πια(!) στη  θεία  Χαρίκλεια από το Περιστέρι,  καθαρίστρια  60 χρόνια , που ψηφίζει   Αλέξη Τσίπρα και  ζει στα 90 της  στην υπόγα της  οδού Καποδιστρίου στη περιοχή  Τσαλαβούτα, πάλαι ποτέ και γειτονιά  της παράγκας!)

Δε θα σας πούμε άλλα για τέτοιες  και πολλές  άλλες   πομπές της. Θα σταθούμε μόνο σε δύο ανοσιουργήματα, που ίσως, έστω και την εσχάτη ώρα, προβληματίσουν και  συνετίσουν  τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμήσει να ανακοινώσει  ότι την τοποθέτησε σε αριστερό ψηφοδέλτιο.

1.Υπήρξε το χαϊδεμένο παιδί του εκδότη Χρήστου Λαμπράκη. Είναι αυτός που δολοφόνησε, με όπλο  το ΒΗΜΑ,   τον αγνό ιδεαλιστή, αγωνιστή Βασίλη Τσιρώνη. Επί χρόνια η συγκεκριμένη Γκεμπελίσκος   υπηρέτησε ως πιστό ΔΟΛ-ΟΣΚΥΛΟ τον χειρότερο εκδότη που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα . Είναι εκείνος που   ανέβαζε και κατέβαζε επί σειρά δεκαετιών κυβερνήσεις… κατά το δοκούν και  συμφέρον.

2.Ωσαύτως, μετά το πέρασμα του (πολυ)αμαρτωλού συγκροτήματος στον εφοπλιστικό στόλο του Ε. Μαρινάκη, κατηγορούμενου  για μεταφορά τόνων ηρωίνης, η αυτή (επιεικώς)   ασεβής κυρία,  συνέχισε να προσφέρει τις  δουλικές και αμετροεπείς υπηρεσίες στο ΔΟΜ πλέον,  με παχυλούς μισθούς από τα ναρκοδολάρια του αφεντικού της.

 

 

 

ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ  επέλεξες, Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα σε  χιλιάδες έντιμους ,αξιοπρεπείς και με παιδεία  ΄Ελληνες να βάλεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για να την αναδείξεις και …Μητέρα του ΄Εθνους, πέραν  των άλλων επίζηλων τίτλων της  ;

Ντροπή,  παίδες. Αλέξη Τσίπρα…Τσίπα!

 

Υ.Γ Βομβαρδίστε με μέιλ διαμαρτυρίας την Κουμουνδούρου, όσοι  από τους Συριζαίους διακατέχεστε από  δίκαια οργή και αγανάκτηση για το νέο έγκλημα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ