Ανδρέας Λοβέρδος οδεύων  προς Κορυδαλλό, υποβασταζόμενος από τους Γκεμπελανθρώπους του.

  Σοκ από το τροχαίο στη Βουλγαρία με τους 46 νεκρούς: Κάηκαν ζωντανοί στο λεωφορείο -«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σοκ με το τροχαίο στη Βουλγαρία

****

΄Ηταν θέμα χρόνου να συμβεί μια τέτοια τραγωδία  στη γείτονα με τους δρόμους  που έχουν, την  τροχαία και  την οδική συμπεριφορά   του Βούλγαρου  οδηγού. ΄Εχω οδηγήσει σε  αυτές τις καρμανιόλες  εκατό  φορές. Σόφια – Ρούσε…ο Χάρος βγήκε παγανιά!

Γράφαμε γι αυτό το αίσχος παλιότερα:

“Σκάνδαλο στη Βουλγαρία: Ο επικεφαλής της μεθοριακής αστυνομίας διακινούσε μετανάστες

Σκάνδαλο ξέσπασε στη Βουλγαρία, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο επικεφαλής της μεθοριακής αστυνομίας της Βουλγαρίας Αντόνιο Ανγκέλοφ και ο αναπληρωτής του διακινούσαν… μετανάστες.

Αμφότεροι απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους, εξαναγκαζόμενοι σε παραίτηση”.

Να ήταν το μοναδικό σκάνδαλο στη Βουλγαρία! Η χώρα είναι ίσως ,μετά την Αλβανία, η πιο διεφθαρμένη στην Ευρώπη. ΄Ολα πωλούνται  και αγοράζονται στη γείτονα. Ακόμα και να  περνάς εποχούμενος στους δρόμους της.

Αν είσαι οδηγός στη Βουλγαρία, ειδικά ξένος και  θες να διασχίσεις μια απόσταση 10 χιλιομέτρων ,οφείλεις να πληρώσεις…διόδια στους τροχονόμους, που καραδοκούν κρυμμένοι στις στροφές των δρόμων. ‘ Οχι, βέβαια,  για να τσακώσουν τους παραβάτες, αλλά για να ληστέψουν τους οδηγούς.

Γράφαμε γι΄αυτό το θέμα (4-10-2011)

“ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων διαδήλωσαν εναντίον της εγκληματικότητας που, όπως ανέφεραν, δημιουργούν ομάδες αθιγγάνων, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια και συλλήψεις.

.

“΄Ολα τα χει η Μαριωρή ,ο φερετζές της λείπει”.

Η Βουλγαρία, μετά την Αλβανία, είναι η χειρότερη βαλκανική χώρα από άποψη εγκληματικότητας. Αλλά και η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι σχεδόν δραματική. Για να μη μιλήσουμε για τη διαφθορά και  τη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα συναλλαγής με το κράτος. ΄Ενα βιωματικό παράδειγμα θα καταθέσω, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της διάβρωσης του κράτους και της διαφθοράς των υπαλλήλων του.

΄Εχω ταξιδέψει πάνω από εκατό φορές στον αυτοκινητόδρομο Σόφιας-Ρούσε.Η διαδρομή είνα μια κόλαση. Στενός δρόμος (πλην 80 χιλιομέτρων βγαίνοντας από Σόφια), οδόστρωμα πεπαλαιωμένο, τούνελ “αρχαία” και πολλά, επικίνδυνες προσπεράσεις οδηγών.  Αλλά, αυτά είναι τα…καλύτερα. Γιατί από Πλέβεν μέχρι Ρούσε αρχίζει η πραγματική κόλαση. Ολοζώντανοι παραμονεύουν ανά 500 μέτρα ο Προκρούστης , ο Σίνης  ,ο Περιφήτης για να ληστέψουν τους δυστυχείς ταξιδιώτες. Και οι ληστές αυτοί είναι κανονικοί… αστυνομικοί.  Κρυμμένοι πίσω από στροφές του δρόμου, μόλις δουν αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, εφορμούν, το ακινητοποιούν και σε έξαλλη κατάσταση στα βουλγαρικά σου δίνουν να καταλάβεις πως έτρεχες με…140! Εσύ παθαίνεις, προσπαθείς να τους εξηγήσεις στα αγγλικά ότι σε τέτοιο δρόμο ούτε με 60 μπορείς να πας (και με τόσο πήγαινες),αλλά χάνεις τα λόγια σου. “Δεν καταλαβαίνουν θεό”. Σου ζητάνε (σου αρπάζουν καλύτερα) τα “χαρτιά” σου, κρατούν το δίπλωμά σου και σου λένε “φεύγα τώρα”. Διαμαρτύρεσαι, φωνάζεις, ρωτάς γιατί όλα αυτά, αφού δεν έκανες παράβαση,  απειλείς πως θα τους αναφέρεις, αλλά, αν συνεχίσεις, κινδυνεύεις να σου βάλουνε χειροπέδες ή να σου σπάσουν κανένα κλομπ στην πλάτη και να πας μέσα για… αντίσταση κατά της αρχής. Η μόνη ΛΥΣΗ είναι να βγάλεις ένα 10άευρο,να τους το δώσεις ευγενικά και με υπόκλιση ,οπότε σου επιστρέφουν το κατασχεθέν δίπλωμα, σε κτυπούν φιλικά στην πλάτη, σου λένε… ελληνοπρεπέστατα «ευχαριστώ κύριος» και εσύ συνεχίζεις ευτυχής το δρόμο σου που γλίτωσες τη φυλάκα με μόλις 10 ευρώ.

Αν πάντως (όπως ο γράφων) για λόγους αξιοπρέπειας ,”αρχών” – “φιλοσοφίας ζωής”,  αρνηθείς να καταβάλεις “λύτρα”, για να περάσεις από την… Κακιά Σκάλα της Βουλγαρίας, θα διανυκτερεύεις κάθε φορά στο αστυνομικό τμήμα Πλέβεν-Ρούσε, μέχρι να βαρεθούν να σε κρατάνε, αφού καταλαβαίνουν πως δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα από σένα και τους έγινες μπελάς, οπότε  σου δίνουν το… αποφυλακιστήριο.

Υ.Γ 1. Αν σου συμβεί κάτι από τα παραπάνω, μη χάσεις το χρόνο σου και στείλεις έγγραφη διαμαρτυρία στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Αθήνα, σε εισαγγελέα ή αρμόδιο Βούλγαρο υπουργό ,δεν πρόκειται να λάβεις ποτέ απάντηση.

 2. Κατά τα άλλα, οι Τσιγγάνοι φταίνε για το χάλι της γειτονικής χώρας. Αυτοί γίνονται… εισαγγελείς, μπάτσοι, τροχονόμοι, δημόσιοι υπάλληλοι.

Τι τα θες!  ΄Οταν έχεις  μέσα σου το φασισμό, στο μέτρο που σε παίρνει, εκδηλώνεις πάντα το Χιτλερίσκο που κλείνεις μέσα σου. Δεν κρύβεται ο άτιμος με τίποτα.

____________________________________________

                                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ  ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS .ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

“Εν προκειμένω, η εισαγγελέας πρωτοδικών Ελένη Μιχαλοπούλου στην πρότασή της περιγράφει αναλυτικά πώς είχε στηθεί το δίκτυο του φαρμακευτικού κολοσσού στη χώρα μας προκειμένου να δωροδοκούνται γιατροί και να συνταγογραφούν φάρμακα της εταιρείας. Ενα απ’ αυτά ήταν το Lucentis, το φάρμακο για τη θεραπεία της ωχράς κηλίδας, για την υπόθεση του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας και νυν υποψήφιου αρχηγού του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ανδρέα Λοβέρδου”.

***

Και σήμερα μούγκα στη στρούγκα .  Οι Πετσοπατσαβούρες μιλιά για τη ιστορική απόφαση  της εισαγγελέως, όχι τόσο  να στείλει στο σκαμνί τους ενόχους του σκανδάλου, όσο για τη στάση γενναιότητας και άρνησης  να ενταχθεί στην ομάδα  διαπλοκής.

Για ντροπή ,ας μη μιλάμε.  Το αληταριό   της Πετσολίστας και η αξιοπρέπεια  έχουν πάρει προ πολλού διαζύγιο. Αλλιώς, δε θα τους λέγανε αλήτες.

Γνωστό και ευκταίο.  Σχολές Δημοσιογραφίας δε θα υπάρχουν στις μελλοντικές κοινωνίες.  Να συνεχίζουν  και τότε να δίνουν    διπλώματα   επίσημης αναγνώρισης της ψευτιάς και της απάτης;  Τότε δε θα είναι οι κοινωνίες που προσδοκάμε.

Στις επετείους  κατάργησης αυτού του αίσχους της Γκεμπελικής Δημοσιογραφίας   εκείνες τις εποχές,   θα  δείχνουν διάφορα.   Π.χ , μια σχολή δημοσιογραφίας στην Πατησίων με  μια τεράστια ταμπέλα  και  μεγαλογραφή, που   θα λέει:     ΨΕΜΑ- ΑΙΜΑ- ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤA ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΥΣΑΦΙ.

΄Η θα ζουμάρουν     τον Αλαφούζο, τον Κυριακού, το Ράπτη, τον Κουρτάκη και τον Μαυρίδη  (ως πιο …μούρες τούτοι ) από τη σειρά των Πετσοτραφών    λαμόγιων   ,να κρατούν στους ώμους τους το Λοβέρδο και  κάτω από  τις φωτογραφίες της  ομάδας  των    καταζητούμενων του Λευκού Κολάρου   η   λεζάντα:  ” Ανδρέας Λοβέρδος οδεύων  προς Κορυδαλλό, υποβασταζόμενος από  τους Γκεμπελανθρώπους του.   Και κατακλείδα:    “Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό χρυσάφι.

2. Βουλή: “Ξεκίνησαν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για γκάλοπ και κονδύλια στα ΜΜΕ”

Ολομέλεια

Ούτε τα γκάλοπ ούτε τα κονδύλια είναι το πρόβλημα. Το μέγα πρόβλημα.

Αν  εκεί θα επικεντρωθεί η έρευνα ,θα πρόκειται για  ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών μαφίας.  (Γιατί τα πήρε ο Ράπτης και όχι ο Βαξεβάνης).   Το πρόβλημα είναι συνολικό  και έχει   ένα κεφάλαιο  με υποκεφάλαια.    Τίτλος:  “Ο  Γκέμπελς  ζει, αυτός τους οδηγεί”

3. Δημοσκόπηση-κόλαφος για την κυβέρνηση

“Συγκεκριμένα, στην έρευνα της εταιρείας Alco για λογαριασμό του Open, η πλειονότητα (ποσοστό: 54%) των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ μόλις περίπου ο ένας στους τρεις (35%) εκφράζει την ικανοποίησή του.”

***

Δηλαδή,  τα συνεταιράκια  στην κολεκτίβα  μας λένε. ΄Αμα η διαφορά είναι διψήφια,  οι πετσινοδημοσκοπήσεες  μοιάζουν  μούφα.΄Αμα είναι στο μονό, όπως τώρα εκεί στο 9,  είναι ορίτζιναλ  δημοσκόπηση, αλλά κόλαφος για τον Κούλη.

Δεν τους πιάνεις πουθενά. ΄Ο,τι νά ΄ ναι.

4. Πρωθυπουργός σε  Τσίπρα: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια

Καλά, να πάθεις , Αλέξη Τσίπρα.΄Ολα εδώ πληρώνονται. Θα σας κρεμάσουν και κουδούνια σε λίγο στο ΣΥΡΙΖΑ οι  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Μετά από όσα σας   φόρτωσε  ο  πρωταθλητής της ψευτιάς και της απάτης,  δε τολμάτε να βγείτε και να κάνετε σημαία το σκάνδαλο των σκανδάλων πως ο Κώστας Καραμανλής  χρεοκόπησε τη χώρα.   Και τον έσωσες εσύ, Αλέξη Τσίπρα.  Με την ΟΜΕΡΤΑ.

Σου  “δώκανε” τον Καμμένο να κάνεις κυβέρνηση και …έβαλες φωτιά  στην αριστερή σου αξιοπρέπεια.  Πρόσφερες  ως αντάλλαγμα , δικαστική ασυλία  για το μέγα αυτό έγκλημα που διέπραξε η Δεξιά.  Και να πού οδήγησε η ατιμωρησία.

΄Οχι ,που δε θα το τολμούσε  ο Κυριάκος.  Τί γιος του πατέρα του θα ήταν;  Θρασύς,  προκλητικός και  ψευταράς. Τα κύρια προσόντα στο  βιογραφικό της φαμίλιας.   Η “αγκινάρα κάτω από την καστανιά θα πέσει” λέμε κάτω στα  ορεινά  καστανοχώρια μας.

Καλά να πάθεις. Το ευχαριστιόμαστε,  ιστορικώ δικαιώματι!

5. Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με τη γοητευτική μητέρα της -Της αφιερώνει τη νέα συλλογή κοσμημάτων της

Η Δούκισσα Νομικού με λευκά ρούχα

Αυτό το σούργελο δεν είχε παλιότερα τηλεοπτικό προαγωγό  το ανεκδιήγητο εκείνο λαμόγιο  Θέμο Αναστασιάδη, που γύριζε τη Γαλλία με τίγκα λινάτσες ευρώ από  τη ροζ  Καραμανλο-ιστορία  με το Ζαχόπουλο και  τις άλλες γνωστές και άγνωστες  κομπίνες του  ; Αν κάνω λάθος,  διορθώστε με.

6. Φαίη Κοκκινοπούλου: Ο καλοπληρωμένος Άρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος, αφήνει άνεργους 20 άτομα

Φωτογραφία από την παράσταση Ρινόκερος

“O Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης «Ρινόκερος», όπως αποκάλυψε χθες το iefimerida.gr αποχώρησε από αυτή, καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Την είδηση σχολίασε η Φαίη Κοκκινοπούλου κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook. Αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε ότι ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος στην παράσταση, ενώ τόνισε και τις συνέπειες που θα έχει για άλλους εργαζόμενους στο έργο η αποχώρησή του.”

***

Και ανισόρροπος ψεκασμένος και υποκριτής. ΄Ολοι αυτοί  τέτοιοι είναι. Αυτογνωσία γιοκ .Και  η  αντίφαση πέρα, ως πέρα!

 

7. “Μη με αφήσεις ποτέ γιατί θα σου κάνω κακό»: Το βίντεο-γροθιά στο στομάχι της Lacta για τις γυναικοκτονίες”

Lacta

***

΄Η ,

Μη με αφήσεις ποτέ γιατί θα σου ρίξω βιτριόλι

΄Η θα σου ξεκοιλιάσω τα παιδιά σαν τη  Μήδεια.

Δώστε ένα καλό  μάθημα στην κερδοσκοπία   της Lacta (σιγά που κόπτεται το μαγαζί ποιος  ζει και ποιος πεθαίνει).  Διαφήμιση κάνει  αδίστακτη και  κουτοπόνηρη.

Να  θυμάσαι, όταν την αγοράζεις,  πως   ως βιομηχανία της κερδοσκοπίας ,  βάζει   πλάτη στο φασισμό  και τον  έμφυλο ρατσισμό  των ΜΕ ΤΟΟ με μοναδικό στόχο το κέρδος.    Αγρεύουν   πελάτες  κάθε είδους και με κάθε τρόπο.

Κόψτε τους το βήχα εδώ και τώρα με μποϋκοτάζ των προϊόντων τους. Μόνο αυτό τους τσούζει.