ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΤΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ… ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!

«Έφοδος» του FBI στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα -«Έσπασαν το χρηματοκιβώτιό μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο σπίτι του, στο Mar-a-Lago της Φλόριντα

Eίναι το αναξιόπιστο (!!)    FBI, που τόλμησε να εισβάλει στο σπίτι, ακόμα και ενός π. προέδρου των ΗΠΑ. Πρωτάκουστο, τουλάχιστον σε χώρες με πολιτεύματα και θεσμικές αρχές  Μπανανίας, όπως είναι για παράδειγμα η Ελλάδα.

Η ίδια αυτή αμερικάνικη υπηρεσία ήταν εκείνη που  συνεργαζόμενη… συνωμοτικώς επί χρόνια  με τον Αλέξη Τσίπρα και τον  Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ,έστησε  μια τεράστια σκευωρία ,  για να  στείλει  φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.    Κατ΄ απαίτηση των Ελλήνων  αριστερών  πολιτικών,  το αμερικάνικο αυτό  Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ( Federal Βureau οf InvestigationFBI)  επιστρατεύτηκε (!) από  τη Συριζιανή αυτή  ομάδα   και ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο, εκείνο της Novartis , μέσω  της κατευθυνόμενης  απόφασης αμερικάνικου δικαστηρίου,  κρίθηκε υπαρκτό.

Στόχος των αμερικανικών θεσμικών αρχών ήταν  να συντρίψουν την πολιτική υπόσταση   των… παγκόσμιας.  πολιτικής εμβέλειας  και διασημότητας   Ελλήνων  κομματικών  προσωπικοτήτων , Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, Ανδρέα Λοβέρδου και λοιπών συγκατηγορουμένων τους,  σύμφωνα με τις καταγγελίες της κυβέρνησης του γόνου της φαμίλιας Μητσοτάκη. ΄Οσο για τους  ίδιους τους  κατηγορούμενους, είναι…κατηγορηματικώς σίγουροι πως η   αμερικάνικη  υπηρεσία, όπως, άλλωστε  και η ίδια η αμερικανική  δικαιοσύνη,  τους την έστησαν ύπουλα,   με την επιστράτευση  ψευδομαρτύρων  και μάλιστα με “κουκούλα”,  για να προσφέρουν  όπλα στους Συριζαίους κατά των πολιτικών τους αντιπάλων.  Αυτή, επαναλαμβάνουμε,  είναι η επίσημη αντίκρουση της κατηγορίας ΑΠΟ  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΄Οχι μόνο από τους  “Σαμαρο-Βενιζέλους”.

Και προς επιβεβαίωση της  χωρίς αμφιβολία, αθωότητας του Ευάγγελου,   ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός τον έστειλε, ως τον μόνο ή έστω σοφότερο των Ελλήνων σοφών στην ευρωπαϊκή  ομάδα των ομολόγων του.   Κουφό;  Καθόλου. Αν δεν έστελνε τον, εκτός από  “λευκό κολάρο” και μπουρδολόγο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου εκεί που τον απέστειλε, όντως  θα ήταν περίεργο για  γόνο της δυναστείας Μητσοτάκη.

Η ηθική της ελληνικής Δεξιάς δεν είναι ακατανόητη. Καθ΄όλα ερμηνεύσιμη και κατανοητή. Ο Δεξιός δεν είναι ιδεολόγος. Είναι μονίμως  συμφεροντολόγος. Το προσωπικό συμφέρον είναι η υπέρτατη αρχή του.  Η πατρίδα , η θρησκεία και η οικογένεια είναι, ως ιδέες (ιδεολογήματα  στην ουσία)  τα γνωστά άλλοθι των απατεώνων. Σαν τους λογής  ανά την υφήλιο  βρώμικους   επιχειρηματίες, που επιδίδονται στις φιλανθρωπίες  και τον ακτιβισμό ως προκάλυμμα, προπέτασμα  καπνού.  Είναι τα καλύτερα “πλυντήρια”  των μαύρων δραστηριοτήτων  τους.

Δεν επιλέγει τυχαία ο Δεξιός να ανήκει στην παράταξη που οι αρχές και οι αξίες της είναι έωλες και με διπολικής διαταραχής υπόσταση. Κάνει  για παράδειγμα αγαθοεργία, όχι από πόνο  για τον πάσχοντα, αλλά ως αλισβερίσι με το θεό.  Ανταμοιβή.   Ανήκει στην ιδεοληψία που δε χρειάζεται σταθερότητα ή έστω να αποδείξεις κάτι.  Στη Δεξιά, αν τηρείς τους κανόνες συνωμοτικότητας και της καλής ,έξωθεν μαρτυρίας, αν “τα εν οίκω μη εν δήμω”, ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.

Δεν είναι, επομένως, καθόλου μυστήριο ότι η   ελληνική Δεξιά (ανα)γνωρίζει ξεκάθαρα  το σκάνδαλο. ΄Εχει απόλυτη βεβαιότητα πως οι κατηγορούμενοι  της Νovartis «τα  πήραν χοντρά” και σε…τροχήλατες  βαλίτσες, ως   ανταμοιβή για   τις κραυγαλέες διευκολύνσεις στα παράνομα κέρδη   που προσέφεραν  στην εταιρία, εκμεταλλευόμενοι  το    κυβερνητικό τους πόστο . Φυσικά,  ξέρουν   πως  οι   αμερικανικές  θεσμικές υπηρεσίες σαν το FBI και  η  δικαιοσύνη των ΗΠΑ , μπορεί να μη βαθμολογούνται   με «άριστα», παίρνουν, όμως την υψηλότερη βαθμολογία από τις αντίστοιχες  σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου , δεν είχαν κανένα λόγο να συνωμοτήσουν   με τον Αλέξη Τσίπρα, έναν “ασήμαντο” γι αυτούς πρωθυπουργό και μάλιστα αριστερό,  για να στήσουν μια τέτοιου  μεγέθους  σκευωρία ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΟΧΩΝ.

Και όμως! Όχι μόνο δεν αντιδρούν οι Δεξιοί ψηφοφόροι σε μια οφθαλμοφανή,  θρασύτατη  ληστεία δημοσίου  χρήματος, όχι μόνο δε ρίχνουν το λίθο του αναθέματος κατά των ενόχων, αλλά επικροτούν και προπαγανδίζουν προκλητικά  το παραμύθι της σκευωρίας Κι ας ξέρουν πως είναι ένοχοι οι κατηγορούμενοι  και μάλιστα για το εντελώς απαξιωτικό έγκλημα αυτό του  “λευκού κολάρου”.  Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Η ηθική του Δεξιού είναι λάστιχο.  Προκρούστεια.  Την τραβάει στα μέτρα του και είναι μια χαρά. Στο  μέγα και αναμφισβήτητο  σκάνδαλο της Νovartis , η εξήγηση  για τη στάση  του  είναι απλή και κατανοητή. Δεν τιμωρούν  με την ψήφο τους  την  κυβέρνηση της απάτης  και της διαφθοράς .που όχι μόνο καλύπτει εγκληματίες, αλλά έχει τιμήσει  συμβολικά τους δράστες,   πλην των άλλων και ενός ατιμωτικού εγκλήματος , όπως ο χρηματισμός,   με θέσεις αντιπροέδρων (!) της κυβέρνησης!

Αναγνωρίζει  ως δικούς του  όλους, όσοι  ανήκουν στον  ίδιο  χώρο της διαφθοράς . Και ας τους χωρίζουν εκατοντάδες άλλα  . Η   ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ  ΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ  ΕΝΩΝΕΙ  ΕΝΑ ΤΟΣΟ  ΑΝΟΜΟΙΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΘΟΣ,  ΕΙΝΑΙ   Ο ΓΝΩΣΤΟΣ  ΚΑΝΟΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ:  «ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ΄ ΧΕΙΣ».

Αν μπορείς να κάνεις ό,τι έκανε ο Σαμαράς,  μη διστάζεις.  Κάνει, άλλωστε, το ίδιο  στο δικό του μικρόκοσμο.  Κλέβει, εξαπατά, χρηματίζει, λαδώνεται, όπως ακριβώς ορίζει  ο   κανόνας -πυλώνας  της Δεξιάς .  Αν ρίξει πέτρα αναθέματος  στο Γεωργιάδη, είναι σα να φτύνει στα μούτρα του. Να αυτομαστιγώνεται.

Μην ψάχνετε,  όσοι δεν κληρονομήσατε  τα γονίδια του σκορπιού του μύθου για άλλες εξηγήσεις. Αν έχετε  ιδεολογία και συμμορφώνεστε με τις  δεσμεύσεις της ,  μην κουράζεστε να ανακαλύψετε  πώς λειτουργεί το μυαλό και η αλλοτριωμένη   «συνείδηση» ενός Δεξιού.

Κι αν δεν καταφέρετε στο τέλος να το κατανοήσετε, πολλώ μάλλον να  αποδεχτείτε  τέτοιες συμπεριφορές, ασφαλώς είστε οι τυχεροί της ζωής. Είναι αυτή η Αγαθή Τύχη, που   ποτέ  δεν πρόκειται  να  κτυπήσει την πόρτα  ενός τέρατος διαφθοράς  ΄Αδωνη  Γεωργιάδη και του   ανεγκέφαλου ,αλλά επίσης  διεφθαρμένου χαχόλου- οπαδού του.