ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΝ ΣΟΥ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ !

Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Όσο η Τουρκία συμπεριφέρεται έτσι, είναι δύσκολο να φανταστώ πώς θα επανέλθουν οι σχέσεις μας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλά στο Council on Foreign Relations, στις ΗΠΑ

Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σφαγή της Τριπολιτσάς»

Νέες ακρότητες Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σφαγή της Τριπολιτσάς»

ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΝ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ,  ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τρελαμένος “Σουλτάνος”,  παλαβά και ασυνάρτητα   μιλάει.   Από την άλλη, ο δικός μας εδώ πατριωταράς και Μακεδονομάχος για τα όβολα,ο  γόνος της Φαμίλιας ,αδυνατεί, λέει,  να φανταστεί το αυτονόητο:

“Όσο η Τουρκία συμπεριφέρεται έτσι, είναι δύσκολο να φανταστώ πώς θα επανέλθουν οι σχέσεις μας”.

Εμείς, όμως,  το φανταζόμαστε και   περιμένουμε  πως  οι σχέσεις των δυο λαό μας  σύντομα θα  είναι άριστες,.   Εύκολα και γρήγορα θα τα βρουν οι νοήμονες ΄Ελληνες και Τούρκοι μεταξύ τους (είμαστε, άλλωστε,  οι περισσότεροι), αν ξεκουμπιστούν  και οι δύο άρρωστοι  κοινοβουλευτικοί δικτάτορες με τις επάρατες κυβερνήσεις τους (οι ΄Ελληνες για μίζες και οι Τούρκοι για Οθωμανικά Μεγαλεία)  και αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας άνθρωποι με σύνεση και λογική.  Και το πρώτο που έχουν να κάνουν και οι δυο κυβερνήσεις τότε,  είναι να παραπέμψουν  ΟΛΑ τα προβλήματα στο Διεθνές δικαστήριο.  Και η λύση είναι σίγουρο πως θα βρεθεί.

΄Οσο για τους θερμοκέφαλους  πατριωταράδες και στις δυο μεριές, θα αντιληφθούν γρήγορα και τούτοι (κι αν δεν μπορούν ,θα τους το δώσουμε εμείς να το καταλάβουν) πως είμαστε αδερφοί οι δυο λαοί . Και ως εκ τούτου,  οφείλουμε  να συνυπάρχουμε  ειρηνικά  για πάντα σε ΄Εβρο, Αιγαίο και Μεσόγειο.