ΑΠΟ ΤΟN “HOMO NATURALIS” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ HOMO-NATURALIS 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το    2020 και τον ” Homo-Naturalis”  στο  3020 και τον   Homo-Naturalis!

(΄Εναρξη από 20/ο2/2020)

Με Αγάπη

Από το Ιστορικό σάιτ  Homo-Naturalis.gr

******

Του…Αγίου Βαλεντίνου σήμερα

Image result for Skinny pig

και  τα “ροζ”  χοιρίδια της Κίρκης του σεξισμού    γιορτάζουν την παγκόσμια επιδημία    από την οποία έχουν προσβληθεί  και πάσχουν. Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια,  μαζί με τη γαστρονομική υποτέλεια  είναι οι  μόνες “γιορτές” που κρατάνε 365 μέρες το χρόνο.  Σήμερα, απλώς έχουμε σημειολογική έξαρση της βαριάς ίωσης του σεξισμού  και  νέες  προσβολές θυμάτων.

Γι ΄αυτό κι εμείς εδώ διαλέξαμε αυτή την  ημέρα, ενδεικτική-συμβολική της γενικότερης, βαριάς παθογένειας ( ο σεξισμός είναι απλώς ένα σύμπτωμά της) που πλήττει  τον  άνθρωπο του αιώνα μας, για να ανακοινώσουμε πως από 20/02/2020 θα ξεκινήσουμε από εδώ να στέλνουμε ανελλιπώς  μηνύματά μας  στο Φυσικό  ΄Ανθρωπο (Homo Naturalis) χίλια (1000) χρόνια μετά (3020). Ο σκοπός μας είναι αυτός, ακριβώς,  που αναφέρει ο  Θουκυδίδης  για τη φοβερή επιδημία (λιμός) στην  Αθήνα στη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου:

“Ἐγώ θά φανερώσω”, λέει ο ιστορικός “τί λογής ήταν -η αρρώστια-  και ποια τα συμπτώματα, αν τύχει και ξανάρθει κάποτε, για να  μπορεί  κανείς καλύτερα να εξετάσει την κατάσταση  και να τη  γνωρίσει από  πριν,  ώστε να μην τά ‘χει ἐντελώς χαμένα• γιατί τήν πέρασα κ’ εγώ, καί είδα πολλούς ἄλλους πού υπόφεραν απ’ αυτήν!

Εμείς θέλουμε να δείξουμε από ποια βαριά αρρωστήματα  και ποιες κακοήθεις  συμπεριφορές μαστίζεται και  κατατρύχεται ο κόσμος μας σήμερα, ώστε οι μακρινές γενιές του Μέλλοντος να γνωρίζουν επακριβώς τις  σοβαρές  συνέπειες και τις  παρενέργειες που  έχουν. ΄Ετσι, θα προφυλάξουν τις νέες κοινωνίες που θα γεννηθούν ,για να μη  συμβεί ποτέ οι ίδιες κοινωνικές  ασθένειες που διαπιστώνουμε στις μέρες να  υποτροπιάσουν και  ξανακυλήσει ο τότε φυσικός ΄Ανθρωπος σε σημερινό  αφύσικο.

Καλή αρχή στις 20/2/2020

_____________________________

1. Ο Βαρουφάκης έδωσε USB με τις ηχογραφήσεις των Eurogroup -Ο Τασούλας του το επέστρεψε ως «απαράδεκτο»

Ενα στικάκι με τις περίφημες ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup που είχε κάνει το 2015 παρέδωσε σήμερα στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης, ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής τού το επέστρεψε ως απαράδεκτο.

“Πιστεύουμε στη διαφάνεια! Θα σας στερήσουμε το δικαίωμα να ψευδολογείτε για το συνέβαινε το ’15 στο Eurogroup, επειδή ήταν καθόλα νόμιμη η ηχογράφηση στο Eurogroup, που δεν κατέθεταν ποτέ τεχνοκρατικά άρτια πρόταση, αν θέλετε να ακούσετε τι γινόταν αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια τον τρόπο που θα το κοινοποιήσετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης ανέγνωσε μάλιστα απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία οι ηχογραφήσεις είναι νόμιμες καθώς δεν ανάγονται στη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής, αλλά έγιναν στο πλαίσιο των καθηκόντων του. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είπε ότι κάθε φορά που εγείρεται ακούγονται ψεύδη και πρόσθεσε ότι με την σημερινή κίνησή του να καταθέσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες «θα σας στερήσουμε το δικαίωμα να ψευδολογείτε» για το έγινε στο Eurogroup που ήθελε να εξευτελίσει την Ελλάδα.

Γιατί και ποιοι θέλουν να μην ακουστεί η αλήθεια;  Αν ήταν  ένα αντίστοιχο στικάκι, ας ήταν  και προϊόν υποκλοπής,που  είχαν ηχογραφήσει τον Παπαγγελόπουλο, ας πούμε, να λέει στους εισαγγελείς, “δεν ξέρω τί θα κάνετε,θέλω  δεμένους Σαμαρά, Βενιζέλο και λοιπή παρέα για τη  Novartis” ,δε θα την  “έπαιζε” από το πρωί ως το βράδυ την “κασέτα”  ο …αδέκαστος  Τασούλης; ΄Οχι μόνο θα έκανε το…απαγγελία ποιήματος  στη Βουλή ο ίδιος, αλλά σήμερα θα είχαμε στη χώρα σεισμό.

Την αλήθεια για το τί έγινε τότε και ποιος ευθύνεται για την παρ΄ολίγο κλωτσιά από την νομισματική ένωση, δεν πρέπει να τη μάθουμε; Πειράζει πολλούς και ποιους;

Βεβαίως, εμείς εδώ, έχουμε ξαναγράψει επανειλημμένα  πως μεγάλη ήταν η ευθύνη για τον τότε κίνδυνο αποπομπής της Ελλάδας από την ΟΝΕ της τότε δημαγωγικής κυβέρνησης Τσίπρα.  Μεταξύ τω μελών της και ο Βαρουφάκης . ΄Ολοι στην τότε κυβέρνηση , πήγαιναν  στο ψαχουλευτό. Δεν είχαν ούτε εμπειρία ούτε μπούσουλα. ΄Ολα ήταν ανοιχτά. Και οι Ευρωπαίοι καθόλου δεν είχαν αποκλείσει την έξοδό μας .Ο  Σόιμπλε, μάλιστα, τη θεωρούσε αναμενόμενη.

Η λύση που δόθηκε  την εποχή εκείνη έχει δυο γονείς. Τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, που τόνισε στους Ευρωπαίους τί   σοβαρούς κινδύνους εμπερικλείει μια τέτοια έξοδος  της Ελλάδας από το ευρώ  και τον Αλέξη Τσίπρα που έπιασε το αμερικάνικο μήνυμα, “ήλθε εις εαυτόν” και σήμερα, όντως ,ο π.πρωθυπουργός  κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως  σημαντικότερος πρωθυπουργός στη σύγχρονη ελληνική,πολιτική  ιστορία.

Να τι γράφαμε στις 17/2/2020 στο θέμα μας με τίτλο:

ΑΜΕΡΙΚΗ  ΓΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ .”ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ Μ΄, ΝΑ Σ΄ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ”!
΄Η
 ΜΙΑ   ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Γιατί, άραγε, τέτοια πρεμούρα στους Αμερικανούς, αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα ατάκτως και οριστικώς;  Τόσο στενή παρακολούθηση πια  στα οικονομικά (και όχι μόνο) δρώμενα μιας μικρής χώρας, που μάλλον δε θα επηρέαζε στο  ελάχιστο αρνητικά το αμερικανικό δολάριο (αντίθετα κάποιοι ειδικοί λένε πως κέρδος θα είχε το νόμισμά τους από μια οικονομική αναταραχή στην Ευρώπη), πώς δικαιολογείται; Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που  ο Ομπάμα ,λίγο πριν τη λήξη της προεδρικής του θητείας, διάλεξε να επισκεφτεί τη χώρα μας σε μια συμβολική κίνηση (σεβασμού στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, είπε!), που σίγουρα, όμως, είχε σχέση με τη χρονίζουσα  οικονομική τραγωδία της χώρας,  τους φόβους και τις απειλές για έξοδο της Ελλάδας από την  Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα έχει τεράστια σημασία για το ΝΑΤΟ (διάβαζε η Αμερική).  Η Γεωπολιτική/στρατιωτική θέση της χώρα, κρατάει  ειδικό βάρος και  είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αμερική για πολλούς λόγους. ΄Ενας απ΄αυτούς είναι πως  στα ελληνικά έγκατα, αλλά και στην επιφάνεια της χώρας, έχουν αποθηκευτεί εδώ και δεκαετίες (και συνεχώς ανανεώνονται) οπλικά συστήματα  από τα πλέον σύγχρονα  στον κόσμο.  Ζωσμένη από τη μια άκρη ως την άλλη η Ελλάδα από τα Νατοϊκά-Αμερικάνικα όπλα και όχι μόνο η Σούδα, ο ΄Αραξος, η Λάρισα.

Μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όπως επανειλημμένα έχουμε αναλύσει  εδώ , είναι σίγουρο πως θα γινόταν  η απαρχή μιας σφοδρής σύγκρουσης των Ελλήνων μεταξύ τους. Οι μισοί ΄Ελληνες θεωρούν τους άλλους μισούς ως υπεύθυνους της κακοδαιμονίας τους και όχι μόνο της οικονομικής. Επομένως,  σε μια κατάσταση πλήρους σύγχυσης και αταξίας  στη χώρα, με τράπεζες κλειστές, μισθούς-συντάξεις χορηγούμενες πλέον με …διατακτικές,  μαγαζιά, δημόσιες υπηρεσίες κλειστά,  σε  μια Ελλάδα με κατεβασμένα ρολά, εν ολίγοις , ένας «εμφύλιος» θα ήταν  η μόνη σίγουρη   συνέπεια. Μια μεγάλη μερίδα του κομματικού πελατειακού κράτους, ειδικά η αποκαλούμενη εκλογικά «κινούμενη άμμος» ,που  έχει μάθει στο αλισβερίσι, το κανάκεμα, το εύκολο χρήμα, τη διαφθορά, θα ήταν η πρώτη που θα έπιανε τα όπλα.

Όταν,  λοιπόν, θα αντιμετώπιζε  η χώρα το φάσμα της δεινής φτώχειας, μια κατάσταση χάους και αυτοδικίας , ουδείς θα μπορούσε να αποκλείσει την πιθανότητα, η οργή να όπλιζε το χέρι των μεν  εναντίον των δε τους οποίους θεωρούν ως υπαίτιους της συμφοράς και αντίστροφα. ΄Ενας, έστω και τυχαία, νεκρός,  κάποιος βανδαλισμός, μια έφοδος κόσμου και λεηλασία  σε μαγαζιά,   θα ήταν αρκετά για να γενικευθούν τα φαινόμενα βίας, καταστροφών και το χειρότερο δολοφονιών.

Σε μια τέτοια κατάσταση εμφύλιας σύρραξης, δεινής, πολιτικής αστάθειας και αμφίδρομου  μίσους, ειδικά της κομματικής πελατείας ,οι ιστορικές πια, φραστικές περισσότερο και λιγότερο βίαιες, επιθέσεις  κατά σύμπαντος του πολιτικού κατεστημένου της χώρας από τους “Αγανακτισμένους” του Συντάγματος,  θα εξελίσσονταν τούτη τη φορά  σε «Αρμαγεδώνα».  Και ουδείς θα μπορούσε να εγγυηθεί ουδέν. Πόσο μάλλον για τα συμφέροντα των Αμερικανών στη χώρα.  Αντίθετα, οι βάσεις τους, που είναι και πολυπληθείς στη χώρα και στην ουσία επισφαλώς φυλασσόμενες, θα αποτελούσαν κυρίαρχο στόχο «Αγανακτισμένων», δοθέντος πως στην Ελλάδα για χρόνια , ο σφοδρός  αντιαμερικανισμός ή επί το ορθότερο ο αντι-ΝΑΤΟισμός , ειδικά με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο,  έχει παράδοση. Και όχι άδικα.

Φαντάζεται κανείς σε μια τέτοια ανεξέλεγκτη πορεία της χώρας  να έχουν εισβάλει στη Σούδα  «αγανακτισμένος όχλος» και να παίρνει στα χέρια του βόμβες, χημικά, άλλον πλούσιο  οπλισμό που φυλάσσεται  στη βάση;  Της…Αλβανίας θα γινόταν στο νησί. «Μπουρλότο» η χώρα,  έρμαιο  μιας χαοτικής  και ασυνήθιστης για κράτος εξέλιξης.

Μια τέτοια  τραγωδία ούτε ο ακροδεξιός, σημερινός πρόεδρος της Αμερικής, όσο ανεύθυνος και παρανοϊκός κι αν είναι, θα επέτρεπε να παρακολουθήσει η ανθρωπότητα. ΄Αλλωστε, όπως επισημαίνουμε πάντα εδώ, στην Αμερική ο πρόεδρος δεν μπορεί, όσο κι αν θέλει, να αλλάξει την εθνική,  εξωτερική πολιτική της χώρας. ΄Εχει εν μέρει την ισχύ να προχωρήσει σε αλλαγές στο εσωτερικό, προκλητικές καμιά φορά, όπως οι πρόσφατες  ενός ρατσιστή προέδρου, αλλά να παρατήσει για παράδειγμα στην τύχη της τη Μ. Ανατολή και να αποστασιοποιηθεί από τα εκεί δρώμενα  ή να επιτρέψει στην “Αρκούδα του Βορά” μετά την Ουκρανία να βάλει στο χέρι τη Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα.

Να γιατί οι Αμερικανοί εξορκίζουν μια άτακτη χρεοκοπία στην Ελλάδα. Ο Ομπάμα,  οκτώ ολόκληρα χρόνια, δεν  αποφάσισε να προσκυνήσει τη Ακρόπολη υπό τη σκιά της οποίας γεννήθηκε και λειτούργησε η Δημοκρατία, όπως δήλωνε.  Το αποφάσισε όμως με τη λήξη της θητείας του με το συμβολικό ταξίδι-μήνυμά του προς όλους τους αποδέκτες πως η Αμερική είναι εδώ και πάντα παρούσα (διάβαζε με το αζημίωτο) στην οικονομικά αιμάσσουσα  Ελλάδα.

Είναι πλέον ιστορική πεποίθηση πως  στη χώρα μας,δυστυχώς,  δεν  μπορεί να παίζει κανείς  με τους Αμερικανούς. Η τύχη της Ελλάδας αποφασίστηκε 72 χρόνια πριν στη Γιάλτα με τη συν- υπογραφή των συνεταίρων που μοίρασαν ανέντιμα και ερήμην των λαών τον μεταπολεμικό κόσμο. Και όποιος τολμήσει να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, ή,  ως ελληνική  κυβέρνηση,  δείχνει να επιθυμεί υπέρβαση   των εσκαμμένων, όπως τα έχει δεκαετίες ολόκληρες χαράξει η αμερικανική εξωτερική πολιτική, αποπέμπεται κακήν κακώς μη αποκλειομένης και της εγκαθίδρυσης δικτατορίας από τις προσφιλείς, ως γνωστό , μεθόδους τη αμερικάνικης, εξωτερικής πολιτικής.

Κι επειδή  το 2017 δεν είναι 1967 και  στην Ελλάδα είναι από απίθανο, ως αδύνατο, να υπάρξει δικτατορία, ούτε έχουν απεριόριστες πια δυνατότητες επέμβασης οι Αμερικανοί στα πολιτικά πράγματα της χώρας, όπως συνέβαινε παλιότερα, δεν απομένει παρά να θωρακίζουν  τα συμφέροντά τους με άλλα μέσα. Και έχουν πολλά στη διάθεσή τους. Ένα απ΄ αυτά είναι και η οικονομική χειραγώγηση της χώρας, ιδιαίτερα μέσω  του  ΔΝΤ που ελέγχουν ασφυκτικά, λόγω παχυλών αμερικάνικων συνεισφορών   στα ταμεία του. Κι αν το ΔΝΤ δε θελήσει να χρεοκοπήσει η χώρα ατάκτως ,σε καμιά άλλη περίπτωση (κι ας… κοιμάται μ΄αυτό το πλευρό ο Σόιμπλε) δε θα συμβεί το μοιραίο. Αν επέτρεπε  η Αμερική  μια άτακτη χρεοκοπία σε μια χώρα που έχει επενδύσει πάνω της σχεδόν το 1/3 της πολεμικής της ισχύος,  αυτό θα αποτελούσε πρωτοφανή ανατροπή της αμερικανικής στρατηγικής  δεκαετιών.

Μόνο  στη περίπτωση που υπάρξει συναινετικό  διαζύγιο της χώρας  με το ευρώ, κι αυτό με την ανοχή ή και την υπόδειξη της Αμερικής ,θα μπορούσε η Ελλάδα  να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Ποτέ,όμως, την Ε.Ε και σε καμιά περίπτωση σε θα αφηνόταν σε  οριστική αλλαγή στρατοπέδου. Αλλά και ένα μελλοντικό Grexit κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο μετά από ενδελεχή προετοιμασία και ισχυρή διαφύλαξη-εξασφάλιση   του πολεμικού οπλοστασίου του ΝΑΤΟ στη χώρα. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση που  θα επιτρεπόταν στην Ελλάδα να  επιστρέψει  εν καιρώ στο εθνικό της νόμισμα. Ατάκτως και αιφνιδίως ποτέ.

΄Ηδη, ιστορικά έχει πλέον διαφανεί και επιβεβαιωθεί αυτή η αντίληψη. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πρώτοι  η Αμερικανοί ήταν αυτοί, πολύ πριν  από τους Ευρωπαίους ,εκεί κάπου στο 2007-2008,  που  “τράβηξαν το αυτί” του  Κωστάκη Καραμανλή, όταν ανακάλυψαν πως  ο ανιψιός είχε διπλασιάσει το χρέος και είχε εκτοξεύσει το έλλειμμα  πάνω από 15%, που σήμαινε πως είχε καταστή πλέον μη βιώσιμο.

Από τότε μέχρι σήμερα ,η Ουάσιγκτον δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί στενότατα την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, που δεν είναι απλά ένα μέλος του ΝΑΤΟ. Είναι η μεγαλύτερη αποθήκη αμερικάνικου οπλισμού   στη Νότια, αν όχι σε όλη την  Ευρώπη*.

Είναι τόσο στενά και ειδικά σφυρηλατημένη   η σχέση Αμερικής- Ελλάδας με την επίσημη κατακύρωση  στη δημοπρασία της Γιάλτας. Πλήρωσε, πιστεύει  η Δύση, και με το παραπάνω την ανοχή της στη σοβιετοποίηση τόσων ευρωπαϊκών χωρών με αντάλλαγμα την Ελλάδα. Οι Αμερικανοί έχουν εξασφαλίσει σιωπηρή, ιστορική κυριότητα στη χώρα και  δε θα αποποιηθούν  ποτέ τα δικαιώματά τους. (΄Ετσι συμβαίνει πάντα, όταν  αποφασίζουν οι εξουσίες για τους λαούς και όχι εκείνοι για τη μοίρα τους). Οπότε, και το εάν  και πότε θα χρεοκοπήσει  η Ελλάδα, είναι σίγουρο πως θα το  αποφασίσει και πάλι  ο    …θείος Σαμ!

 

*Τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ «δεν έφυγαν ποτέ»… (Ριζοσπάτης)

“…Τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στη «Γηραιά Ηπειρο» όχι μόνον δεν έχουν αποσυρθεί, αλλά καλοδιατηρούνται, αν δεν πληθαίνουν. Οπως καταγράφεται από ευρωπαϊκό ίδρυμα μελετών που ασχολείται με τα πυρηνικά όπλα, «απ’ τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ως σήμερα, τα πυρηνικά όπλα των Αμερικανών στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον δυο με τρεις φορές»…

Στην έκθεση του Αμυντικού Συμβουλίου Φυσικών Πόρων καταγράφεται πως το 2001 η Ελλάδα βγήκε απ’ το «κλαμπ των πυρηνικών, όπως νωρίτερα το 1978 ο Καναδάς». Εντούτοις, σημειώνεται πως (απ’ το 2001) με διμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ, στη βάση του Αράξου κατασκευάστηκαν τουλάχιστον έξι «Θόλοι Αποθήκευσης Οπλων» (Weapons Storage Vault, WSV) αντί 12 που είχαν πρωτοσυμφωνηθεί. Σημειώνεται δε πως οι έξι Θόλοι Αποθήκευσης (πυρηνικών) Οπλων στον Αραξο «έχουν χωρητικότητα για έως και 24 πυρηνικές βόμβες»!

 

2. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου -Αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας του Αφγανού

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται, πίσω από το παλιό Δημαρχείο, στον απόηχο της φονικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, προς αναζήτηση δραστών λαθραίων τσιγάρων, διακινητών παρεμπορίου. Η επιχείρηση πραγματοποιείται και σε ένα πλαίσιο αναζήτησης πληροφοριών σχετικά με το τι συνέβη εχθές στην οδό Μενάνδρου και τον εντοπισμό του δράστη.

***

Μπα; Υπάρχουν και δίπλα από τα Εξάρχεια,  εγκληματικά γκέτο;  Πότε το πληροφορήθηκε αυτό η κυβέρνηση;

Στην πλατεία Εξαρχείων ,πάντως, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως είδε ποτέ ή άκουσε  να έχει μαζευτεί τόσος εγκληματικό συρφετός σαν αυτό  από την πλατεία Κοτζιά και κάτω.

Τότε, γιατί , αντί να στέλνει ο φοβερός και τρομερός τρομοκρατοδιώκτης στη Μενάνδρου  τα ΜΑΤ  τα κατευθύνει καθημερινά στα Εξάρχεια,που σε σχέση με αυτές τις περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, είναι…εκκλησία; Μα για σόου, θέατρο   να ταϊσει κουτόχορτο τους νοικοκυραίους και να μαζεύει  ψήφους.

Είναι ηθικός αυτουργός ο Χρυσοχοϊδης κι αυτής της δολοφονίας στη Μενάνδρου. ΄Οταν έπρεπε, δεν έκανε αυτό που όφειλε,για  να μην υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Προτίμησε τα …πυροτεχνήματα στα Εξάρχεια. Αδιαφόρησε για την ουσία και τη σοβαρότητα του κινδύνου.

 ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ με …κεφαλαία!

Γράφαμε (29/8/2019)

 

¨…Αλλά με μια παρατήρηση. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε άλλα τέτοια στέκια στο κέντρο της Αθήνας. Πλατεία Βάθη, Μάρνη, Σωκράτους, όλοι οι δρόμοι πίσω από το παλιό Δημαρχείο της Αθηνάς,ως κάτω στην Πειραιώς έχουν γίνε πια γκέτο,και περισσότερο διακίνησης σκληρών ναρκωτικών. ΄Ομως ο Υιός,επειδή ακριβώς δε νοιάζεται να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας, αλλά να θηρεύσει,όπως είπαμε εντυπώσεις,ρίχνει τα φώτα των προβολέων στα Εξάρχεια και όχι και στα λοιπά,λέμε και χειρότερα, στέκια ποινικών και ιδιαίτερα διακινητών ναρκωτικών”.

Θα απολογηθεί ο υπουργός της Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης,που μόνο προστασία και ασφάλεια δεν του προσφέρει; ΄Εχει παραγίνει το κακό με το Χρυσοχοϊδη.