ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

1. 12 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ ΚΡΑΤΙΔΙΑ
Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση κατά ακροδεξιών τρομοκρατών –Συνελήφθη και αξιωματικός της αστυνομίας

Oι έφοδοι της αστυνομίας έγιναν σε έξι κρατίδια της Γερμανίας

Μεγάλη επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση ομάδας ακροδεξιών τρομοκρατών πραγματοποίησε η αστυνομία σε έξι ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας συλλαμβάνοντας 12 υπόπτους, μεταξύ των οποίων και έναν αξιωματικό της αστυνομίας.

Οι Αρχές στη Γερμανία ανησυχούν για τον κίνδυνο διάπραξης τρομοκρατικών ενεργειών από μικρές ακροδεξιές οργανώσεις ιδίως μετά τη ρατσιστική επίθεση κατά εστιατορίου σε πόλη κοντά στη Βρέμη και μετά τη δολοφονία του Βάλτερ Λούμπκε, στελέχους των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), του κόμματος της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, τον Ιούνιο, που είχε πάρει επανειλημμένα θέση υπέρ των μεταναστών.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, σκοπός των δώδεκα υπόπτων, ήταν να «κάνουν κομμάτια» την «κρατική ασφάλεια» και την «πολιτική και κοινωνική τάξη» της Γερμανίας. Οι τέσσερις από τους πέντε θεωρούμενους ως κύριους υπόπτους είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που τέθηκαν υπό κράτηση.

Άλλα οκτώ πρόσωπα φέρονται να υποστηρίζουν την ομάδα των βασικών υπόπτων, αφού συμφώνησαν να της προσφέρουν οικονομική υποστήριξη, να της προμηθεύσουν οπλισμό και να τη βοηθήσουν στη διάπραξη των σχεδιαζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών. Η εξτρεμιστική ομάδα πιστεύεται ότι σχηματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019

 

****

Και όχι μόνο στη Γερμανία οι ακροδεξιοί καβατζώνουν όπλα.  Μόνο που εκεί, δεν παίζουν με το ναζισμό και τα ακροδεξιά μορφώματα. Δεν είναι Ελλάδα η Γερμανία.

Αλήθεια, γιατί ο κυβέρνηση Τσίπρα δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις καταγγελίες ( εμείς εδώ συνεχώς το υπενθυμίζαμε) πως  οι Χρυσαυγίτες, που περίμεναν άτακτη χρεοκοπία, για να ξεχυθούν στους δρόμους “και να ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια”, όπως έλεγε ο μέγας αρχηγός τους στις Θερμοπύλες το 2012, είχαν γεμίσει τις καβάτζες τους με χιλιάδες όπλα; Από πιστόλια, Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες, σπαθιά,τόξα. ΄Ο,τι  θες είχε και  ακόμα  έχει,  ο μπαξές τους.

Κι αυτά τα όπλα, εκτός από κάποιες εκατοντάδες που οι Ναζί  τα ξεφορτώθηκαν  στους βυθούς, όταν  κατάλαβαν πως τελείωσε το παραμύθι, υπάρχουν ακόμα. Και πρέπει  να είναι χιλιάδες.Ποιος θα αποφασίσει να  τους τα πάρει;  Είναι  εύκολο.  Οι περισσότεροι  ΝεοΝαζί  είναι γνωστοί στο χωριό,  την κωμόπολη, τη γειτονιά.. ΄Ενα ντου χρειάζεται στις μεριές που τα φυλάνε.

΄Αλλη μια δουλειά που δεν πρέπει την επόμενη φορά  να την  αφήσει στη μέση ο Αλέξης Τσίπρας. Ας ετοιμάζεται.   Σύντομα  θα ξεκουμπιστεί  ο Κούλης.

Τώρα μαζεύουν μίζες. Αλλά, δε θα προλάβουν να κάνουν την καλή μπάζα, όπως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, τα λοιπά λαμόγια.  Αλλάζουν σιγά-σιγά τα πράγματα ακόμα και σε αυτή την… αριστούχα στη διαφθορά και τη λαμογιά  Ελλάδα.

                                ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2012

                                 ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:

 ” Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Δεν περνάμε καθόλου καλά μέσα στο κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε εκεί μέσα μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Και βγαίνουμε στους δρόμους και να δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Θα δούνε τότε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια”.

 

2. Αννα Μαρία, βασίλισσα για 3 χρόνια και 86 ημέρες -Πώς βρέθηκε από τη Δανία στην Αθήνα

Πηγή: iefimerida.gr

Αννα Μαρία

Ούτε στις…καλές  εποχές της βασιλείας  στην Ελλάδα, οι εφημερίδες της εποχής, δεν είχαν τέτοια ενασχόληση με βασιλιάδες, βασίλισσες και πρίγκιπες,όσο στις μέρες μας  iefimerida.gr.Κι αυτό, γιατί, ως γνωστό,  ο Χρ. Ράπτης,που τη βγάζει, είναι ο αχυράνθρωπος των φιλοβασιλικών  εφοπλιστών του Λονδίνου, που δεν εγκαταλείπουν το όνειρο να δούμε μια μέρα ,αν όχι βασιλιά, τουλάχιστον στο κοινοβούλιο, τον…πρίγκιπα Νικόλαο.

Να θυμίσουμε πως  ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι επίσης άκρως φιλοβασιλικός και κολλητός της τ. βασιλικής  οικογένειας. Ο πατέρας του, ο αλήστου μνήμης Κ.Μητσοτάκης, ο γνωστός  “Αποστάτης”, με οικονομικά ανταλλάγματα και  αξιώματα, προετοίμαζαν με  τότε βασιλιά Κωνσταντίνο τη δικτατορία των στρατηγών. Αλλά τους πρόφτασαν οι συνταγματάρχες και τους  εξόρισαν.

Ο Κ.Μητσοτάκης δεν τιμωρήθηκε ποτέ γι΄αυτό το μέγα έγκλημα. Αντί να έχει πεθάνει στη φυλακή, έφυγε πλήρης ημερών,  ευτυχής και με τη…συνείδησή  του ήσυχη στη βίλα που έκτισε με τα  αργύρια  της προδοσίας. ΄Υβρις!

Μετά περιμένετε να  σεβαστούν το Σύστημα οι νέες γενιές; Τί να σας σεβαστούν;  Τις “αλλαξοκωλιές” σας; Τις διαπλοκές ;  Τη διαφθορά;   Την απάτες και την αδικία;

Νομίζετε πως θα  μπορείτε  να κρατήσετε αλώβητο  ένα  τέτοιο Σύστημα. Μια μέρα θα  τρίβετε τα μάτια σας. Και δε θα ξέρετε από πού θα σας έρθει.

΄Οχι, βέβαια, από τους μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα, ας πούμε. Είναι αστείοι τύποι  τούτοι. Μέρος του Συστήματος και ενεργούμενα  αρχιεγκληματιών , τύπου  Πούτιν. Από αλλού  θα  την βρείτε. Και  τότε  θα καταλάβετε “πόσα απίδια πιάνει ο σάκος”. Και για πότε θα βρεθείτε εκεί ακριβώς που είναι η θέση σας.

3. Πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν: Θα με τιμωρούσαν ή θα με βασάνιζαν αν έλεγα την αλήθεια για την κόρη μου

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, Αμπελκά

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο Κονγκό, τη σύλληψή του, τα βασανιστήρια που υπέστη αλλά και γιατί είπε ψέματα για την κόρη του Βαλεντίν, μίλησε ο πατέρας της Αμπελκά.

΄Οσο για τα βασανιστήρια που υπέστη μετά την σύλληψή του, και τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από την χώρα του, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, δήλωσε: « Την πρώτη μέρα που με συνέλαβαν με πήγαν σε ένα μέρος όπου πέρασε μια νύχτα και τη δεύτερη μέρα μας πήγαν από εκεί κάπου αλλού, σε άλλο μέρες. Εκεί πέρασε επτά μέρες βασανιστηρίων. Την πρώτη μέρα στο δεύτερο μέρος το κεφάλι μου ήταν προς τα κάτω και τα πόδια πάνω για σχεδόν οκτώ ώρες. Ήμουν κρεμασμένος ανάποδα. Μου έδιναν κλωτσιές. Με χτυπούσαν. Δεκάξι μέρες συνολικά κράτησε αυτό έτσι αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα»

****

Τον διαπόμπεψαν. Τον ξέσκισαν.  Είπαν πως ήταν ένας ανώμαλος που  προώθησε το παιδί του στην πορνογραφία. Οι φυλλάδες και τα κανάλια . Και δε  μιλάμε μόνο για την iefιmerida.gr  parapoltika.gr  και τη γνωστή κουρκουσούρα  Τατιάνα .΄Ολη η βιομηχανία παραπληροφόρησης, όλοι οι γύπες, πέσανε πάνω του να τον κατασπαράξουν.

Και τελικά, αποδείχτηκε ένας “κακόμοιρος” άνθρωπος, που αντί από την πρώτη στιγμή να του προσφερθεί φιλοξενία και φυσικά άσυλο, βρέθηκε κρεμασμένος στα… μανταλάκια.Και οι τραμπούκοι στο Κογκό είδαν ποιος είναι, έμαθαν πως μίλησε για τα βασανιστήρια και είναι σίγουρα στον πίνακα προγραφών τους πια,  ως ..προτεραιότητα εξόντωσης.

Είναι…εξουσία. Η Τατιάνα  και ο Βαξεβάνης είναι η τέταρτη εξουσία! Πώς, γιατί, ποιος τους ανάθεσε τέτοια εξουσία ,μη ρωτάτε.

Είναι τα ζόμπι της δημοσιογραφίας ( διάβαζε εγκληματογραφίας) .  Παράδειγμα.  Κάνανε  με τον δυστυχή Αμπελκά και την κόρη του  τη δουλειά τους για τις ημέρες που  οι ειδήσεις ήταν με το σταγονόμετρο και δε γέμιζε με τίποτα η σελίδα. Και σήμερα , τα γύρισε η Τατιάνα. Είναι με τη μεριά του πατέρα.΄Ολο το συνάφι.΄Οπως πάντα. Σιχαμένοι.

Τρώνε “ψωμί”  βγαλμένο  μέσα από απόπατους. Και ταϊζουν και τα παιδιά τους με αυτό. Τόσο βρόμικη ,τόσο ανήθικη  η  εμπορική, δημοσιογραφική    συντεχνία.

Χειρότερος κίνδυνος κι από τα πυρηνικά, την αλλαγή του κλίματος, τον Τραμπ, τον Πούτιν, τις Τράπεζες,   την αλλοτρίωση ,την αποξένωση  και τον καταναλωτισμό. ΄Αλλωστε, τούτοι    είναι   πίσω κι από αυτές τις κατάρες.  Κυρίως τούτοι .  Για φτύσιμο και φυλακή.