ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΡΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Η πανδημία καλπάζει και η κυβέρνηση… «χαλαρώνει»

Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα προαναγγέλλει ο πρωθυπουργός την ίδια ώρα που η χώρα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, τα νοσοκομεία βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση και ο υπουργός Υγείας ανακοινώνει «μπαλώματα» για να στηριχθεί το ΕΣΥ.
***

Δηλαδή, για να καταλάβομε ρε, παλικάρια της …ελευθεροτυπίας στην εφσυν. Εσείς είστε υπέρ της διατήρησης του εγκλεισμού  του κόσμου;   Νομίζαμε πως είστε κατά.

Αλλά, μάλλλον …σίγουρα  “χτυπάτε μια στο καρφί και μια στο πέταλο”.  ΟΦΑ  (όπου φυσάει άνεμος).  Η αισχρή εμπορική δημοσιογραφία στα καλύτερα της!

2. Δημοσκόπηση Alco: Με 14 μονάδες μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Θετική γνώμη για Μητσοτάκη το 48%.

Πηγή: iefimerida.gr

 

***

“Σωρεύουν  άνθρακας πυρός επί τας  κεφαλάς  αυτών ” !  Τόνους 14,  όσοι και οι πέτσινες μονάδες ,που  πούλησαν στη συμμορία που κυβερνά τον τόπο με μαφιόζικο τρόπο.

“Λευκά κολάρα” ,που ,όμως ,σφίγγουν με το χρόνο στο λαιμό τους ,μέχρι να πάθουν ασφυξία, να πνιγούν. Η μοίρα του  ασεβούς και του αχόρταγου.

Εκλογές 2019: Ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco στο newsit.gr

Παναγόπουλε και… Εισαγγελάτο,   πείτε αλεύρι;  Σύντομα  η  Τουλουπάκη θα σας γυρεύει. Πακτωλός  το “μαύρο χρήμα” που διακινήθηκε και ξεπλύθηκε από τις εταιρίες πετσινοδημοσκοπήσεων.  Η Novartis  έχασε την πρωτιά της.  Στην πρώτη θέση , σκαρφάλωσαν   οι νέες “Novartis”, όπως

ALCO

 Metron Analysis

 pulserc.gr

 Public Issue

 κ.α

 Καλοκαρτεράτε, κατεργαραίοι μου ,  κι έρχεται η Τουλουπάκη στη θέση που της έκλεψαν   οι Κούληδες και οι αχυράνθρωπό τους.  (Μεταξύ αυτών και σεις, πρώτες μούρες).

3. Ζητεί τη δίωξη των βασανιστών του

Ζητεί τη δίωξη των βασανιστών του

 Ασυζητητί.  Αλλά με ανεξάρτητους  δικαστές στην έδρα.΄Οχι Ντογιάκους και  Λυμπερόπουλους.

4. Διαμαρτυρία γυναικών κατά της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας παιδιών

Η πρώτη αναπαράγει το πρότυπο του “αρσενικού”, της… παλιάς κοπής που έλεγε πρόσφατα κι ένας …άντρακλας ηθοποιός.
Και “παλιάς κοπής σερνικό” είναι εκείνο που   ( στα βασικότερα):
-ό τι κινείται  πρέπει να εκτελείται.  Κάθε θηλυκό κάτω των 40 ,όποια εμφανισιακή παρουσία  κι αν έχει, η οριζοντίωσή της είναι χρέος για το αρσενικό που σέβεται τον ανδρισμό του.
-“γαμεί και δέρνει και λογαριασμό δε δίνει”,  την ίδια ώρα που “με τα λεφτά του γαμεί και την κυρά του”.
-δεν είναι…κότα, για να ασχοληθεί με την ανατροφή παιδιών ή άλλες τέτοιες γυναικείες δουλειές.   Αυτά είναι για  μανάδες και  νοικοκυρές, κατάλληλες για την κουζίνα και απαραίτητες ,κυρίως, για να πλένουν κανένα  βρακί.
-οι  ατάκες του για να αποδείξει  απλά  και εύκολα τη φυσική  ανωτερότητά του, έναντι της γυναίκας , του ασθενούς φύλου, είναι τούτες:  α. ΄Οταν η γυναίκα καταφέρει να κατουρήσει στον τοίχο, θα γίνει σαν και μένα. β. ΄Ολες οι γυναίκες είναι ίδιες. Πονηρές και πουτάνες (πλην της μάνας  και της αδερφής του).
 Θηλυκό τώρα με όλη τη σημασία της λέξης είναι εκείνη  που (βασικότερα):
-ξεχωρίζει άντρα και γυναίκα, ως δυο διαφορετικούς ανθρώπους και όχι μόνο ανατομικά. Ανδρισμός και θηλυκότητα είναι εντελώς διαφορετικές και υπαρκτές  ιδιότητες. Το ίδιο και η μητρότητα που καμιά σχέση δεν έχει με την υποδεέστερη …πατρότητα.
– Ο γάμος, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά  και η παρεπόμενη μονογαμία είναι αυτοσκοπός και εκ “των ων ουκ άνευ” για μια γυναίκα. Η πολυγαμία  είναι αντρική ιδιότητα και  φυσική…παρέκκλιση, αντίθετα από τη… φυσική ιδιότητα της γυναίκας που είναι  μονογαμική και μόνο υπό  την αίρεση της συναισθηματικής συνεύρεσης!
– Το “μ@υνί σέρνει καράβι” και είναι εμπορεύσιμο είδος, όσο κι όταν περνάει η μπογιά του.
-Η κλιμακτήρος σηματοδοτεί και το τέλος του θηλυκού. Τότε ξεκινάει  η γυναίκα  να αντιμετωπίζεται σαν …΄Ανθρωπος.
-επικές ατάκες :  Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι (γουρούνια, πρβ ΜΕ ΤΟΟ). Και “Μάνα δε βρίσκεται  λέξη καμία να έχει στον ήχο της τόση αρμονία”.
Αυτές οι δυο κατηγορίες, πέρα από την ανοησία, την τύφλα  και το αφύσικο   που    διακρίνουν τα μέλη τους   (μισούνται στο μεταξύ  αβυσσαλέα μεταξύ τους, αμφότερες οι πλευρές) το χειρότερο  είναι πως  αναπαράγουν τα κατεστημένα  πρότυπα, τους ίδιους, παλιούς  ρόλους για άντρα και  γυναίκα   “εξ απαλών ονύχων” (ενδυματολογικές επιλογές, παιχνίδια, ασχολίες, νομική, εργασιακή και συναισθηματική  αντιμετώπιση).  Η διαφορετικότητα των φύλων είναι καταλυτικά  παρούσα σε κάθε εκδήλωση της ζωής.
Χτίζουμε τις άφυλες  κοινωνίες.  Σ΄αυτές, θα ζουν μόνο άνθρωποι .  Τα ανατομικά χαρακτηριστικά (ούτε καν τα… ενδυματολογικά)  δε θα καθορίζουν ιδιότητες , ούτε θα κατανέμουν  ρόλους φύλων.  Είναι προφανές πως  θα ανατραπούν και οι σεξιστικοί ρόλοι, πρωτίστως  αυτοί του  κυνηγού και του θηράματος (“ξέσκισέ με στα τέσσερα  σαν σκύλα, γαμιά  μου”!)
Τα παιδιά  από τη γέννηση,  ως την ανατροφή , θα είναι συλλογική  υπόθεση της  “κοινότητας” και όχι των  μονογονεϊκών  ή άλλων  ευρύτερης μορφής οικογενειών.
Τα φύλα είναι φυσικά.  Αλλά μόνο ως προς την  ανατομία  τους. ΄Οπως ο μαύρος και ο άσπρος, ο γαλανομάτης και ο ξανθός,  ο μυταράς και ο στρογγυλοπρόσωπος,       ο κοντός και ο ψηλός,  ο ευτραφής και ο λεπτός.
Οι ρόλοι είναι αφύσικοι.  ΄Αντρας και γυναίκα είναι ΜΟΝΟ άνθρωποι. Και  ό,τι μπορεί ο ένας,  μπορεί και ο άλλος.  Και το αντίστροφο.
 Να  καταργήσουμε  αυτή την κατάρα των ρόλων.  Τις ρατσιστικές, φασιστικές, φαλλο-αιδοιοκρατικές αντιλήψεις Οι κοινωνίες του Μέλλοντος θα είναι  ΑΦΥΛΕΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.