ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΣ GOOGLE ΤΟΥ FACE BOOK ΚΑΙ ΤΟΥ TWITTER ;

                                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Βίντεο «φωτιά» για «Ινδιάνο»: Στην Ελευσίνα την ώρα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη

Επεισόδια Ν. Σμύρνη:Στον ανακριτή ο «Ινδιάνος» που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή του - CNN.gr

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1575532/ta-vinteo-poy-deihnoyn-ton-indiano-na-paizei-mpasket-tin-ora-tis-epithesis-ston-astynomiko-vids

*****

Το τραγικότερο   ίσως να μην είναι το γεγονός πως στα καλά καθούμενα σε μπουζουριάζουν,  επειδή ένας ρουφιάνος (η μισή Ελλάδα είναι τέτοια) σε “δίνει”,  είτε γιατί  δε γουστάρει τη μούρη σου ή  το φέρει βαρέως  που  της πήρες τον γκόμενο ,πριν μια …εικοσαετία. Όντως,  φοβερό να βρεθείς στα σίδερα, χωρίς να έχεις πειράξει κουνούπι.

΄Ομως, ακόμα πιο συγκλονιστικό για τα δικά μας κυβικά  ευαισθησίας, είναι ο τρόπος που η βιομηχανία παραπληροφόρησης  παρουσίασε, ως  σχεδόν δεδομένη, τη συμμετοχή του  προφυλακισμένου πολίτη  στην επίθεση του αστυνομικού.  Κι ας  φώναζε ο ίδιος και οι φίλοι του πως ο άνθρωπος έχει άλλοθι και πως την ίδια ώρα που τον κατηγορούσαν ότι βρισκόταν  στη  Ν. Σμύρνη, αυτός     έπαιζε μπάλα χιλιόμετρα μακριά. Ως εκ τούτου, αν υπήρχε παρουσία του στο περιστατικό ή επρόκειτο  για… διακτινισμό ή ήταν αποκύημα σκοπούμενης φαντασίας για κατασκευή ενόχου με συνήθη ύποπτο δράστη   την ελληνική Αστυνομία.

Και “πριν αλέκτορα φωνήσαι”, να και το βίντεο από την κάμερα παρακείμενης ταβέρνας στο πάρκο που δείχνει καθαρά πως ο “Ινδιάνος”  έπαιζε με τους φίλους τους μπάσκετ στη Ελευσίνα  και  αποδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας το φιάσκο των διωκτικών αρχών που το συνέλαβαν και τον φυλάκισαν.  Με όλες ,βέβαια, πέρα της στέρησης της ελευθερίας του, έστω και εν μέσω καραντίνας, τις τραγικές  επιπτώσεις από αυτή την απροσδόκητη   ανατροπή  στη ζωή του ανθρώπου για κάτι που δεν έκανε.

Και πώς αντιμετώπισαν  τη φοβερή αυτή είδηση ,που όφειλε να είναι πρωτοσέλιδη και με συνεχή παρουσία οι κοντυλοφόροι όλων των… εισοδημάτων και της προέλευσης των  δημοσιογραφικών τους  απολαβών;  Διαβάστε την…αριστερή  “εφημερίδα   συντακτών” σήμερα  για παράδειγμα πώς παρουσιάζει  το έγκλημα της προφυλάκισης  ενός αθώου ανθρώπου.

΄

“Εξελίξεις στην υπόθεση του «Ινδιάνου» για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

“…Βίντεο που  πιστοποιεί ότι ο συλληφθείς αποκαλούμενος ως «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη ήταν στην Ελευσίνα κατά τον επίμαχο χρόνο, επικαλείται η υπεράσπιση του νεαρού άνδρα, που είναι προσωρινά κρατούμενος”.
Τρίβετε τα μάτια σας;  Βγαίνετε από τα ρούχα σας;   Κάθε νοήμων και  ενσυνείδητος πολίτης   κάνει το ίδιο.
Χωμένη εκεί στις τελευταίες  σελίδες της εφσυν  ,όπου σχολιάζει  τα …βιτριόλια κα τα  γηπεδικά της , η  είδηση των  ειδήσεων.   Διατυπωμένη χαλαρά,  μουδιασμένα ,όσον αφορά την  αποδοχή της αλήθειας ή  όχι,  όσων ο κατηγορούμενος αποδεικνύει πλέον περίτρανα με το βίντεο.
Προσέξτε ποιες λέξεις διαλέγει ο συντάκτης στο απόσπασμα παραπάνω  για να     παρουσιάσει η φυλλάδα της κολεκτίβας  τη βεβαιότητα πλέον για μας ,αλλά όχι για εκείνη,  της αθωότητας του  προφυλακισμένου χωρίς λόγο πολίτη.  Γράφει:
“επικαλείται η υπεράσπιση”.  Απλά!  Και  δε σηκώνει τον κόσμο στο πόδι   για την αδικία, δε διαμαρτύρεται  για το διασυρμό ενός αθώου,  δε λέει ξεκάθαρα και   πως με την προσκόμιση του βίντεο   τους  “πήρανε και  τα σώβρακα” όσων σκηνοθέτησαν την κατηγορία κα τη σύλληψη. Και  ακόμα  μια λέξη ,ένα ρήμα ουδέτερο, αντί κατηγορηματικό και απόλυτο :  “πιστοποιεί”, γράφουν (!) . ΄Οχι   “αποδεικνύει”  το βίντεο,  πέραν πάσης αμφιβολίας ,το δίκιο του   συνανθρώπου  που του στραπάτσαραν τη ζωή.

΄Ισες αποστάσεις εν ολίγοις,  όπου δεν έχουν προσωπικούς λόγους οι συντάκτες  για  να  φέρουν τα πάνω κάτω  .   Αλλά, 2-3 μέρες τώρα ,έχουν ξεκινήσει επίθεση κατά μέτωπο (και καλώς) στο Χρυσοχοϊδη, επειδή τους έθιξε εκεί στην κολεκτίβα ,γιατί ο στρατάρχης του Κούλη  βγήκε και είπε πως συκοφάντησαν την ΕΛΑΣ.

Και μια  μόνο ερώτηση στους άθλιους κοντυλοφόρους της εγκληματικής παραπληροφόρησης όλου του….συνταγματικού τόξου (τρομάρα τους!).

Αν, όπως θα ήταν και  το πιο φυσικό, ο  προφυλακισμένος ,άνεργος ίσως,  δεν είχε ούτε λεφτά να αναθέσει σε…ντεντέκτιβ την ανακάλυψη   της ταινίας ή, το επίσης πιθανότατο ,να μην είχε η ταβέρνα κάμερα,  να είχε χαλάσει, ο ιδιοκτήτης να ήταν της ελληνικής σχολής “τί θες τώρα και πας να μπλέξεις” και δεν παραχωρούσε την ταινία, τί θα είχε συμβεί με έναν αθώο άνθρωπο;  Θα πήγαινε σε δίκη, θα έτρωγε  χρόνια φυλακή (απόπειρα, λέει, δολοφονίας!) και οι ύαινες της δημοσιογραφίας  (ο καλύτερος από δαύτους  έχει ξεσκίσει τη μάνα του) θα έβγαναν πανηγυρικώς  σε  πρωτοσέλιδα να συγχαρούν την αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη, που απέδωσε  ….δικαιοσύνη!

“Θεέ, τους  εχθρούς  μου τους ξέρω. Από τους φίλους μου να με φυλάς”!

 

2. Στον εισαγγελέα ο γιατρό που μίλησε για τις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη: «Δεν αναιρώ όσα είπα, είναι αλήθεια»

3. Στη Κομισιόν φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη λογοκρισία στα social media

 4. Το  ακτύπητο… εθνικό εξώφυλλο του BHMAgazino

Πολάκης: "Απόλυτος εξευτελισμός" το πρωτοσέλιδο του BHMAgazino | | the FAQ

Τέτοιο κιτσαριό, δεν μετα-είδαμε στη Μεταπολίτευση. Από την εποχή της Χούντας με τις φιέστες στα Στάδια και τα  τσάμικα του Παπαδόπουλου και της Δέσποινας στους στρατώνες με τα  πασχαλιάτικα τραπέζια.

Μα δεν έχουν διαφορά. Στρατιωτική δικτατορία  εκείνοι.  Κοινοβουλευτική τούτοι.   Μυαλά, συμπεριφορά,  παιδεία, ίδια και όμοια Κούλης και Παπαδόπουλος.  Πατακός και Χρυσοχοίδης.

5. O «πρύτανης», που είναι ακόμη πρύτανης

O «πρύτανης», που είναι ακόμη πρύτανης
Γιατί, καλέ; Ποιος σας είπε πως ο πρύτανης δεν μπορεί κάλλιστα να φορέσει και …γαλόνια; Αρκεί  καθεστώς που τον διατηρεί  ως πρύτανη να είναι…χούντα.

6. Ανάρτηση “φωτιά” της Ακρίτα για Κυμπουρόπουλο: Του λείπουν 3 πράγματα για να έχει άποψη για τις αμβλώσεις

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει σκωπτικά την απόφαση του Στέλιου Κυμπορόπουλου να ψηφίσει στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή της άμβλωσης

Ακρίτα Κυμπουρόπουλος

Κύριε Κυμπουρόπουλε, για να έχετε άποψη περί άμβλωσης, τρια πράγματα σάς λείπουν.

Κοινή λογική

Σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα

Μήτρα”.

***

Ναι  ,όντως ανάρτηση “φωτιά” στα… πατζάκια της ΄Ελενας.  ΄Αλλωστε, από εξυπνακισμούς και ευφυολογήματα  η “άγαμος , εθνική θυγατέρα”, άλλο πράμα.

Δε μας είπε, όμως,  εμείς όσοι δεν έχουμε μήτρα ,αλλά  τα χώνουμε στον Κυμπουρόπουλο για τις ακροδεξιές του κοτσάνες που αμολάει κάθε τόσο, μήπως να “εγχειριστούμε” ,να βάλουμε μια μήτρα,  για να είμαστε ασορτί με όσα λέμε και πιστεύουμε για τους ανθρώπους και όχι για άντρες και γυναίκες ,ξεχωριστά.

Να,  που της  βγήκαν και  τα στερεότυπα σύνδρομα  της  κοντυλοφόρου και  πρώην τρόφιμου  του ΔΟΜ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκης =Φρέσκο ναρκοδολάριο  να  σαλεύει  για τα παιδιά που μοχθούν στα δημοσιογραφικά τους  γραφεία στα ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ).

Το έκρυβε  στα μύχια της ψυχής και του μυαλού  της τόσα χρόνια. ΄Αλλο το σερνικό, άλλο το θηλυκό.΄Οπου,  κάθε φύλο σκέφτεται και αισθάνεται  συνήθως με το  κάτω, όχι το πάνω κεφάλι.  Κι ανάλογα την ανατομία της  κάτω… κεφαλής.΄Ετσι, ΄Ελενά μας;

7. Το κόμμα του Όρμπαν αποχώρησε και επίσημα από το ΕΛΚ

Το κόμμα του Όρμπαν αποχώρησε και επίσημα από το ΕΛΚ

Ο εθνικιστής Όρμπαν δηλώνει πως το κόμμα του βρίσκεται σε συνομιλίες με συντηρητικές πολιτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων ο Ιταλός Ματέο Σαλβίνι και με πολιτικούς συμμάχους στην Πολωνία, καθώς αναζητεί μια νέα πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Πρέπει να υπάρξει μια πολιτική οικογένεια για ανθρώπους σαν εμάς που προστατεύουν την οικογένεια, υπερασπίζονται την πατρίδα τους, σκέφτονται με όρους συνεργασίας μεταξύ εθνών κρατών και όχι με όρους μιας ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας», είπε ο Όρμπαν.

****

“΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη” .Και  όλοι οι παλιάνθρωποι  πατριωταράδες, θρησκευάμενοι και νοιοκυραίοι!

Απορία. Πώς ο Κούλης τους δεν πήγε παρέα με τον φυντάνι  της ακροδεξιάς   ΄Ορμπαν; Ή ούτε ο Ούγγρος τον θέλει πια  μαζί,  γιατί ο Ελληνάρας το παρατράβηξε ακροδεξιά και κατοικοεδρεύει   μέσα πια,  στα   εσκαμμένα  της  χούντας;