ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ “ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ” ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ!

1.α. Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ

«Σαν να μας σταμάτησε το χέρι του Θεού» .

Το τροχαίο του Mr Ζαγόρι με τη σύζυγό του: Το σκασμένο ελαστικό και το «θέλημα του Θεού»

Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δύο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακκούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού, να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα», κατέληξε.

Ο Mr Ζαγόρι με τη σύζυγό του!

β.Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων -Διαλύθηκε το ΙΧ

Image result for Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων -Διαλύθηκε το ΙΧ [εικόνες]"

Λες και ο θεός  είναι κανένας έμπορος λιανικής/χοντρικής και όποιος πλερώνει καλά και  μετρητοίς ψωνίζει καλά. Οι άλλοι  από …σβέρκο.  Αμετροεπής, ανόητη, προκλητική η κυρία. Είχαν ελόγου τους βύσμα  το θεό και τους έσωσε!

Τότε, αν γι αυτούς έκανε ο θεός θαύμα για το παλικάρι 40 χρόνων που έγινε κομμάτια στην Πρέβεζα, γιατί δεν είχε έλεος;   Η κυρία… Ζαγόρι   είχε  “μέσο” τον Παϊσιο,  γιατί του  άναβε κεριά, ακριβά  και  στο μπόι της ; Ποιος έχασε τσίπα να τη βρει ετούτη;

Κρύψου, κυρά μου από …προσώπου θεού και γης.  Είσαι σφόδρα ασεβής και υπερόπτης.

2. ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Φώτης Ντούλος: Η δικηγόρος του ζητά να συνεχιστεί η δίκη -Θέλει να αποδείξει την αθωότητά του

Οι πιο diva moments της Kylie Jenner θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Το σημείωμα της αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος
Μετά την έρευνα της αστυνομίας, ο Φώτης Ντούλος είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του. Στο σημείωμα ο Φώτης Ντούλος ανέφερε «αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση» γράφει ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα που αφήσε τη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να το γεμίσει με καπνούς εξάτμισης για να αυτοκτονίσει.
«Αρκετά πια», γράφει στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο όπου επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο

***

“Καλύτερα  να αθωωθούν χίλιοι ένοχοι, παρά να καταδικαστεί ένα αθώος”,έλεγε η σοφή ρωμαϊκή ρήση.

Καλά, πώς έκανε πάλι αυτό το έγκλημα η αμερικάνικη δικαιοσύνη; Να λέγαμε πώς έγινε στη Ρωσία ή την Κίνα με δικαιικό-νομικό  πολιτισμό “μηδέν”(0), να το καταλάβω. Η Αμερική με “λίαν καλώς”, πώς επαναλαμβάνει  τέτοια λάθη;

Δεν είναι το μόνο.  Δεν είναι λίγες οι άδικες   εκτελέσεις  ,αφού  αργότερα  αποδείχτηκε η αθωότητα του εκτελεσθένος* . Μήπως αυτός και μόνο είναι σοβαρός λόγος να καταργηθεί εντελώς κι από παντού η θανατική ποινή;

Από την άλλη ο συμπατριώτης μας,  γιατί παράδωσε αμαχητί τα όπλα; Ναι, αντιληπτές οι αντοχές του καθενός. Και σεβαστές.

Αλλά, αφού το αποφάσισε, όφειλε να βάλει “τάξη”. Πώς;  Κάποιοι εισαγγελείς,δικαστές,μπάτσοι δεν κάνανε καλά τη δουλειά τους. ΄Εψαχναν ένοχο για να μπει στο φάκελό τους η ..αξιοσύνη τους. Και τον κατασκεύασαν.

Γιατί δεν “κρέμασε ανάποδα” τους επίορκους να ξεράσουν  την αλήθεια; Φεύγεις. Πώς  φεύγεις έτσι; “Καθάρισε” το όνομά σου. “Κρέμασε στα μανταλάκια” τους ενόχους.  Θα έσωζες κόσμο. Θα το ξανακάνουν, όσο μένουν ατιμώρητοι . Γιατί   να πάει έτσι στράφι  η ζωή σου;

 

3. Ερευνα: Σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι αισθάνονται την απόλυτη μιζέρια

Γυναίκα σε κόκκινο φόντο

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται από το National Bureau of Economic Research (NERB) η ηλικία αυτή, στις ανεπτυγμένες χώρες, είναι τα 47,2 έτη.

***

Ο μίζερος, δεν έχει ηλικία. Και στα 30 και στα 40 και στα 100, αν φτάσει ,μίζερος θα είναι.  Αυτές οι στατιστικές είναι της πλάκας. Απορώ, πως  τις δημοσιεύουν  επιστημονικά περιοδικά. Μόνο για  τα ταμπλόιντ  είναι κατάλληλες. Και μάλιστα  δίπλα στην στήλη  …τα ΄Αστρα μιλούν για σας!

4. ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ
Καναδάς: Πυροβολισμοί σε Airbnb -Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

 

Το Airbnb τους έχει καθίσει στο λαιμό. Λυσσάνε οι Ξενοδόχοι..  Βρίσκεις “πεντάστερο” διαμέρισμα   με 20 και 30 ευρώ πια.  Και στα  ξενοδοχεία τους  θες 100 και 200  να περάσεις μια νύχτα. Οπότε, οι  άρπαγες βάζουν   τη λάσπη στον ανεμιστήρα  και  την τινάζουν  ανενόχλητοι.

Τι σχέση έχουν οι νεκροί με το  Airbnb;   Μήπως κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα, μια απάτη  και  οι θύτες  χρησιμοποίησαν το  google   να το θεωρούμε υπεύθυνο;

Μην τους ακούτε. Τα είπαμε. Ryanair και Airbnb σώσανε τον φτωχό κοσμάκη. Ούτε στα  όνειρα τα  φτηνά  ταξίδια πριν.  Στηρίξτε τα. Απαξιώστε τα ακριβά (“φρου-φρου και αρώματα”)  ξενοδοχεία και τις ακριβές αεροπορικές εταιρίες.

 

5. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ MGC

Επειδή  διαβάζουμε εδώ και καιρό  πολλά  παραπλανητικά κείμενα και   ανυπόστατες  έρευνες  (“Κύριος  είδεν” για ποιο λόγο και τι εξυπηρετούν) με ιστορική αναδρομή στο ελληνικό   ροκ, παραθέτουμε την ακόλουθη  ενημέρωση,  που αναφέρεται  σε  ένα από τα παλιά  ροκ συγκροτήματα, το MGC, που οι ειδικοί το θεωρούν πρώτο και σημαντικότερο στη λίστα.

΄Ενα από τα μέλη του συγκροτήματος υπήρξε και ο Δημήτρης  Μπεληγιάννης (στην α’  φωτογραφία πρώτος αριστερά, στη β, τελευταίος δεξιά  και στη γ΄πρώτος  αριστερά).  Είναι από τη Στενή της Εύβοιας. Τον γνώρισα πριν 15 χρόνια. Μόνιμος στην παρέα.  Και είναι πολύτιμες  οι μαρτυρίες του πάνω στα παλιά μουσικά δρώμενα. Αλλά και οι ιστορίες του   για πρόσωπα, με παράξενες ή ιδιαίτερες  συμπεριφορές. Για παράδειγμα ο Πουλικάκος ,που ήταν κι αυτός από τα κορυφαία  μέλη  του ίδιου συγκροτήματος.  Ο Παπαθανασίου, επίσης, σχεδόν άγνωστος την εποχή εκείνη στο ευρύ κοινό, είχε συνεργαστεί με τους  MGC  κάποια  περίοδο  .

****

1. Η δημιουργια των M.G.C http://spychedelicsally.blogspot.com/2013/12/mgc.html

Το πρώτο καθαρά rock  σχήμα της ελληνικής σκηνής, ήταν οι MGC  (Modern Greek Combo).Ξεκίνησαν στα μέσα περίπου της δεκαετίας του 60 παίζοντας στις “Εννέα Μούσες” . H πρώτη σύνθεση του group ήταν: Στέλιος Κατσαδωράκης [τύμπανα], Κώστας Ντόβας [μπάσο],Δημήτρης Μπεληγιάννης [κιθάρα], Δημήτρης Πολύτιμος [όργανο] και Δημήτρης  Τσεμπερόπουλος [φωνή]. Έπαιξαν επίσης σε  πολλά club της εποχής Queen Anna” “Λεωνίδας” κ.ά. 

Είναι χαρακτηριστική η διήγηση του Δημήτρη Πουλικάκου, στο τεύχος 28 του Ποπ+ Ροκ, σύμφωνα με την οποία πολλές φορές ο μικρός Γιώργος Νταλάρας κατέβαινε από το “Αττικά” και έπαιζε στη θέση τους, όταν το group εμφανιζόταν στο “Λεωνίδα”. Το Φλεβάρη του 1968, στον ίδιο χώρο είχε παίξει μαζί τους και ο Νίκος Παπάζογλου. Οι ΜGC ηχογράφησαν τρία singles για λογαριασμό της Music Box : “I’m Gonna Cut My Head / Summertime “ (Pan Vox 6078) “Miss Marele’s Theme / Blame The Talent In The Family” (MB 630) /  και “ I Don’t Want To Discuss It / Foxy Lady “ (Pan Vox 6099).

Στις συναυλίες τους  έπαιζαν ρεπερτόριο των Rolling Stones, Jimi Hendrix, Bob Dylan κ.ά.

Οι αλλαγές στη σύνθεση τους ήταν οι εξής: Το 1967 προσχωρούν οι Δημήτρης Πουλικάκος (μπάσο, τραγούδι) και Δημήτρης Βέλιτς (στην αρχή  στη θέση του Τσεμπερόπουλου και μετά drummer), Αντώνης Τριαντάφυλλου (μπάσο από τα τέλη τον ,οπότε ο Πουλικάκος γίνεται αποκλειστικά τραγουδιστής).

 

 

2. https://freedomgreece.blogspot.com/2012/11/mgc.html

Σε μία φωτογραφία του 1966, βλέπουμε το συγκρότημα M.G.C στην δεύτερη περίοδό του, αλλά και τον μάνατζερ Νίκο Μαστοράκη, ο οποίος πειράζει το μούσι του Στέλιου Κατσαδωράκη.

Το συγκρότημα αυτό, είναι από τα σημαντικότερα του ελληνικού ροκ. Η ιστορία του χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

1- Η πρώτη φάση είναι από τις αρχές του 1960 μέχρι το 1965. Η περίοδος αυτή είναι ανεξακρίβωτη και δεν μπορούμε να την περιγράψουμε. Γνωρίζουμε πάντως ότι ιδρυτές ήταν οι υπαρξιστές αδελφοί Τσαμουρτζή, γιοί του τυφλού καταπληκτικού εφευρέτη μουσικών  οργάνων, Ευάγγελου Τσαμουρτζή. Οι αδελφοί Τσαμουρτζή, είναι οι πρώτοι που σχηματίζουν νεανικό γκρουπ στην μεταπολεμική Ελλάδα, αφού το 1953, δημιουργούν τους P.J.C στην Ιπτάμενη Παράγκα του Σίμου. Το 1965, φαίνεται ότι γίνεται ένας καυγάς μεταξύ των μελών των M.G.C και οι αδελφοί Τσαμουρτζή αποχωρούν, στερώντας έτσι από το συγκρότημα το βασικότερο γι αυτούς όργανο, το πιάνο. Mαζί τους φεύγει και ο ηθοποιός Άλκης Παναγιωτίδης ο οποίος έπαιζε ντραμς. Οι εναπομείναντες αναζητούν άλλα μέλη τα οποία εντοπίζουν στο κλαμπ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ στην Πλάκα, είναι ο Δημήτρης Πολύτιμος (πιάνο)και ο Στέλιος Κατσαδωράκης(ντραμς).

2-Η δεύτερη φάση είναι από το 1965 μέχρι το 1967. Οι M.G.C με τον Δημήτρη Πολύτιμο και τον Στέλιο Κατσαδωράκη, παρουσιάζουν τραγούδια που εντάσσονται στην κουλτούρα της Χρυσής Νεολαίας. Το 1966, μάνατζερ του γκρουπ γίνεται ο Νίκος Μαστοράκης. Αυτή η περίοδος θεωρείται ότι τελειώνει με την εμφάνισή τους στη συναυλία των Rolling Stones στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τον Απρίλιο του 1967.

3- Η τρίτη φάση, είναι και η σημαντικότερη. Αυτή καθορίζεται από την προσχώρηση στο γκρουπ του Δημήτρη Πουλικάκου. Η τρίτη αυτή φάση (1967-1969) εξελίσσεται μέσα στην Εποχή της Δικτατορίας. Οι M.G.C με τον Πουλικάκο, είναι το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που θα διαχωριστεί από τα γλυκανάλατα τραγούδια της Χρυσής Νεολαάις και θα συνδεθεί καθαρά σαν νοοτροπία, σκηνική παρουσία και άκουσμα, με την Βρετανική Εισβολή και το Κλοκαίρι της Αγάπης.

___________________________-

Έρευνες και υποθέσεις που δικαιώνουν θανατοποινίτες

Πάνω από το 4% των τροφίμων στις ΗΠΑ που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο, είναι πιθανότατα αθώοι, σύμφωνα με μια μελέτη του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν που είδε το φως της δημοσιότητας τον Απρίλη και αποδεικνύει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην επιβολή της θανατικής καταδίκης. Οι ερευνητές του αμερικανικού πανεπιστημίου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας μεγάλος αριθμός φυλακισμένων βρέθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θάνατο κατά λάθος ή εξαιτίας ελλιπών στοιχείων.

Η μελέτη αφορά τα έτη 1973- 2004, κατά τα οποία εξετάστηκαν μέσω μίας εξειδικευμένης στατιστικής μεθόδου, οι περιπτώσεις 7482 ατόμων που καταδικάστηκαν σε θάνατο, από τις οποίες οι 117 απαλλάχτηκαν των κατηγοριών και αθωώθηκαν. Εάν ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μελέτη, δινόταν ικανός χρόνος και η απαραίτητη νομική βοήθεια, πάνω από 200 ακόμη φυλακισμένοι, περίπου το 4.1%, θα είχαν αθωωθεί κατά την περίοδο των 30 χρόνων. Από το 1973, πάνω από 140 άτομα έχουν απαλλαγεί από την ποινή του θανάτου. Οι πιο πρόσφατοι απαλλαγέντες είναι ο Henry McCollum και ο Leon Brown στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014.

Το 2006, μία ενδελεχής έρευνα στο Σικάγο εξέταζε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με μία ενδεχόμενη άδικη εφαρμογή της θανατικής ποινής πάνω στον Carlos DeLuna στο Τέξας. Τον Φεβρουάριο του 1983, η Wanda Lopez βρίσκεται μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου στο βενζινάδικο όπου εργαζόταν. Η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό και συλλαμβάνει τον DeLuna, κρυμμένο κάτω από ένα φορτηγό. Παρά την ομολογία της αθωότητάς του, και την αναφορά άλλου ονόματος ως βασικού υπόπτου, στις 7 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου, το Τέξας αποφασίζει να εκτελέσει τον 27χρονο θανατοποινίτη.

Αριστερά, ο αθώος Carlos DeLuna που εκτελέστηκε, δεξιά ο ένοχος Hernandez

Αριστερά, ο αθώος Carlos DeLuna που εκτελέστηκε, δεξιά ο ένοχος Hernandez

Νέα στοιχεία έφεραν στο φως την ενοχή πράγματι, άλλου άνδρα, του Carlo Hernandez, ο οποίος είχε βεβαρυμένο εγκληματικό παρελθόν και τρομακτικές εξωτερικές ομοιότητες με τον πρώτο. Οι αρχές δεν διερεύνησαν ωστόσο, τα προηγούμενα εγκλήματά του, με αποτέλεσμα η εκτέλεση του πρώτου, να διχάσει την κοινωνία όταν από τις αποφάσεις του δικαστηρίου αθωώνονται ένοχοι και καταδικάζονται σε θάνατο αθώοι.

Οι αφίσες στο δωμάτιο του Cameron με τους Iron Maiden και τους Led Zeppelin αποκάλυπταν σύμφωνα με ειδικό, μια βίαιη φύση”

Ο Cameron Todd Willingham εκτελέστηκε το 2004. Ατράνταχτα στοιχεία έδειξαν στη συνέχεια την κακοδικία μίας δικαστικής απόφασης που του κόστισε τη ζωή. Το 1991, η πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Τέξας θα κόστιζε τη ζωή των τριών παιδιών του. Ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον Willingham ότι εκείνος ήταν ο εμπρηστής για να καλύψει τα ίχνη της κακοποίησης των παιδιών του, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα βάσιμο στοιχείο για αυτή την κατηγορία. Συγκεντρωμένες “αποδείξεις” νίκησαν μεμονωμένες καταθέσεις που μιλούσαν για την αθωότητα του Willingham.

Το πόρισμα του δικαστικού ψυχιάτρου κατέληξε στο ότι ο Cameron ήταν “ένας εξαιρετικά επικίνδυνος ψυχοπαθής”, στηρίζοντας τα λεγόμενά του σε αφίσες που είχε στο δωμάτιο του με τους Iron Maiden και τους Led Zeppelin, στοιχείο που χαρακτηρίστηκε αποκαλυπτικό της τάσης του για βία. Οι καταθέσεις των μαρτύρων που ακολούθησαν, κρίθηκαν αντιφατικές, ενώ ο κατηγορούμενος εξακολουθούσε να υπερασπίζεται την αθωότητά του. Η δίκη του Αυγούστου του 1992 ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τον Φεβρουάριο του 2004, ο Willingham δέχτηκε τη μοιραία ένεση. Πέντε χρόνια αργότερα, η ίδια η πολιτεία του Τέξας ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας ήταν αθώος.

Η θανάτωση του Cameron Todd Willingham ήταν αποτέλεσμα κακοδικίας

Η θανάτωση του Cameron Todd Willingham ήταν αποτέλεσμα κακοδικίας

Το 1982, ο David Spence καταδικάζεται σε θάνατο για τον βιασμό και τον θάνατο δύο 17χρονων κοριτσιών και ενός 18χρονου αγοριού στο Τέξας. Μαζί του, καταδικάζεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο δούλευε αλλά ο τελευταίος αθωώνεται το 1993. Η υπόθεση στηρίχθηκε σε ίχνη από δάγκωμα, που σύμφωνα με ειδικό, έμοιαζαν με την οδοντοστοιχία του Spence. Οι δικηγόροι του κατηγορουμένου κάλεσαν πέντε ακόμα ειδικούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τα σημάδια του δαγκώματος δεν μπορεί να προέρχονται από την οδοντοστοιχία του Spence, την ίδια στιγμή που ακόμη και οι δύο αστυνομικοί που έκαναν την αρχική έρευνα έδειχναν πεπεισμένοι ότι δεν ήταν ο Spence ο άνθρωπος που αναζητούσαν. Ο θάνατος του έρχεται ωστόσο, με ένεση τον Απρίλη του 1997.

Το 1995, εκτελείται ένας ακόμη αθώος άνδρας. Το 1980, στο St. Louis του Μισούρι ένας 19χρονος χάνει τη ζωή του από πυροβολισμούς την ώρα που διακινεί ναρκωτικά. Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας και λευκός κακοποιός ενοχοποιεί τρεις έγχρωμους άνδρες που περνούσαν με αμάξι, λέγοντας ότι ο ένας από αυτούς, ο Larry Griffin πυροβόλησε με το δεξί του χέρι από ανοιχτό παράθυρο. Ο Griffin ωστόσο, ήταν αριστερόχειρας, ενώ κανένα αποτύπωμά του δεν βρέθηκε στο όπλο. Μετά την εκτέλεση του Griffin, αποκαλύφθηκε ότι ο εισαγγελέας είχε υποσχεθεί στον αυτόπτη μάρτυρα μειωμένη ποινή, με αντάλλαγμα την κατάθεσή του.

Οι δύο επόμενοι αυτόπτες μάρτυρες, που υπερασπίζονταν την αθωότητα του Griffin και ενοχοποιούσαν τρεις άλλους ως δράστες, δεν εξετάστηκαν λεπτομερώς από την αστυνομία. Το 1995, ο Griffin εκτελείται με θανατηφόρα ένεση, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πάντα ότι είναι αθώος. Δέκα χρόνια μετά, καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, ανοίγει ξανά την υπόθεση, καταλήγοντας στην αθωότητα του Laddy Griffin.

Τα παραδείγματα ανθρώπων που κατηγορήθηκαν, συνελήφθησαν και θανατώθηκαν από τη δικαιοσύνη για αδικήματα που δεν διέπραξαν ή τουλάχιστον παρέμεινε αβέβαιο ακόμη και μετά την εκτέλεσή τους εάν έκαναν, είναι αξιοπρόσεκτα. Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύει πως είναι πολλά, και μια γρήγορη ανάγνωσή τους εστιάζει σε ένα από τα σοβαρότερα ίσως προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι εισαγγελικές αρχές. Το πρόβλημα της αθωότητας είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι νομίζαμε. Μην ξεχνάμε άλλωστε τα λόγια του Άγγλου δικηγόρου, William Blackstone, “Καλύτερα δέκα ένοχοι να ξεφύγουν παρά ένας αθώος να καταδικαστεί”…

http://www.pathfinder.gr/stories/3926085/athooi-katadikasmenoi-se-thanato/