ΒΙΛΑ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΨΗΣ

                                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.”Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε ο Μητσοτάκης – Το παρασκήνιο του δύσκολου «αποχωρισμού»

Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε ο Μητσοτάκης - Το παρασκήνιο του δύσκολου «αποχωρισμού»

Το σπίτι είχε κληροδοτηθεί εξ αδιαιρέτου στα 4 αδέλφια, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί «σημείο συνάντησης» όλης της οικογένειας Μητσοτάκη – Στην οικία της οδού Χρυσηίδος πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον  τους Χαρίλαο Φλωράκη και Λεωνίδα Κύρκο το βράδυ που ελήφθη η συμφωνία για τη συγκρότηση της κυβέρνησης Τζαννετάκη και έφαγαν τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας”.

Αυτό το σπίτι, δεν είναι σπίτι, αλλά  βίλα . Και

  1. από τα θεμέλια ως το τελευταίο πόμολο, είναι φτιαγμένη από τα “αργύρια της προδοσίας” του πατρός Κων. Μητσοτάκη  με τα οποία  τα Ανάκτορα τον δωροδόκησαν  για τη γνωστή Αποστασία.  Ομοίως, είναι χτισμένη πάνω στα κόκαλα και τον πόνο των βασανιστηρίων των θυμάτων της  δικτατορίας  των συνταγματαρχών,   η  οποία   πρόφτασε τη δικτατορία των στρατηγών  του  τότε βασιλιά  Κωνσταντίνου  που προετοίμαζε με τον αρχηγό   των Αποστατών Κων.  Μητσοτάκη.
  2.   έκρυψε   τα μέλη της  μεγαλύτερης πολιτικής απάτης και κομματικής ανηθικότητας  στα  τελευταία  χρόνια της πολιτικής ιστορίας της χώρας, που συναποφάσισαν σε αυτό  το χώρο   να στήσουν  το “βρώμικο ’89”.   Κων. Μητσοτάκης, Χαρίλαος Φλωράκης και Λεωνίδας Κύρκος,  οι αισχροί  συνδαιτημόνες της Μαρίκας με τα ντολμαδάκια!

Σε… καλή μεριά τα εισπραχθέντα. Αλλά, ας μην ξεχνάει η  γνωστή φαμίλια τη σοφή ρήση του λαού   “ανεμομαζέματα, διαβολοσκορπίσματα”. Κι ακόμα. ‘΄Ολα εδώ πληρώνονται.

Ο πατριάρχης της δυναστείας  μπορεί να έφυγε πλήρης ημερών και ατιμώρητος ,αλλά μετά από μας τους …κουραμπιέδες ,  έρχονται άλλες γενιές, σκληρές,  που δε θα σηκώνουν μύγα στο σπαθί  τους. Και τότε οι γενιές της  φαμίλας,  αν  δεν έχουν αποποιηθεί   την αμαρτωλή κληρονομιά , θα  βιώσουν την (καθόλου  βιβλική)   αλήθεια  πως “αμαρτίαι  γονέων, παιδεύουσι τέκνα!

2. Το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Twitter.

“Την αντίδραση στα social media έχει προκάλεσε ένα νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα δικαιώματα των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε το βίντεο με τίτλο «Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις», αναφέροντας: «Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους».

Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», ανέφερε.

****

1. Τούτο το  κατά συρροή σούργελο,   μπορεί   να βάφεται μελαχρινή,  αλλά πάντα… ξανθό της βγαίνει.

2.Μια τέτοια ανάρτηση είναι βάναυση προσβολή, αλλά και συκοφαντική δυσφήμιση  ενός συμπολίτη μας και μάλιστα από μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου (κι ας έχει η συγκεκριμένη το ακαταλόγιστο).

3. Στο τελευταίο της ερώτημα η απάντηση είναι απλή. Ο 70χρονος θα πάει φυλακή.  Αν όμως η  ίδια στην ηλικία της  …συνευρεθεί με 13χρονη, όπως συνηθίζουν  τα  μέλη  της ευυπόληπτης Δεξιάς κοινωνίας,  πώς θα αντιμετωπιστεί;  Ως  η κόρη  Μπαμπινιώτη ή ως ο  κολλητός τoυ Κούλη, Γεωργιάδης; Ιδού η πραγματική και στην πράξη δοκιμασθείσα  απορία!

3. “Μansplain* μέχρι θανάτου

Ντίνα Δασκαλοπούλου

‘Αλλη μια χτες. Αυτή τη φορά «έπεσε από τη σκάλα». Αυτή τη φορά ήταν 29 χρόνων, ζούσε στην Αλεξανδρούπολη, μάνα τριών παιδιών. Ενώ είναι άταφη ακόμα, η δημόσια κουβέντα στους ψηφιακούς καφενέδες άναψε. «Γιατί δεν έφευγε» – είναι η μια κατηγορία ευαισθητούληδων τάχα μου συμμάχων των γυναικών. Και η άλλη, η ακόμα χειρότερη, των γλυκούληδων «υπάρχει νόμος, γιατί επιμένετε στον όρο γυναικοκτονία»

Υπάρχει ένας κακοκαμουφλαρισμένος μισογυνισμός πίσω από τις φράσεις και των ευαισθητούληδων και των γλυκούληδων. Μιλούν και στις δυο περιπτώσεις από θέση ισχύος τόσο απέναντι στο θύμα όσο και απέναντι σε όλες μας, αφού εκείνοι «γνωρίζουν» και, φυσικά, είναι πρόθυμοι «να εξηγήσουν» σε εμάς τις αφιονισμένες από το συναίσθημα της οργής ή της λύπης που «δεν καταλαβαίνουμε» (εν προκειμένω τη νομοθεσία, σε μύριες άλλες περιπτώσεις την πολιτική / τον στασιμοπληθωρισμό/ τα ελληνοτουρκικά/ πώς να χωρέσουμε το αμάξι σε μια θέση 4 μέτρων).

Ομως το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει ο οποιοσδήποτε θέλει να λογίζεται σύμμαχος οποιουδήποτε κινήματος είναι να ακούει. Δεν είναι υποκείμενο, δεν είναι πρωταγωνιστής, δεν είναι αυτή η δική του μάχη. Οι γυναικοκτονίες είναι η δική μας αιματοβαμμένη Ιστορία και το φεμινιστικό κίνημα έχει φέρει στο φως και τι σημαίνει μια εξουσιαστική σχέση βίας (και πόσο δύσκολο είναι να αποδράσει) και έχει τεκμηριώσει με αναρίθμητα επιχειρήματα γιατί απαιτείται η αλλαγή του ποινικού κώδικα.

Μην μας εξηγείτε άλλο, άντρες, ακούστε επιτέλους.

* το να εξηγείς σε μια γυναίκα κάτι το οποίο ήδη γνωρίζει με συγκαταβατικό, υπεροπτικό, ανακριβή ή υπεραπλουστευμένο τρόπο”

***

Εν τάξει. Δεν είναι να παίρνεις στα σοβαρά την   Ντίνα.  Και κάθε τέτοια  Ντίνα. ΄Εχουν χοντρό  πρόβλημα και απωθημένα αθεράπευτα.  Προφανώς, σεξιστικά.  Κουβαλούν καρα-έμφυλο ρατσισμό και μισανδρισμό.  ΄Αγνωστο σε μας γιατί. Απορρίψεις,  πατσαβούρες στη μούρη,   ποιος ξέρει τί κρύβει το υποσυνείδητο  της Ντίνας , για να της βγαίνει τόση χολή για τον άντρα.

Να τελειώνουμε με τη συνομοταξία των  Μαινάδων. Ας καταλάβουν επιτέλους πως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η εποχή του “καλός άντρας, ο νεκρός άντρας”. Κι ακόμα, ας αντιληφθεί πως  σήμερα πια  οι άνθρωποι δε διακρίνονται  σε φύλα. Σε ρόλους σερνικού και θηλυκού.

Και αν  ένας πανηλίθιος μπεκρής σκότωσε  τη γυναίκα του στην Αλεξανδρούπολη,  δε διαφέρει από τον επίσης πανηλίθιο  αλκοολικό    που σκοτώνει    το συμπότη του  του  για μια “κουβέντα” . Και οι δυο είναι ελεεινοί  δολοφόνοι, ανθρωποκτόνοι. Και τίποτα περισσότερο.

Δεν υπάρχει ούτε γυναικοκτονία,  ούτε ανδροκτονία ούτε …Πακιστανοφονία,΄ Ολες στα μυαλά  τα ξάστερα και τις συνειδήσεις τις καθαρές , πλην Ντίνας, είναι  ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Και ανόητες και   “στερημένες”   και φασιστοειδή  οι Μαινάδες όλων των εποχών.