Γιατί (ΔΕΝ) χαίρεται και (ΔΕΝ) χαμογελάει (Η ΔΕΞΙΑ ), πατέρα; Γιατί πλερέζες έβαλε , τώρα με Κασσελάκη;

1. Π. Μαρινάκης για Κασσελάκη: Τα 100 δισ. που φόρτωσαν στη χώρα μας φέρουν την σφραγίδα του κόμματός του iefimerida.gr”

Ο Παύλος Μαρινάκης

Είναι για να παθαίνεις πλάκα (πριν  πάθεις  εγκεφαλικό) με όσα  ξεστομίζει.   Αλλιώς, επειδή εμείς δε θα σφάζαμε, ούτε κι αν είμαστε στο Αντάρτικο, κανένα  εχθρό κι αντίπαλο, ούτε καν το Μαρινάκη, όπως ελόγου του  που  ήθελε  να ξεκοιλιάσει  τον Τσίπρα  (και όντως , έτσι όπως είναι  στη φώτο, τρομάζει κανείς και που τον βλέπει), θα παίρναμε   μια βρεγμένη σανίδα και θα του κάναμε τον ποπό μαύρο ,  του αμετροεπούς πολιτικάντη.

Φέσωσαν τη χώρα, όσο καμιά άλλη κυβέρνηση (εξαιρουμένου του «Κωστάκη» της ίδιας  παράταξης)  από καταβολής ελληνικού κράτους, μοίρασαν και συνεχίζουν  δισ στη γαλάζια ακρίδα, χρεοκόπησαν  τη χώρα και έχει το θράσος  να μιλάει για 100 δισ!

Δεξιός , θράσος, υποκρισία και  παλιανθρωπιά πάνε μαζί Με ό,τι ακριβώς έχει πάρει διαζύγιο ο έντιμος άνθρωπος-πολίτης .

Σιχτίρ, πλην των άλλων και εν δυνάμει  δολοφόνοι!

2. ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελενα Ακρίτα παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας -Στήριξε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ

Ακρίτα

Αυτή  η … πολυσχιδής  κυρία, παιδιά της Σαμαρίνας και της Νέα  Κουμουνδούρου, τρόφιμος επί  σειρά ετών των ταμείων ΔΟΛ, ΔΟΨ και των ενισχυμένων με ναρκοδολάρια ΔΟΜ, τί δουλειά έχει στο ΣΥΡΙΖΑ;

΄Αλλο ένα λάθος επιλογών του Αλέξη Τσίπρα. Μην επαναλάβεις, Στέφανε Κασσελάκη, τις ίδιες γκάφες με τα  στελέχη  και τους  συμβούλους σου. Εδώ και τώρα …σουτ. Χωρίς δεύτερη  κουβέντα.  ΄Εχει ανάγκη ένα τετοιο νέο κόμμα από οπαδούς    Κατερίνες ,γλυκούλες  και  αγαπούλες μου:;

Σοβαρευτείτε.

______________________________________________

1. Αποχαιρετιστήριο «άρθρο – φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Σταθάκη

Γιώργος Σταθάκης

 

«Αποχαιρετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν υπάρχει πια» • Με ένα πύρινο άρθρο του ο πρώην υπουργός Οικονομίας ασκεί σφοδρή κριτική στην εποχή Κασσελάκη και προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Με ένα πύρινο άρθρο του ο πρώην υπουργός Οικονομίας ασκεί σφοδρή κριτική στην εποχή Κασσελάκη και προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Γιώργος Σταθάκης σε παρέμβασή του μέσω της ιστοσελίδας news247 και με άρθρο που φέρει τον τίτλο «Αποχαιρετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν υπάρχει πια» υπογραμμίζει ότι το ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε με την εκλογή Κασσελάκη και επιτίθεται με σφοδρότητα στην ηγετική ομάδα που έχει βρεθεί γύρω από τον νέο πρόεδρο.

Κάνει λόγο για επικράτηση της λαϊκιστικής τάσης εντός του κόμματος, ονοματίζοντας τους Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη, Ρένα Δούρου και Θεοδώρα Τζάκρη και σημειώνοντας ότι «οι λαϊκιστές είναι θιασώτες της αναβίωσης του παραδοσιακού δικομματισμού, της μετατόπισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το Κέντρο και του απογαλακτισμού του από την Αριστερά, είτε ως κουλτούρα, είτε ως ιστορική παρακαταθήκη του χώρου».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη επισημαίνει ότι «επενδύει στην Τραμπική φαντασίωση της αδιαμεσολάβητης σχέσης με τη μάζα, του “εγώ μιλάω με την κοινωνία απευθείας και δεν χρειάζομαι το κόμμα”» σημειώνοντας ότι κάθε δημόσια εμφάνισή του «έχει επαναλαμβανόμενες κοινοτυπίες περί άμεσων και πρακτικών λύσεων που “θέλει ο λαός”, θα τις “λέει ο λαός” και ο Κασσελάκης “θα τις εφαρμόζει”. Ο “ακραίος λαϊκισμός” είναι το νέο μοτίβο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν χρειάζονται «πολλά λόγια» ή βαθυστόχαστες αναλύσεις».

Τον αποκαλεί μάλιστα «απολίτικη ρευστή φιγούρα» σημειώνοντας ότι «δεν έχει παρά θολές ιδέες για την ιστορία της χώρας, την πολιτική, την Ευρώπη, τα πολιτικά ρεύματα σκέψης, την πολιτική της ΝΔ στα “μεγάλα θέματα”, την γεωπολιτική, την ίδια τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Άφησε, πάντως, σαφείς αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο πορεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα του 2019 αναδεικνύοντας τέσσερα κομβικά σημεία:

  • Tην αποσιώπηση και ενίοτε την επικριτική ενοχή επί των πεπραγμένων της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
  • «Tο άνοιγμα στην κοινωνία» (εκλογή Τσίπρα από τη βάση). Τα μέλη αυξήθηκαν από 40.000 σε 140.00. Το ένα τρίτο εξ αυτών εξαφανίστηκε αμέσως, ενώ δεύτερο τρίτο συμμετείχε μόνο στις εκλογικές διαδικασίες. Η πρακτική αυτή οδήγησε στην ρευστοποίηση του κόμματος καθώς πλέον σε τοπικό επίπεδο κυριάρχησαν τα προσωπικά δίκτυα των βουλευτών.
  • Tην διεύρυνση του πολιτικού προσωπικού πρώτης γραμμής μέσα από την ετερογενή συνάθροιση ανεπαρκών, κατά την κρίση πολλών «εντός και εκτός των τειχών», προσωπικοτήτων, με ελάχιστες ίσως σημαντικές εξαιρέσεις.
  • Την καθήλωση της αντιπολιτευτικής τακτικής στην αποκαθήλωση του «προσώπου του Μητσοτάκη». Εντός αυτού του πλαισίου η όποια πετυχημένη προγραμματική αντιπολίτευση χανόταν μέσα στην «ακατάσχετη πολυλογία» των λαϊκιστών που προτιμούσαν να αναδεικνύουν, συνεχώς και μόνο, την Μαρέβα, τα «πετσωμένα» ΜΜΕ, τον «άριστο» Πρωθυπουργό, τη διαφθορά, την «επικοινωνία» αντί να επικεντρώνονται στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυση των καίριων προβλημάτων της κοινωνίας.

****

“Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει”.  Εδώ βέβαια δεν πρόκειται περί τέτοιου συναισθήματος, αλλά περί απόγνωσης  . Και ως γνωστό  «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Σε κάνει να γίνεσαι Καραγκιόζης, να λες ασυναρτησίες παντός είδους, αλλά και να αποκαλύπτεται  ο καλά  κρυμμένος  τόσα χρόνια εαυτός σου,  πίσω από τις ετικέτες αριστερός και  ιδεολόγος,

Γιατί , Σταθάκη,  αν δεν είσαι τέτοιος, πώς μπορείς να φτύνεις  σε ό,τι χαρακτηρίζουμε πολιτικά, κοινωνιολογικά και προπαντός ΑΡΙΣΤΕΡΑ,  ΛΑΟ;  Πάπας και καρδινάλιοι  είναι το υψηλό ιερατείο;  Σαν ελόγου σας;  Και οι  πιστοί οφείλουν να υπακούουν  ασυζητητί στο δόγμα  και άνευ συμμετοχής τους στις αποφάσεις του κονκλάβιου ;     Γιατί, όπως έλεγε και ο άλλος…  μέγας  Καποδίστριας- Μακιαβέλλι  «δε δίνεις ξυράφι στα χέρια του λαού. Θα κοπεί”.

Ο ολοκληρωτισμός ατόφιος πίσω από τη μάσκα του Αριστερού Σταθάκη. ΄Όλα, όμως,  μια μέρα γίνονται φανερά.  «Ουδέν κρυπτόν υπό  τον ήλιον». Ειδικά η υποκρισία.

Στο καλό και… να τους γράφεις, γίγαντα της Αριστεράς (διάβαζε  αριστεροφροσύνης).

Υ.Γ. Στέφανε  Κασσελάκη, ξεκίνησες στραβά,  επειδή  αργείς. Πέταξε έξω  (και με την απειλή  αποχώρησης από την αρχηγία, αν    αποφασίσουν  αλλιώς οι εντεταλμένοι)  αρχικά Τσακαλώτο, Σκουρλέτη, Φίλη,  Βίτσα,  Κούλογλου  (τους “Αριστερούς” που τους βλέπει  ο κόσμος  και..ξερνάει). Και έπεται συνέχεια.

Εδώ και τώρα. Αλλιώς, θα έχεις την τύχη του Γεωργίου  Παπανδρέου την εποχή της Αποστασίας.

Είναι  φίδια στον κόρφο σου.  ΄Ηδη χύνουν δηλητήριο όπου σταθούν.  Και δεν αλλάζουν , γιατί είναι η φύση τους βρώμικη και ύπουλη. Την ώρα περιμένουν  για το οριστικό, θανατηφόρο τσίμπημα.

2. Ο Γιώργος Σταθάκης αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αριστερά δεν χωρά στο κόμμα Κασσελάκη, Παππά, Πολάκη»

 

Επίθεση (!) με γιαούρτι στον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη

iefimerida.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μύδροι από τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα «Με τη νίκη Κασσελάκη και των λαϊκιστών διαλύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα» «Προγραμματικά είναι παντελώς ανύπαρκτοι και ως πολιτικό προσωπικό ανίκανοι να συμβάλουν στην παραγωγή νέων ιδεών»<p>Πηγή: iefimerida.gr

 

***

Γιατί (ΔΕΝ) χαίρεται και (ΔΕΝ) χαμογελάει (Η ΔΕΞΙΑ ), πατέρα;  Γιατί  με το νέο αρχηγό έβαλε μαύρες πλερέζες;

…Και κλάμα ο Χρήστος Ράπτης για τη διάλυση της  Αριστεράς.  Απο την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη με τη συντριπτική νίκη του, αγωνιά.  Και δεν περνάει λεπτό να μην εκφράζει τον πόνο ,την αγανάκτηση και την  αγωνία του όχι για το ..αβέβαιο, αλλά το τραγικό   μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Βρε, άθλιοι αριστεροί του καναπέ και των κόμικς ,  αυτό κα  μόνο  δε σας βάζει σε υποψίες για να μην πούμε πως είναι  βεβαιότητα;    Γιατί  Δεξιά και παρακλάδια της   πέσανε  να φάνε ζωντανό το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ; Δε σας λέει τίποτα η πρεμούρα τους; Τόσο ανεγκέφαλοι και ιδιώτες, είστε ή καιροσκόποι και υποκριτές;

Θα είχε πόνο  ο  Κυριάκος και η αυλή του, αν  το κόμμα του Αλέξη  Τσίπρα,ήταν  χαμένο πια από χέρι με τις νέες εξελίξεις; Και θα έβαζε τους αχυρανθρώπους του στις φυλλάδες του να σφυροκοπούν με τέτοια μανία  τον αρχηγό  του Νέου Κόμματος; Ο  μόνος που μπορεί  να ανατρέψει το καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Κι αυτό ακριβώς τρέμουν. Γι΄αυτό και του επιτίθενται   με χίλιους τρόπους. Ιδιαίτερα με τα προσφιλή τους χτυπήματα … κάτω από τη μέση.

Για να δούμε πού θα κρυφτούν  όλοι τούτοι, όταν αύριο μαζευτεί αυτό το κατακάθι ΣΥΡΙΖΑ κα κάνουν παρέα στη Ζωή ,το Βαρουφάκη και το Λαφαζάνη με το νέο κομματικό μόρφωμα που η αφροσύνη θα τους οδηγήσει να στήσουν.  «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». Θα γελάσει μέχρι και  η παρδαλή η αίγα, που θα τους ταυτοποιεί  ως  λογότυπό τους  !

3.«Να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη» ευχήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο που διοργάνωσε για έβδομη χρονιά ο Κύκλος Ιδεών, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

 

΄Η παρεκτροπή της Άννας Διαμαντοπούλου και το διαζύγιο με τη Δημοκρατία

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ …ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ!

 

 ΄Εχει αποθρασυνθεί. όπως όλοι οι ατιμώρητοι εγκληματίες. Ακόμα και ο Κασιδιάρης θα απόφευγε να είναι τόσο προκλητικός. Θα κρατούσε πισινή.

Η  νέα οπαδός του Νεο Ναζισμού ,χωρίς στολή,  όμως, όπως όλοι οι νεοφώτιστοι, είναι ζηλώτρια.  Ζητάει εμμέσως,  πλην σαφώς από  κάθε  τάγμα  ή μοναχικό στρατιώτη που συμμερίζονται τις ίδιες εγκληματικές φαντασιώσεις,   να σφάζουν …σκουρόχρωμους μετανάστες.

Είναι τόσο βρώμικη. Εμείς χρόνια εδώ ζητάμε να τιμωρηθεί . Πλην των άλλων και  ως συναυτουργός της επίσης   βρώμικης  (μακαρίτισσας  πια) Γιαννάκου  στη  συγκάλυψη   της  δολοφονίας  του Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη.

Γράφαμε γι αυτή την κατάπτυστη ρατσίστρια    στις

 Άννα Διαμαντοπούλου στη Le Figaro: Επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25. Πηγή:Iefimerida.gr

Άννα Διαμαντοπούλου πρόεδρος της Επιτροπής της Ε.Ε. για το μέλλον του κοινωνικού κράτους.Μιλάμε για ένα από τα πλεον αισχρά στελέχη  του ελληνικού, κομματικού συστήματος. Διαπρέπει και στην Ενωμένη  Εσπερία λόγω αναμφίβολα και της  ευρύτερης παθογένειας που  έχει διαπεράσει και επεκταθεί  σε όλους τους ιστούς  της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τραγική ειρωνεία, η π.υπουργός Παιδείας που συγκάλυψε το έγκλημα της ηθικής αθυτουργίας της  πριν απ΄αυτή ομολόγου  της  Μαριέττας Γιαννάκου στη δολοφονία του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη, είναι επικεφαλής της επιτροπής για το …Μέλλον του κοινωνικού κράτους!  Και όχι μόνο. Από κοντά και το γεκμπελικό σύστημα (εδώ με άριστο εκπρόσωπο του τη Figaro) να επιβραβεύει το  εγκληματικό  παρελθόν αυτής  της αισχρής κυρίας , να  την αναδεικνύει σε κήνσορα και τιμητή της δικαιοσύνης,  να την παραδίδει άσπιλη και τούτη  στην κοινή γνώμη που σιτίζεται  σε τέτοιες χωματερές

4.Επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου: Αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στην Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 

Έφη Αχτσιόγλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τόσο αστείο αυτό το κορίτσι. Μια ζωή, οίηση, τουπέ, φύκια για μεταξωτές κορδέλες  και προπαντός υποκρισία.   ΄Ολα όσα σημαίνουν έλλειψη αυτογνωσίας  Ως κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου βεβαίως,  βεβαίως. Παλιού …αριστερού (!)  που ξεστράτισε κι αυτός και σήμερα είναι  κολλητός  (με το αζημίωτο),των Βαρδινογιάννηδων .

Η  βασιλεία ζει και …βασιλεύει ως δυναστεία πια  σε αυτή την έρμη  χώρα!