ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Απλά, καθαρά, ξάστερα. Κι όχι  με ολοφάνερες απατεωνιές,  κομπογιαννίτικα τερτίπια   και  αλχημείες κάθε είδους, όπως κάνουν οι χρυσές, πέτσινες …δημοσκοπήσεις των ΦαναροΠαναγόπουλων.

Εκείνοι που  πληρώνουν τους βρώμικους αυτούς αχυρανθρώπους,  για να σφραγίζουν  τα αποτελέσματα  που τους  δίνουν  έτοιμα οι εντολείς του  και παρουσιαζουν    προβάδισμα, ακόμα και  με 10% , του γιου του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα που είδε η χώρα στα 200 χρόνια “ανεξαρτησίας” της (ίδιος και όμοιος  και ο υιός),    αυτοί, λέμε, που τους εξαγοράζουν   γνωρίζουν πολύ καλά  πως ήρθε  η στερνή  τους ώρα .

Χίλιοι είναι οι λόγοι που η επάρατη παράταξη, ως κυβέρνηση , εξεμέτρησε το ζην και πάει το σαπιοκάραβό της  αύτανδρο στον πάτο.  Αλλά δε θα επικαλεστούμε  αυτούς τους χίλιους λόγους.  Ας τους  κάνει σούμα ,όπως κάνει , και καλώς κάνει,  και με την ιδιομορφία  που το κάνει,  ο Παύλος Πολάκης.

Εμείς,  για εκείνους που ξέρουν απλά μαθηματικά   φέρνουμε μια  και μοναδική απόδειξη πως ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει  να ετοιμάζει σύντομα τη βαλίτσα του για του Μαξίμου. Και θα διατυπώσουμε την απόδειξη με  ερώτηση . Η  απάντηση καθαρή και ξάστερη, μιλάει από μόνη της. Και το σημαντικότερο , ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ  ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.

Από τους σχεδόν 1 εκατομμύριο ΄Ελληνες ψηφοφόρους που  είναι παλιοί και νέοι δανειολήπτες  με προσημειώσεις και υποθήκες τα σπίτια τους (και δε μιλάμε  μόνο για όσους έχουν “κόκκινα δάνεια”) και οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά   πως ανά πάσα στιγμή από “μια στραβή”, μια ατυχία,  κινδυνεύει η περιουσία τους να βγει  στο σφυρί ,  για να τη δωρίσει στους φίλους του τραπεζίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης,    ΠΟΙΟΣ θα είναι παράρφων  να του δώσει ψήφο και   να κάνει ο ίδιος  ο ψηφοφόρος χαρακίρι;.

 Πληροφορίες:

1.Το μαξιλάρι του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ δεν υπάρχει πια ,αφού  τον κατάργησαν τα τραπεζικά  αρπακτικά , χορηγοί  του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΄Ετσι ,όσοι δανειολήπτες  πίστεψαν στις  προκελογικές δημαγωγίες της Δεξιάς πως δεν κινδυνεύουν τα σπίτια τους και την ψήφισαν,τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

 2. Στην Ελλάδα,  σχεδόν  πάντα,    200- 500. 000  ψηφοφόροι (κάποτε ακόμα λιγότεροι)      δίνουν κυβέρνηση την επομένη των  εκλογών. Στατιστικά διαπιστωμένο και εύκολο ο καθένας να το διασταυρώσει  από τα  αποτελέσματα των εκλογών μέχρι σήμερα. Αυτή την ώρα οι δανειολήπτες  σε απόγνωση και… υστερία,  υπολογίζονται σε 1 ολόκληρο εκατομμύριο.  Και ξέρουν πολύ καλά πως όχι μόνο  για δάνειο, αλλά  και για τα κοινόχρηστα  που δεν ξόφλησαν στην ώρα τους, μπορούν να τους πάρουν  ακόμα και το σπίτι.

 Εδώ θα είμαστε στις εκλογές (ελπίζουμε ,τουλάχιστον).     Αλλά και σύντομα  θα δημοσιεύσουμε  τη μεγάλη, πανελλαδική δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.