ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

α. Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος,  γράφει:

«Περιμένω επίσημη ανακοίνωση από κυβέρνηση για πλοίο με κοκαίνη 150 εκατ ευρώ. Με διευθύνσεις και ονόματα όσο κοντά και να είναι στον πρωθυπουργό. Περιμένω επίσης πλήρη κάλυψη από κανάλια Μαξίμου. Ο Μητσοτάκης μας έκανε ήδη Δ.Βαλκάνια δεν πρέπει να μας ρίξει σε επίπεδο Κολομβίας».

β. Στην ανακοίνωση της ΝΔ που αποκαλεί συκοφάντες όσους εντοπίζουν σχέσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη (του οποίου το πλοίο βρέθηκε με 850 κιλά κοκαϊνης στη Βενετία) αναφέρθηκε στο Twitter ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος θύμισε ότι ουδέποτε διαψεύστηκε η αποκάλυψη του Documento το 2019 ότι ο όμιλος των αδελφών Λασκαρίδη χρηματοδότησε την εταιρία Ζeus & Dionne της κυρίας Μ. Γκραμπόφσκι, με 800.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση προέκυπτε από τις κοινές εταιρίες των δύο αδελφών ενώ ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων στοιχείων των δύο αδελφών έγινε πολύ αργότερα το 2021.

Σε νεότερη ανάρτησή του στο Twitter ο Κώστας Βαξεβάνης σημειώνει: «Αν κατάλαβα καλά, το πρωθυπουργικό ζεύγος, θεωρεί εκ προοιμίου εμπλεκόμενο με την κοκαΐνη τον Πανό Λασκαρίδη και απειλεί με μηνύσειςποιον λέει ότι έχει σχέση μαζί του».

Εικόνα

γ. Laskaridis Shipping: Ούτε το πλήρωμα ούτε η εταιρεία εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στο φορτίο με τα ναρκωτικά iefimerida.gr – Ειδήσεις και νέα – Η κορυφαία εφημερίδα online

Ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης

δ. ΝΔ: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Μητσοτάκη εναντίον όσων τη συνδέουν με τον Π. ΛασκαρίδηΗ Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

 

 

ε. Έρευνες για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε σε ελληνόκτητο πλοίο

Το λαθρεμπόριο και οι πρακτικές του

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα εμπορικά πλοία γίνονται συχνά στόχος λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ενώ πλοία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τα καρτέλ εν αγνοία των πλοιοκτητών και των ναυτικών.

Οι ιταλικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το συμβάν αυτό να συνδέεται με την πρόσφατη κατάσχεση 2 τόνων κοκαΐνης που επέπλεαν στα ανοικτά της Κατάνιας στη Σικελία, ανέφερε η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano…

****

  1. Μαρέβα,

 

πριν μηνύσεις όπως λες τους συκοφάντες δημοσιογράφους, μπορείς να απαντήσεις  στο εξής ερώτημα, ιστορικού πλέον χαρακτήρα, επειδή είσαι σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας;  Αλλά,  ως σύζυγος…Καίσαρα ,ούτε φαίνεσαι ούτε είσαι καθαρή. (Θα  πεις,  εδώ  ο ίδιος ο Καίσαρας είναι τόσο βρώμικος που δεν τον  ξεπλένει ούτε  της Καλλιρρόης  το ποτάμι. Για την Καισαρίνα θα μιλάμε;)

΄Ελαβες ποτέ από την οικογένεια Λασκαρίδη αυτά τα ποσά που ισχυρίζεται πως πήρες,  ο Βαξεβάνης; Ναι ή Όχι; ΄Ασε τις υπεκφυγές.   Δεν έχει καμιά σημασία αν το… βαπόρι από την Περσία, που πιάστηκε στη Ιταλία, ανήκει ΤΩΡΑ στο Παναγιώτη ή το … Θάνο  Λασκαρίδη. Τα 800 χιλιάρικα τα τσέπωσες από τους μαφιόζους ναρκέμπορους;  

         2.   Οικογένεια πλοιοκτητών Λασκαρίδη,

Πιάστηκε  το καράβι σας με τόνους  ναρκωτικά.  Και μας λέτε την αυτονόητη δικαιολογία των ενόχων  σε τέτοιες περιπτώσεις, ως…  καταλυτικό επιχείρημα των πάσης φύσεως κατηγορουμένων ,  πως δεν ξέρατε , δεν είδατε,  δεν ακούσατε.   Δεν έχετε καμιά σχέση με το έγκλημα.   Γιατί, όπως και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ … επεξηγεί (!) οι  λαθρέμποροι  τοποθέτησαν ΚΡΥΦΑ τους τόνους κοκαϊνης  (!)  κάτω από το πλοίο! (σ.σ.΄Εχετε, αλήθεια,  εκεί στον οίκο Λασκαρίδη, καμιά  σχέση με τους συντάκτες της κολεκτίβας;  Πώς και σας στηρίζουν  τόσο εξόφθαλμα και προκλητικά ; Ούτε οι   συνάδελφοί τους  από το καταδικό σας  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν ξεβρακώνονται τόσο επιδεικτικά!)

Εσείς, λοιπόν, οι πάμπλουτοι πλοιοκτήτες,   αφού γνωρίζετε τις μεθόδους τέτοιου  λαθρεμπορίου, γιατί δεν νοικιάσατε  ένα δύτη με ένα…100ευρω,  πριν αποπλεύσει το πλοίο σας,  για να ελέγξει, τόσο εύκολα , γρήγορα και φτηνά, αν υπήρχαν  ναρκωτικά κάτω από τον πάτο του καραβιού ;

Σε αφελείς πείτε ό,τι γουστάρετε . Κι εσείς και η Μαρέβα.  Σε μας όχι.

Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας . ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ  ΟΥΤΕ ΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟΙ  ΜΠΙΖΝΕΜΕΝ ,ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  MΠANANIA KAI KOΛOMBIA!

Υ.Γ  Χειρότερους μαζόχες από τους Συριζαίους  δε θα συναντήσετε.  Αυτομαστίγωση.

Συνεχίζουν  να σεμνύνονται  πως πέταξαν τον Γεωργούλη  από το κόμμα για το λόγο που αύριο θα μπορούσε να είναι ίδιος  και για τον  αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ , αν ο  αδίστακτος γόνος , νοικιάσει  (και όχι απαραίτητα με χρήμα) μια «Χρονοπούλου»  να καταγγείλει έξαλλη και σφόδρα …συγκινημένη  πως  χρόνια πριν , τη χούφτωσε άγρια και κακοποιητικά  ο Αλέξης, όταν ως συμμαθητές,  είχαν …καβαλήσει  τα κάγκελα  των σχολικών  καταλήψεων. Δύσκολο είναι; Εδώ οι Αμερικανοί κλείσανε στα σίδερα με τον ίδιο τρόπο τον ηρωικό, σκιά πια του εαυτού του,   Τζούλιαν ΄Ασάνζ.

Και για το  απίστευτο σε χώρα  Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης (έστω και με στοιχειώδη,  πολιτικό πολιτισμό ) κρυφό και φανερό  χρηματισμό ( χορηγία το λένε) του  κόμματος του   Κυριάκου και της αδερφής του Ντόρας από  Μεγαλέμπορους Ναρκωτικών, τσιμουδιά. Αν δεν είστε αστείοι,  είστε τραγικοί, Συρυζαίοι μου!