ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: “ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;”

1. α. Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν.

Ένα στα πέντε κρούσματα είναι παιδί!

Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν

β. Τράγκας: Χρησιμοποιούν τους  Έλληνες ως ινδικά χοιρίδια.

tragas

“Το ερώτημα είναι ποιος εγγυάται ότι αυτά τα εμβόλια είναι απολύτως εγγυημένα και ασφαλή και δεν θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες ως ινδικά χοιρίδια. Ουδείς πρόκειται να πιστέψει ότι ο κύριος Μητσοτάκης, η κυρία Μαρέβα θα κάνουν εμβόλιο mRNA. Είτε αυτοί είτε τα παιδιά τους. Νεράκι μπορεί να κάνουν, αντιγριπικό μπορεί να κάνουν, αλλά ουδείς θα πιστέψει ότι θα κάνουν εμβόλιο πριν αυτό “περπατήσει” και γίνει σε ευρύ πληθυσμό. Ας είναι φειδωλοί σε δημόσια θεάματα που έχουν να κάνουν με έναν “σούπερμαν” πρωθυπουργό που στήνεται μπροστά στις κάμερες για να δούνε όλοι ότι κάνει το εμβόλιο.”

γ. Χαμός με τον Αμβρόσιο: Εβγαλε ψεκαστήρι με αγιασμό και έλεγε ότι είναι το φάρμακο για τον κορωνοϊό -Έντονες οι αντιδράσεις

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος

δ. Οι αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα: Με σταυρούς, εικόνες της Παναγίας και βιβλία της χούντας

Από την συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα

ε. Σε 2-3 χρόνια θα είστε και εσείς εδώ»: Αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια στην Πάτρα χλεύασε συνοδό ασθενούς για το εμβόλιο

Σύμφωνα με την καταγγελία μια νοσηλεύτρια είχε επεισόδιο με την κόρη καρκινοπαθούς στο τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η γυναίκα προσκόμισε δικαιολογητικά που έδειχναν ότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και επομένως μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της που έχει καρκίνο. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της νοσηλεύτριας.

«Έχετε κάνει το εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δυο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ», ήταν τα λόγια της νοσηλεύτριας. H νεαρή επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια μετά την απίστευτη, πόσο μάλλον από υγειονομικό, ατάκα της

στ.Πανεπιστημιακός: το εμβόλιο είναι δολοφόνος!

Μετά τις διεθνείς θεωρίες συνωμοσίας για το «τσιπάκι» που θα βάλει ο Μπιλ Γκέιτς στον οργανισμό μας μέσω των εμβολίων κατά του κορονοϊού και ότι τα σκευάσματα αυτά αλλοιώνουν το DNA, που διακινήθηκαν και στη χώρα μας, οι Ελληνες αρνητές διασπείρουν νέα πιο επικίνδυνα σενάρια. Οταν μάλιστα επικαλούμενοι την ιδιότητα του πανεπιστημιακού καλούν δημόσια τους πολίτες να μην εμβολιαστούν αποκαλώντας το εμβόλιο κατά της Covid-19, «βιολογικό όπλο» και «εμβόλιο δολοφόνο»,

ια τέτοια περίπτωση αποτελούν τα όσα υποστήριξε ενώπιον πολυάριθμου ακροατηρίου ο καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γιώργος Παύλος, ως κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση στήριξης των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο πανεπιστημιακός παρουσίασε ως αποτέλεσμα μελέτης ότι ο εμβολιασμός των παιδιών συνεπάγεται την εμφάνιση καρκίνων και άλλων πολύ σοβαρών ασθενειών στο μέλλον. «Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν πλέον στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με καρδιές, με εγκεφαλικά κ.λπ. Απλά είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι, που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Προσωπικά ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες, που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι και βγαίνω δημόσια μαζί με άλλους συναδέλφους και λέμε ότι ειδικά αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος.

****

Στενή Εύβοιας. Σταθερά.  Σαββατόβραδο στην πλατεία για πίτσα  στους Τσαγιούς,  κάτω από τη δροσιά στα πλατάνια .  Τί δροσιά, δηλαδή, κρύο,  κανονικά.  Χωρίς ζακετούλα βράδυ,  τέτοια εποχή δεν τη βγάζεις  εδώ πάνω καθαρή ,ως τις 24.30 που  το τσούζει  πια γερά κι  αρχίζει να διαλύεται   η  παρέα.

Στο δίπλα τραπέζι έχει  φουντώσει γερός καυγάς  με  τους  παραδίπλα τους.  Δυο παρέες, ανάκατες ,άντρες γυναίκες και παιδιά και από τις δυο μεριές.   Σκληρές κουβέντες και κάποιοι χαρακτηρισμοί ανεπίτρεπτοι  σε δημόσιο χώρο. Η διαφορά τους, τί άλλο; Το θέμα των ημερών. Το εμβόλιο.

Στο ένα τραπέζι , νεαρό ζευγάρι με παιδί.  Αρνητές εμβολίου.  Φανατικοί και αμετροεπείς. Το διαπίστωνες χωρίς πολλά πολλά  από τον τρόπο που έβριζαν και χειρονομούσαν. Οι αντίπαλοι,  δυο  γυναίκες, δυο  παιδιά και ένας  ηλικιωμένος .ίσως πατέρας τους.  Υποστηρικτές του εμβολίου τούτοι,  πιο  κόσμιοι και συγκρατημένοι. Φανερά άγνωστοι μεταξύ τους ,τυχαία η συνάντηση στη Στενή.

Κυρίαρχο του καυγά ένα ερώτημα . ΄Εμπαινε συνεχώς από την μια  κυρία,  που δήλωσε τουλάχιστον 3 φορές δικηγόρος,  αλλά το νεαρό ζευγάρι   έκανε πως δεν  άκουγε, ούτε τη  ερώτηση ούτε τη ιδιότητα.  Δεν καταδεχόταν  να δώσουν απάντηση.΄Ελεγαν μόνο τα δικά τους  και κάθε φορά με  επωδό τη φράση  ” πειραματόζωο το παιδί μου   για να τα κονομάει ο  Μπίλι Γκέιτς  δε θα το κάνω”.

Ρωτούσε   η δικηγόρος, τουλάχιστον δέκα φορές,  χωρίς απάντηση    τους αντιεμβολιαστές.:  “Ο Τράγκας πρέπει να πάει η όχι φυλακή;  Σκοτώνει  ανθρώπους; Είναι  δολοφόνος κατά συρροή ; “

 

Προηγουμένως, ο παππούς,  φανερά καταβεβλημένος, ίσως από αρρώστια,  προσπαθούσε να ολοκληρώσει για ώρα και  δεν τον άφηναν,  την ιστορία   πώς πέθανε πρόσφατα ο ανιψιός του . Πιάσαμε οι ωτακουστές από δίπλα ολόκληρη τη διήγησή του, που πάνω- κάτω και συνοπτικά  ήταν τούτη:

Ο ανιψιός του , 60 χρονος  αγρότης  με τρία παιδιά,  ήταν  φανατικός αναγνώστης και ακροατής του Γιώργου  Τράγκα.  Τον είχε θεό. Σε ό,τι έλεγε και έκανε .΄Οταν εδώ και μήνες ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να προπαγανδίζει την απαξίωση και την επικινδυνότητα του εμβολίου κατά του covid-12, ο ανιψιός τα …στύλωσε, δεν ήθελε με τίποτα να κάνει το εμβόλιο.΄Ολοι οι δικοί του στην οικογένεια  αντίθετοι, είχε και βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό με την καρδιά και υπέρβαρος,  ανησυχούσαν.   Του έκλεισαν  ραντεβού στο   κέντρο Υγείας  ,  τον κανάκεψαν, τον απείλησαν να πάει, τίποτα τούτος. ΄Ηρθε η  σειρά του  και παρήλθε  για εμβολιασμό  και    ελόγου του συνεχώς  σε “ανοιχτή   γραμμή” με τον Τράγκα  να τον ενημερώνει   για τη γενναία και σταθερή του απόφαση να μην εμβολιαστεί . Και ο άλλος,   να το συγχαίρει και να επαυξάνει σε επαναστατικότητα και προτροπή  άρνησης εμβολιασμού  τους οπαδούς του!

Κάτι  εβδομάδες μετά ο κολλημένος με τον Τράγκα …   κόλλησε τον  ιό. Τον πήρε βαριά από την πρώτη μέρα. Ταλαιπωρήθηκε σκληρά κοντά 2 μήνες, γιατρούς, νοσοκομεία, έξοδα, στενοχώρια οι δικοί τους.   Αίμα  ξερνούσε ,λέει τις τελευταίες  ημέρες με τον κουβά,  σαν φυματικός. Οι ακτίνες έδειχναν  πια ,αντί για πνευμόνια, δυο σακούλες κρεμασμένες ,τίγκα στα υγρά και την γλίτσα.  Δεν μπορούσε να πάρει πια ανάσα, μούγκριζε.    Κόλλησε και τη γυναίκα του, που  δεν είχε προλάβει εκείνη να εμβολιαστεί  ακόμα,  λόγω ηλικίας.   Και ένα βράδυ πέθανε και ησύχασε.   Η γυναίκα του  τη γλίτωσε φτηνά…

 

Κι ελάτε  να  αφήσουμε εδώ τη Στενή και όσα  μάθαμε  Σάββατο βράδυ κι έγινε η  καρδιά μας περιβόλι.  Ξινή  μας βγήκε τελικά   η πίτσα στους  Τσαγιούς  με όλα τούτα που βλέπαμε  κι ακούγαμε.

 

Εμείς να επαναλάβουμε το ερώτημα της δικηγόρου. “Ο Τράγκας είναι δολοφόνος, κι αν ναι, γιατί  δε βρίσκεται στη φυλακή;”

Να  μιλήσουμε απλά και κατανοητά.   Να πάμε  σε οικεία “οικόπεδα”.

Να  υποθέσουμε, λοιπόν,   πως ένας δάσκαλος στην τάξη του, που από τη θέση του είναι λογικό να ασκεί επιρροή  στα παιδιά, έχει διάφορες περίεργες ή και λογικοφανείς απόψεις  από τις κοινές και καθιερωμένες για μια σειρά από  ζητήματα που άπτονται της υγείας ή τη κοινωνικής συμπεριφοράς  και της ιδεολογικής συγκρότησης ενός ατόμου. Οι μαθητές του ,άλλοι ακούνε  “βερεσέ” τί λέει ο δάσκαλός, αλλά και κάποιοι ,  τα δέχονται ως ευαγγέλιο . ΄Ενα παιδί  στη τάξη όμως, προχωράει στην εφαρμογή   των “επικίνδυνων”  θεωριών  του “Σαμάνου”   και υφίσταται μη αναστρέψιμες  συνέπειες  της αφροσύνης  εκείνου,  σωματικά ή ψυχολογικά.

Εύλογα τα ερωτήματα.   Εισαγγελέας έχει το λόγο σε τέτοιες περιπτώσεις;  Και η τιμωρία  του , που  πέρα από  αυστηρή φυλάκιση , μπορεί να φτάσει ως και την οριστική  απόλυση ενός  τέτοιου εκπαιδευτικού είναι    δίκαιη;  Αναμφισβήτητα,   ναι.  Ρωτήστε νομικούς να σας το επιβεβαιώσουν.

 

Κι ακόμα μια άλλη, σύντομη  ιστορία.  Χρόνια πριν,  γνωστό μου πρόσωπο, είχε μπλέξει με τη θρησκεία. Βαριά θρησκευόμενος,  ξημεροβραδιαζόταν σε  γνωστό  μοναστήρι της Αττικής , για  να συναντάει  τον “εξομολόγο Γέροντα”  και να συμμετέχει στις  λειτουργίες και της τελετές της Μονής. Μια εποχή αρρώστησε από παγκρεατίτιδα.  Οι γιατροί του συνέστησαν ειδική  και άμεση θεραπεία.

Ο “Γέροντάς” του, όμως,  που τον ενημέρωσε για την αρρώστια  ,  τον  προέτρεψε  “να τα αφήσει όλα  στα χέρα του θεού.  Η  πίστη μετακινεί βουνά”, τον διαβεβαίωσε.  Κι έτσι έκανε. ΄Επινε μόνο αγιασμούς και έπαιρνε άρτους και αντίδωρα για να θεραπευτεί, χωρίς να  πάει  ποτέ ούτε ένα  φάρμακο, αφού η πίστη του ήταν δεδομένη και ισχυρή!

Λίγους μήνες μετά,  παρατημένη η παγκρεατίτιδα ,   έγινε   καρκίνος στο πάγκρεας και μάλιστα  σύντομα  έκανε μετάσταση  στο συκώτι.  Και ο  φονταμενταλιστής  Χριστιανός,  πέθανε σε  λιγότερο από ένα  χρόνο. Δεν ήταν πάνω από 45 χρόνων.  Βεβαίως, ο …γέροντας “Παϊσιος”,που τον οδήγησε στο θάνατο, δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ως δολοφόνος. Πέθανε αργότερα “πλήρης ημερών”, αφού  σίγουρα θα είχε σκοτώσει και  δεκάδες άλλους συνανθρώπους μας με iq…  ραδικιού. Να γυρίσουμε τώρα στα δικά μας  φρέσκα,  με τους εμβολιασμούς.

Γινόμαστε καθημερινά  μάρτυρες μιας αλλόκοτης, πρωτόγνωρης  σε έκταση  κα θεοπάλαβης κατάστασης, όπου  αλλόφρονες, ανίδεοι  άνθρωποι  σε θέματα ιατρικής και μάλιστα εξειδικευμένοι  στους ιούς  και τα εμβόλια , σαν τον Τράγκα,  το φυσικό στην Ξάνθη, αλλά ακόμα και νοσηλευτές,  όπως η παραπάνω , αποφαίνονται  με την ευκολία και την αρμοδιότητα  ειδικού  πως το εμβόλιο  είναι ή   “άχρηστο νεράκι” ή άκρως  επικίνδυνο, αφού  σύντομα (σε 1-2 χρόνια), όλοι εμείς οι  εμβολιασμένοι, θα έχουμε σαπίσει από καρκίνους,, αρρώστιες   και μεταλλάξεις του ανθρώπινου dna μας  σε …κατσαρίδας!

Λένε και άλλα τέτοια παλαβά και συνωμοτικά. Πολλά, να σου σηκώνεται η τρίχα. Φρίκης κουβέντες. Σιωνιστές, Αντίχριστοι,  παγκόσμιοι Δραγάτες,  Σόροι, Γκέιτς,  που μεθοδεύουν την υποταγή  της ανθρωπότητας στις δικές  τους αρρωστημένες  ορέξεις.

Και είναι ένα μεγάλο πλήθος σε όλο τον κόσμο που όχι απλώς ακούει όλους αυτές της τρελαμένες Κασσάνδρες του αφανισμού τη υφηλίου, αλλά (υπ)ακούει κιόλας .  Οι περισσότεροι συμμορφώνονται και αρνούνται να εμβολιαστούν. Κάνουν  κανονικό χαρακίρι!  Στην Ελλάδα, σχεδόν ο μισός  πληθυσμός της χώρας  είναι ανεμβολίαστος, επειδή ακριβώς  πείθονται από τις συνωμοσιολογίες    και σύρονται από Τράγκες,  ηγούμενους και σαλεμένους τύπους που  ντροπιάζουν  την επιστήμη.

 

Πεθαίνει κόσμος  πια. Και σύντομα  σαν μύγες οι ανεμβολίαστοι. Παράλληλα, μεταδίδουν τον ιό, ειδικά την μετάλλαξη  ΔΕΛΤΑ  με ταχύτητα  φωτός.   Σκοτώνουν  παιδιά, εφήβους  που   τυχαίνει να έχουν εξάρτηση από παρανοϊκούς κηδεμόνες.

“Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν”, έλεγε πριν λίγες εβδομάδες η Λινού.  Και σήμερα το βλέπουμε μπροστά μας. Φίσκα από νέους και ανεμβολίαστους οι ΜΕΘ. Πολλοί απ΄αυτούς,  σύνομα θα πεθάνουν.

Ποιοι ένοχοι  θα χρεωθούν  ,αν όχι ο Τράγκας,  ο Αμβρόσιος ,ο Παύλου  και οι μουρλοί παντός είδους και παντός συμφέροντος,  αυτές τις δολοφονίες;  Γιατί πασιφανώς περί εγκλήματος πρόκειται.

Κύριε Πλιώτα, εκεί στον ΄Αρειο Πάγο,  ακούς; ΄Η διαθέτεις επιλεκτικά , γιατί και για ποιους,    “ευήκοα ώτα” ;