ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ . Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

“Δημοσκοπικό πλήγμα στην κυβέρνηση, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές”

efsyn.gr

“Δύο μονάδες πτώση για τη Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου.

Στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Τα Νέα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 49,8% έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα”

***

Δεν είπαμε; Μεγαλύτερο δημοσιογραφικό αληταριό  από τον  επαγγελματία  “αριστερό” δεν  υπάρχει. Είναι κάτι σαν την πέμπτη   φάλαγγα, αν έχετε ακουστά.

Τί μας λένε εδώ οι  “δραχμοδίαιτοι”,οι  φουκαράδες συντάκτες της κολεκτίβας;    Μια πέτσινη 1000% δημοσκόπηση  που παράγγειλε  ο Μαρινάκης  σαν όλες τις γνωστές  ως τώρα,  που   κατασκευάζουν στα γραφεία οι εξαγορασμένοι  “Παναγόπουλοι και Φαναράδες,” η  καλή  εφημερίδα από τα παλιά  “κουρέλια” της Ελευθεροτυπίας  (“τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα”) ,  τη σενιάρουν, την  υπογράφουν, τη στηρίζουν  και την ανεβάζουν  στη φυλλάδα τους,  ως γνήσια και αυθεντική δημοσκόπηση!  Χωρίς  σχόλια και ίχνος  αμφισβήτησης .Ούτε καν υπόνοια να αφήσουν.

Οπότε, ούτε λίγο  ούτε πολύ,  μαθαίνουμε πως ο  Κυριάκος  Μητσοτάκης,   μισητός πανελλαδικά πρωθυπουργός , ακόμα και από τους ίδιους τους οπαδούς της Ν.Δ (ρωτήστε  και τον  Αντώναρο) , είναι…ο δημοφιλέστερος   πρωθυπουργός  των Ελλήνων! Και δε βγάζουν οι πανάθλιοι κοντυλοφόροι τσιμουδιά, το δημοσιεύουν έτσι, χωρίς ένα απλό σχόλιο.  ( Δε ζητούσαμε  να διαρρήξουν και  τα ιμάτιά τους!). Να κρατήσουν έστω απλώς τα προσχήματα. Ούτε αυτό.

Αν είσαι αριστερός, ακτιβιστής, έντιμος και συνειδητοποιημένος πολίτης και δίνεις κλικ σε   αυτούς  που έκανα την αριστεροφροσύνη επάγγελμα, είσαι συνένοχος.  Δεν έχεις δικαιολογία.

Λίγο ακόμα, πάντως, και θα ανακηρύξουμε το Ράπτη  εντιμότερο των ατίμων.  Ειλικρινέστερο  των ψευδομένων.  Τελευταίο   δαιμόνιο στη χορεία των αγγέλων που ξέπεσαν. Και το Παππά, Αρχισατανά .   Διάβολο Εξαποδώ!

                                           ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Οικονόμου: Επιτομή του ολοκληρωτισμού η δήλωση Τσίπρα «θέλουμε να ξεβολέψουμε όσους στρογγυλοκάθισαν στην εξουσία χωρίς να έχουν δικαίωμα»

Ο Γιάννης Οικονόμου

Ενώ, σύμφωνα με  την… ιδεολογική καθαρότητα  του   μυαλού του  κυβερνητικού εκπροσώπου και μάλιστα θυμίζοντος  (φατσικά , ενδυματολογικά και σε ύφος) Γυμνασιάρχη Θεολόγο της δεκαετίας του  ΄60 ,  ολοκληρωτισμός  δεν είναι να  να εξαγοράζεις (δίκην δικτάτορα Πούτιν)  σχεδόν σύμπαντα τα Μέσα παραπλάνησης και  ψευδολογίας στη χώρα, αυτά ακριβώς που σε διόρισαν κυβέρνηση για να τους κρατάς έξω από τη φυλακή. Και επιτομή του ολοκληρωτισμού, επίσης, δεν είναι να σε αποκαλούν  και να είσαι ,ως πρωθυπουργός,  ο  “΄Ορμπαν της Ελλάδας”.

Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους ακόμα… 1001,  αν  ξεβολέψεις κα εκπαραθυρώσεις μια τέτοια εξουσία, κινδυνεύεις,  ο Μαρινάκης , ο Πικραμένος και ο  Γεωργιάδης ΄μια και τους θέλεις φυλακή,  να σε χαρακτηρίσουν   προβοκάτορα  και τρομοκράτη.  Ενώ, το σωστό και δημοκρατικό είναι να έχεις  μεν καράβι που μεταφέρει τόνους ηρωίνη ή να χρηματίζεσαι ασύστολα  σύμφωνα και  με τα ντοκουμέντα ενός FBI και όχι μόνο να μην είσαι “μέσα”, αλλά να  απειλείς πως θα στείλεις εκεί, όσους τολμήσουν να σε καταγγείλουν.

΄Αβυσσος το διεστραμμένο μυαλό   παντός σφογγοκωλάριου Οικονόμου, βολεμένου και στρογγυλοκαθισμένου, που τρέμει στη σκέψη πως σύντομα θα τον ξεβολέψουν. Με ό,τι σημαίνει αυτό για την τσέπη και τον ιδεασμό ενός αχυρανθρώπου.

 

2.α. Παγώνη: Πάρα πολλοί για την εποχή οι θάνατοι από κορωνοϊό

β. Δανία: Πώς κατάφερε να τιθασεύσει τη μετάλλαξη Δέλτα κι ετοιμάζεται να άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα

Κόσμος σε εμπορικό πεζόδρομο στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη

Tα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού «κλειδί» για τη νίκη της Δανίας
Η Δανία κατέχει την τρίτη θέση στα ποσοστά εμβολιασμού στην ΕΕ, καθώς το 71% του πληθυσμού της έχει κάνει και τις δύο δόσεις (προηγούνται η Μάλτα με 80% και η Πορτογαλία με 73%) σύμφωνα με στοιχεία του Our World in Data.

***

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση  στη Ελλάδα, αν νοιάζονται  για κάτι, είναι η  άγρα ψήφων. Με θεμιτά κα αθέμιτα μέσα. Κι αυτός είναι ο λόγος που  η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι τα βασικά εργαλεία  που  κερδίζεται η λαϊκή ψήφος.

΄Αρα, αν έχεις ανεμβολίαστο το μισό εκλογικό σώμα, δεν αποφασίζεις  με γνώμονα  το το γενικό  συμφέρον ,αλλά το κομματικό  σου. ΄Ετσι  εξηγείται γιατί κυβέρνηση και αντιπολίτευση ΚΑΙ στο θέμα του εμβολιασμού,  πατάνε  σε δυο βάρκες  μέσα.

Η μεν κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα και χαϊδεύει  τους ανεμβολίαστους, η δε Αντιπολίτευση  μιλάει για….διχασμό. Λες και δεν είμαστε διχασμένοι σε εγκληματίες ανεμβολίαστους και σε συνετούς  εμβολιασμένους.

Και πώς μπορεί αυτό να αλλάξει ή να είναι διαφορετικό;  Μου λένε, δηλαδή, να αγκαλιάσω τον  εν δυνάμει φονιά του παιδιού μου;

Οπότε,  η Ελλάδα ,Σκανδιναβία ούτε  υπήρξε  ούτε πρόκειται  σύντομα  να γίνει. ΄Οσο η Δανοί θα πίνουν  μπύρες  ξένοιαστοι στο μισοσκόταδο των παμπ στη Κοπεγχάγη, στην Αθήνα σύντομα  θα σφάζονται έξω από τις ΜΕΘ για μια θέση ζωής ή  θανάτου για τα παιδιά τους.

3.«Συγχαρητήρια στα παιδιά του Καραμανλή που μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Έλενα Ακρίτα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά του Καραμανλή που μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια»

‘ Ελενα. Ακρίτα. Δεν έχει απλώς καταντήσει μια… αηδία!  Άλλωστε, όλοι στο συνάφι της, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο   μια σιχασιά είναι. Κι έτσι την παραδίδουμε-πετάμε  κι αυτή και όλους  τους συναδέλφους της Γκεμπελίσκους στο σκουπιδοτενεκέ    της Ιστορίας.

Τούτη, διαφέρει των άλλων,    ομιλούσα , αφ΄ενός  επί παντός επιστητού (και  ούσα ανίδεη) , αφ’ ετέρου , επειδή η ηθική διαστροφή της  είναι τέτοιας μορφής και  έκτασης, πλέον δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί η …δεξιά  τι ποιεί η …αριστερά (της).

΄Ετσι  παραδίδει  με την  άνεση του αμετροεπούς  ,μαθήματα  ηθική στους  απέναντι   ((“άλλων ιατρός αυτός έλκεσι βρύων”). Και παριστάνει τον “εθνικό  χωροφύλακα”  μια  τέως υπάλληλος,  μισθοδοτούμενη από  τα ναρκοδολάρια Μαρινάκη!  Για τέτοια ηθική  μιλάμε.

Και ακόμα.   Δε διστάζει, προφανώς   ως …μεγάλη καρδιά , να συγχαίρει τα παιδιά του ανθρώπου που χρεοκόπησε τη χώρα και οδήγησε  τους ανθρώπους της στη συμφορά.

Γιατί, λέει, “πέρασαν  τα τέκνα Κώστα Καραμανλή  σε ελληνικό πανεπιστήμιο”! (Υπονοεί  πως του Κυριάκου  Μητσοτάκη, όχι).  Λες και δε θα πάνε  μετά οι γόνοι της Καραμανλικής δυναστείας με τα   δικά μας κλεμμένα λεφτά να κάνουν έξω μεταπτυχιακά . ΄Η  ο  ίδιος,  όταν όλοι εμείς οι κοντά στη γενιά του, δίναμε εξετάσεις για τα πανεπιστήμια επί ύλης  ακαθόριστης ,ο ίδιος περνούσε  Νομική από την πίσω πόρτα, χωρίς να εξεταστεί στα Λατινικά, αφού   ο θείος του και  Εθνάρχης μας είχε φροντίσει την ίδια χρονιά να τα  καταργήσει  από τα εξεταζόμενα για Νομική μαθήματα.

Υ. Γ Πώς δίνεις, θεέ μου,  υπομονή στους αλλιώτικους  και  δεν παίρνουν μια βρεγμένη  σανίδα  στα χέρια, να τους  κάνουν  όλων  αυτών ,  αφεντικών και αχυρανθρώπων  τους, τον  πισινό τους  μαύρο ; (!)

 

4. ΄Ενα περιοδικό…σχολείο

Αρχική

https://www.instagram.com/p/CSHil6ho8ST/?utm_source=ig_embe

I love the nightlife: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποθεώνεται σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 60. Η ίδια διηγήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της: ««Στη Νέα Υόρκη που τραγουδούσα, ήταν πρώτο τραπέζι πίστα Ωνάσης, Μινωτής, Νιάρχος και Λιβανός. Όπως τραγουδάω, πέφτω μπροστά στο τραπέζι και μου κάνει ο Λιβανός “να σου πω” και βάζει το χέρι στην τσέπη και μου δίνει λεφτά. Το έκανε και το επόμενο βράδυ, εγώ όμως τα μοιραζόμουν με τους χορευτές. Το τρίτο βράδυ βάζω το χέρι στην τσέπη, μου το πιάνει και μου το αρπάζει και λέει “άκου να σου πω, εσύ είσαι στην ξενιτιά και τα λεφτά τα δίνω σε σένα, όχι σ΄αυτούς τους μαντραχαλάδες”.
    • Ζωζώ Σαπουντζάκη | από το iefimerida.gr

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βίκυ Μοσχολιού ποζάρουν μαζί το ’80 -Λαμπερές και χαμογελαστές

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Βίκυ Μοσχολιού: Ο αυστηρός πατέρας, ο γάμος με τους 7000 καλεσμένους και τα τελευταία της λόγια πριν πεθάνει - Enimerotiko.gr

Γίνανε οι άθλιοι πρότυπα ζωής. “΄Ανοιξαν σχολές”  αρχών -αξιών, ζητούμενων, συμπεριφοράς.  Δεκαετίες ολόκληρες.  Πλήρωσαν  γενιές γενιών την γκλαμουριά , το λάιφ στάιλ τους   και φυσικά   τα μέσα  που μετήλθαν  για εξασφάλιση  του εύκολου χρήματος .  Κι  αυτές οι ίδιες μαϊμούδες και οι διάδοχοί  τους, ακόμα και σήμερα, συνεχίζουν να  “διδάσκουν” τι νέες γενιές  αποπροσανατολισμό και  αφύσικη  σκουπιδοζωή.

Κάνε ένα τεστ αυτογνωσίας και βγάλε τα ειλικρινή  συμπεράσματά σου. Αν δεν μπορείς, θα σου τα… πακετάρουμε  εμείς.

΄Ανοιξε, λοιπόν,  το  παραπάνω  περιοδικό. Κοίτα την ύλη του, δες  τα κείμενα και τις εικόνες του κι αν δεν νιώσεις πρώτα αηδία και σιχασιά και ως παρεπόμενο, ΟΡΓΗ  για τους πρωταγωνιστές που το λαμπρύνουν, δεν έχεις ανακλαστικά πολίτη και συνετού ανθρώπου.

Αλλά, πέρα από σκουπιδοφάγος, είσαι και   τροχοπέδη  των μελλοντικών κοινωνιών που κτίζονται.  Σύντομα στις νέες αυτές κοινότητες δε θα υπάρχου  θέσεις για σένα και τους όμοιους σου.  Κανόνισε την πορεία σου.