ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Με αφορμή το ταξίδι του Κυριάκου  Μητσοτάκη  στην Αμερική για τις σπουδές της κόρης του

Επειδή,

1. Ο  αρχηγός-ιδρυτής  της δυναστείας,  ο πλέον διεφθαρμένος πολιτικός της Ελλάδας   Κων. Μητσοτάκης , εκμεταλλευόμενος  επί δεκαετίες    την πολιτική του   ιδιότητα   με  προδοσίες, απάτες, μίζες,   κλοπές, αρχαιοκαπηλίες    δημιούργησε  τεράστια περιουσία  (“μπήκε φτωχός στην πολιτική και πέθανε πλούσιος”).  Με αυτά τα “αργύρια προδοσίας”  – “μαύρο χρήμα”,  τα μέλη τη φαμίλιας  εξασφάλισαν  πολυτελή ζωή ,   εξαγόρασαν   σπουδές σε ξένα πανεπιστήμια ,  έλαβαν τίτλους  “αβρόχοις ποσί” και    διέπραξαν επίσης    μια σειρά άλλων ποινικών αδικημάτων  από την  “αποδοχή   προϊόντων εγκλήματος”. Παράλληλα,   ως  να είχαμε στη χώρα πολίτευμα  κληρονομικής βασιλείας , οι  ίδιοι “απόγονοι” της Δυναστείας , με μόνο προσόν το “όνομα”, κατέκτησαν  δημόσιες θέσεις και υψηλά αξιώματα  (βάρβαρος νεποτισμός)

2. Το πολιτικό , δικαστικό    σύστημα τη χώρας είναι επίσης διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο  και  θεωρεί  την  τήρηση τυπικών κανόνων νομιμοφάνειας   πως  ισούται με   νομιμότητα και εξασφαλίζει  νομιμοποίηση πολιτικής δραστηριότητας

3. Ο Ελληνικός Τύπος που  έχει συνταγματική υποχρέωση να ελέγχει  τέτοιου  είδους φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής   των άλλων εξουσιών ,εμπλέκεται και  ο  ίδιος σε χειρότερα εγκλήματα και μάλιστα χειραγωγεί απόλυτα με τη ισχύ του, ως εξουσία,  τις άλλες

4. Σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα, ειδικά  στις χώρες-  μέλη  της Ε.Ε δεν παρατηρούνται  τέτοια   φαινόμενα τόσο βαριάς παθογένειας  που αναιρούν παντελώς την έννοια της “Πολιτείας”  και του  “Κράτους Δικαίου”

 

Με τέτοιες ιστορικές  πλέον διαπιστώσεις, πέραν πάσης αμφισβήτησης και αμφιβολίας, για να μπορεί η  χώρα  να   βρει κι αυτή κάποτε το δρόμο της στον  πολιτικό πολιτισμό της Ευρώπης και οι νέες γενιές των Ελλήνων  να μην  υποστούν κι αυτές το έγκλημα να έχουν μια μέρα    πρωθυπουργό της χώρας τους  έναν  Κωνσταντίνο  ή  Δάφνη Μητσοτάκη  της ίδιας  “δυναστείας”

Για τούτο:

1. Τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε ,που  είναι λαλίστατα καθημερινά – και καλώς- στο να κρίνουν και να κατακρίνουν  αυταρχικές   συμπεριφορές  ηγετών και  διαφθορές καθεστώτων , που ούτε καν ανήκουν στη δική τους οικογένεια, (π.χ,  Ερντογάν), αλλά και κυβερνήσεις  χωρών μελών της ΄Ενωσης με σοβαρές παρεκτροπές  από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο   (π.χ ΄Ορμπαν), αν δε θέλουν η  Ιστορία να τους κατατάσσει  στις υποκριτικές συστημικές  δυνάμεις με επιλεκτική αυστηρότητα προς άλλους,  είχαν  υποχρέωση ήδη από πολύ παλιά να      ελέγξουν και να διερευνήσουν  τέτοια  καταγγελλόμενα, ανήκουστα  εγκλήματα  για κράτος -μέλος της

2. Τους  συνειδητοποιημένους ΄Ελληνες πολίτες  α. Να αναλάβουν αγωνιστική και αντιστασιακή  δραστηριότητα  με κάθε τρόπο  (διαδηλώσεις, πορείες, απεργίες, καταλήψεις, καταγγελίες,  άλλες ακτιβιστικές δράσεις ),  για να τερματιστεί η  διαιώνιση αυτών των   άρρωστων  και εγκληματιών  νοοτροπιών  στην Ελλάδα.  β. Να συστήσουν    λαϊκό, συντονιστικό   όργανο  για τη συσπείρωση και δυναμική  δράση πολιτών , όχι τόσο  σε  αριθμητικό μέγεθος, όσο σε ιδεολογική καθαρότητα, αποφασιστικότητα και αγωνιστική συνέπεια για την τεκμηριωμένη παρουσίαση και  πανελλαδική ενημέρωση     αυτής της “ιστορικής” πλέον διαφθοράς , διαπλοκής και οικογενειοκρατίας   της  “Δυναστείας”  Μητσοτάκη στον τόπο μας  περισσότερο από μισό αιώνα.  Ζητούμενο,  η οριστική πτώση της,  η παραδειγματική  τιμωρία και η δήμευση της  περιουσίας τους που αποκτήθηκε με εγκληματικά και παράνομα μέσα.

                                              (Μόνιμη ανάρτηση)

_    _______________________________________________

                                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Φόβοι για νέα χτυπήματα του ISIS στο Αφγανιστάν

Καμπούλ

Ποιος κατακρεούργησε πάνω από 180 ανθρώπους στο αεροδρόμιο της  Καμπούλ και σακάτεψε δεκάδες άλλους  ;   Ο  καμικάζι αυτοκτονίας του ISIS   θα σπεύσουν να διαβεβαιώσουν οι ορώντες  “πρόσωπα ,πράγματα και συμβάντα”  άκριτα, αφελώς και  “εκ των φαινομένων”.

Οι πραγματικοί δολοφόνοι έχουν άλλα  ονόματα, αγαπητοί.  Πασίγνωστα, μάλιστα. Είναι  το  αμερικανικό , γκεμπελικό σύστημα του Τύπου   και ο πρόεδρος των  ΗΠΑ  Τζο Μπάιντεν. Η βόμβα και ο βομβιστής ήταν στην ουσία δευτερεύοντες παράμετροι της τραγωδίας.   Και στην ουσία, “άψυχα” αντικείμενα. Η  βόμβα  από  αυτονόητη  ερμηνεία. Ο ζωσμένος τα εκρηκτικά και ανατιναχθείς φονταμενταλιστής,   με την Ισλαμική λοβοτομή που τον είχαν υποβάλει,  είχε πλέον υποβιβαστεί σε ένα άβουλο  ον, χωρίς ίχνος ανθρώπινων χαρακτηριστικών.

Ιδού οι δράστες:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

 

΄Οταν χάνεις το δρόμο σου προς τις ανθρωποκεντρικές  αξίες και  θέτεις άλλους στόχους   και διαφορετικές  προτεραιότητες , ειδικά την εξυπηρέτηση των  όποιων συμφερόντων σου,  όπως οι  σύμμαχοι,  Νεο Γκέμπελς Αμερικανοί    και ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  δεν είσαι αλλιώτικος  από  τον παρανοϊκό Ισλαμιστή. Ούτε μετράει στην ηθική της λογικής  και του άγραφου δικαίου  ο ποινικός διαχωρισμός και χαρακτηρισμός του δολοφόνου σε φυσικό και ηθικό αυτουργό.   Μετρούν μόνο  οι προθέσεις.

Και εν  προκειμένω,  οι προθέσεις της μεν εγκληματικής συμμορίας της  βιομηχανίας εξαπάτησης και παραπλάνησης    ήταν το  αισχρό  κέρδος, τα οικονομικά της συμφέροντα, όπως πάντα. Του δε προέδρου των ΗΠΑ, τα μικροκομματικά οφέλη, μετά  το   ξεπεσμό  και της αμερικάνικης πολιτικής σε δημαγωγία  με πρωταγωνιστή σήμερα   το νεοεκλεγέντα  πρόεδρο  Τζο Μπάιντεν.   Είναι αυτοί οι δύο που χρεώνονται εξ ολοκλήρου το έγκλημα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Το  να προσπαθούν  τώρα στην αμερικάνικη κυβέρνηση  να συμμαζέψουν  τα ασυμμάζευτα  με νέους, εκδικητικούς βομβαρδισμούς και με υπεροπτικές , βλακώδεις δηλώσεις πως …τιμωρήθηκαν οι  ένοχοι (!),  μόνο  ακόμα πιο γελοίοι  μπορούν  να γίνονται   και  πιο ανήθικοι απ΄όσο είσαι.  Καθαρές κουβέντες.

 

 

Πρόεδρε, Μπάιντεν,

οι βρώμικες επιχειρηματικές δραστηριότητες   του αμερικανικού Τύπου  σε χειραγώγησαν και προχώρησες τόσο ανεύθυνα  στην απάνθρωπη και εγκληματική   κίνηση να αποσύρεις το στρατό  από μια ταλαίπωρη χώρα.  ΄Ηξερες καλά  τί θα συνέβαινε.

Οι σύμβουλοί σου, η ίδια η CIA ξέρουν και βλέπουν  πράγματα 100 χρόνια μετά.  Σε ενημέρωσαν  καιρό πριν, όχι μόνο για την κατάληψης  της χώρας από τους Ταλιμπάν ,αν αποχωρούσε ο αμερικανικός στρατός,  αλλά και για  τραγικά γεγονότα  που θα επακολουθούσαν ,όπως αυτό  στο αεροδρόμιο της Καμπούλ  και τα άλλα που σύντομα και με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ  περιμένουμε  να συμβούν εντός  και εκτός Αφγανιστάν.

Προτίμησες να παίξεις  στο γήπεδο της δημαγωγίας  και του λαϊκισμού  και  να εξυπηρετήσεις τα   ανομολόγητα συμφέροντα  της μαφιόζικης  αυτής ομάδας  του αμερικανικού Τύπου που κερδοσκοπεί κι αυτή με την ίδια  συνταγή της  παγκόσμιας  συμμορίας       “ψέμα ,αίμα, σπέρμα”.΄Ηθελαν νέες  φρικιαστικές  μεταδώσεις κα περιγραφές  σε έκτακτα δελτία ειδήσεων ,  βομβαρδισμένης και καιόμενης Βαγδάτης πριν 20 χρόνια ,αλλά τώρα από Καμπούλ . Αύριο, φυσικά,   από το νέα θέατρα όμοιων  βομβιστικών επιχειρήσεων των παρανοϊκών  Ισλαμιστών.

Και είναι βέβαιο πως πάλι και σύντομα  θα έχουν τέτοιες ευκαιρίες  απ’  ευθείας μετάδοσης  νέων  φρικαλεοτήτων.  Ο καλύτερος κράχτης τηλεθέασης  (διάβαζε γεμάτα  ταμεία)   τέτοιες  σκηνές φρίκης. Για να ακολουθούν  αμέσως μετά  οι χρυσοφόρες   σκουπιδοσειρές  και σαπουνόπερες της  αμερικάνικης υποκουλτούρας με τις ανά 10 λεπά …διακοπές για διαφημίσεις!

 

 

Πρόεδρε των ΗΠΑ.

Είσαι ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Οι σύμμαχοί σου και συνένοχοι  στην αισχρή, εγκληματική  αυτή συμμορία     των businessmen στα    “CNN”  σε καλύπτουν.

Μέχρι να ξεχειλίσει, επιτέλους,  το ποτήρι. Και να μην ξέρετε άπαντες οι εγκληματίες  από πού να φεύγετε.  Ο Αμερικανός, έχει αποδείξει ιστορικά πως μόνο …”αμερικανάκι”  και κορόιδο  δεν είναι.

Και όπως έλεγε  επίσης εκείνος ο πρόεδρός τους  “μπορείτε να εξαπατάτε όλους  κάποιες  φορές. Μερικούς ,όλες τις φορές. Αλλά όλους, όλες τις φορές αποκλείεται   να μπορείτε να τους εξαπατήσετε.

 

2.α  Τσίπρας:  Θα κερδίσουμε τις εκλογές με καθαρή διαφορά όποτε και αν γίνουν

β. Δημοσκόπηση GPO: Στις 10 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

τσιπρας μπλε φοντο

Αλέξη Τσίπρα, αντίπαλοί σου δεν είναι ο Κούλης και η αστεία και  διεφθαρμένη  παρέα του.

Απέναντι σου έχεις τη συμμορία των  “βαρόνων του  Τύπου” ,  το Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, το Ράπτη, τον Παπαχελά, τον Παναγόπουλο , τις άλλες ύαινες.  Αδίστακτοι, εγκληματικοί τύποι. Είναι αυτοί που διόρισαν πρωθυπουργό το γιο του πλέον διεφθαρμένο ΄Ελληνα πολιτικού.

Και ξέρουν πως  αυτή η κυβέρνηση τους  κρατάει εκτός φυλακής. Γι΄αυτό   τοποθέτησαν τέτοιους  αχυράνθρωπους  στις  υψηλές “καρέκλες”, Και  όχι μόνο τα αφεντικά.  Πολλά από τα μέλη της ίδιας  της κυβέρνησης θα  έπρεπε εδώ και καιρό  να έχουν  πάρουν το δρόμο της φυλακής.

Θα παλέψουν πάλι με “νύχια και με δόντια”.   ΄Οπως κα με τις πέτσινες δημοσκοπήσεις σαν αυτή την τελευταία παραπάνω .Τόσο αστεία, αλλά και  πρωτοφανούς θράσους και αλητείας .Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά.

Αλλά είναι πλέον ή βέβαιο  πως θα χάσουν.  Κι αν , Αλέξη Τσίπρα αυτή τη φορά,  δεν τους χώσεις άπαντες  “μέσα”, πάλι  λόγω κάποιας νέας “ομερτά” ,θα είσαι και αξιολύπητος, αλλά και ο ίδιος  συνένοχος. Κανόνισε.

Σε παρακολουθούμε ανελλιπώς κα με τις κεραίες όρθιες. Τα “πιάνουμε” όλα ,όσα κάνεις.

3. Δάφνη Μητσοτάκη – Αυτή είναι η 18χρονη κόρη του πρωθυπουργού για την οποία ταξίδεψε στις ΗΠΑ

Δάφνη Μητσοτάκη – Αυτή είναι η 18χρονη κόρη του πρωθυπουργού για την οποία ταξίδεψε στις ΗΠΑ | tanea.gr

“Νέα ηχηρή παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αναρτησή του στο facebook, μετά την ανακοίνωση την Πέμπτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ιδιωτικού ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για να εγκαταστήσει την κόρη του στο Πανεπιστήμιπο Yale των 250.000 δολαρίων

«Και συ που δεν έχεις ,γίνε υδραυλικός στα Πετράλώνα,κομμώτρια στο Περιστέρι και μέχρι εκεί….
Οι Λουδοβικοι πρέπει να σε κυβερνουν ,ταΐζοντας σε μικρορουσφέτι,μίσος στον ξένο και πατριδοκαπηλεία ….
Αυτοί θα τρώνε τα δις με απευθειας αναθεσεις,με υβριδικά ,ανεμογεννήτριες,επικουρική στους ιδιώτες και συ με 400 ευρώ να βλέπεις το Σκαι και όλη τη σαπίλα να σου παρουσιάζεται ως λεμονανθος και «άριστος»
Κι αν αντιδράς,ξύλο,καταστολή ,αστυνομία στα Πανεπιστήμια,εργαλειοποίηση της πανδημιας των 13.500 νεκρών ,με νομιμοποίηση απολύσεων και ΣΔΙΤ στο ΕΣΥ!
ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ !!»

***

Παύλο Πολάκη, δεν  ξέρεις καλά τα πράγματα που αφορούν σπουδές στο εξωτερικό. Και μάλιστα τη ζωή  στην πανάκριβη Αμερική  (ένα μικρό διαμέρισμα στη  Ν. Υόρκη για παράδειγμα κοστίζει όσο εδώ σε μας ..πέντε μικρότερα).

Πέρα από τα δίδακτρα,  όμως ( κι αυτό δεν το ανάφερες ούτε ακροθιγώς  στην ανάρτησή σου ,αν και το σπουδαιότερο),  για να πάρεις  “ταχυδρομικά” τίτλους,  όπως οι περισσότεροι  γόνοι αξιωματούχων  παγκόσμια  από τέτοια πανεπιστήμια, χρειάζεται  να καταβάλεις με τη μορφή” “δωρεάς  και φιλανθρωπίας” (χορηγίες)  τεράστια ποσά, που τα δίδακτρα μπροστά τους είναι… πενταροδεκάρες.  ΄Εφαγες την ουσία λοιπόν.

Υ.Γ Και κοίτα να αφήσεις τις ανοησίες, γιατρός πράμα και αριστερός για τα εμβόλια και να τρέξεις να εμβολιαστείς   “εδώ και τώρα”.  ΄Αλλωστε, έχεις  και  παιδιά εκτός  από ασθενείς.  ΄Οχι τέτοιου είδους τσαμπουκάδες στο τόσο ευαίσθητο θέμα. Σε άλλα ναι, αγώνας και καταγγελίες  έξω από τα δόντια  . Στο αναγνωρίζουμε.  Ως πολιτικός κόμματος εξουσίας, έχεις την καλύτερη έξωθεν καλή μαρτυρία.