ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

  Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

*****

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

                             (Μόνιμη  Ανάρτηση)

_____________________________________

α.Νέο «όχι» από την Κίνα στον ΠΟΥ σε έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού

β.Η Κάρπαθος μετατρέπεται σε covid-free πρότυπο

Ως αποτέλεσμα, σχεδόν όλα τα χωριά της, έχουν γεμίσει με τουρίστες

“Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, τα καλά επιδημιολογικά δεδομένα του νησιού έχουν αντίκτυπο και στον τουρισμό, αφού όλο και περισσότεροι, ξένοι και Έλληνες, επιλέγουν να επισκεφθούν την Κάρπαθο. Αναφέρεται ότι η Κάρπαθος έχει δυναμική περίπου 19.000 κλινών.

«Έχουμε αρκετό κόσμο αυτή τη στιγμή, με τους Έλληνες φέτος να προτιμούν την Κάρπαθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα, έχουμε και πολλούς Αμερικάνους, σχεδόν όλα τα χωριά έχουν γεμίσει. Πάμε αρκετά καλά στον τουρισμό. Είμαστε σε σχέση με πέρυσι 60% πάνω. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Τετάρτη (21/7) με το πλοίο της Blue Star είχαμε περίπου στα 500 άτομα προσέλευση», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του νησιού”.

***

Δεν πλήρωσε ποτέ η Κίνα τα εγκλήματά της. Και  δεν εννοούμε τον Κινέζικο  λαό που υπέφερε και συνεχίζει να καταδυναστεύεται  από ένα καθεστώς βίας και ολιγαρχίας.

Η  πανδημία του  Κορόνα ξεκίνησε στην Κίνα ως επιδημία,  πιθανότατα από ιό εργαστηρίου από το οποίο ξέφυγε . Το καθεστώς της μεγάλης αυτής χώρας  δεν ολιγώρησε απλώς  μπροστά στον κίνδυνο, αλλά τον απέκρυψε επί μήνες  από τη διεθνή κοινότητα.

Ο ΠΟΥ για κερδοσκοπικούς λόγους στην αρχή συμπαρατάχτηκε με την κινέζικη  συνωμοσία.  Σήμερα,  μπροστά  στη κατακραυγή και το κίνδυνο να χάσει ο Παγκόσμιος αυτός Οργανισμός τις  χρηματοδοτήσεις και τις επιδοτήσεις των χωρών,   άλλαξε “κασέτα” και παριστάνει  στους Κινέζους τον σκληρό!

Η Αμερική, η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να τιμωρήσει το αυταρχικό καθεστώς της Κινέζικης υπερδύναμης, δε θα το κάνει . Πολλές οι αιτίες και τα εμπόδια των συμφερόντων ανυπέρβλητα.

Πάλι θα μείνουν  ατιμώρητα εγκλήματα κατά  της ανθρωπότητας. ΄Ενα απ΄αυτά,  η σύγχρονη πανδημία την οποία χρεώνονται  αποκλειστικά ,εκτός από την Κίνα και τον ΠΟΥ, η Γκεμπελική  μαφία του Τύπου και  οι περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου.

 

 

Η αντιμετώπιση της πανδημίας,  η οριστική λύση  του παγκόσμιου αυτού προβλήματος, τώρα  πια  αποδείχτηκε πως ήταν τόσο απλή, όση αυτή με το “αυγό του Κολόμβου”.  Είναι όλα πλέον  ξεκάθαρη η αλήθεια.

Εμείς εδώ από την πρώτη στιγμή με μόνη την παρατήρηση της διεθνούς εμπειρίας, είχαμε υποδείξει  τον τρόπο που εύκολα και αποτελεσματικά θα μπορούσαν, αν ήθελαν οι κυβερνήσεις να διαχειριστούν την πανδημία. Και να αποφευχθούν τα χειρότερα που ακολούθησαν.

Δεν το έκαναν οι περισσότερες. Αντίθετα υποτάχτηκαν, όπως πάντα,  στα συμφέροντα της Διεθνούς Μαφίας του Τύπου που είδε την πανδημία  ως χρυσή ευκαιρία επένδυσης. Επέβαλαν ένα παγκόσμιο lockdown ,μοναδικό στην Ιστορία φαινόμενο απαγόρευσης  επί μήνες της κυκλοφορίας των ανθρώπων. Στόχος της Γκεμπελικής βιομηχανίας ο έλεγχος  των  μαζών, με τον τρόμο, τη σύγχυση, την αγωνία  στις σκουποδο -ειδήσεις  της παραπληροφόρησης με τις μακάβριες λίστες  νεκρών  και  τη λοιπή προπαγάνδα που επέβαλαν ως πλύση εγκεφάλου στους εγκλωβισμένους ομήρους σε τέσσερεις τοίχους.

 

ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

 

1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣΚΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. (Επί μήνες ο Τύπος όχι μόνο απέκρυπτε αυτή την ανάγκη ,  αλλά ούτε μια φορά δεν προχώρησε σε κριτική και καταγγελία, όταν η αγορά επί τόσο χρόνο δε διέθετε ίχνος μάσκας σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου).

 

2.  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.  ΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.

 

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ   ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ποδόσφαιρο, εκκλησιασμός, κοινωνικές  εκδηλώσεις).

 

Η μακρινή μας Ταϊβάν και δίπλα, η δική μας Κάρπαθο, είναι οι τρανές αποδείξεις πως η λύση ήταν  απλή και εύκολη. Απλώς δεν την ήθελαν οι Γκεμπελίσκοι της Παγκόσμιας μαφίας του Τύπου.

Θησαύρισαν με χίλιους τρόπους, σκυλεύοντας, κυρίως,  νεκρούς.  Είναι  υπόλογοι και υπόδικοι.

 

Ο Ναζισμός είναι δική τους…επιτυχία! Των τότε Γκέμπελς. Η Πανδημία και η διαχείρισή της  σήμερα είναι   το μέγα κερδοσκοπικό … επίτευγμα    των  σημερινών Γκεμπελίκσων.

Αν  δεν τιμωρηθούν κι αυτή τη φορά για το νέο τερατώδες έγκλημα, η  δικτατορία τους θα γίνει περισσότερο επαχθής και επικίνδυνη. Και το όραμα των νέων, μελλοντικών κοινωνιών, χωρίς τα σημερινά  βαρίδια,  θα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ.

Ας συντρίψουμε το “κεφάλι του φιδιού” του  ΝεοΓκεμπελισμού. Ο καθένας από το δικό του πόστο.