ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ..ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει λογοκρισία Τύπου, αλλά λογοκρισία … από τον Τύπο!

 (Μόνιμη ανάρτηση)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

                       ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α Υψηλός ο  αριθμός θανάτων -Ανεμβολίαστοι το 80% και άνω.

Φον ντερ Λάιεν: Θα είχαμε 1 εκατ. λιγότερες νοσηλείες στην ΕΕ εάν όλοι είχαν κάνει την τρίτη δόση<

Η πρόεδρος της Κομισιόν

 β. Λουτράκι: Επιτέθηκαν στο ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών

Οι συγκεντρώσεις (φωτ. από την πλατεία Συντάγματος τον Ιούλιο 2021) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν απέκτησαν μέχρι σήμερα τα χαρακτηριστικά ενός μαζικού κινήματος αντίστοιχου με εκείνο των «Αγανακτισμένων». Φωτ. INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

***

Δεν είναι απλώς γραφικοί.  Ως ηλίθιοι και ανίκητοι, είναι και αδίστακτοι,  επικίνδυνοι. Για τους ίδιους,  αλλά και για όσους κυκλοφορούν δίπλα τους.

Στο ταραγμένο  μυαλό τους, συμφύρονται έννοιες ασαφείς, μπερδεμένες, φορτισμένες, εγκληματικές.  Πατρίδες, Αντίχριστοι,  Σιωνιστές ,Συνωμοσίες.  Τρικυμία εν τω κρανίω.

Μιλάμε για σύμφυρμα ,  όχλο. Απρόβλεπτο και  καταστροφικό.

 

2. Μετσόλα για την Ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος: «Υποχρέωση για όλους μας να θυμόμαστε»

Roberta Metsola elected new president of European Parliament

***

Υποχρέωση όλων μας, όχι μόνο να θυμόμαστε, αλλά και να τιμωρούμε σκληρά, όσους  δε σέβονται τα θύματα εκείνης της παράνοιας και της τραγωδίας.  Είτε ασελγούν είτε σκυλεύουν.

Παράλληλα, να κόβουμε το δρόμο σε όλους τους νοσταλγούς της φρίκης. Να συντρίβουμε το κεφάλι του φιδιού. Μικρού ή μεγάλου.

Η φρίκη έχει όνομα. ΝΑΖΙΣΜΟΣ!

 

3. Αποχαρακτηρισμένα αρχεία: Ο Βαφειάδης κατηγορούσε στους Σοβιετικούς τον Ζαχαριάδη ότι έχει σχέσεις με τη γυναίκα του!

iefimerida.gr

Σαν το πρεζόνι. Εξαρτημένος τούτος από σπέρμα. Δεν μπορεί να κάνει  δίχως  αυτό. Και το χειρότερο, μαζί με τη λάσπη κάθε φορά, βάζει και τούτο  στον ανεμιστήρα  και… όποιον πάρει ο χάρος.

Τόσο αθλιότητα και από την ίδια την αθλιότητα . Τέτοια σιχασιά κι από την ίδια την απέχθεια.  Να τον χαίρονται  οι επισκέπτες στην πορνοφυλλάδα του.

Iefimerida.gr. Η χειρότερη χαφούζα  στην Ιστoρία  του, ούτως ή άλλως, βρώμικου ελληνικού Τύπου. ‘Ως τέτοια την παραδίνουμε  στη μνήμη των νέων  Ελλήνων που θα έρθουν. Κι ας φυλάγονται από όμοιους ξεπεσμούς  τότε, αν υπάρχει (ελπίζουμε  όχι), ρυπαρός,  τέτοιου είδους, Τύπος .

 

4. Ακρίτα vs Δρογώσης για την τηλεκπαίδευση

Στάθης Δρογώσης:

Έπειτα ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικά tweets, μεταξύ των οποίων και ένα που ανέφερε πως: «Η κα Ακρίτα είναι η επιτομή της τοξικότητας και των φέικ νιούς στο ελληνικό διαδίκτυο. Τόσο χυδαία μόνο αυτή κι ο Πετράκος μου έχουν επιτεθεί. Αυτό λέει πολλά».

***

Η  ΄Ελενα Ακρίτα δεν είναι μόνο  η επιτομή της τοξικότητας, Είναι απλός ο όρος,  όσο κι αν κι αυτό είναι χαρακτηριστικός της συγκεκριμένης…τοξικομανούς πένας.  Πλην του ξερολισμού και της δοκησισοφίας της , που κι αυτά δεν είναι δα και… προς θάνατον, το χείριστο όλων είναι άλλο.

Η κυρία ΄Ελενα υπήρξε επί συναπτά χρόνια η επιτομή της υποκρισίας, της δουλικότητας και φυσικά της διαφθοράς  και της διαπλοκής.  Υπηρέτησε ένα από τους αισχρότερους βαρόνους του Τύπου και ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Βασίλη Τσιρώνη,   το Χρ. Λαμπράκη. Ως γνωστό, ο πανταχόθεν διαπλεκόμενος αυτός εκδότης,  ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις.  Αυτό είναι αρκετό, για να  αντιληφθούν οι γενιές που δεν τον γνώρισαν , το μέγεθος της ασέλγειας πάνω στην πληροφόρηση, την  είδηση,  την κριτική. Υπήρξε ο  κατ΄ εξοχήν  βιομήχανος της παραπλάνησης και παραπληροφόρησης.     Να θυμίσουμε επίσης πως είναι ο  ιδρυτής  (με τις παχυλές παροχές  από το δημόσιο χρήμα)  του αμαρτωλού  ΔΟΛ, τον οποίο παρέδωσε στον επίσης αισχρό εκδότη Σταύρο Ψυχάρη .Κι  αυτός με τη σειρά του  στον κατηγορούμενο για μεγαλέμπορο ηρωίνης ,αλλά και δολοφονίες μαρτύρων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτά και τέτοιας… στιλπνότητας λευκά κολάρα υπηρέτησε πιστά και  αναίσχυντα  η συγκεκριμένη κυρία. Μάλιστα  με υψηλές απολαβές που τις προσέφεραν ακόμα και δυνατότητα    αγορών  σπιτιών στην  απλησίαστη  σε κόστος  Λόντρα.

Να  επαναλάβουμε, μήπως και δε γίναμε απολύτως  κατανοητοί. Η κυρία ΄Ελενα υπήρξε υπάλληλος ενός κατηγορούμενου για εμπόριο ναρκωτικών. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει   να  παριστάνει, ως σήμερα,  τον κήνσορα και τον τιμητή της ηθικής και των αξιών,  ως  προστάτις   Οσία  παντός αδικημένου και   αναξιοπαθούντος. Θεοί!

΄Αρα, φίλτατε τραγουδιστή, άλλα  είναι τα μεγάλα κρίματα  μιας εκ των πλέον διάσημων και δραστήριων Γκεμπελιστών στη  χώρα .  Κι αυτό σημαίνει πως  η τοξικότητα που διάλεξες ως όρο και  κύριο γνώρισμά της,  έστω και στην επιτομή της,  είναι επιεικής,  απλό πταίσμα για την εν λόγω…άγαμη θυγατέρα, πλην των άλλων!

 

5. Προσωπική ιστορία: Μετά από 5 χρόνια σχέσης με χώρισε από το τηλέφωνο έτσι απλά και εξαφανίστηκε.

Επέδειξε μια στάση αδιαφορίας και σκληρότητας που δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο.
ampa

Καλησπέρα,

Στέλνω εδώ μήνυμα μήπως μπορέσω να οργανώσω τη σκέψη μου και κυρίως για να τα βγάλω από μέσα μου αν και επισκέπτομαι ψυχολόγο και βλέπω βελτίωση.. Πριν 11 μήνες με χώρισε το πρώην αγόρι μου με τον οποίο ήμουν 5 χρόνια μαζί χωρίς να έχουμε χωρίσει ποτέ – ενώ κάναμε και σχέδια μαζί για το πολύ μακρινό μέλλον , ήταν σαν να ήμασταν “παντρεμένοι” κατά κάποιον τρόπο και δοσμένοι ο ένας στον άλλον. Είμαι 25 χρονών. Ήταν η πρώτη και μοναδική σχέση που είχα και από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου άρεσε τόσο εμφανισιακά όσο και επικοινωνιακά. Του άρεσα και εγώ από την αρχή. Ένιωσα αυτή την αμοιβαιότητα και ότι έχω επιλέξει εγώ τον σύντροφο μου και όχι ότι απλά ήρθε κάποιος και με προσέγγισε, και αυτό για εμένα ήταν μοναδικό.. 5 χρόνια αισθάνθηκα έντονη συντροφικότητα, τα είχα όλα ωραιοποιήσει στο κεφάλι μου, τον είχα θεοποιήσει. Ωστόσο, εκείνος ως χαρακτήρας ήταν απίστευτα εγωιστής και εγωκεντρικός, δεν έκανε υποχωρήσεις για εμένα, ήταν πάντα προσηλωμένος στο πρόγραμμα του και με υποτιμούσε στη συζήτηση.

Εγώ μετά τα έκρινα όλα αυτά ότι ήταν απόρροια δικών του κόμπλεξ γιατί παρατήρησα ότι μου έλεγε αρκετά ψέματα όπως π.χ. στους βαθμούς στη σχολή για να φανεί καλύτερος από εμένα και γενικότερα ενδόμυχα βρισκόταν σε μια διαδικασία συνεχούς ανταγωνισμού μαζί μου. Ίσως να έφταιγε και η οικονομική μου κατάσταση η οποία είναι πολύ καλή όπως και το μορφωτικό επίπεδο των γονιών μου(εν αντιθέσει με τους γονείς του), πράγματα όμως που ποτέ μα ποτέ δεν επεδείκνυα, και δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Για εμένα ήταν ο καλύτερος από όλους. Πήγε λοιπόν να σπουδάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ειδικότερα να κάνει μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική και ενώ πριν φύγει δήλωνε ερωτευμένος μαζί μου, επαναλαμβάνοντας ότι με αγαπάει, πήγε στη Γερμανία και σε τρεις μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να χωρίσουμε, λέγοντας μου ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί μου. Λόγια πολύ ωμά και αφοπλιστικά ειλικρινή που με έχουν τραυματίσει ανεπανόρθωτα παρά τον δυναμισμό που έχω ως άνθρωπος. Μου ορκίστηκε ότι δεν είναι καμία άλλη αλλά ότι θέλει να ζήσει εκεί και δεν μπορούμε να έχουμε σχέση εξ αποστάσεως. Έκλαιγε και μου έλεγε ότι λόγω του κορωνοιού δεν μπορούσε να έρθει να το συζητήσουμε. Καμία συγγνώμη για τον τρόπο. Επίσης προφανώς και μπορούσε να έρθει απλά θα ήταν μια πιο χρονοβόρα διαδικασία – με τεστ κτλ-. Δεν υπήρχε κάποια απαγόρευση.

Πριν φύγει τον είχα δει με αγκάλιαζε και με έσφιγγε, δεν είχα καταλάβει τίποτε -ίσα ίσα έφυγα ήρεμη και ευτυχισμένη-. Μου έλεγε στο τηλέφωνο όταν με χώρισε ότι μπορεί να ξανά είμαστε μαζί στο μέλλον και ότι είμαι η γυναίκα που φανταζόταν το μέλλον του μαζί της. Πράγματα τελείως αντιφατικά.. Και στο τέλος του τηλεφωνήματος μου είπε ένα σκληρό αντίο με ύφος το οποίο το τήρησε μιας και δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά. Εγώ έκτοτε προσπάθησα και επικοινώνησα μόνο 2 φορές – τις οποίες ή δεν μου απαντούσε καθόλου ή απαντούσε μετά από πολλές ημέρες- πράγμα που με ταπείνωσε διπλά και έκτοτε προκειμένου να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και να αξιώσω τον εαυτό μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν σωστή σύντροφος και σωστός άνθρωπος που δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά, σταμάτησα να του στέλνω μηνύματα. Είμαι ακόμα ενώ έχει περάσει τόσος καιρός πληγωμένη – όχι να μην μπορώ να είμαι λειτουργική, ίσα ίσα έχω δουλειά ενδιαφέροντα, οργανώνω το μέλλον μου- αλλά αισθάνομαι την καρδιά μου πονεμένη: αναρωτιέμαι πώς γίνεται να με χώρισε από το τηλέφωνο έτσι απλά και μετά να εξαφανίστηκε ενώ είχαμε μια τόσο μακροχρόνια σχέση την οποία δε σεβάστηκε καθόλου.

Επέδειξε μετά μια στάση αδιαφορίας και σκληρότητας που δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο. Με έκανε να αισθανθώ μέσα σε μια ήμερα ότι είμαι τίποτα και κάπως από τον τρόπο του αντί να αναλάβει την ευθύνη του χωρισμού και να μου απαλύνει τον πόνο που μου προκάλεσε και το σοκ, μου μιλούσε με ύφος και ψυχρότητα. Αλλαγή συμπεριφοράς μέσα σε 3 ημέρες, 360 μοίρες. Μάλιστα όταν τον ρωτούσα αν αξίζω αυτή την αντιμετώπιση, έκλαιγε και μου έλεγε όχι … όλη αυτή η συνθήκη έγινε τόσο βίαια: μου έλεγε μου λείπεις και σε αγαπώ και μετά μια ημέρα με πήρε και μου το ανακοίνωσε χωρίς να μου δώσει καμία ευκαιρία- εκεί που όλα αυτά τα χρόνια μου έλεγε ΤΑ ΛΟΓΙΑ που με έκαναν και αισθανόμουν απίστευτη ασφάλεια μαζί του… δυστυχώς εγώ δυσκολεύομαι να ξανά ερωτευτώ, δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον άνθρωπο, βρίσκω πλέον ουτοπικές τις σχέσεις χωρίς νόημα, φοβάμαι ότι δεν θα βρω κάποιον να επικοινωνώ μαζί του… και επειδή το συναίσθημα του έρωτα είναι τόσο μοναδικό και όμορφο δε θέλω να με θωρακίσω και από μόνη μου να βάζω τρικλοποδιές στον εαυτό μου εξαιτίας ενός ανθρώπου, ο οποίος απλά δεν επέδειξε καμία λεπτότητα στο πως θα το κάνει, στο πως θα αισθανθώ, δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αδιαφόρησε παντελώς για εμένα και μάλιστα με κατηγόρησε ότι επειδή είχαμε τσακωθεί κάποιες φορές ξενέρωσε.. (ΥΓ ανέκαθεν τσακωνόμασταν για διάφορα θέματα όπως νομίζω κάθε ζευγάρι). Συγγνώμη αν σας ζάλισα..

ΑΠΟ ΤΗΝ – Ελπίδα

****

Το διάβαζα  και πέρα από το χρόνο που έχασα, η  σκουπιδομπόχα  του   αναγνώσματος, μου έφερε σοβαρές αναταράξεις στομάχου.  Το έβαλα ολόκληρο, αλλά  συνιστώ στους   νουνεχείς να μην κάνετε το δικό μου λάθος να το αναγνώσετε και πάθετε τα ίδια. Αρκεστείτε στις  παρακάτω διαπιστώσεις.

  1. Το παρόν  δημοσίευμα μπήκε  στο  LIFO, που  με η σειρά του ανήκει  στη   μεγάλη  συλλογή των σοβαροφανών   ιστότοπων και εντύπων. Προσφέρεται για… ψαγμένους, λέει, τύπους (όχι ό,τι κι ό,τι),  όπως ,παράδειγμα, η υπογράφουσα  Ελπίδα το  παραπάνω  ροζ,  ξεβγαλμένο  πια από το πολύ λουλακί  που  χύθηκε  στον καμβά της ζωγράφου.

Υ.Γ. Πόσες φορές θα του  πούμε; Ο Γκέμπελς έχει, σαν τη Λερναία ΄Υδρα ,  πολλά, ίδια  κεφάλια   και πάντα έτοιμα για . ..ανακύκλωση. Να μη χαθεί η φάρα.

Αλήθεια είναι.  Ποτέ δεν πεθαίνει η πο@τάνα η εμπορική δημοσιογραφία!

2.Η Ελπίδα είναι και τούτη θύμα του γνωστού έργου, “αναπαράγω στερεότυπα αιώνων”  που μου μάθανε  και τα εμπέδωσα ,ως καλός και πειθαρχημένος μαθητής , χωρίς ποτέ να  αναρωτηθώ, αν με δίδαξαν αλήθειες ή παραμύθια. της Χαλιμάς .  Αφύσικα και παρανοϊκά στερεότυπα. Και το χειρότερο ,  να πιστεύω  πως  δεν μου τα έμαθαν ,αλλά είναι  καταδικές  μου πεποιθήσεις,  αποφάσεις και…φυσικές   επιλογές(!).  ΄Οχι πως με  μπουκώσανε σκουπίδι  από χίλιες μεριές και πως απ  όσα  πιστεύω και κάνω , τίποτα δεν είναι ούτε δικό μου , ούτε φυσικό,   ούτε  αυθεντικό.

΄Ερωτας, μονογαμία, αποκλειστικότητα,  μοιχεία, προδοσία. Ελαφρότατες  τέτοιους είδους για ασόβαρους, αστόχαστους και χαμένους καθ΄ οδόν τύπους .Ο άρρωστος σεξισμός που καθαγιάζεται με την…κατάθεση ψυχής!   Ο  ξετσίπωτος  εγωισμός που σηκώνει  ομπρέλα  μόνο στα κεφάλια  των ερωμένων   .Ας πνιγούν οι άλλοι. .

Η καψούρα, ο παράδεισος, η μαστούρα  και λίγο μετά η κόλαση, το βιτριόλι, σε σφάζω στο κότσι, μωρή.  Τι τραγική φάρα και τούτη. ΄Αρρωστοι απο βαριάς μορφής σεξισμό , ανοησία , αστοχασιά και ατομικισμό.