Γ. Ζάρας, επικεφαλής αποσπάσματος της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής στον Ανταρτοπόλεμο: “Πατριώτες, εκ Θεού, το ένα παιδί,  καλό , δεξιό παιδί.  Τ΄ άλλο τ΄ αριστερό… γ@μήστε του τη μάνα».

1.Αποφυλακιζεται   ο Μιχαλολιάκος.   Διαφωνία  εισαγγελέα.

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Νίκος Μιχαλολιάκος.  Αρχηγός των ΝεοΝαζί της Χρυσής Αυγής.  Ηθικός αυτουργός  σε 60 δολοφονίες και 3.500 βαρείς τραυματισμούς, κακοποιήσεις και επιθέσεις. Φυλάκιση 13 ετών (!) .΄Εξετισε τα 3/5 της ποινής και σήμερα αποφυλακόζεται

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε  δεκτή την αίτησή του για αποφυλάκιση,  Αντίθετα, ο  εισαγγελέας  εισηγήθηκε την παραμονή στη φυλακή του Νίκου Μιχαλολιάκου, επιδή  δε συντρέχουν  οι ουσιαστικές προϋποθέσεις του νόμου  “ο κρατούμενος δεν έχει επιδείξει συμπεριφορές που δηλώνουν μεταμέλεια για όσα του αποδίδονται και επίσης δε δηλώνει τίποτε πως έχει υπάρξει ηθική βελτίωση του αιτούντος”.

Παρουσιάζει  μάλιστα     πλούσια αρθρογραφία ,στη οποία εμφανίζεται      αμετανόητος και δηλώνει ότι βρίσκεται έγκλειστος στο πλαίσιο πολιτικής δίωξης και σκευωρίας.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στο Documento: «Θέατρο θαυµάτων το Συµβούλιο της Φυλακής»

(Αλέξανδρος Γιωτόπουλος:  Φερόμενος ως αρχηγός της  17 Νοέμβρη.΄ Εχει καταδικαστεί  17 φορές  σε ισόβια για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες και ληστείες της οργάνωσης.  Παραμένει από το 2002, ως σήμερα στις φυλακές)

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: «Θέατρο θαυµάτων το Συµβούλιο της Φυλακής»

5 Απριλίου 2024
Φυλακές Κορυδαλλού
Αλέκος Γιωτόπουλος
∆ιδάκτορας Μαθηµατικών
χωρίς άδεια, 22 έτη φυλακισµένος

*****

Η Ελλάδα μετά από 400 (;) χρόνια Οθωμανικής κατοχής… ευτύχησε (;) και αυτή , να γίνει κράτος.   Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, ποτέ δεν κατάφερε να συγκροτηθεί και να αναδειχθεί  σε  Κράτος Δικαίου.

Και όπως… εν σωτηρίω  έτει  2024 , ο  υπουργός της επί της Δικαιοσύνης (!) Γ. Φλωρίδης  του Μητσοτακικού καθεστώτος  διακήρυξε , το κράτος είμαστε εμείς και όποιος (αντιδεξιός) τα βάζει μαζί μας, συντρίβεται.

Το δυστύχημα  και ως κωμικοτραγική εκδοχή  , είναι πως στα σχεδόν 200 χρόνια της κρατικής τους υπόστασης  οι ΄Ελληνες, αν και Αντιδεξιοί  στην πλειοψηφία τους,  είχαν πάντα ,ή σχεδόν πάντα ,  Δεξιούς στην εξουσία!   Πώς γίνεται αυτό;  ΄

Περίεργο, μεν,  αλλά, όχι και ανεξηγητο.  Η Δεξιά καταλαμβάνει πάντα την εξουσία είτε με τα τανκς είτε με τη νοθεία και την αλλοίωση της ψήφου και της λαϊκής βούλησης. Τα ιστορικά παραδείγματα, αρκούντως ισχυρά και  ουκ  ευάριθμα σε όλες της περιόδους της ζωής του  ελληνικού κράτους, έχουν επανειλημμένα αναλυθεί εδώ.

Και ,όπως χαρακτηριστικά και κυνικά συμβούλευε (μολογάγανε οι παλιοί)  τα  χωριά της Ανδρίτσαινας τα χρόνια του Αντάρτικου , ο συμπατριώτης  μας Γ. Ζάρας,  υποψήφιος (και απορριφθείς) παπάς, αρχικά , επικεφαλής αργότερα    της Χίτικης  εγκληματικής οργάνωσης  Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας  (περατώσας  την εγκληματική του θητεία,  ως αντιστράτηγος ε.α της Βασιλικής Χωροφυλακής   για τις… υπηρεσίες του στο ΄Εθνος») , “πατριώτες, εκ Θεού, το ένα παιδί,  καλό , δεξιό παιδί.   Τ΄ άλλο τ΄   αριστερό… γ@μήστε του τη μάνα».

Σήμερα, πιστή στην παράδοση  η κυβέρνηση, ως δεξιό  κράτος ολοκληρωτισμού, αυταρχισμού και μισαλλοδοξίας,  επαναλαμβάνει  την ίδια εγκληματική συμπεριφορά . Συντρίβει τον αντίπαλο και  ανταμείβει τα παιδιά της, έστω και ως παραστρατημένα,  όπως εν προκειμένω ο αρχηγός των ΝεοΝαζί Νίκος Μιχαλολιάκος.  Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Διαβεβαιώνει ,μάλιστα  με την παρατήρηση  και τη σύγκριση πως τα παρακλάδια  της Δεξιάς, ουδέποτε αποκόπτονται  από τον κύριο κορμό.  Είτε ως ακροδεξιά, είτε ως φασιστικά και ΝεοΝαζιστικά,  παραμένουν Δεξιά. Η διαφορά τους είναι στις…διαφωνίες τους. Ποτέ στην ουσία της ιδεοληψίας και των συμπεριφορών τους.   Διεκδικούν για τον εαυτό τους ένα έκαστο , τη γνησιότητα των ιδεασμών και των «αξιών» της Παράταξης.  Κι αν  την κατηγορούν,   είναι γιατί η  “Μητέρα”  απεμπόλησε τις …υψηλές  αρχές της, με κυρίαρχη εκείνη  του εθνικισμού.

Στην περίπτωση του Μιχαλολιάκου ισχύει στο σύνολό της η ιστορική διαπίστωση. Και παραδίδεται  ως παρακαταθήκη του πατριάρχη της σύγχρονης ελληνικής Δεξιάς, του Κωνσταντίνου  Καραμανλή στις νεότερες ηγεσίες.    ΄Ηταν αυτός που έδωσε το σύνθημα ,ως εντολή,  του σεβασμού στις αρχές και της  φασιστικής Ακροδεξιάς  (πάλι)  με τη  αποφυλάκιση  του  βομβιστή Νίκου Μιχαλολιάκου στα χρόνια της Καραμανλικής δεσποτείας ([έμεινε λιγοτερο από ένα χρόνο στη φυλακή!).

Ο Κυριάκος, ως εντολοδόχος ,αλλά και ως, χωρίς ηθικές αναστολές,  Υιός Κων. Μητσοτάκη, πέραν της τήρησης και τη συνέχισης της παράδοσης, γνωρίζει πως η αποφυλάκιση του αρχηγού των ΝεοΝαζι και μάλιστα  λίγες ημέρες  πριν το Πάσχα, είναι  «κλείσιμο ματιού» στους  οπαδούς  της Χρυσής  Αυγής.   Το μήνυμα διαβάζεται έτσι:  « Δώστε μας την ψήφο σας.  Λάβετε υπόψη σας, “Άσωτα παιδιά”,  αλλά αίμα μας,  πως LÉtatc’est moi . Αν έχετε μυαλό,  σύντομα θα δείτε να ακολουθήσουν   οι αποφυλακίσεις  και των υπόλοιπων   αδελφών.  Φροντίστε   να κατευθύνετε … λογικά και παραγωγικά  την ψήφο  σας  στη Μητέρα   Παράταξη , που σήμερα εκφράζεται  από εμάς”.

Η αρχή έγινε. Η άφεση αμαρτιών  και λόγω…Δεξιού Πάσχα  ( “Νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες, εὐφράνθητε σήμερον”), έλαβε σάρκα και οστά. Ακολουθεί οσονούπω και για  τα  λοιπά μελη της εγκληματικής  οργάνωσης των ΝεοΝαζί.

Ελλάς, το μεγαλείο  της Δεξιάς σου, πάντα!