ΔΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η 17Ν ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

            (ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, 3/5/2014)

 ΕΘΝΟΣ: ” Καταπέλτης κατά Κουφοντίνα και Ξηρού ο Τζωρτζάτος για τη δολοφονία Αξαρλιάν” (όλο το δημοσίευμα της εφημερίδας  στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ).

                                                         ***

Αν εξαιρέσουμε τη φανερή υπερβολή του  Β. Τζωρτζάτου  σ΄αυτά που λέει πως τάχα πυροδότησε ο Κουφοντίνας  τη ρουκέτα,  γιατί βιαζόταν να φύγει για…διακοπές   («βγάζει μάτι»  η «κακία» που πετάει) στα άλλα φαίνεται να έχει δίκιο.  Ειδικά στα εξής σημεία:

1. Πως στη Β΄17Ν, κουμάντο τελικά έκαναν οι  Ξηροί και ο Κουφοντίνας.

2. Πως μέλη της οργάνωσης έκαναν  ληστείες («απαλλοτριώσεις»), αλλά και αναλάμβαναν άλλες …δουλειές  για την «πάρτη» τους.

Δεν επιμένουμε έτσι στο «βρόντο», λοιπόν, εδώ και χρόνια, όταν υποστηρίζουμε πως η δολοφονία Μπακογιάννη εντάσσεται σ΄αυτήν ακριβώς την τακτική κάποιων μελών της Β΄17 Ν , να αναλαμβάνουν, δηλαδή, και  »βρώμικες» δουλειές, για να τα κονομάνε με την ιδεολογική κάλυψη των αρχών της ένοπλης λαϊκής βίας. Αυτός ήταν και ο λόγος για παράδειγμα που «φάγανε» (τζάμπα) τον Μπακογιάννη.  Κάποιος από το επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη (ίματζ μέικερ πιθανότατα), που δούλευε το προφίλ του υποψήφιου τότε πρωθυπουργού , εν αγνοία, φυσικά, του ίδιου του Μητσοτάκη  και της  θυγατέρας του Ντόρας, υποπτευόμενος  τον αντίκτυπο που θα είχε στους ΄Ελληνες ψηφοφόρους  η δολοφονία ενός μέλους της οικογένειας Μητσοτάκη στις κρίσιμες εκείνες εκλογές,  πλησίασε κάποιο μέλος ή και τον ίδιο τον αρχηγό της 17Ν  (πολύ πιθανό με «κανάλι» τον τότε ακροδεξιό-χουντικό Γρ. Μιχαλόπουλο, εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα») και  πρότεινε έναντι αδράς αμοιβής να εκτελέσουν τον γαμπρό  του Μητσοτάκη  με την ιδεολογική κάλυψη της οργάνωσης. ΄Ετσι και έγινε. Την επομένη της δολοφονίας εκείνης, όντως η δημοτικότητα του Κ. Μητσοτάκη εκτοξεύτηκε  στα ύψη και  ο «αρχιερέας της διαπλοκής», ένας από τους χειρότερους τότε πολιτικούς της χώρας,  κατάφερε, πέρα και από την πιο τρελή φαντασία, να γίνει πρωθυπουργός της χώρας.

΄Ολα έρχονται στο φως ! Και άλλα πολλά ακόμα που δεν ήρθε η ώρα να τα πούμε. «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»…σύντροφοι.