ΔΕ ΜΥΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ Ο …ΤΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφαμε ανάμεσα στα άλλα εδώ στις 3/10/2021:

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ. 2 ΕΥΡΩ (ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ) Η ΑΠΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦOΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

   (3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021)

Στράτος Φαναράς

“Αυτός ο τύπος, που το παίζει ,χωρίς να είναι,  αρμόδιος  για  διεξαγωγή ,έστω και με στοιχειώδη   εχέγγυα ,αντικειμενικής δημοσκόπησης, πρέπει να θεωρεί  πως ο ΄Ελληνες  δεν είναι τίποτα άλλο από     μαϊμούδες ,που με μια μπανάνα στο χέρι (διάβαζε “υποσχετικές” στη Θεσσαλονίκη) , τους κάνει ο Μητσοτάκης  ό,τι θέλει. Τις βάζει στο τραπέζι και χορεύουν  ξεβράκωτες.

Εκτός κι αν  πιστεύει πως ο  συμπατριώτης μας, ακόμα και ο Δεξιός,   είναι άρρωστος – μαζόχας .  ΄Εφτασε επί Δεξιάς πάλι,  να πληρώνει ,σχεδόν 2 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη, όταν στη Σουηδία για παράδειγμα  με μισθούς  3 και 4 χιλιάδες ευρώ, η βενζίνη σε πολλά  οικονομικά  πρατήρια κοστίζει  κάτω από 1.5 ευρώ!   Αλλά, παρόλα αυτά,  η κυβέρνηση προηγείται  με  πάνω από 11%  και  ο  Κούλης,  κατά Φαναρά,  έχει αδιαφιλονίκητη (μάλλον αγνοεί τη σημασία της λέξης)   υπεροχή!”

****

΄Ολες οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης  δείχνουν εκλογές.  Οι παροχές που εξαγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πολυδιαφημισμένος  συμποσιασμός του  με τον “Σουλτάνο” στην Ιστανμπούλ,   το ύφος του…μελιστάλακτο, συγκαταβατικό και φυσικά  παμπόνηρα  δημαγωγικό-Μητσοτακικό,  συνυπογράφουν  το …διάταγμα προκήρυξης εθνικών εκλογών σύντομα.  Δε θα φτάσουμε στο Φθινόπωρο, όπως μα ‘έλεγαν σε όλους τους τόνους οι… ειδικοί.

Το κάνει πάντα αυτό η Δεξιά.  ΄Οταν βλέπει τα παλούκια , ξεγλιστράει  σαν χέλι  από τις ευθύνες  της και πετάει το μπαλάκι στην Αριστερά. Ο  Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο “ανιψιός” είναι ..μανούλες σ΄αυτή την τακτική.  Ο Κώστας Καραμανλής αφού χρεοκόπησε τη χώρα, την έκανε νύχτα, αφού  πέταξε την “καυτή πατάτα” στο Γιωργάκη,  ο οποίος, ως αγαθός που είναι,  την έπιασε και τσουρουφλίστηκε με τα μνημόνια . Κάνει το ίδιο τώρα ο υιός Μητσοτάκη με “Γιωργάκη” τούτη τη φορά  φαντάζεται, τον   Αλέξη.

Ο Κυριάκος, θα    μεταβιβάσει  τα  βάρη  της αποτυχίας της  χειρότερης κυβέρνησης της  Μεταπολίτευσης  σε όλους τους τομείς στις κακές συγκυρίες και στον …κακό μας τον καιρό. Οι 16.000 από τους 26.000 που πέθαναν στην πανδημία για παράδειγμα,  δεν τα κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί,  όχι γιατί έμειναν έξω από ΜΕΘ, αλλά ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  γιατί προσβλήθηκαν  από τον ιό  και δεν άντεξαν.  Τσιμουδιά για τα τσουβάλια  λεφτά που σκορπούν  από εδώ κι από εκεί , για να τσεπώνουν  μίζες, αντί να στήσουν ΜΕΘ σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας .  ΄Η, η  ακρίβεια, η βενζίνη, ας πούμε, θα βγαίνουν   ο Ράπτης, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Κουρτάκης  και όλοι οι συμμετέχοντες στο μεγάλο φαγοπότι της Δεξιάς 3ετίας και θα μιλάνε για τον καταραμένο  πόλεμο που εκτίναξε τη βενζίνη αυτή την ώρα στα 2,5 ευρώ!

΄Ελα, όμως , που scripta  manent στη Ιστορική Δημοσιογραφία.  Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ. ΄Οσο κι αν σκίζεται η γνωστή  Γκεμπελίνα Σοφία Γιαννακά  της Ακροδεξιάς φυλλάδας του Ράπτη , να τους   μάθει “να σκάνε και να κολυμπάνε” ,αφού ο ΄Ελληνας Ιστορικός του Μέλλοντος   θα γράφει κι αυτός πως το μπάχαλο της χώρα, 100 χρόνια πριν, είχε αιτία τον πόλεμο και όχι τη διαφθορά και τη διαπλοκή της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, η αλήθεια είναι εδώ.  Στη ζωντανή Ιστορία που μιλάει ,κινείται,  δρα… εν πλήρει ζωή και  ακμαιότητι!

΄Οσο κι αν παλεύουν όλοι οι  παπαγάλοι της “φαμίλιας” του  ΄Ελληνα “Ορμπάν”   να μας πείσουν πως ο Ρωσο Ουκρανικός  πόλεμο δεν ξεκίνησε στις 24  Φλεβάρη  2022, αλλά στις… 3 Οκτώβρη 2021, γι αυτό η βενζίνη πέταξε στα 2,5 ευρώ , τους τρίβουμε τη μούρη το κείμενό μας παραπάνω  με τη βενζίνη,  ήδη κοντά στα 2 ευρώ, σχεδόν 6 μήνες πριν ,  που  έδειχνε, ακριβώς,  πού πάει και γιατί  το πράγμα. Και ναι ,μεν,  δεν πρόκειται να το  βουλώνουν  οι αμετροεπείς Γκεμπελίσκοι  Πορτοσάλτε,   γιατί έχουν μάθει  να τους” φτύνεις και να λένε  δροσιζόμαστε”, αλλά οι σώφρονες και οι έντιμοι  ξέρουν πολύ καλά τί σημαίνει η λαϊκή  ατάκα  “Τρέχει η μύτη σου γαμπρέ.  -Είναι από το χειμώνα . Καλά, σε ξέρουμε …κι από το καλοκαίρι”,   Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας αυτή την ώρα οφείλει να προσέξει. Οι εφοπλιστές και ο σκληρός πυρήνας της Δεξιάς , ψάχνουν πάλι ένα “Γιώργο Παπανδρέου”, για να του πετάξουν  την  “ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ”  ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ  και των ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΝΩΝ  που προξένησαν στη χώρα οι ίδιοι. Τα σχέδια είναι έτοιμα. Και τα νέα πρόσωπα-ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους ρόλους.

Ας προσέξει. Μην την πιάσει στα χέρια του.  Αν  κερδίσει τις εκλογές, χωρίς να έχει προετοιμαστεί για  το πώς θα κυβερνήσει και αν δεν διατυμπανίσει σε όλους τους τόνους πως  η χώρα έχει  φουντάρει για δεύτερη  φορά σε λιγότερα από 15 χρόνια,  θα φάει στη μάπα αυτός τα νέα μνημόνια που  αναγκαστικά θα υπογράψει.  .Και ο Κούλης  κρυμμένος,  θα γελάει με εκείνο το  γνωστό σαρδόνιο-υποχθόνιο   χαμόγελο της φαμίλιας.  Και ο νέος αρχηγός της επάρατης και εγκληματικής παράταξης της Δεξιάς, θα  του κουνάει το δάχτυλο πως  ο ΣΥΡΙΖΑ  της … δεύτερης φοράς Αριστερά , χρεοκόπησε τη χώρα.

Τα μάτια σου …24.  14 είναι λίγα, Αλέξη Τσίπρα!