ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΕWSBOMB Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ,ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ;

 

 

08 Νοεμβρίου 2014 15:33 ΚΟΜΜΑΤΑ Newsbomb
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΜΑΣ
εκτύπωση
BOMB IT ON:
email
Μιχαλολιάκος: Για την Ελλάδα που αργοπεθαίνει η θυσία μας

Άρθρο του προφυλακισμένου επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.
«Καμία θυσία δεν πάει χαμένη στον Αγώνα για την Ελευθερία της», επισημαίνει σε άρθρο του ο Ν. Μιχαλολιάκος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.
Αναλυτικά το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου:
Σάββατο 1η Νοεμβρίου του 2014 και οι μαχόμενοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τίμησαν με μία εντυπωσιακή τελετή την μνήμη των δύο παλληκαριών που δολοφονήθηκαν από άνανδρους και θρασύδειλους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές. Αυτή η γη, η Ιερή Γη των Ελλήνων, δεν έχει σταματήσει να γεννά μάρτυρες, σύμβολα, Ιδέες όσο κι αν αγωνίζονται για να εξαφανιστούν αυτά, για να εξαφανιστεί κάθε Ιδανικό οι μοιραίοι “λογιστές” της εξουσίας, οι οποίοι έχουν παραδώσει την Πατρίδα μας στους ξένους είτε αυτοί είναι διεθνείς τοκογλύφοι, είτε λαθρομετανάστες εγκληματίες.
Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας τον χώρο του Μνημείου, ο οποίος θα έπρεπε με δεδομένη την συγκέντρωση της επόμενης ημέρας να φυλάσσεται από τις αρχές, βεβήλωσαν μέσα στο σκοτάδι κάποια μίσθαρνα όργανα της ξενοκίνητης χούντας, η οποία κρατά δέσμια την Πατρίδα μας. Καμμία σύλληψη και όχι μόνον αυτό, η είδηση θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ, τα οποία αποτελούν μέρος αυτής της τυραννίας, η οποία υπάρχει σήμερα στην χώρα των Ελλήνων.
Χιλιάδες νέοι και νέες, χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες κάθε ηλικίας ήταν εκεί στην Λεωφόρο Ηρακλείου για να δείξουν ότι μέσα στη χώρα του τίποτε υπάρχουν κάποιοι ακόμη που αντιστέκονται, για να δείξουν στην χώρα της αντεθνικής αμνησίας ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν ξεχνούν.
Σε απόλυτη συνεργασία, κράτος και παρακράτος προσπάθησαν να ματαιώσουν αυτήν την Τελετή. Εδώ και ημέρες με τους χαφιέδες τους και τους ρουφιάνους τους διέδιδαν ψιθύρους ότι δήθεν η συγκέντρωση θα απαγορευθεί, η συγκέντρωση θα κτυπηθεί, η συγκέντρωση θα δεχθεί τρομοκρατική επίθεση. Όμως, κάποιοι δεν τους λογάριασαν. Η τρομοκρατία τους δεν έπιασε. Όπως δεν έπιασε και ο αποκλεισμός τους, ο οποίος έγινε σε απόλυτη συνεργασία κράτους και παρακράτους.
Κλειστοί όλοι οι δρόμοι προς το σημείο της συγκεντρώσεως, κλειστοί και οι σταθμοί των μέσων συγκοινωνίας και δύο αντισυγκεντρώσεις αναρχοκομμουνιστών σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενάντια σε ένα μνημόσυνο για δύο παλληκάρια. Το μίσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ξεχειλίζει από παντού μέσα από τις κατακίτρινες φυλλάδες τους, μέσα από τα πολύχρωμα κανάλια της διαφθοράς, μέσα από τις πολιτικές παρατάξεις, οι οποίες ευθύνονται για τον μεγάλο εθνικό κατήφορο.
Μεγάλος τους εχθρός, μεγάλος τους εφιάλτης, ο οποίος τους προκαλεί πανικό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που γράφουν και λένε ότι διαλύθηκε και η οποία απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει ακμαία και δυνατή, σταθερή σα βράχος. Απέδειξε ότι αντέχει στον βρώμικο πόλεμό τους παρ’ όλη την τρομοκρατία, παρ’ όλες τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις, παρ’ όλες τις συκοφαντίες και την λάσπη. Δυστυχώς, για αυτούς, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν ξυπνήσει από τον εθνοκτόνο λήθαργο και μάχονται μέσα από τις γραμμές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, της τελευταίας ελπίδας των Ελλήνων. Μιας ελπίδας που πίστευαν ότι ξερίζωσαν από τις καρδιές των αγωνιστών με τον βρώμικο πόλεμό τους, αλλά αυτή παραμένει ζωντανή.
Μέσα στα σχέδια της πολεμικής ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο πλήρης αποκλεισμός από τηλεοπτικούς σταθμούς, από ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες, της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές, αλλά και τις δημοσκοπήσεις, που οι ίδιοι οι διώκτες και συκοφάντες μας δημοσιεύουν.
Πριν λίγες ημέρες, κοινοποίησα μία δήλωση προς τα ΜΜΕ για την τουρκική πρόκληση στην Κύπρο ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα. Κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμμία μεγάλη εφημερίδα δεν την δημοσίευσε. Προσφύγαμε για το θέμα αυτό στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο μας είπε ότι έχουμε δίκιο και κάλεσε τα κανάλια σε απολογία. Και τι έγινε μετά από αυτό; ΤΙΠΟΤΕ… Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους, μια γριά φτιασιδωμένη πόρνη, η οποία δεν κρατά καν τα προσχήματα της χυδαιότητας και της αναισχυντίας της.
Μεγάλος τους εχθρός η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο πανικός τους ανεξέλεγκτος, αφού κάθε ημέρα που περνά δικαιώνεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα όσα έχει καταμαρτυρήσει ενάντια στο αμαρτωλό και φαύλο καθεστώς τους.
Υποσχέθηκαν με το περίφημο Μνημόνιο ότι θα απαλλάξουν τον λαό από την οικονομική δυστυχία και τον έχουν βυθίσει στην εξαθλίωση. Ψεύτικα λόγια του αέρα οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού τους Αντώνη Σαμαρά ότι θα βγάλει την χώρα από την κρίση και θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη! Κοντά σε αυτόν απόλυτα συνένοχος ο αντιπρόεδρος της χούντας του μνημονίου Βενιζέλος, ο οποίος βλέπει το κόμμα του να διαλύεται. Από την άλλη πλευρά μία αριστερά δειλή, συμβιβασμένη με μοναδικό της σκοπό την εξουσία και μαζί με αυτήν ένα κόμμα απολίθωμα το οποίο ανοικτά συνεργάζεται με την Νέα Δημοκρατία προκειμένου να πλήξει τον αντίπαλό του στην αριστερά, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι προλετάριοι άφθονοι πλέον, αλλά οι “επαναστάτες” απόντες. Το μόνο που τους νοιάζει είναι ένα κομμάτι της διεφθαρμένης εξουσίας.
Θολό και επικίνδυνο το πολιτικό περιβάλλον. Στην συνείδηση του Λαού είναι δεδομένη η ηθική κατάπτωση του πολιτικού κόσμου, όταν βλέπουν σκάνδαλα να κουκουλώνονται και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ να πηγαίνουν στα χέρια των “ημετέρων”. Έχουν κατορθώσει να βυθίσουν τον λαό σε απελπισία, έναν λαό που δεν αντιστέκεται πλέον, αλλά παθητικά περιμένει την μοίρα του.
Ενάντια σε όλους αυτούς, ενάντια στα ψέματα της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, ενάντια στις πλάνες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στο χαμένο όνειρο του Μαρξισμού του ΚΚΕ, υπάρχει το αντίπαλο δέος που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μία Χρυσή Αυγή ασυμβίβαστη, υπερήφανη, την οποία δεν κατόρθωσαν να λυγίσουν παρ’ όλη την συνωμοσία της σιωπής, τους διωγμούς, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες. Ο πανικός τους αυτός γίνεται ακόμη εντονότερος από το γεγονός ότι βλέπουν σε όλες τις μετρήσεις αυτό που όλοι εξορκίζουν να παραμένει σταθερό. Η Χρυσή Αυγή να είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη, έχοντας απέναντί της τους πάντες και τα πάντα.
Όταν παίρναμε το τραχύ κι ανηφορικό μονοπάτι της αρετής γνωρίζαμε ότι ο δρόμος μας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως τίποτε στον κόσμο αυτό δεν αξίζει εάν πουλιέται κι αγοράζεται. Τίποτε δεν γίνεται χωρίς θυσίες. Όμως, η θυσία μας δεν είναι χωρίς αντίκρισμα, δεν είναι χωρίς σκοπό, δεν είναι για ένα τίποτε…
Είναι για την Ελλάδα που αργοπεθαίνει και πρέπει να σταθεί πάλι στα πόδια της, είναι για το αίμα των παλληκαριών που τίμησαν χιλιάδες Συναγωνιστές και χιλιάδες Συναγωνίστριες μέσα στην νύκτα της Αττικής το Σάββατο της 1ης Νοεμβρίου του 2014. Οι χιλιάδες φλόγες ας είναι ένα μικρό κουκί λιβάνι στην Μνήμη των νέων μαρτύρων του Έθνους.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

To  αισχρό ,φιλοναζιστικό έντυπο συνεχίζει χωρίς δισταγμό να δημοσιεύει προπαγανδιστικά κείμενα του  έγκλειστου στις φυλακές αρχηγού των Ναζί στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν , ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ο επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χ.Α. Εκθειάζει το Ναζισμό και υπολήπτεται τους φορείς  του-εγκληματίες που  ευθύνονται για το βασανιστικό θάνατο  εκατομμυρίων θυμάτων. Βαρύνεται επίσης με την ηθική αυτουργία 60 δολοφονιών και 3.500 επιθέσεων κατά μεταναστών  στη χώρα μας.

Καλούμε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  σήμερα κιόλας να  απαγγείλει τις κατηγορίες που στοιχειοθετούνται από τη δημοσίευση του παραπάνω ναζιστικού κειμένου  στο κατάπτυστο  αυτό ιντερνετικό έντυπο. Αλλιώς,ο ΄Αρειος Πάγος θα συνεχίζει να βαρύνεται με σοβαρές, εγκληματικές  παραλείψεις των καθηκόντων του.

Κανείς λοιπόν δε σέβεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ  τα εκατομμύρια  θύματα του Ολοκαυτώματος και τα άλλα θύματα των Ναζί; Επιτέλους!