ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

 Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Μακρόν στη Γαλλία.« Aπό πότε η μειοψηφία νομοθετεί;» 

 

“Στη Γαλλία, η Humanité γράφει: «Πότε η μειοψηφία νομοθετεί». Με τη συνέργεια της κυβέρνησης, η πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης αποφάσισε να εμποδίσει αυτή την Πέμπτη την πρόταση για αναστολή της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, ένα γεγονός δίχως προηγούμενο. Στη Libération διαβάζουμε: «Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση: Συντετριμμένη Εθνοσυνέλευση». Στο τελευταίο πλήγμα επί της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο Μακρόν και η πλειοψηφία του στερούν από τους βουλευτές την ψηφοφορία για την πρόταση αναστολής της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης”.

****

Το Σύστημα-Πολίτευμα  της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας έχει 4 δυνατούς πυλώνες  στήριξης.  Τις εξουσίες της.   Αλληλοεξαρτώμενες, αλληλοεξυπηρετούμενες,  διαπλεκόμενες. Χωρίς ίχνος υπερβολής, κι ας μην το αντιλαμβάνονται,  όσοι δεν έχουν εξασκηθεί για να  αποκτήσουν τις ικανότητες όσφρησης  του λαγωνικού,  αισχρότερη είναι η Τέταρτη.  Η Βιομηχανία παραπληροφόρησης-παραπλάνησης.

 Δεν φέρνουν τους οικονομικούς, τους κατασταλτικούς, τους λοιπούς  Αρμαγεδώνες, ούτε  αποφασίζουν  τους πολέμους οι κυβερνήσεις ,οι ηγεμόνες, οι ηγέτες.  Στην ουσία  οι Γκέμπελς αποφασίζουν . Κανενός είδους κυβερνητική –ηγετική  απόφαση και εκτέλεση δεν μπορεί να σταθεί ,χωρίς την έγκρισή τους.

 Ο πρώτος, σύγχρονος  διδάξας  (ανάδειξε σε… επιστήμη την  κατάκτηση της ισχύος  αυτής της βιομηχανίας  προπαγάνδας) , ήταν εκείνος που  άφησε κληρονομιά στους επιγόνους του, το κατάπτυστο όνομά του.  ΓΚΕΜΠΕΛΣ.  Χίτλερ, Ναζισμός, Πόλεμος χωρίς τον Γκέμπελς …πρώτη μούρη στο κάδρο,  θα ήταν αδιανόητα.   Πούτιν, Πουτινισμός , Εισβολές  χωρίς τους Ρώσους Γκέμπελς που κρατούν το βάρος του αίματος όλων αυτών των εγκληματικών επιχειρήσεων, θα ήταν αδιανόητα.

 

 

Η Τέταρτη εξουσία είναι η πλέον  ανήθικη για χίλιους ευδιάκριτους λόγους. Ο βασικός , γιατί κατάφερε να λανσάρεται στις μάζες  ως  η εξουσία που  ελέγχει τις άλλες!   Και το εμπέδωσε στα πλήθη . Την ίδια στιγμή κι ακριβώς γι΄αυτό ,αποτελεί το άλλοθι τησ Δημοκρατίας  και των άλλων εξουσιών,  που μεγαλοφωνα και σε όλους τους τόνους,  διακηρύσσουν πως  …ελέγχονται από τον Τύπο και για τούτο τον φοβούνται, δεν παρανομούν και  και τον υπολήπτονται!  Αυτό κι αν είναι θέατρο!

 Σαν να λέμε ο Αλαφούζος   ασκεί  το…λειτούργημα του  ελέγχου  της κοινοβουλευτικής δικτατορίας του  Κυριάκου Μητσοτάκη!  Ο Βαξεβάνης,  ναι,  την ελέγχει. Για το λόγο που στον επαγγελματικό τους χώρο, οι ανταγωνιστές του       ήλεγχαν τη δική του    κυβέρνηση των  ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, όσα χρόνια κυβερνούσαν. ΄Όχι, όμως,  και ο  Βαξεβάνης , εκείνους, τότε. Είναι από τις μεγαλύτερες απάτες που επινόησε μια συντεχνία, για να καταστεί  πανίσχυρη και να επιβληθεί στις άλλες. Μοιράζει τέτοιους ρόλους και στήνει αντιπαραθέσεις και διαφορές που στην ουσία δεν υπάρχουν μεταξύ των μελών της.

 

 

Σε μια περίπτωση  οι  Γκέμπελς όλων των ειδών, των συμμοριών  και των συμφερόντων συσπειρώνονται  για να γίνουν μια δυνατή γροθιά. ΄Οταν κινδυνεύει το ΣΥΣΤΗΜΑ.   Αν ανατραπεί,  ανατρέπεται  αυτόματα και η δική τους εξουσία. Σε άλλα Συστήματα χωρίς τις παθογένειες των γνωστών,  δεν έχουν  λόγο ύπαρξης τέτοιες βιομηχανίες.

Σε αυτή την  περίπτωση ,  οι επαγγελματικοί ανταγωνιστές συσπειρώνονται και  όλοι μαζί, βάλουν κατά του κοινού εχθρού, αυτού  από τη  στάση του  οποίου , κινδυνεύει  η  Δημοκρατίας τους! Τον χαρακτηρίζουν και τον αποκαλούν συνήθως τρομοκράτη , πραξικοπηματία, ανατροπέα,  αναρχικό.

 Και,  ή ευλογούν τις αποφάσεις και τις ενέργειες των άλλων εξουσιών για να  εξουδετερώσουν με τη χρήση της…νόμιμης βίας τους    τον   αντισυστημικό αυτό αντίπαλο-εισβολέα  ή ,  οι λοιπές εξουσίες, αναθέτουν στην Τέταρτη  να τον υπονομεύει ύπουλα με τις πασίγνωστες μεθόδους στοχοποίησης, απαξίωσης ,  γελοιοποίησης.

 

 

 

Δείτε τη γαλλική βιομηχανία παραπληροφόρησης.  Humanité και Libération!   Διαρρηγνύουν  τα ιμάτια τους γιατί  ο Μακρόν , ο εκλεγμένος με  τις δημοκρατικές τους ευλογίες- διαδικασίες (!), αποφασίζει και διατάσσει για το συνταξιοδοτικό.  Και αναρωτούνται οργισμένες οι, κατά τα άλλα,  δημοκρατικές  φυλλάδες ,  από πότε η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!

Αυτό τους πείραξε.  Σαν να μη γνωρίζουν οι αλητήριοι πως  το ίδιο το πολίτευμα με βάση τα Συντάγματα  και  τους εκλογικούς τους νόμους,  ως οι καλόγεροι του Μεσαίωνα, μετατρέπουν την όρνιθα  σε ιχθύ  δια της…προσευχής.   Τις  μειοψηφίες  που αναδεικνύουν οι κάλπες ως κυβερνήσεις σε… πλειοψηφίες, δεν τις αντιλαμβάνονται έτσι.  Και δεν είναι, ασφαλώς στα μέτρα που έχουν κατεβάσει την πολιτική ηθική τους , τέτοιες,  αυτής της προέλευσης  οι κυβερντικές εξουσίες.

Παριστάνουν πως   στο  ανήθικο αυτό Σύστημα, που  εξουσιάζουν  οι Γάλλοι Γκέμπελς,  οι ίδιοι δεν μπορούν να διακρίνουν πως  δεν  υπάρχει  πολιτικός ή δικαιικός  πολιτισμός , όταν   για παράδειγμα στις τελευταίες εκλογές της χώρας τους,  ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ  Η ΜΙΣΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΓΑΛΛΙΑ (!).   ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ  ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ,  ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

 

 

 

Όταν λοιπόν,  εσύ,  ως η ιστορική Libération , κρίνεις εκ τους ασφαλούς  και για τους τύπους το Μακρόν για το συνταξιοδοτικό , που είναι μεν έγκλημα,  αλλά  ασύγκριτο   σε μέγεθος ενός  ανοσιουργήματος  όπως  αυτό,  όταν η μειοψηφία στη  Δημοκρατία βαφτίζεται ταχυδακτυλουργικά   …πλειοψηφία,   τότε ,κατά το ευαγγελικό, διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.   Παίζεις  εντελώς ανήθικα και αισχρά  παιχνίδια μέσα στο Σύστημα.  Είσαι , εν άλλοις,  η ίδια  το Σύστημα.

Και  ως τέτοια και σύ και όλοι στη   συντεχνία σας δεν έχετε  ούτε το ηθικό ανάστημα ούτε το δικαίωμα να κρίνετε  τις άλλες συνένοχες  εξουσίες που συναποτελείται τον πυρήνα τους.  ΄Αλλον ιατρός , αυτός έλκεσι βρύων, θα σας χαρακτήριζε  η αρχαία ελληνική αγχίνοια.

 

 

 

Χάρισμά σας, ,λοιπόν τέτοια  δημοκρατικά ήθη και αυτός ο  πολιτικός πολιτισμός που τάχα προάγετε.  Είμαστε κατά πάντα και εν παντί απέναντί σας.  Υπονομευτές και  …εχθροί της Δημοκρατίας σας, όπως ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗ ΣΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ,    μας χαρακτηρίζετε.

Αν κάποιοι είναι εθχροί   του ΚΡΑΤΟΥΣ  Δικαίου και της έννοιας της Πολιτείας, είστε σεις.  Οι απόγονοι του Γκέμπελς.