Γκεμπελική ομάδα της πέτσινης Αριστεράς Εκεί, εκεί στη Β’  εθνική !

Χωματουργική εταιρεία, το Predator και η αγαπημένη δημοσκοπική εταιρεία του Μαξίμου

 

 

****

Δεν υπήρχε τριάμισι  χρόνια τώρα ,πέτσινη δημοσκόπηση, που  για λόγους….πλουραλισμού (βεβαίως, βεβαίως),  να μην τη δημοσιεύουν τα  δυο παραπάνω  διαμάντια  της (παρα)πληροφόρησης.  (Από… αριστερά τούτα).  Γιατί , όφειλαν, αμφότερες οι φυλλάδες ,θα σου πουν,    να προασπίσουν την ελευθερία του Τύπου (διάβαζε Ρύπου) .  Να υπηρετούν την   ανεξάρτητη (!_) πληροφόρηση,  ακόμα και εν γνώσει τους   πως τέτοια μιντιακά προϊόντα , φέρουν τη Μεγάλη  της παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και απάτης, σφραγίδα του Γκεμπελιστάν.

Τους κράζαμε συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια. Λέγαμε πως είναι μούφα τα 15αρια και τα 20αρια (που τώρα έγιναν  ξαφνικά 8μισάρια) διαφορά της Ν.Δ  από το  ΣΥΡΙΖΑ. Πως και καλά ο γιος του αλήστου μνήμης «Μητσοτάκη Κάθαρμα», ο γόνος που ξεπέρασε το θεμελιωτή της δυναστείας σε κάθε είδους αισχρότητα ,διαπλοκή και διαφθορά , ρίχνει στο κεφάλι του Αλέξη Τσίπρα  15 και 20 μονάδες προτίμησης.

Οι… πατσαβούρες ,όμως (για να θυμηθούμε την εκφορά λόγου του αλησμόνητου Ευάγγελου Γιαννόπουλου) της αριστεροφροσύνης, το χαβά τους. Αντιγραφή  και αναδημοσίευση επί τόπου της μεγάλης  κομπίνας.    Και το χειρότερο:  ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ,  ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ .  ΕΣΤΩ ΣΕ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,  ΦΤΙΑΧΤΑ.   ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ  «ΠΟΥΛΑΣ-ΑΓΟΡΑΖΩ». Τσιμουδιά οι θεομπαίχτες.

Τώρα,  το Ντοκουμέντο και η Εφημερίδα Συντακτών,  βγαίνουν ,θριαμβευτικά, Γκεμπελάκια χωρίς στολή   και υπερηφάνως, δηλώνουν πως οι δημοσκόποι αποδείχτηκαν  τελικά  κουκουλοφόροι,   σφογγοκωλάριοι του Μαξίμου.   Μοσκοπληρωμένοι γι αυτό και λαλίστοι υπέρ  εκείνων που τους ταϊζουν μέχρι σκασμού. Τόσο ξεδιάντροποι!

 

 

Ξέρετε  κάτι; Το Ράπτη και  τον Κουρτάκη τους  ξέρω.  Ο Παπαχελάς και ο Πρετεντέρης , γνωρίζω τί καπνό φουμάρουν.  Και μπορώ άνετα και με την …άδεια της Ιστορίας να τους  φτύνω.

Αυτούς τους άλλους, πανάθλιους Γκεμπελίσκους, όμως, τους χωρίς στολή,  που τάχα μου ανήκουν στην Αριστερά, αλλά έχουν δεξιά τσέπη και συνείδηση,  ως  μέλη  της ίδιας, άλλωστε,  φαμίλιας και τούτοι του Τράγκα ,  δεν τους φτάνει το φτύσιμο. Πέρα από το θράσος τους ,να  σου  λένε…βρέχει.

Τούτοι ρίχνουν “τα άγια τοις κυσί”.  Και μάλιστα  για πενταροδεκάρες.  Πένες της φτήνιας και της συμφοράς!

Τουλάχιστον  ο Χατζηνικολάου  έφτιαξε παλάτι στη Ν. Πολιτεία και μάλιστα 3ώροφο  και  με…ασανσέρ.   Τούτοι  ,όμως…, εκεί, εκεί, μια ζωή  στη Β’  εθνική  (της κονόμας)!