ΕΚΕΙΝΟΣ Ο … “ΛΙΓΝΑΔΗΣ” ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, Ο ΑΡΚΑΣ , ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΓΙΝΕ, ΑΡΑΓΕ;

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 “Ήθελαν να μ’ αφήσουν να πεθάνω»

Κατερίνη : Σοκάρει ο άντρας που καταγγέλλει αστυνομική βία

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1185933/vinteo-ntokoymento-astynomikoi-xtypoyn-patera-kai-gio-stin-katerini-epathe-oxy-emfragma-o-58xronos

Πατέρας και γιος χτυπήθηκαν βίαια από αστυνομικούς έξω από γήπεδο. Όταν έφτασαν στα κρατητήρια, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. αγνόησαν τα προβλήματα υγείας του 58χρονου, που τελικά έπαθε έμφραγμα!

 ***

Στην  Ελληνική Αστυνομία από το 2012 και μετά,   ο  Μιχαλολιάκος είχε δώσει εντολή  στα “τάγματα εφόδου” του να κατατάσσονται σωρηδόν  στην Αστυνομία, για να είναι έτοιμοι στο Μακελειό που ετοίμαζε σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας της χώρας.   Μεταξύ εκείνων των υπουργών επί κυβερνήσεως Σαμαρά που πρωτοστάτησαν  στη στελέχωση της Αστυνομίας με “δικά τους παιδιά”  (Χρυσαυγίτες και Ακροδεξιούς εθνικιστές-ρατσιστές), ήταν  φυσικά και ο… πολύς , γνωστός  και  μη εξαιρετέος   Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μας. Αφεντικό τους σήμερα.  Είναι αυτό το “μπουμπούκι” της  σύγχρονης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που σεμνύνεται πως εξάρθρωσε, μεν,  τη 17Ν ,αλλά αδυνατεί  να εντοπίσει  την greek mafia, για την οποία και η “κουτσή Μαριώ”  γνωρίζει  πως   μέλη της, σε ποσοστό  πάνω από 60% , είναι  εν ενεργεία  ή σε σύνταξη  αστυνομικοί.

Ο εκτελεσμένος  από αυτούς  δημοσιογράφος, το είχε κάνει βούκινο.  Γι αυτό και τον έφαγαν . Μπάτσοι ήταν.΄Ηξερε ονόματα.  Και  ο…   Σέρλοκ Χολμς   της κυβέρνησης,  ψάχνει τάχα τους εκτελεστές στο…Τέξας! Υπό τις ευλογίες και την καθοδήγηση  των  Μέσων Αντικειμενικής Παραπληροφόρησης   Αλαφούζου και  Μαρινάκη, βεβαίως,  βεβαίως!

Με την αποτυχία  του σχεδίου  των ΝεοΝαζί  και τη φυλάκιση της ηγεσίας τους,  οι Χρυσαυγίτες  στην Αστυνομία     τα “έχουν πάρει κρανίο”.  Αφηνιάσαν.   Δεν τους κρατάει  τίποτα. Εκτονώνονται με τον τρόπο που το κάνουν, ακόμα και  σε ανήμπορους, άρρωστους   ανθρώπους  .  Φαινόμενο  σχεδόν καθημερινό πλέον,  πανελλαδικά.

Παλιοί   “δημοκρατικοί” αστυνομικοί που  γνωρίζουν από μέσα “πρόσωπα και πράγματα” είναι αυτοί που  ζητούν  να απαλλαγεί από αυτό το καρκίνωμα το “Σώμα”. Και στην αστυνομία, όπως σε όλες τις συντεχνίες,  γνωρίζονται μεταξύ τους,    ως …παροικούντες την Ιερουσαλήμ.  “Σαν τη μύγα   μεσ΄το γάλα” ,είναι  η παρουσία τους.

΄Εχεις κι αυτό το έργο να επιτελέσεις, Αλέξη Τσίπρα σύντομα. Καθάρισε την αστυνομία από  την  “κόπρο του Αυγεία”.  Βάλε μέσα  παιδιά,  που σέβονται  το Σύνταγμα και τον πολίτη.  Από τα πρώτα κυβερνητικά  και σοβαρά εγχειρήματα  θα πρέπει να είναι αυτό.

Αλλά και σκληρή τιμωρία και απόλυση  στους σημερινούς ΝεοΝαζί, γνωστούς  στο Σώμα, που έχουν περάσει προ πολλού τα  εσκαμμένα.    Στην  περίοδο της  κυβερνητικής σας θητείας κι εσείς τους ανεχτήκατε. Δε διώξατε ούτε έναν από αυτά τα τέρατα.  Στη νέα σας, θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας    πως  “δεν κάνεις ομελέτα, αν δε σπάσεις αυγά”.

_____________________________________

  1. α. Αναβαθμισμένη και με πλούσια ατζέντα επίσκεψη Δένδια στην Αγκυρα -Θα δει Ερντογάν και Τσαβούσογ

Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε παλιότερη συνάντηση

β. Φρεγάτες : Οι Γάλλοι υπόσχονται να παραδώσουν σε χρόνο-ρεκόρ το υπερόπλο -«Δίνει στην Ελλάδα κυριαρχία στο Αιγαίο

Γαλλικές φρεγάτες: Οι κυβερνητικοί ερασιτεχνισμοί οδηγούν σε ναυάγιο

Dassault Rafale - Wikipedia

Το θέατρο  τελείωσε εδώ. Η παράσταση πήρε τέλος.   Ο Ερντογάν    έγινε πια  καλό παιδί. Δεν απειλεί  με πόλεμο, ούτε βγάζει σκαπτικά στα δικά μας οικόπεδα,  όπως έκανε μέχρι χτες.    Πού να το ξέραμε πρωτύτερα να μην είχαμε  αγοράσει εκείνα τα πανάκριbα  Rafale και τις  φρεγάτες Belharra.

 Τώρα που το  ζεστό χρήμα έπεσε , οι μίζες  εισπράχτηκαν, ο δρόμος της ειρήνης προς ΄Αγκυρα  είναι ανοιχτός πλέον. Και το παραμύθι του Κούλη πήρε τέλος. Και … πέρασαν αυτοί  καλά κι  εμείς χειρότερα για γενιές, όταν  τα    τρισέγγονά  σου θα πληρώνουν   το δικό στο φόρο βλακείας   στη Μαφία που  την έκανες και κυβέρνηση. Καλά να πάθεις!

2. H Σουηδία, που δεν έκανε lockdown, είχε τα περισσότερα κρούσματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη, την περασμένη εβδομάδα

Πηγή: iefimerida.gr

*****

Closed businesses for COVID-19 pandemic outbreak, closure sign on retail store window banner background. Government shutdown of restaurants, shopping stores, non essential services.

Coronavirus quarantine. Stay home. Kids sitting at window. Children drawing rainbow sign of hope. Boy and girl during corona virus lockdown. Child and pet. Family isolation indoors. Disease prevention

Πλησιάζουν οι μέρες τους σαν το γουρουνιού” ,που λέγανε οι παλιοί στα χωριά.  “Νονός”  και  λοιποί  “μαφιόζοι”   Χαρδαλιάδες,   θα πληρώσουν. Και  φυσικά οι αχυράνθρωποί  τους  στα Γκεμπελικά μέσα παραπληροφόρησης.  Οι Κουρτάκηδες και οι Ράπτες με τους χορηγούς του μαύρου χρήματος αντάμα , τους Μαρινάκηδες και τους  Αλαφούζους.

Ηθικοί αυτουργοί άπαντες  σε 10.000 δολοφονίες.  Τόσα σε λίγο θα είναι τα θύματα του Covid-19  στη χώρα μας. Το λέγαμε ήδη από όταν πλησίαζαν τα 5.000. Φαινόταν το πράγμα πού πήγαινε, έτσι όπως  διαχειρίστηκαν  την πανδημία .   Με ένα lockdown που τίναξε τα πάντα στον αέρα.  Οικονομία,  υγεία, σταθερότητα. ΄Ολα τα μέτρα τους ανεύθυνα και  εγκληματικά.

Ο  Ράπτης παραπάνω  κάνει σαν τρελός τώρα να αποσείσει την ευθύνη. Να αποφύγει τη φυλάκα.   ΄Ιδια, λέει η Σουηδία, ίδια και η Ελλάδα. ΄Η ,μάλλον,  χειρότερη η πρώτη!  Η Σκανδιναβική χώρα που χωρίς να αλλάξει τίποτα με προσεκτικά  και υπεύθυνα μέτρα από κυβέρνηση, ειδικούς  και Τύπο , χωρίς να πειράξουν στην ουσία τίποτα από την καθημερινότητα, πέτυχε αυτό που δεν πέτυχαν όσες κυβερνήσεις και  βιομηχανία παραπληροφόρησης   δολοφόνησαν τους  πολίτες τους με τα εγκληματικά τους μέτρα.

Η Σουηδία έχασε το παιχνίδι   ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ. Εδώ τα έχασαν παντού. Σε όλα τα μέτωπα.  Πέθαναν   60άρηδες υγιείς,  γιατί δεν υπήρχαν  ΜΕΘ!  Και φυσικά η Ελλάδα θα ξεπεράσει τη Σουηδία σε θύματα.  Και με  μια οικονομία κατεστραμμένη . Το χειρότερο με  ΄Ελληνες τρελαμένους από την εγκληματικό εγκλεισμό.  ΄Ετοιμα  να σαλτάρουν, ακόμα και μικρά παιδιά .  Οι Σουηδοί ακμαίοι σε όλα , μειδιούν κάτω από τα  ξανθά τους  γένια  για  τον ανεύθυνο  και τραλαλά λαό,  που επέλεξε μαφιόζους  για κυβέρνηση και διαλέγει  υπόκοσμο    για  παραπληροφόρηση!

Θα πληρώσουν.  Διέπραξαν   μεγάλα εγκλήματα. ΄Εχουν συνηθίσει να μη φοβούνται.  Νομίζουν πως θα σωθούν,  γιατί θα βάλουν πάλι  δικούς τους δικαστές να τους δικάσουν.  Αλλά δεν κατάλαβαν.  Από εδώ και πέρα , θα είναι αλλιώς.  Θα τους αλλάξουμε. Θα βάλουμε   εμείς τους δικαστές που θα τους στείλουν φυλακή. Αδέκαστους,  έντιμους, ανεξάρτητους.

Εδώ θα είμαστε, δολοφόνοι. Τούτη τη φορά θα πρέπει  όλα να είναι αλλιώς.  Θα τους αναγκάσουμε μα συμπεριφερθούνε αλλιώς.

΄Οχι, πάλι,  τα ίδια ιστορικά  λάθη, όπως με  τους δωσίλογους, Χίτες και Μάυδες. Η  Δεξιά διαπράττει συνεχώς και ανερυθριάστως “Υβριν” σε  μια   τραγωδία, που κρατάει χρόνια . Η “Κάθαρση”  είναι όρος  “εκ των ων ουκ άνευ”, αν θέλουμε κι αυτή  η χώρα να μην είναι ο παρίας της Ε.Ε σε όλα. Ακόμα  και στη διασφάλιση των βασικών  ανθρώπινων  δικαιωμάτων.  Αυτονόητο  και “ευαγγέλιο” σε άλλες χώρες. Τουλάχιστον αυτό.

3. Τα μίντια του ΣΥΡΙΖΑ -Ποια είναι τα βασικά εργαλεία μιας χολερικής αντιπολίτευσης
Πηγή: iefimerida.gr –

ΕΦΣΥΝ Σκίτσο ΚαραΪβάζ

Λυδία Κονιόρδου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Λίνα Μενδώνη -Μετά την παράσταση «Πέρσες» στην Επίδαυρο, 2020 -Η εφημερίδα «Αυγή» έκοψε από τη φωτό την κ. Κονιόρδου

“Το σκίτσο που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα, 12 Απριλίου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, με αφορμή τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν το πιο πρόσφατο επεισόδιο σε μια σειρά πολιτικών συγκρούσεων που πυροδοτούν πρωτοσέλιδα, άρθρα και σκίτσα σε μέσα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολιτευτικής ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ χτίζεται πάνω στις καταγγελίες για αστυνομική βία και στην κριτική για την ανικανότητα, σε βαθμό επικινδυνότητας, της κυβέρνησης να διαχειριστεί την πανδημία. Αλλά όσο τα ποσοστά του μένουν στάσιμα, παρά την αναπόφευκτη φθορά της κυβέρνησης, οι υπερβολές είναι αναπόφευκτες. Και αυτό καλείται να λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για τα μίντια: δεν ευθύνεται «η συντριπτική ισχύς» της ΝΔ στα ΜΜΕ και το «επικοινωνιακό τείχος προστασίας» της κυβέρνησης, αλλά οι υπερβολές στην επιθετική αντιπολίτευση που οδηγούν σε έλλειψη αξιοπιστίας και, συνακολούθως, ακροατηρίου.

Το ζήτημα με τα ακραία πρωτοσέλιδα δεν είναι ούτε η υπερβολή τους, ούτε τα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν συχνά αναξιόπιστα. Το πρόβλημα είναι ότι μεταφέρουν στην έντυπη δημοσιογραφία τις πιο τελματώδεις και χολερικές πλευρές των social media, καταργώντας κάθε κανόνα αντιπαράθεσης. Μια τοξική αιμομιξία που ήταν αποτελεσματική για τον ανερχόμενο ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2012 – 2015 αλλά αποδεικνύεται προβληματική για την ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια κυβερνητική θητεία περίπου 4,5 ετών.

Η αποδοχή της ατζέντας που θέτουν τα social media δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την κυβέρνηση, η οποία συχνά υπεραντιδρά στην κριτική που δέχεται από μια υποτιθέμενη κοινωνία των πολιτών και παραβλέπει όσα της καταλογίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Νοθεύεται έτσι η πολιτική αντιπαράθεση με εξωθεσμικούς παράγοντες, άγνωστης ταυτότητας και προθέσεων, υπεράνω λογοδοσίας”.

***

Η πλέον άτιμη, ως μαφιόζικη   μορφή  δημοσιογραφίας,  είναι αυτή που υπηρετούν σήμερα τα “καλά παιδιά”  των Μαρινάκη-Αλαφούζου. Με κατάμαυρο χρήμα, περισσό θράσος, θρησκευτική ευλάβεια και προσήλωση στον… ΄Αγιο Γκέμπελς τους .Και φυσικά  ατιμωρησία.

  “Εκεί που μας χρωστάγανε ,μας πήραν  και το βόδι.  Εξωφρενικό, μεν, “ηλίου φαεινότερον” , δε.

Εξαγοράσανε   2-3 χρόνια  πριν ,το πενάκι  ενός ξεδιάντροπου   ΑΡΚΑ, ο οποίος εργολαβικά,   σε καθημερινή βάση τον βάλανε  βρίζει, να αποπατεί, να ασελγεί   ακόμα και πάνω στα πλέον αυτονόητα ατομικά δικαιώματα  του τότε πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα. Και μάλιστα, όταν  ήταν ακόμα παιδί!

΄Ολοι θυμούνται  σε πιο αισχρό επίπεδο  σιχαμερής κριτικής είχε πέσει με τις  αλλεπάλληλες ,βιτριολικές  αναφορές στην παιδική ηλικία (!)  ενός ανθρώπου . Με δασκάλες αλλόκοτες, παιχνίδια με υπονοούμενα και συμπεριφορές  από   ένα    “Μπόμπο” της ανεκδοτολογίας.  Ο “Λιγνάδης” της πιο  ανίερης και  χολερικής   γελοιογραφίας.

Κι αφού τελείωσε  η αποστολή  του , η επινοικίαση  της  βουτηγμένης σε βοθρολύματα  αντί σε μελάνι   πένας του , όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά  ο γόνος  της φαμίλιας “Αντονιόνι”  της Ελλάδας,  ο Αρκάς σιώπησε.  Τσιμουδιά.  Δεν είδε ,δεν άκουσε, δεν ξέρει τίποτα για τόσα συσσωρευμένα εγκλήματα που άλλη ,ακόμα και   “κάκιστη” κυβέρνηση, θα χρειαζόταν τουλάχιστο  ΔΥΟ τετραετίες να  διαπράξει, όχι (ούτε)  ΔΥΟ  χρόνια.  Τελείωσε η αποστολή του.  Σώθηκαν τα αργύρια.

Και όπως πάντα σε τέτοιες ανίερες συναλλαγές, τον πέταξαν     στον πάτο .Νόμιζε ο πανάθλιος Αρκάς  πως θα εξαπατούσε  τους πάντες.  Αλλά τον πήραν είδηση  και οι  Δεξιοί. Και όπως του άξιζε τον έριξαν και τούτοι σαν πατσαβούρα βρώμικη ,όχι  στα άπλυτα,  στη χωματερή.

“Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν ,τον προδότην  όμως ουδείς”.  Η μοίρα όλων των διεφθαρμένων . Ο  Ιούδας ο Ισκαριώτης ,πλησιάζει η ημέρα του, πάλι, που   θα  ρίξει το σκοινί  στη συκιά να  κρεμαστεί  Πού τέτοια τύχη για τον ανίερο Αρκά!

4.Μπάιντεν-Μέρκελ καλούν Μόσχα να αποσύρει τα στρατεύματα από τα ουκρανικά σύνορα

Μπάιντεν-Μέρκελ καλούν Μόσχα να αποσύρει τα στρατεύματα από τα ουκρανικά σύνορα

Ζύγωσε ,ως φαίνεται  η ώρα  να δει και ο Τσάρος  “πόσα απίδια πιάνει ο σάκος”.  Τόσα χρόνια αλωνίζει . “Θα βρει πια το δάσκαλό” του.

Ο   μεγαλύτερος ιμπεριαλιστής  του 21 ου αιώνα.  Ο Νέος Χίτλερ της Ευρώπης. Εκατοντάδες  χιλιάδες τα θύματα του. ΄Αμαχος πληθυσμός. Καθημερινοί, διπλανοί μας άνθρωποι  Μόνο μέσα σε 5 χρόνια εξόντωσε πάνω από 700.000 ανθρώπους  και  έστειλε στην προσφυγιά εκατομμύρια.

Και στη Ευρώπη μόνο το  ακραίο Ισλάμ είναι η απειλή. Και βγαίνουμε στους δρόμους για εκείνους τους τρομοκράτες.  Ο  “πατριάρχης  της τρομοκρατίας, ο δικτάτορας  και εγκληματίας Πούτιν,  είναι  στο απυρόβλητο  από τους   ακτιβιστές.   Τί αίσχος!