ΕΛΛΑΔΑ. Η “ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ”.

Η  χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει. Πολύ σύντομα θα εξαγγελθεί και η στάση πληρωμών. Θα είναι η πρώτη χειροπιαστή απόδειξη της οικονομικής κατάρρευσης . Από κει και μετά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος του χάους  και της καταστροφής που θα προκύψουν.

 Είμαστε στην “έσχατη ώρα”.  Τίποτα δε δείχνει πως  θα προλάβουμε  το μεγάλο κακό. Ζούμε όλοι, ως λαός,  ως σε  μια ύπνωση και απλώς  περιμένουμε  το μοιραίο.

Οι πολτικοί μας γέλασαν. ΄Ολοι. Οι ψηφοφόροι ξεγελάστηκαν.   Μόνο που δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών. Αυτό θα γίνει αργότερα.

Σήμερα, το Homo-Naturalis.gr   μπροστά σ΄αυτό το μεγάλο κακό που ζυγώνει και την εξαθλίωση που θα επακολουθήσει σύντομα σε όλα τα επίπεδα ζώης,  ξεκινάει  μια μεγάλη “σταυροφορία”, για  να σωθεί ο τόπος.  Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι σ΄αυτή την προπάθεια. Θα είναι συνεχής και σε πολλά επίπεδα.

 Εμείς εδώ ,  σαν πρώτο βήμα,  σκεφτήκαμε και αποφάσίσαμε μια   ομάδα συνειδητοποιημένων πολιτών να επισκεφτεί τις πρεσβείες όλων των χωρών της Ε.Ε στην Αθήνα  και  να προσφερθεί “κλάδος ελαίας” (ένα μικρό κλαδί ελιάς) στον πρέσβη κάθε  χώρας, που θα συμβολίζει και θα προοιωνίζει στη σταθερή μας απόφαση να  δυναμώσουμε τη φιλία και τη συνεργασία μεταξύ  των λαών της Ευρώπης. Παράλληλα, με κείμενο που θα επιδοθεί την ίδια στιγμή, θα διακηρύσσεται η σταθερή μας πίστη στις αξίες και τις αρχές της ίδρυσης της  Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και θα γνωστοποιείται η απόφασή μας  να εργαστούμε οι λαοί της “Γηραιάς Ηπείρου”  για την πραγματική, την ουσιαστική ένωση των χωρών της Ευρώπης σε ένα ΄Εθνος, ένα κράτος, ένα λαό. Η νέα χώρα θα φέρει την ονομασία ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).

Πιστεύουμε πως πέρα από το όραμα της ίδρυσης της νέας αυτής πατρίδας, που έθρεψε και θρέφει την ψυχή και τη σκέψη εκατομμυρίων πολιτών της Ευρώπης, η συνένωση των ευρωπαϊκών χωρών   σε πολιτείες  μιας  ενιαίας χώρας,  θα αποτελέσει  και τη λύση στα χρόνια προβλήματα και όχι μόνο τα οικονομικά, που κατατρύχουν την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Οι ΗΠΕ, θα είναι η εγγύηση  μια διαφορετικής από τη σημερινή ποιότητας ζωής στους πολίτες της. Το νέο Σύνταγμα  της Ομοσπονδιακής Πολιτείας  θα  αποτελεί επίσης  για τις γενιές των Ευρωπαίων το “συμβόλαιο” πως  θα ζουν για πάντα αδερφωμένοι στη μεγάλη πατρίδα τους  και  την υποθήκη – όρκο  πως  θα εργάζονται  άοκνα  πάνω στο  όραμα της ένωσης ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ σε ένα ΄Εθνος, μια χώρα, μια πατρίδα, ένα λαό!

΄Οποιος ελεύθερος και συνειδητοποιημένος  πολίτης επιθυμεί να συμμετάσχει στη συμβολική αυτή επίσκεψη των πρεσβειών, που θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών,  θα τον παρακαλούσαμε να το δηλώσει ΕΠΩΝΥΜΑ  στο email του σάιτ.

Ο αγώνας της πραγματικής ΄Ενωσης και Φιλίας  των λαών της Ευρώπης τώρα αρχίζει. Θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Είναι σίγουρο.

Υ.Γ. Παρακαλούμε τους ιστότοπους που θα λάβουν αυτό το κείμενο για αναδημοσίευση ,αν αγαπούν και σέβονται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών από το διαδίκτυο, να το ανεβάσουν και να διασφαλίσουν την εμφάνισή του στα φόρα τους.
Ευχαριστούμε!