ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ: ΑΝΤΙ ΤΥΠΟΣ…ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!

Ο Κώστας Βαξεβάνης φοβάται για συμβόλαιο του υπόκοσμου εναντίον του: Μου είπαν πως ο Φουρθιώτης έψαχνε άνθρωπο | LiFO

Ποιος είναι πίσω από το liberal.gr

 

Χρήστος Ράπτης

Μόνο, αν έχεις , ως το άλογο του παλιού καροτσέρη στα μάτια παρωπίδες ,δεν μπορείς να διακρίνεις  την… τύφλα σου. ΄Η  άρρωστος Δεξιός ή   ανεγκέφαλος “Αριστερός” θα είσαι.  Μόνο ως πολίτη σώφρονα και συνειδητοποιημένο, δεν υπάρχει περίπτωση να σε αναγνωρίσει ο συνετός.

Επιτρέπεις να αποπατούν στο κεφάλι σου, πάνω και μέσα, κάτι τύποι, που αυτοαποκαλούνται έγκυροι   και  έγκριτοι δημοσιογράφοι, σαν το Βαξεβάνη, το  Μαυρίδη  και το  Ράπτη. Και γνωρίζεις, έστω και αν έχεις υποβληθεί σε αυτολοβοτομή πως οι παραπάνω αξιότιμοι  κύριοι, όπως και όλοι στο βρώμικο συνάφι των Γκέμπελς , αν νοιάζονται για κάτι, είναι μόνο για τα όβολα.

Και θα ανταπαντήσεις.  ΄Ολοι για τα λεφτά δουλεύουν. Τί κάνει, δηλαδή,    ο γιατρός, ο δάσκαλος, ο οικοδόμος;   Σωστά. Μόνο που οι τελευταίοι προσφέρουν έργο.  ΄Εναντι  αμοιβής κι αυτοί, αλλά παράγουν έργο. Δεν πληρώνεται ο γιατρός για να σκοτώνει, αντί να θεραπεύει, ο δάσκαλος για να “στραβώνει” τους μαθητές του και ο μάστορας για να σου έρθει στο κεφάλι  το ταβάνι που σου φτιάχνει.

Ο “Γκέμπελς” γνωρίζεις πολύ καλά πως  ως…Γκέμπελς δουλειά δεν έχει, αλλά για δουλειά πληρώνεται Και οι περισσότεροι πλουσιοπάροχα. Και μόνο  τούτος  χαρακτηρίζει  ως έργο και μάλιστα υψηλό λειτούργημα , την  προπαγάνδα, το ψεύδος, την εξυπηρέτηση των  συμφερόντων  του αφεντικού  που τον πληρώνει,  για να  κακοποιεί και να βιάζει  την αλήθεια.

Κι αν δεν θα προσλάμβανες  ποτέ σε δικαστική σου  υπόθεση  ένα δικηγόρο που γνωρίζεις πως έχει εξαγοραστεί από τον αντίδικό σου, όμως εμπιστεύεσαι  την  ενημέρωσή σου, με την απαίτηση να είναι σωστή ,σε  τύπους σαν  το  Βαξεβάνη, το Μαυρίδη και το  Ράπτη, παρακάτω.  Οι αστέρες τούτοι της εμπορικής δημοσιογραφίας, ανάλαβαν, καθένας με προσανατολισμό στα συμφέροντα που εξυπηρετούν, να σε πληροφορήσουν ποιο είναι το “πολιτικό βαρόμετρο» και ποια είναι η βούληση των ψηφοφόρων αυτή την ώρα, με το σκάνδαλο, κοντά  στα άλλα, των υποκλοπών,  να βρίσκεται στο φόρτε του. 

Και οι τρεις ψεύδονται  συνειδητά και κατάφωρα. Πληρώνονται για να σε εξαπατούν, να σε αποπροσανατολίζουν, να σου κλέβουν την ψήφο.  Κάνουν το άσπρο μαύρο και  και τη μέρα νύχτα.

Παρουσιάζουν μια πέτσινη δημοσκόπηση, που  την παρήγγειλε και την πλήρωσε  ο γνωστός χορηγός και συνεργάτης  της  φαμίλιας Μητσοτάκη, ο …πολύς Βαγγέλης Μαρινάκης, για να παρουσιάσει έναν ετοιμοθάνατο ασθενή, όπως είναι το κόμμα της Ν.Δ αυτή την ώρα, ως υγιή και εύρωστο οργανισμό. 

Αυτήν ακριβώς την (ΠΑΡΑΝΟΜΗ) ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ   της πολιτικής βούλησης  των ψηφόρων,  ανέλαβαν τρεις…έγκριτοι και   με θεσμική (!!) ιδιότητα, ως τέταρτη εξουσία,  να σου παρουσιάσουν και να προχωρήσουν σε κριτική ,ως ακολούθως: 

 

1. Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Δημοσκόπηση – «χαστούκι» για τον Μητσοτάκη – Μεγαλώνει η κυβερνητική φθορά

Πραγματικό ράπισμα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η νέα δημοσκόπηση της GPO για «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου, που κυκλοφόρησε το Σάββατο και επιβεβαιώνει την εικόνα κατάρρευσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο περιθώριο των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών που συγκλονίζει τη χώρα και εκθέτει την κυβέρνηση διεθ

Ειδικότερα, στην πρώτη δημοσκόπηση μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των υποκλοπών, και με το δημοσίευμα των Νέων να κάνει λόγο για «κίτρινη κάρτα»,  καταδεικνύεται ότι η κυβέρνηση αρχίζει να πληρώνει βαρύ πολιτικό κόστος για το σκάνδαλο.

Το στοιχείο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αφορά την καθολική αποδοκιμασία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, το 56,4% συγκεκριμένα, κρίνει αρνητικά και μάλλον αρνητικά τη συνολική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεταξύ αυτών και το 23% των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων καταγράφεται μείωση της διαφοράς ως προς ην πρόθεση ψήφου στις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες. με τη Νέα Δημοκρατία να υφίσταται υποχώρηση κατά 1,7 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ σημειώνουν άνοδο κατά μια μονάδα.

2. liberal.gr

Δημοσκόπηση GPO: Σταθερά μπροστά η ΝΔ με 6,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, που δημοσιεύεται στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με την GPO η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στις 6,3 μονάδες, έναντι 8,9 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση. Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κερδίζει μόλις μία μονάδα και συγκεκριμένα από το 11,1% στην προηγούμενη δημοσκόπηση λαμβάνει 12,1%. Εκτός Βουλής μένει το Μέρα25 με 2,1%, οι Έλληνες για την Πατρίδα με 1,6% και η Δημιουργία Ξανά με 1,2%.

3. Iefimerida.gr

Δημοσκόπηση GPO: Μπροστά η ΝΔ, μικρά κέρδη για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα 6,3 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Η πανελλαδική δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο», διενεργήθηκε από την GPO το διάστημα 22-24 Αυγούστου 2022 σε δείγμα 1.000 ατόμων.

Χαστούκι”,  λοιπόν, καταλήγει για  την  πέτσινη δημοσκόπηση  ο Βαξεβάνης στον Κυριάκο. Διθυράμβους  δημοσιεύουν  οι σφογγοκωλάριοι Μαυρίκης και Ράπτης  του Κούλη τους  για τον πρωθυπουργό που βγαίνει πάλι, λένε,  αλώβητος (!)  και από  το σκάνδαλο των υποκλοπών  με  τα ίδια αποτελέσματα, της υποτιθέμενης έρευνας.

Κι έτσι συμβαίνει σε όλη την γκάμα  δράσης    της γκεμπελικής συμμορίας.  Σύγχυση, αποπροσανατολισμός, παραπλάνηση, φόβος, υποκρισία. Αλλά και διαπλοκή, διαφθορά, εκβιασμοί, και άλλα χοντρά εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.   Εντολοδόχοι των αφεντικών (κατά κανόνα “κατάμαυροι” τούτοι),  που τους εξαγοράζουν. 

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, τα άλλα “λευκά  περιλαίμια” της  Νovartis, δεν είναι απαραίτητα πιο “λευκά και σφιχτά”  από εκείνα που από πάντα γούσταρε και κρέμαγε ο Τράγκας.   Η πλειοψηφία των εκπροσώπων του…Τύπου στην Ελλάδα, είναι  φάτσες  εγκληματιών , όπως οι…συνάδελφοί τους στη Μαφία και τον υπόκοσμο. Η διαφορά, είναι, όπως είπαμε,  στο “χρώμα” του κολάρου.

Στην… Μπανανία μας,  πέρα από τη διαφθορά και τη διαπλοκή της τέταρτης εξουσίας   στο κόκκινο, υπάρχει και  ένα τεράστιο έλλειμα αξιοπιστίας και εγκυρότητας στο χώρο της.  Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, βέβαια. ΄Ομως, στην Ελλάδα έχει πια πάρει διαστάσεις μάστιγας.

Αλλά,  σε καμιά περίπτωση δεν είναι η κυβέρνηση που ασκεί λογοκρισία στον Τύπος. Ψευδές και ανυπόστατο. Η κυβέρνηση εξαγόρασε το 80% των Μιντιακών  Μέσων, ακριβώς για να  δημοσιοποιούν και να σχολιάζουν  φέικ  “δημοσκοπήσεις” σαν την παραπάνω. Τον Βεξαβάνη και τον Παππά  τον αφήνουν να γράφει ό,τι γουστάρει. Ουδείς τους ελέγχει.  Ακόμα και  χονδροειδή ψεύδη  αν  πουν και  γράψουν.  Σαν το σχολιασμό της ψεύτικης εδώ,  δημοσκόπησης.

 Αν κάποιοι λογοκρίνουν άλλους (φυσικά κι εμάς) είναι το Ντοκουμέντο και η Εφημερίδα Συντακτών.  Οι Συνταγματάρχες στη δικτατορία  άφηναν  να περάσει και καμιά αλήθεια. Ο Βαξεβάνης,  ο Παππάς,  ο Ράπτης, ο Παπαχελάς,   ΠΟΤΕ. Λογοκρίνουν … δια ροπάλου, οι παλιάνθρωποι!