ΕΛΛΗΝΑ , ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ “ΤΟΥΡΚΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΟΒΡΙΟ” ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

 

“Άντε γαμ… Ελλάδα! Το 69% είναι ρατσιστές”

Αίσθηση έχει προκαλέσει η βρετανίδα πρώην βουλευτής των συντηρητικών, Louise Mensch, η οποία σε ανάρτησή της στο twitter βρίζει χυδαία μία ολόκληρη χώρα, βασιζόμενη σε μία… έρευνα.

Η πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία, έγραψε στο twiiter: “Άντε γαμ… Ελλάδα. Κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. Το 69% είναι ρατσιστές” κι όπως ήταν αναμενόμενο άναψε “φωτιές” στον προσωπικό της λογαριασμό, με τις απαντήσεις, πολλές εκ των οποίων από Έλληνες, να είναι δεκάδες.

Το επίμαχο tweet της Louise Mensch - Φωτό - Twitter

Για να δικαιολογήσει αυτό το… συμπέρασμά της, η 42χρονη πολιτικός παρέπεμψε σε έρευνα της Anti-Defamation League (μία οργάνωση κατά της δυσφήμισης των Εβραίων), σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων τρέφει αντισημιτικά αισθήματα.”

“Εξ απαλών ονύχων” οι ΄Ελληνες εθίζονται στον εθνικισμό και  τον αντισημιτισμό   μέσα από το σχολείο και την εκκλησία.

Στην Ελλάδα ο πρώτος κανόνας που μαθαίνει το παιδί είναι πως σε όλη του τη ζωή κάθε “σωστός” πατριώτης οφείλει να λογαριάζει “οχτρούς” τους Τούρκους και να γίνεται…Τούρκος κάθε φορά που ακούει (απ΄όσους  μας…μισούν) πως ο ελληνικός καφές δεν είναι… ελληνικός αλλά τούρκικος.

2. Ο δεύτερος επίσης κορυφαίος κανόνας απαιτεί ο “σωστός”  χριστιανός  να  θεωρεί τους Εβραίους αντίχριστους και σατανικούς, αφού σταύρωσαν τον… Κύριον Ημών Ιησούν Χριστόν.  Το  Ελληνόπολο  κουβαλάει υποσυνείδητα όλη του τη ζωή την ευαγγελική ιαχή   των μισητών Εβραίων  “΄Αρον-άρον ,σταύρωσον αυτόν” !

69% των Ελλήνων αντισημίτες λέει η παραπάνω  έρευνα; Μάλλον αλλού την διεξήγαγαγαν, όχι στην Ελλάδα. Μήπως το ποσοστό  είναι πάνω από 90% ; Από το Μίκη Θεοδωράκη ,τους Ναζί, το Σαββόπουλο και τους λοιπούς  Νεο-Ορθόδοξους  Ελληνάρες, οι οποίοι αποδίδουν τα δεινά του ΄Εθνους στους Σιωνιστές (αγωνίζονται να εξαφανίσουν τη φυλή και τις αξίες μας, όπως για παράδειγμα Ο Χ. Κίσινγκερ και τα μέλη της Λέσχης Bilderberg ), μέχρι τη γιαγιά ,την κόρη και την εγγονή της διπλανής πόρτας που χαρακτηρίζουν “Οβριό” και αντίχριστο  όποιον…αρταίνεται Μ.Παρασκευή,αφού οι Ιουδαίοι (όχι οι Ρωμαίοι!) σταυρώσαν  το Χριστό,  κουβαλούν και μεταδίδουν το μολυσματικό ιό του εθνικισμού και του αντισημιτισμού από γενιά σε γενιά των Νεο-Ελλήνων.

Αυτή είναι η αλήθεια,δυστυχώς!