ΒΟΥΛΤΕΨΗ-ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ… ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ) Ο… ΚΑΛΟΣ!

 

Χοντρό κράξιμο έφαγαν το μεσημέρι της Πέμπτης (18/9) στο χώρο που στεγάζει την Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, δύο προβεβλημένα στελέχη της κυβέρνησης που αποφάσισαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το 7ο κρίσιμο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Ο λόγος για την πάλαι δημοσιογράφο και νυν υφυπουργό στον πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο που υπέστησαν τις αποδοκιμασίες πρώην συναδέλφων τους. Μάλιστα μέλη της «Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή» (φίλα προσκείμενη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ), άρχισαν να διαμαρτύρονται για.. «τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και υπηρετών του μνημονίου στο σωματείο των δημοσιογράφων».

Ελάτε τώρα που έχετε διαφορές εσείς στο συνάφι σας.! “΄Ολα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν”. Και… “κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει” Πάτε να ανατρέψετε  τώρα και τη  θυμοσοφία του λαού, επειδή παίζετε το θεατράκι σας; Δε γίνονατια αυτά. Εκπρόσωποι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης είσαστε.  Πληρώνεστε για να επιτελείτε αυτό το πανάθλιο έργο. Κι αντί να είστε φυλακή οι περισσότεροι (ελέω ανύπαρκτου θεσμού δικαιοσύνης), το παίζετε και αγωνιστές; Απίστευτο θράσος!