ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙ: “ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ΄ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”

 

1. Γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής πρέπει να τρομάξει τον Ομπάμα! – Τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έκθεση φιλοξενεί στον ιστότοπό της η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρόεδρος Ομπάμα θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε Ελλάδα και Ουγγαρία, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ, καλεί τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να πάρει θέση για την κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών σε Ελλάδα και Ουγγαρία της Χρυσής Αυγής.

Επίσης να του προσφέρει την βοήθεια της Αμερικής για να ερευνηθεί σε βάθος η οικονομική κατάσταση των μελών της Χρυσής Αυγής και να ενισχυθεί ο ελληνικός νόμος για την καταπολέμηση της βίας του μίσους, της διαφθοράς και της κατάχρησης.

2.Καταγγελία – σοκ πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί καταγγελία πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής τόσο για την χρήση αεροβόλων με κανονικές σφαίρες όσο και για την εκπαίδευση όσων στρατολογούνται.

“Τα ανώτερα στελέχη χρησιμοποιούσαν αεροβόλα για εκφοβισμό. Ωστόσο, είχαν αλλαχθεί και βρήκαν την ευκαιρία να πυροβολούν με αληθινές σφαίρες. Επίσης όποιο μέλος του κόμματος είχε άδεια, τροφοδοτούσε με σφαίρες το κόμμα, καθώς δικαιούνταν 3 κούτια κάθε χρόνο”, τονίζει μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρεται επίσης στην εκπαίδευση που κάνουν τα επίδοξα μέλη του κόμματος.

“Η Χρυσή Αυγή οργανώνει το δικό της στρατό. Γίνεται εκπαίδευση στα βουνά για περίπου 15 ημέρες, υπό την εποπτεία ανθρώπου που έχει στο παρελθόν εκπαιδευτεί στις ειδικές δυνάμεις”.

1. ΄Εχουμε ξαναγράψει πως  Χ.Α υπάρχει μόνο στα “χαρτιά”. Την ανέδειξαν και την καθιέρωσαν ως… τρίτο κόμμα οι στημένες  “δημοσκοπήσεις” της εμπορικής δημοσιογραφίας (π.χ ΠΟΝΤΙΚΙ”) και  οι ατέρμονες συζητήσεις-κοκορομαχίες στα κανάλια …ειδικών εκλογολόγων  και αναλυτών . Τα νούμερα, όμως, λένε, άλλα. Η δύναμη της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα παραμένει σχεδόν η ίδια  επί δεκαετίες . Συγκεκριμένα:

 Το εκλογικό σώμα της χώρας αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 9.800.000 (περίπου) ψηφοφόρους. Ο μέσος όρος ΑΠΟΧΗΣ  στις διάφορες εκλογές από το 2012 μέχρι σήμερα σταθεροποιείται  στο 40%. Χοντρικά (και πάντα ως μέσος όρος των τελευταίων εκλογών της διετίας), προσέρχονται στις κάλπες περίπου  τα 6 εκατομμύρια . Απ΄αυτούς η Χ.Α παίρνει ένα 7% ,που αντιστοιχεί σε 450.000 ψήφους.

Η καλύτερη περίοδος για την Ακροδεξιά (Χουντικοί, εθνικιστές, βασιλικοί, παρακρατικοί,φασίστες,Ναζί) ήταν οι εκλογές του 1977,όταν η “Εθνική παράταξη” κατάφερε να συσπειρώσει όλον αυτό το συρφετό υπό τον Σπ. Θεοτόκη και να λάβει σ΄εκείνες τις εκλογές περίπου 350.000 ψήφους . Από το 1977 μέχρι σήμερα πέρασαν 37 χρόνια, ο πληθυσμός της χώρας σχεδόν φτάνει τα 11 εκατομμύρια και η δύναμη της Ακροδεξιάς ,όπως την συσπείρωσε η  Χ.Α του Μιχαλολιάκου , αύξησε τους οπαδούς της κατά 10Ο χιλιάδες περίπου ψηφοφόρους. Αν αυτό είναι  ποσοστό που πρέπει να …τρομάξει τον Ομπάμα,μάλλον δεν ξέρουμε τί λέμε. Ντροπή για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία  οι Ναζί Είναι. Αλλά, κίνδυνος τώρα πια, ΟΧΙ.

Η βιομηχανία παραπληροφόρησης για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους ΠΑΝΤΑ, από την εποχή Κόκκα και Λαμπράκη, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, πριμοδοτεί κόμματα, χρήζει αρχηγούς, υπουργούς,βουλευτές,  κάνει εν ολίγοις  ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Το ίδιο γίνεται και σήμερα. Η ανήθικη δημοσιογραφία στην Ελλάδα επαναλαμβάνει την ίδια τακτική  με τη Χ.Α. Φούσκωσε τα ποσοστά μιας εγκληματικής οργάνωσης που  συγκροτείται από το λούμπεν πληθυσμιακό στοιχείο  της Ελλάδας, κινδυνολογεί, δημιουργεί εντυπώσεις, χειραγωγεί την παγκόσμια πληροφόρηση  και όλοι …”χορεύουν” τελικά όπως τους “παίζουν” ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας και ο Βαξεβάνης.

Η αλήθεια, ως προς τη δύναμη της Χ.Α είναι ΜΙΑ. Αυτή που εκθέσαμε. Δεν υπάρχει άλλη. ΄Οποιος λειτουργεί με λογική και σύνεση,αντιιλαμβάνεται  την πραγματικότητα.

 2. Περίπου 300.000 όπλα έχουν στα χέρια τους ΣΗΜΕΡΑ οι οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. Από κυνηγετικά όπλα, καλάσνικοφ, χειροβομβίδες μέχρι σπαθιά και λόγχες. Στόχος του Μιχαλολιάκου ,όπως έχουν αποκαλύψει αποχωρήσαντα από την οργάνωση στελέχη  ήταν,  σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας της χώρας, να παρασύρει τον κόσμο σε έναν άγνωστης εξέλιξης εμφύλιο πόλεμο από τον οποίο το μόνο σίγουρο είναι πως η Χ.Α θα έβγαινε κερδισμένη.

Ευτυχώς για τη χώρα για τον ελληνικό λαό για την Ευρώπη η άτακτη χρεοκοπία δεν ήρθε ποτέ, κάποια στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης είναι φυλακή και ελπίζουμε σύντομα και τα υπόλοιπα, μαζί με τους “βαμμένους” Ναζί να βρεθούν όλοι μαζί στα “σίδερα”. Είναι η μόνη λύση και η μοναδική σωτηρία για τη χώρα.