“ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ” ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ..ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!

 

1.Μεγάλες προσωπικότητες της Ιστορίας «θάβουν» τους Εβραίους!
Μεγάλες προσωπικότητες της Ιστορίας «θάβουν» τους Εβραίους!

Σκληρή κριτική κατά των Εβραίων έχουν ασκήσει κατά καιρούς μεγάλες προσωπικότητες της Παγκόσμιας Ιστορίας.
Δεν τα είπαμε εμείς για τους Εβραίους. Τα έχουν πει μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες. Παραδεκτές ή μη, τα έχουν πει. Με τους Εβραίους, ο Ελληνισμό
Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη»
Κ.Πλεύρης
” Η διαμάχη και το μίσος ανάμεσα στον κόσμο τρέφεται από πολύ συγκεκριμένες ενδιαφερόμενες ομάδες. Είναι μια μικρή. χωρίς ρίζες, διεθνής κλίκα, που στρέφει τον ένα λαό εναντίον του άλλου, που δε θέλει να έχουν ειρήνη. Είναι ένας λαός που νιώθουν σπίτι τους πουθενά και παντού, που δεν έχουν πουθενά χώμα στο οποίο να μεγάλωσαν, αλλά μένουν στο Βερολίνο σήμερα, στις Βρυξέλλες αύριο, στο Παρίσι μεθαύριο, μετά στην Πράγα ή στην Βιέννη ή στο Λονδίνο και που νιώθουν παντού σαν στο σπίτι τους. Οι Εβραίοι! Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να θεωρηθούν ως διεθνή στοιχεία με την πραγματική έννοια του όρου, διότι εκτελούν τις δουλειές τους παντού. Αλλά ο λαός δεν μπορεί να τους ακολουθήσει. Ο λαός είναι δεμένος με το έδαφός του, δεμένος με την πατρίδα του, δεμένος με τις προοπτικές της ζωής, που το κράτος, το έθνος προσφέρει. “
Αδόλφος Χίτλερ

 

Ελλάδα: Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…
Ελλάδα: Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…

Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα!

Ο  γνωστός, ακροδεξιός -εθνικιστικός  (ώρες-ώρες και ναζιστικός) “σκουπιδότοπος”Newsbomb έχει καταντήσει πλέον ένα  αισχρό έντυπο,που προπαγανδίζει ασύστολα όχι μόνο τον εθνικισμό, αλλά και το ρατσισμό (αν κι αυτά πάνε μαζί), ειδικά εναντίον των Εβραίων. Μασσόνοι, σιωνιστές, τραπεζίτες, αόρατες κυβερνήσεις, μέλη στοών-οικονομικο-πολιτικών μυστικών συγκεντρώσεων είναι όλοι τους Εβραίοι, οι οποίοι, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών ελαττωμάτων τους, είναι και πονηροί, συνωμότες, φυλάργυροι, σπιούνοι, απατεώνες και ό,τι άλλο διαλέξετε από τον λεξιλογικό…μπαξέ  των ύβρεων και των …κοσμητικών επιθέτων. Η ιστορική πραγματικότητα, βεβαίως,  είναι πως οι Εβραίοι είναι τόσο… κακοί,  όσο και οι ΄Ελληνες, οι Ιρλανδοί, οι Εγγλέζοι ,οι Ισπανοί, οι Ρώσοι.  Δηλαδή…αστεία πράγματα.

Οι λαοί έχουν κάποια ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά γνωρίσματα (μερικά τα κουβαλάνε στην ιστορική τους πορεία) και  καλλιεργούνται-διαμορφώνονται μέσα στο χρόνο, ανάλογα με τις γεωγραφικές-εδιαφικές-κλιματολογικές συνθήκες,που ζουν, τις παραδόσεις, τον πολτισμό, την παιδεία, αλλά και το πολιτικό και θρησκευτικό τους μπαγκράουντ. Αυτά είναι γνωστά.΄Ομως, η απόλυτη εμμονή-επιμονή στην ανάδειξη και υπερτόνιση τέτοιων γενικεύσεων ,ειδικά όταν αφορούν λαούς και μεγάλες ομάδες, είναι  απαράδεκτη και εντελώς ανιστόρητη (πέρα από επικίνδυνη).

Κάθε άτομο σε όποια κοινωνία-ομάδα κι αν ανήκει, έχει τα δικά του προσωπικά γνωρίσματα. Κανένας μας δε μοιάζει με τον άλλο απόλυτα, ακόμα και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά (“φατσικά”) και ας ανήκουμε στην ίδια φυλή, στην ίδια ράτσα. Η κληρονομικότητα-χαρακτήρας, το περιβάλλον (οικογενεικακό, σχολικό, κοινωνικό-εθνικό), η μόρφωση, η καλλιέργεια είναι οι δεξαμενές απ΄όπου ποτίζεται το δέντρο της εξέλιξης της προσωπικότητας του καθενός μας. Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις τους, ως μονάδα, ως άτομο και κανένας νόμος (πλην του ναζιστικού) δε δικάζει-καταδικάζει τους ανθρώπους “πακέτο”, ομαδικά, κατά φυλές, ράτσες, χρώμα και εθνικότητα.

Ας πολεμήσουμε, λοιπόν, αυτή τη ρατσιστική προπαγάνδα, όπως η παραπάνω ,που αφορά τους Εβραίους απ΄όπου κι αν εκπέμπονται. Είναι άρρωστη, επικίνδυνη και οι φορείς της κουβαλάνε μπόλικη  βρώμα και δυσωδία στο μυαλό και το χαρακτήρα τους. Οφείλουμε να είμαστε σκληροί και ασυμβίβαστοι στον πόλεμο με τέτοιες απόψεις και κηρύγματα μίσους. Δεν έχουν ίχνος ιδεολογίας, δεν είναι καν ιδεολογήματα. Είναι καταστρατήγηση-διαστροφή της Φύσης και της Ιστορίας. Είναι φασιστικά-ναζιστικά άλλοθι ,για να κρύψουν εγκληματικές και παρανοϊκές συμπεριφορές, δε διακρίνουν χαρακτήρες και βιώματα Πολιτών.

Οφείλουμε να δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή στις γενικευμένες επιθέσεις που δέχονται αιώνες τώρα οι Εβραίοι απ΄όλους τους ανισόρροπους και φανατικούς ρατσιστές. Οι αιτίες αυτής της ακατανόητης “παράδοσης”  είναι πολλές. Ο Χριστιανισμός, για παράδειγμα,  ήταν από τους πρώτους που έρριξε το “ανάθεμα” εναντίον των Εβραίων  από τους οποίους, όμως, δανείστηκε τις Γραφές ,τους θρησκευτικούς νόμους και το λατρευτικό τελετουργικό του. Η  σταύρωση του Χριστού (αν ποτέ έγινε) χρεώθηκε στους Εβραίους και όχι στους Ρωμαίους. (Βέβαια, είναι απορίας άξιον το εξής: Αφού ο Χριστός…αναστήθηκε, σύμφωνα με τις Γραφές, γιατί οι Χριστιανοί κρατάνε ακόμα  μέσα τους τόσο μίσος και χολή για μια θανάτωση  που συνέβη, πριν τόσους αιώνες και η οποία είχε αίσιον και ευτυχές τέλος-την ανάσταση- και  εξασφάλισε αιώνια   σωτηρία για τους πιστούς, σύμφωνα με την πίστη τους;). Ανισόρροπα και χαζά μίση. Ανιστόρητες συμπεριφορές.

Ο 21ος αιώνας οφείλει να τελειώσει, τοποθετώντας στο “χρονοντούλαπο” της ιστορίας όλες αυτές τις ανόητες και λίαν επικίνδυνες ρατσιστικές γενικεύσεις, ειδκά όταν αφορούν λαούς, έθνη, ομάδες, ράτσες,χρώματα.