ΕΞΟΥΣΙΑ -ΚΡΑΤΟΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) “ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ” ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

 

Ουκρανία: Πάνω από 3,5 χιλιάδες οι νεκροί, τουλάχιστον 300 μετά την εκεχειρία

Τους 3.660 έχουν φθάσει οι νεκροί των ένοπλων συγκρούσεων στην Ουκρανία από τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.

Ο ΟΗΕ σημειώνει μάλιστα ότι τουλάχιστον 300 από τους νεκρούς έχουν προκύψει μετά τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ της ουκρανικής κυβέρνησης και των φιλορώσων αποσχιστών ανταρτών οι οποίοι δρουν στις ανατολικές ουκρανικές επαρχίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.

Η εκεχειρία συνήφθη στις 5 Σεπτεμβρίου.

Για ακούστε καλά και βάλτε το στο μυαλό σας,όσοι κυβερνάται αυτό τον κόσμο. Σας τη “φυλάνε” κάποιοι “ψαγμένοι”, ειδικά από τις γενιές που έρχονται,  μετά απ΄όσα συμβαίνουν στις μέρες μας. ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Αμερική  και σύμπας ο Δυτικός κόσμος (για τις δικτατορίες της Κίνας και των θεοκρατικών κρατών δε συζητάμε), θα υποστούν τις συνέπειες της αδιαφορίας και της διστακτικότητας    να αντιμετωπίσουν δυναμικά και αποφασιστικά μέχρι της οριστικής ξόντωσής του  το δικτάτορα της Ρωσίας. Και φυσικά των σκοπιμοτήτων, κυρίως των οικονομικών, που εξυπηρετεί όλη αυτή η εγκληματκή ατιμωρησία, που επιλέξατε για τους  τυφλωμένους Νεο-Ναζί Ρώσους.  Δεν είναι τούτοι λιγότερο επικίνδυνοι  και τυφλωμένοι  απο τους Τζιχαντιστές και τα μέλη των Αλ Κάιντα.

Ασέλγησε το κατασκεύασμα-τέρας  της Κα-Γκε-Μπε στους θεσμούς, στους γραπτούς και άγραφους νόμους της ανθρωπότητας (“αεί ποτε ζη ταύτα” ,λέει ο Σοφοκλής), στη Φύση και τη ζωή. Και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε ακόμα, αλλά “κυκλοφορεί” προκλητικά ελεύθερος και αλαζόνας σε ευρωπαϊκό έδαφος, χωρίς να τολμήσει καμιά δικαστική αρχή να τον συλλάβει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρόσφατα, μάλιστα παρέστη ως… επίσημος προσκεκλημένος των σφαγέων Σέρβων  της Σρεμπρένιτσα.  Και ΟΛΟΙ το έκαναν “γαργάρα”.

 

Δε θα σεβαστούν οι άνθρωποι που έρχονται  τους σημερινούς θεσμούς, οι οποίοι είναι διακοσμητικοί, υπάρχουν τύποις και όχι ουσία, αφού ούτε να επιβάλουν το δίκαιο μπορούν, ούτε θέλουν, ούτε έχουν δυνατότητα να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες του κόσμου. Σεις οι ίδιοι που διαχειρίζεσθε την εξουσία τους απαξιώσατε ,  τους αδρανοποιήσατε, τους εξευτελίσατε τελικά. Ποιος ο λόγος, επομένως, να υπάρχει ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, διεθνή δικαστήρια , θεσμοί, οργανώσεις, συμμαχίες, αφού είναι ανίκανα να υπερασπιστούν τις ζωές των ανθρώπων;

΄Οσο ο άρρωστος ψυχικά Πούτιν δεν προσάγεται στο Διεθνές Δικαστήριο και συνεχίζει να παριστάνει τον πρόεδρο μιας μεγάλης χώρας, είστε εκτεθειμένοι στην “κριτική των όπλων” και όχι σ΄αυτή που σας κάνουμε εμείς εδώ. Μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων -πολιτών δεν σκέφτονται όπως εμείς. Και θα αντιδράσουν βίαια με τον καιρό,όταν συσσωρευτούν ακόμα πιο πολλά σύννεφα στον ήδη φορτισμένο παγκόσμιο “ουρανό”. Τότε είναι που θα ξεσπάσει δεινή θύελα, τσουνάμι αληθινό  και  θα ισεπεδώσει στο πέρασμά του τα πάντα. Θα βρεθούν πολλοί αργότερα που θα… αναλάβουν να σας δώσουν (ως εξουσία και κράτη) μαθήματα συμπεριφοράς, συνέπειας, δικαιοσύνης  και ποιότητας πολιτισμού.

Και μην τολμήσετε να τους χαρακτηρίσετε τρομοκράτες (προσφιλή σας μέθοδος). Δε θα είναι τέτοιοι. Η αχειραγώγητη ιστορία, τουλάχιστον, δε θα δώσει “πράσινο φως” για τέτοιο ιστορικό χαρακτηρισμό.  “Σπέρνετε ανέμους, θα θερίσετε θύελες”. Είναι ΚΑΙ ιστορικός κανόνας.