“Επιχείρηση  Βαλκυρία” σε Ρωσία και Τουρκία, η μόνη λύση.

Eρντογάν: «Η Ελλάδα δεν είναι στο επίπεδό μας, καθώς δεν είναι ισότιμη πολιτικά, οικονομικά ή στρατιωτικά», είπε.

Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου έρχονται σε συνέχεια των χθεσινών απειλών για τα νησιά αλλά και την υπενθύμιση να μην ξεχνούν οι Έλληνες τη Σμύρνη.

***

Δε μιλάμε πλέον για έναν αρχηγό κράτους με σώας τα φρένας.  Ο Ερντογάν πάσχει από τα ίδια σύνδρομα  με αυτά του Πούτιν.  Αμφότεροι είναι  ψυχοπαθείς και ταυτόσημης    διαταραχής με εκείνη, που αποδίδεται στο Χίτλερ . Κι αυτή η διαπίστωση είναι η χειρότερη, αφού η συμπεριφορά  τους είναι ανεξέλεγκτη και υπήκουσα  σε διαταραγμένα μυαλά.

Αλλά, είναι ,επίσης,  απίστευτη και ακατανόητη  η μέχρι σήμερα στάση της Αμερικής.  Διαπράττει το ίδιο  έγκλημα ,όπως στις παραμονές  του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Επέτρεψε και τότε με ιστορική  ανευθυνότητα,  ένας  ψυχοπαθής αρχηγός κράτους και μάλιστα  Ναζί ,να μείνει ανενόχλητος και να προετοιμάσει τον όλεθρο.

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ δε διδάσκονται  από την Ιστορία. Παραμένουν ΚΑΙ σε αυτό το ζήτημα ανιστόρητοι. Η Ευρώπη  μόνη της αδυνατεί να προχωρήσει σε οριστικές λύσεις . Να αντιμετωπίσει δυο  επικίνδυνους δικτάτορες  που εκτός των άλλων, δεν μπορείς πλέον να τους αντιμετωπίσεις   με λογικές  προσεγγίσεις.  «Τσάρος» και «Σουλτάνος» έχουν το ακαταλόγιστο.

Πλέον, μόνο με σωτήρια παρέμβαση  τυραννοκτόνων θα μπορούσε να δοθεί η λύση. Και είναι περίεργο που ακόμα δεν έχει στηθεί κάποια  “επιχείρηση  Βαλκυρία”.  ΄Ισως, τούτη τη φορά να είχε αποτέλεσμα με τους Νέους Χίτλερ Ρωσίας και Τουρκίας. νεκρούς.