“ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΕ” ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΔΟΒΛΕΤΙ !

 1. ΔΕΞΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΜΕΡΑ:  …ΕΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΑΜΙΖΟΝΤΟ!

Μητσοτάκης: Αρίστη – Μονοδένδρι με το ποδήλατο

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΖ/ 27.28

 “καί καθώς εγένετο εν ταίς ημέραις Νώε, ούτως έσται καί εν ταίς ημέραις τού υιού τού ανθρώπου…

27 ήσθιον, έπινον, εγάμουν, εξεγαμίζοντο, άχρι ής ημέρας εισήλθε Νώε εις τήν κιβωτόν, καί ήλθεν ο κατακλυσμός καί απώλεσεν άπαντας . 28 ομοίως καί ως εγένετο εν ταίς ημέραις Λώτ ήσθιον, έπινον, ηγόραζον, επώλουν, εφύτευον, ωκοδόμουν”  : “Δημοσκόπηση Metron: Με 10,2 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψcapital logoήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 28,9% και υποχωρεί κατά 0,4 μονάδες από τη μέτρηση του Οκτωβρίου (29,3). “

ΦΑΝΑΡΑΣ ΩΣ ΠΙΝΟΚΙΟ:  “Και μην ξεχάσετε την Κυριακή να αλλάξετε την ώρα.  Εγώ όχι!”

Μύτη του πινόκιο Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Μύτη του ...

Ειδήσεις με θέμα Στράτος Φαναράς_

Δυνατό γέλιο Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Δυνατό γέλιο Εικόνες | Depositphotos

γελάει και) Το «Παρδαλό Κατσίκι» - Ατέχνως

Συριζιανός και παρδαλό κατσίκι  ξεραίνονται  στα γέλια με το που  αντικρύζουν σήμερα  την ανοικονόμητη πλέον  μύτη  Πινάκιο- Φαναρά.

Ο δε Βαξεβάνης  ξαφνικά απέκτησε μνήμη  και φωνή:

Δημοσκοπήσεις; Δεν απαντώ!

2. Θεοδωρικάκος για «Κιβωτό του Κόσμου»:  Ο νόμος είναι νόμος και εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις

θεοδωρικακος

Βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού της Γερμανίας και της αντιπολίτευσης προτείνουν με σχέδιο ψηφίσματος να αναγνωρισθεί ως γενοκτονία ο μαζικός λιμός που επέβαλε η ρωσική ηγεσία του Σοβιετικού ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν την περίοδο 1932-33, γνωστή με την ονομασία Γκολοντομόρ, όταν εκατομμύρια Ουκρανοί πέθαναν από ασιτία.

Το σχέδιο ψηφίσματος περιγράφει τις προσπάθειες της τότε σοβιετικής ηγεσίας να ελέγξει και να καταστείλει τους αγρότες καθώς και την ουκρανική κουλτούρα και γλώσσα μέσω της πείνας και της καταστολής. Αυτό «από τη σημερινή οπτική γωνία, υποδηλώνει έναν ιστορικο-πολιτικό χαρακτηρισμό ως γενοκτονία. Το γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag) συμφωνεί με αυτή την κατηγοριοποίηση».

****

Ιωσήφ Στάλιν - Βιογραφία - Σαν Σήμερα .gr

Τι σημαίνει η αναγνώριση των Ντονέτσκ και Λουχάνσκ από τον ...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σε πείσμα όσων ανίδεων ή ανιστόρητων λένε το αντίθετο. Αλλάζουν εποχές, πρόσωπα  και μέγεθος συνεπειών.

Ζουν  ένα νέο «Γκολοντομόρ» στην Ουκρανία.  Ακόμα δε μετρήσαμε ιστορικά τις πραγματικές συνέπειες της νέας τραγωδίας-γενοκτονίας   που εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει και συνεχίζει  ο Νέος Χίτλερ της Ρωσίας (*)

(*)  Γενοκοτονία  στην Ουκρανία  μέσω βιασμών κάνουν οι Ρώσοι – Βάζουν τις γυναίκες να κρεμούν λευκά πανιά έξω από τα σπίτια τους

Μια γυναίκα κρατά έναν σκύλο μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Mykolaiv της Ουκρανίας / AP Photo/Kostiantyn Liberov

Ανείπωτη φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες  ότι, οι διοικητές των ρωσικών στρατευμάτων διατάζουν τις  γυναίκες  να κρεμάσουν λευκά πανιά έξω από τα σπίτια ώστε οι στρατιώτες να ξέρουν ποιες να βιάσουν.

Ο Βρετανός ποινικός δικηγόρος Wayne Jordash, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες εγκλημάτων πολέμου στο Κίεβο, υποστηρίζει ότι τα ρωσικά στρατεύματα «ενθαρρύνονται και διατάσσονται» από τους διοικητές τους να βιάζουν γυναίκες στις κατεχόμενες πόλεις της Ουκρανίας,.  Ακόμα περισσότερες αποδείξεις ότι ο βιασμός χρησιμοποιείται από τους Ρώσους στρατιώτες ως όπλο πολέμου, από την έναρξή του τον περασμένο Μάρτιο είναι η «συστηματική» φύση της σεξουαλικής βίας.

Μέσο εθνοκάθαρσης οι συστηματικές εκστρατείες μαζικών βιασμών

 

Στον πόλεμο, οι συστηματικές εκστρατείες μαζικών βιασμών χρησιμοποιούνται ως μέσο εθνοκάθαρσης, μέσω της αναγκαστικής εγκυμοσύνης, ενώ προκαλούν ψυχολογικό τραύμα σε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Τα παιδιά που γεννιούνται από αυτές τις εγκυμοσύνες εν καιρώ πολέμου στιγματίζονται συχνά καθώς αποτελούν μία  «ζωντανή υπενθύμιση της σύγκρουσης», σύμφωνα με τους