Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΖΩ ΣTH ΧΩΡΑ MΟΥ.

1.  ΑΙΓΑΙΟ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΑΝ  ΚΟΥΡΝΤΙ ,   ΠΟΥ “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ”  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ…ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ  ΣΥΝΕΝΟΧΗ

 “Η Σακελλαροπούλου μπροστά στο τείχος στον Έβρο

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ένα σημείο του αποτρεπτικού φράχτη”

Ο κορυφαίος θεσμός της χώρας, αυτός της Προέδρου της Δημοκρατίας, υποκλίνεται και τιμά το τοίχος του ΑΙΣΧΟΥΣ, που σήκωσαν οι δολοφόνοι του  ΑΛΑΝ  ΚΟΥΡΝΤΙ και των “ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ”.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον αποτρεπτικό φράχτη του Έβρου

Εγκληματικές μέθοδοι επαναπροωθήσεων στο Αιγαίο

Η έρευνα βασίζεται σε διασταυρωμένες μαρτυρίες θυμάτων και αποτυπώνει τις νέες πρακτικές των ελληνικών αρχών, που δεν αρκούνται στην καταστροφή ή την αφαίρεση της μηχανής και του ντεπόζιτου καυσίμων από τις βάρκες των προσφύγων, αλλά περιλαμβάνουν τη βίαιη επιβίβαση σε φουσκωτές διασωστικές σχεδίες και τη ρυμούλκησή τους μεσοπέλαγα, όπου τις εγκαταλείπουν ακυβέρνητες!

2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ” ΜΑΣ ΟΙ… ΜΙΖΕΣ!

Μητσοτάκης για συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Δίπλα μας η μόνη ευρωπαϊκή πυρηνική δύναμη
«Η ψήφιση της Συμφωνίας θα σημαίνει τη θωράκιση της πατρίδας μας στη Μεσόγειο» «Η ευθύνη σας είναι βαριά και βαριά θα είναι και η ετυμηγορία της Ιστορίας»

…οι πρόσφατες μίζες από τα 10.δισ. που χάρισε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης  εν μέσω  δεινής φτώχειας μιας  ολόκληρης χώρας  στο Μακρόν για να ισοφαρίσει ο παμπόνηρος “αποικιοκράτης”  Γάλλος (*)  τη χασούρα από τι αγορές που δεν  έκαναν   οι  Αυστραλοί….  Tα “παλιοσίδερα”  που αγόρασε πανάκριβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως τέτοια,  είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ  άχρηστα και καμιά ισορροπία υπέρ  μας δεν άλλαξε σε Αιγαίο και Μεσόγειο. Πέρα απ΄αυτό  ,ο τρόπος που γίνονται  αυτές οι αγορές   με  μεσάζοντες, με σκοτεινές , σε ψιλά γράμματα  σημειώσεις για…αντισταθμιστικά  και   παρόμοια  τέτοια  “οφέλη” (διάβαζε  απάτες )και άλλες νεφελώδεις τέτοιες  συμφωνίες για όσους γνωρίζουν είναι   είναι “ηλίου φαεινότερο” τί  εξυπηρετούν και πώς με μαθηματική  ακρίβεια καταλήγουν  σε μίζες.

΄Εγινε το ίδιο και στις τελευταίες αυτές  γαλλικές  αγοραπωλησίες.    Δεν υπάρχουν απλώς   υπόνοιες και υποψίες.  Αξιόπιστες πηγές επιβεβαιώνουν  πως πέσανε μίζες  ύψους πολλών εκατομμυρίων  ευρώ  που κατέληξαν στις τσέπες   μελών της κυβέρνησης.

 3. Δημοσκόπηση Metron Analysis ( Σ. Φαναράς) : “Προβάδισμα 11,1% της ΝΔ -Αδιαφιλονίκητη υπεροχή Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα”.

Πώς σκέφτεται ένας βουλευτής της ΝΔ

Η «λίστα Πέτσα»

«Λίστα Πέτσα». Δύο λέξεις συνώνυμες πλέον στη συνείδηση κάθε πολίτη με το μονοκομματικό καθεστώς μονοφωνίας, αφωνίας και κακοφωνίας που έχει επιβληθεί στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο, με αποτέλεσμα τη διάτρηση θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος και του πολιτικού συστήματος.

Στράτος Φαναράς

 

4. Υπόθεση Novartis: Ποινική δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη

Υπόθεση Novartis: Ποινική δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της σχετικά με την ενοχοποίηση των 10 πολιτικών στο σκάνδαλο της Novartis.

Ειδικότερα, ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρή ο οποίος διενήργησε την έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

 

 

*****

ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ   ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,  “ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ”

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Αφού δε φεύγουν αυτοί, φεύγουμε  εμείς από τη χώρα μας. Τουλάχιστον για όσο διάστημα   η Ελλάδα  είναι  υπό ΚΑΤΟΧΗ. Και όχι μόνο για να μη βλέπουμε   “τα   ανοσιουργήματα” της εγκληματικής αυτής  συμμορίας, που καταδυναστεύει  τη χώρα και   κακοποιεί τους θεσμούς, αλλά για να μη γινόμαστε   και συνένοχοι με τη αδράνειά μας . Και παράλληλα, να μπορούμε  ήσυχα  να ασκούμε   το έργο μας, χωρίς  τρομοκρατία και απειλές.

Κανονικά ,  εδώ και καιρό, όσοι τουλάχιστον έχουμε τις ίδιες ανθρωποκεντρικές ευαισθησίες  και σεβασμό στην  “Πολιτεία”, που  κυοφορεί  τις αυριανές κοινωνίες , οφείλαμε  να έχουμε αντισταθεί.  Με χίλους τρόπους. ΄Εστω και με  μια συμβολική  καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα  σπίτια  και τα γραφεία των θεσμικών παραγόντων που έχουν διαπράξει “΄Υβριν” και δεινές  συνταγματικές παραβάσεις.

Δεν έγινε ποτέ.   Από εδώ κα ύστερα  ο καθένας επιλέγει το δρόμο αντίστασης που του “πάει” και μπορεί  να αντέξει.

Υ.Γ Οι  μετακινήσεις και οι δυσκολίες  στην “ξένη”, όταν χάνεις τη βολή σου , ασφαλώς θα επηρεάσουν  και  την απόδοση του έργου μας εδώ.  Περισσότερο την  έκταση της ύλης.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ  ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!