ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΤΤΗΣ!

Δικάζεται σήμερα η πολύπαθη οικογένεια Καττή

Αστυνομικοί χτύπησαν και συνέλαβαν τον Ορέστη Καττή μέσα στην πολυκατοικία του, μπροστά στη μητέρα και την αδελφή του, τις οποίες επίσης χτύπησαν όπως και άλλους συγκεντρωμένους.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, που συγγενείς και φίλοι είχαν πάει να δουν τον κρατούμενο, η αστυνομία προχώρησε σε προπηλακισμούς και συνέλαβε τον πατέρα, την αδελφή του, τον οικογενειακό τους φίλο και τον άλλο φοιτητή-κάτοικο της περιοχής.

Μάλιστα, ο πατέρας του υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με καθυστέρηση φρουρούμενος στο νοσοκομείο που χρειάστηκε νοσηλεία, ενώ η αδελφή του χτυπήθηκε στο κεφάλι και το χέρι και δέχτηκε λεκτική βία μέσα στο Α.Τ.

***

“Εκεί που μας χρωστούσανε  μας πήραν και το βόδι”. Τους  δικάζουν, λέει.  Αντί να  είναι  τούτοι, οι κατήγοροι,  ως δράστες,  στο σκαμνί!  Ελλάς, το μεγαλείο σου!

Από την άλλη, πού είναι ο κόσμος που έπρεπε σήμερα να έχει κατέβει  σύσσωμος για συμπαράσταση; Να τρίξουν τα θεμέλια της Ευελπίδων;

 Θα πάνε  πάλι κάτι λίγοι. Και πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι.  Θα τους βρίζουν οι νοικοκυραίοι  κι από πάνω. ” Πήγαν οι    άπλυτοι ,οι αναρχικοί  και θα τα κάνουν λίμπα” .

Στο μεταξύ ,προχτές στα δικαστήρια για το ζήτημα της  αξιολόγησης των εκπαιδευτικών , κατέβηκαν μιλιούνια.  Απ΄αυτούς σήμερα, δεν πρόκειται  να πάει κανείς για συμπαράσταση   στους “Καττήδες”. Δεν είναι δικό τους θέμα, δεν τους αφορά.

 

Χρειάζεται ουσιαστική συσπείρωση, οργάνωση και δράση.  Μαχητική  και μαζική. Τα κόμματα δεν κατεβάζουν κόσμο για τέτοια, αν δεν είναι απολύτως ορατό το κομματικό κέρδος.  Ο ελεύθερος, συνειδητοποιημένος πολίτης έχει το βάρος. Είναι δική του  η ευθύνη της   συμμετοχής και της οργάνωσης.

 

Στην Ελλάδα είσαι εν δυνάμει ένας “Καττής”.  Υποψήφιος ξυλοδαρμού, προπηλακισμού  και καταδίκης ,αν διαμαρτυρηθείς , γιατί έφαγες αναίτια ξύλο. Είναι κακομαθημένη η ελληνική  αστυνομία. Οι δυνάμεις καταστολής είναι απρόβλεπτες και ικανές για όλα.  Χρόνια τώρα.

Να μην ξεχνάμε πως  ο Μιχαλολιάκος  έχει χώσει στο σώμα ένα σωρό Χρυσαυγίτες. Και επαίρονται  ακόμα και σήμερα.  Κορκονέας  και Σαραλιώτης  ΝεοΝαζί ήταν. Το σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης είχαν αναλάβει να φέρουν  εις πέρας  με τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Και σήμερα είναι ελεύθεροι οι δολοφόνοι.  (Θεέ υπάρχεις; Δεν υπάρχεις!).

Πάντα απαλλάσσεται ο ένστολος φονιάς και ο παραβάτης. Αν διέπραξε το έγκλημα  “εν τη εκτελέσει του καθήκοντος”!  Η ελληνική δικαιοσύνη, κατά κανόνα, δικαιώνει το συνάφι  της.  Η απονομή της  στην Ελλάδα, δεν είναι δικαικός θεσμός.  Μόνο μεμονωμένοι  δικαστές  σηκώνουν το βάρος να ξελασπώνουν κάθε τόσο ένα θεσμό, που είναι ο χειρότερος από όλους τους λοιπούς  στη χώρα μας.

Αύριο, θα είσαι εσύ ο  “Καττής” .   Και “θα σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι”,  όταν καταλάβεις, αλλά αργά,  πως δε βρίσκεσαι σε Σουηδία, ούτε καν Γαλλία, για να   λες  πως ζεις  σε κράτος δικαίου, έστω και  “βιτρίνας”.     Είσαι “κρέας στο τσιγκέλι” του κάθε μπατσάκου από τα…Γκραμποβό Μεσσηνίας! Κατάλαβέ το,  επί τέλους!

_____________________________________________

                                             ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Polexit»; Η Πολωνία στα πρόθυρα της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Προκόπης Παυλόπουλος

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

iefimerida.gr

***

Παρακοιμώμενος του Κώστα Καραμανλή. Μαζί χρεοκόπησαν τη χώρα . Κι αντί να είναι φυλακή,  ελέω ΣΥΡΙΖΑ, τον έβγαλαν   Πρόεδρο  Δημοκρατίας. Και σήμερα  συγγράφει …περισπούδαστα ,φτιανιάρικα κείμενα περί παντός επιστητού (ως και …ιστορικά!)

Ελλά, Ελλάς  της διαπλοκής ,της κομπίνας και της σιχασιάς!

 

2.Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.»

«Πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση για τον υπουργό Ανάπτυξης, έπειτα από την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» για την απευθείας ανάθεση έρευνας σε εταιρεία δημοσκοπήσεων που τον έδειχνε να φιγουράρει πάντα στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων στελεχών της Ν.Δ.”

****

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Η προσωποπoίηση  της διαφθοράς των  κομματάνθρωπων     στην Ελλάδα. ΄Εγινε “πολιτικός” για να κλέβει.

Κατάκλεψε το δημόσιο κορβανά  μέσω Novartis .  Πάλι , τώρα,   καταλήστεψε  τα δικά μας λεφτά , εξαγοράζοντας δημοσκοπήσεις για τον Κούλη τους και για πάρτη του.

Δεν είναι μόνο τούτα.  Και άλλα  πολλά . Μόνο…ιστορικός δεν είναι.  Γελιέται αν νομίζει πως δε θα έρθουν μια μέρα όλες οι απάτες του   στο φως.

Εν τάξει. Ο ίδιος είναι  “αχρείος” (και με την αρχαία σημασία της λέξης). Δεν έχει μυαλό.  Αν είχε έστω κουκούτσι, θα σεβόταν τα παιδιά του. Τί όνομα θα τους παραδώσει μαζί με τα  κλεμμένα;

Θα είναι άλλοι καιροί σε λίγο.   Θα αναγκαστούν εκείνα   να τα γυρίσουν πίσω  στο “ταμείο”… ως  αχρεωστήτως  καταβληθέντα και προϊόντα εγκλημάτων.   Και ο ίδιος, αν ζει,  θα πάει φυλακή.  ΄Εξυπνος άνθρωπος θα ήθελε ποτέ για τον ίδιο και τους δικούς  τους να έχουν  τέτοια κατάληξη;

΄Αδωνι, “Μια του κλέφτη δυο, τρεις και η κακή του μοίρα”. Η δικιά σου “μαύρη και άραχνη”. Ανάμενε.

3.Η κυβέρνηση με την πλάτη στον τοίχο

Μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ -και την αποδοχή της από τα κόμματα της αντιπολίτευσης- για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα ερευνήσει τις «λίστες Πέτσα» και τις χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις, η κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

***

Λίγες ημέρες πριν η  εφημερίδα της  κολεκτίβας, δημοσίευε  σε περίοπτη θέση την εξαγορασμένη  πλαστογραφία   Φαναρά. Και παλιότερα όλες των άλλων μαφιόζικων αυτών εταιριών.  Χωρίς να τις χαρακτηρίζει πλαστές, πέτσινες.  ΠΟΤΕ. (έχουμε αρχείο).

΄Εγραφε, απλώς , στα τελευταία  σχόλια  πως παρατηρούνται  στη νέα δημοσκόπηση (!!)  τριγμοί  στο… κυβερνητικό οικοδόμημα. Και τέτοια.  ΄Οχι πως  το χάλασμα είχε καταρρεύσει προ πολλού.

Ξαφνικά,  τί έγινε και ανακάλυψαν κι αυτοί  εκεί   την απάτη των  ΦαναροΠαναγόπουλων  και την χειραγώγηση του κόσμου έναντι πακτωλού; Και διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτια τους;  Θα μας πουν αύριο πως “εμείς σας τα λέγαμε και δε μας ακούγατε” ; Είναι ικανοί.

Συναδελφική αλληλεγγύη βλέπετε.     Το χρήμα δεν έχει χρώμα . Δεξιά τσέπη , αριστερή πούγκα. Ο παράς να πέφτει.  ΄Η ,έστω το μεροκάματο να βγαίνει.

΄Ατιμη  φάρα οι κοντυλοφόροι.    Οι καλύτεροι σκοτώνουν τη μάνα τους.

 

4. Σε ρόλο έκπληξη ο Σταύρος Θεοδωράκης, παρών απόψε στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία Pod.gr

΄Ενας Καραγκιοζάκος από τα παλιά!  Και τι Καραγκιόζης. Κοντυλο…φρυδάτος.   Μούρη για φτύσιμο!

5.Γλυκά Νερά: Μοναδικός κατηγορούμενος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Δεν προέκυψε συνεργός

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αλεξίσφαιρο μετά από έγκλημα σε Γλυκά Νερά

iefimerida.gr

Στο μεταξύ , οι περισσότερες φυλλάδες είχαν εδώ  και μήνες αποκλειστικό θέμα αυτό , των   συνεργών του εγκλήματος. Περίμεναν τη μεγάλη έκπληξη. Και οι σκουπιδοφάγοι τους, άνοιγαν    λιμασμένοι   να  δουν  και να  χορτάσουν σκουπίδι.

Σήμερα , οι ίδιοι  διαβάζουν   τον τίτλο  “άνθρακες ο θησαυρός”   και γυρίζουν  πλευρό.  Και τι έγινε ; Την επόμενη θα σταθούν  πιο τυχεροί. Θα σκάσει άλλος “Μπάμπης” με συνεργό τούτη τη φορά την γκόμενά του.  Ω , ρε,  γλέντια !

Κι άντε  πάλι η χωματερή του Ράπτη τα πολύχρωμα πρωτοσέλιδα . Και η  τρανή  δημοσιογράφοσ  Σοφία Γιαννακά   να διαπρέπει πλην του… πολιτικού  ρεπορτάζ και της αρθογραφίας  και στα εγκληματικά.  ΄Ισως εκεί να είναι πιο τυχερή και κατάλληλη.