Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

Πούτιν εκτός ελέγχου: Έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας!

O Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να τεθούν σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές αποτρεπτικές δυνάμεις της Ρωσίας μετά από επιθετικά σχόλια κρατών μελών του ΝΑΤΟ, μεταδίδει το Reuters.

Σε συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και τον Γενικό Επιτελάρχη Βαλερι Γκερασίμοφ, ο Πούτιν υπογράμμισε ότι η Δύση όχι μόνον προβαίνει σε μη φιλικές κινήσεις στον τομέα της οικονομίας, αλλά ηγέτες κρατών μελών του ΝΑΤΟ προβαίνουν σε επιθετικές δηλώσεις κατά της Ρωσίας.

 

H Ουκρανία φλέγεται για 4η ημέρα: Μπαράζ βομβαρδισμών στο Κίεβο -Οι Ρώσοι μπήκαν στο Χάρκοβο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ουκρανία: Η Ρωσία έχει χάσει περίπου 4.300 άνδρες από την έναρξη της εισβολής

Ουκρανοί στρατιώτες

Γυναίκες στην Ουκρανία φτιάχνουν μολότοφ για να επιτεθούν στον εχθρό!

Γυναίκες στην Ουκρανία φτιάχνουν μολότοφ για να υπερασπιστούν τη χώρα τους

Σολτς: «Είναι πόλεμος του Πούτιν εναντίον του ελεύθερου κόσμου» -Εξοπλιστικό μαμούθ 100 δισ. στη Γερμανία

Ο Ολαφ Σολτς

Η Ελλάδα στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία

Η Ελλάδα στέλνει αμυντικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία με C-130 -Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη

Με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Αλέξης Τσίπρας: Να σταματήσει τώρα η εισβολή και οι Ρώσοι να αποχωρήσουν από την Ουκρανία

Αλέξης Τσίπρας: Να σταματήσει τώρα η εισβολή και οι Ρώσοι να αποχωρήσουν από την Ουκρανία

Σον Πεν: «Ο Πούτιν κάνει το πιο φρικτό λάθος κατά της ανθρωπότητας

Ο Αμερικανός σταρ Σον Πεν στην Ουκρανία

*********

“Η Ιστορία τούτο μόνο διδάσκει. Πώς οι  άνθρωποι τίποτα δε διδάσκονται  από την Ιστορία”!

 

Στην Ιστορία δεν μαντεύεις, αλλά προβλέπεις. Κι αυτός είναι ο βασικός της στόχος. Αποθηκεύει την πείρα αιώνων και την καταθέτει δωρεάν , πλήρη και αναλυμένη …  προς γνώση  και συμμόρφωση!

Αν με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και  αμέσως μετά τις εισβολές των Ναζί σε άλλες χώρες το 1939,  ΕΝΑΣ, τουλάχιστον, ΕΝΑΣ, που ακόμα ήταν  εφικτό τότε,  εκτελούσε το Χίτλερ, η τροπή του πολέμου θα ήταν διαφορετική. ΄Ολες οι απόπειρες μετά εναντίον του απέτυχαν, επειδή, ακριβώς,  δεν έγινε η μία και η μοναδική,  την ώρα που έπρεπε.

 

Ο πόλεμος που κήρυξε στην ανθρωπότητα ο Νέος Χίτλερ της Ρωσίας , τοπικός σήμερα , γενικευμένος  αύριο στην Ευρώπη, θα αποφευχθεί με ένα μόνο τρόπο. Και πάντως όχι με αυτόν  που  αναφέρει ο  Σολτς με το εξοπλιστικό μαμούθ των 100 δισ. στη Γερμανία.  Ας γίνει κι αυτό, αν το νομίζουν.  Και καλώς, σύμπας ο ελεύθερος κόσμος  σήμερα,  πλην των διεστραμμένων ηγετών της Κίνας και μιας  μερίδας δορυφόρων του δικτάτορα της Ρωσίας, σπεύδουν να βοηθήσουν με αποστολές όπλων, με οικονομική βοήθεια, με ηθική συμπαράσταση,  ακόμα και με την παρουσία τους  στο μέτωπο του πολέμου, όπως ο  ακτιβιστής   Σον Πεν.

Απολύτως απαραίτητα όλα τούτα και σεβαστά. Αλλά δε φτάνουν. Δε θα αποφευχθεί  η γενίκευση του πολέμου ,τουλάχιστον στην Ευρώπη, για ένα και μοναδικό λόγο.

Ο δικτάτορας της Ρωσίας είναι πλέον  αποδεδειγμένο  πως  πάσχει από  σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με κυρίαρχο εκείνο του “συνδρόμου της ιστορικής παράκρουσης”.  Εγκλωβίστηκε στις τσαρικές σελίδες  της Ιστορίας και αδυνατεί να δραπετεύσει.    Κατατρύχεται από βαριά εμμονή    της   ιδέας της ανασύστασης της παλιάς Τσαρικής αυτοκρατορίας.   Κι αν προσθέσουμε σε αυτό τα λοιπά σύνδρομα ,που τον βαραίνουν, όπως της ανασφάλειας για τη ζωή του, του φόβου για την ιστορική αποδόμησή του και την απώλεια της υστεροφημία του , όλα απότοκα του  πρώτου και βασικού συνδρόμου ,που αναφέραμε ,τότε είναι απολύτως σίγουρο πως τίποτα δεν τον σταματά. Μπορεί να αργήσει, αλλά δε θα σταματήσει.

Στην ψυχιατρική είναι γνωστά όλα αυτά. Αλλά και στη Ιστορία επίσης. ΄Επασχε ένα πλήθος ηγετών από την ίδια  με τον  Πούτιν  ασθένεια στους αιώνες,  Και είναι φανερό πως  εκείνος που έχει τέτοιου είδους και τόσες εμμονές,  είναι αδίστακτος, ασυγκράτητος και απρόβλεπτος .  Η τρομερή πίεση του ψυχαναγκασμού, τον εμποδίζει να αντισταθεί στην παράνοια.  Η  λογική, πλέον (Ego κατά  Φρόιντ),  έχει εξουθενωθεί  εντελώς. Είναι κάτι αντίστοιχο  σαν  την κατάσταση του  κατά συρροή δολοφόνου, του ψυχάκια κάθε είδους,  που ακόμα κι αν  η ίδια  η ζωή του γνωρίζει  πως  κινδυνεύει, ΗΔΥΝΕΤΑΙ στην ικανοποίηση της εμμονής του που είναι για αυτόν  πλέον  απαραίτητη ή  συνέχιση της ζωής του.   Και τέτοιοι άρρωστοι ,δεν  σταματούν ποτέ.

Ο Νέος Χίτλερ είναι βαριά  ψυχικά ασθενής.   Και  ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί  η ανθρωπότητα από το  κίνδυνο ,αργά ή γρήγορα, της γενίκευσης ενός πολέμου, αλλά και ως βοήθεια στον ίδιο τον ασθενή  να απαλλαγεί από την ταλαιπωρία της  οδυνηρής αυτής  αρρώστιας που τον κατατρύχει, είναι Η ΑΜΕΣΗ  ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ.  Η σύλληψή του , η παραπομπή  του  σε  δικαστήριο για  σωρεία εγκλημάτων και ο εγκλεισμός  του σε ψυχιατρικό άσυλο,  θα ήταν η  ιδανική λύση. Για να  τηρηθεί και η Διεθνής νομιμότητα.

Αλλά,  αυτό ,είναι πλέον δουλειά και στόχος των  ίδιων των αντιφρονούντων Ρώσων. Εκείνων (και είναι συντριπτικά υπέρτεροι των οπαδών του δικτάτορα ) που   βλέπουν πόσο κακό προκάλεσε ο παρανοϊκός δικτάτορας και στον ίδιο το Ρωσικό λαό.  Κι αν  η σύλληψή του  δεν  καθίσταται  εφικτή, οι ίδιοι  αυτοί  Ρώσοι, ας  αναλάβουν την εκτέλεση  του τυράννου. Θα είναι ανακούφιση για όλη την ανθρωπότητα.

Θα  αποτρέψουν το θάνατο  εκατομμυρίων  ανθρώπων ΑΥΡΙΟ.  Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και άμεσος,  όπως η φωνή της Ιστορίας διατρανώνει, ,   αν  δεν συλληφθεί  ή δεν εκτελεστεί ΣΗΜΕΡΑ ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η πείρα της Ιστορίας  στηρίζει αυτή τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ   ΛΥΣΗ.

Είναι βαριά ψυχικά άρρωστος  ο  Νέος Χίτλερ. ΄Ισως ,ακόμα πιο άρρωστος και από τον παλιό αρχηγό των Ναζί.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΥΠΕΡΤΑΤΟ  ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!