Η ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ;

α. ΠΟΕΔΗΝ: 40-50 κλίνες ΜΕΘ κενές καθημερινά. Και η Κοτανίδου …

kotanidou_meth

Το θέμα επανέφερε το βράδυ της Τρίτης, όταν ρωτήθηκε, ο γενικός γραμματέας των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε στο Κοntra channel για «VIP MEΘ» που διευθύνονται από «2-3 αρχικαθηγητάδες που με τη συμπεριφορά τους προσβάλλουν και τους χιλιάδες μαχόμενους γιατρούς του ΕΣΥ και τις εκατοντάδες πανεπιστημιακών γιατρών που και αυτοί μαζί μας δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία», κατονομάζοντας μάλιστα την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ) Αναστασία Κοτανίδου, διευθύντρια της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», ως μία εξ αυτών. Θυμίζουμε ότι ήταν ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ που με δηλώσεις του ξεκίνησε το θέμα των ΜΕΘ.

β. Μητσοτάκη – Γνώριζε από τον Μάιο για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ»

Για την αποκάλυψη τοποθετήθηκε προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος γράφει μέσω Twitter: «Μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα από 5/21: 87% αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, 38,5% των θανάτων θα είχε αποφευχθεί αν είχε θωρακιστεί το ΕΣΥ. Προφανώς τα γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης όταν μου απαντούσε στη Βουλή. Να τον πω ψεύτη; Πολιτικό απατεώνα; Με 19.475 νεκρούς, τα λόγια χάνουν το νόημά τους…».

****

Σε όποια άλλη χώρα,  αν συνέβαιναν  αυτά, να κρατάει μια Κοτανίδου με εντολή του αφεντικού της  Μητσοτάκη   δεκάδες κλίνες ΜΕΘ αδειανές, για να τις έχουν έτοιμες μήπως κάποιος από τους δικούς τους χρειαστεί να νοσηλευτεί και εξαιτίας  (ΚΑΙ) αυτού  του εγκλήματος, να πεθαίνει  σωρό κόσμος εκτός ΜΕΘ,  η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί ή  τουλάχιστον θα είχαν προφυλακιστεί οι  υπεύθυνοι διευθυντές των ΜΕΘ.

Στην ελληνική Μπανανία  την οποία κυβερνά ένας ακροδεξιός, κοινοβουλευτικός   δικτάτορας, δεν κουνιέται φύλλο.  Ακόμα και  ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης βγάζει κειμενάκια  διαμαρτυρίας  σαν το παραπάνω και εκεί τελείωσε  η ευθύνη του. Αντί σήμερα να έχει κατεβάσει στους δρόμους χιλιάδες  κόσμο.

Είναι από τα σοβαρότερα εγκλήματα  εδώ και δεκαετίες  στη χώρα.  Οι  ένοχοι  έχουν όλοι ονοματεπώνυμα.  Εμπλέκονται  και διαπλέκονται  όλοι οι θεσμοί. Με πρώτο και καλύτερο  τον… Γκεμπελικό.  Τσιμουδιά  γι αυτό το ανοσιούργημα ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Ράπτης και τα λοιπά λευκά κολάρα.

Δεν υπάρχει λυτρωμός σε αυτή τη χώρα. Η ατιμωρησία την έχει οδηγήσει στο έσχατο σημείο ηθικής και κομματικής  εξαθλίωσης. Πιο κάτω πάτο δεν έχει.

Το μόνο καλό που βγαίνει από αυτή την τραγωδία είναι πως ΟΛΟΙ   οι εκπρόσωποι των θεσμών κάθονται πιασμένοι χέρι-χέρι  στο ίδιο  κλαρί  και το πριονίζουν. Είναι το μόνο ελπιδοφόρο.

Θα γίνουν πολλά, έστω και αργά. Το σίγουρο είναι πως το ΣΥΣΤΗΜΑ της ελληνικής Μπανανίας κατέρρευσε. Μπορείτε  να το …γλεντάτε οι έχοντες τσίπα και συνείδηση

.

                                             ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Βουλή: Προς άρση ασυλίας του Νίκου Παππά… Ψήφισαν μόνο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

androulakis5345345

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη κατά του πρώην υπουργού Επικρατείας, για συκοφαντική δυσφήμηση (υπόθεση λεγόμενου περούκα-γκέιτ). Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ τάχθηκαν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, κατά οι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και ΜέΡΑ25, ενώ “παρών” δήλωσε η Ελληνική Λύση.
****
Ο σφογγοκωλάριος του Κούλη , ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατεί.  Λίγες ημέρες μετά την εκλογή   που του εξασφάλισε  ο χορηγός του , τα δίνει όλα  και προκλητικά.  Κι ακόμα δεν είδατε τίποτα.
Να ζητήσουμε “πέτσα” από ένα  τυχοδιώκτη, κομματικό  μπίζνεσμαν;   “Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”

2. Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και από τη δεύτερη δουλειά του -Η συνεργασία που διεκόπη

Στάθης Παναγιωτόπουλος

iefimerida.gr

****

Τις τελευταίες  ημέρες μετρήσαμε στην πορνοφυλλάδα  25 …αφιερώματα στον παραπάνω σεξομανή και ανεγκέφαλο κύριο. Ούτε μια νύξη  για τις δεκάδες θανάτους των θυμάτων του Κούλη τους και της Κοτανίδου του, που  μένουν εκτός ΜΕΘ, γιατί τις κρατάνε  κλειστές , μήπως τις  χρειαστούν  για πάρτη τους.

Πες μου  τώρα,  πώς θα χαρακτηρίσεις , όποιον  κάνει κλικ στο φασιστικό,  εκτός από πορνογραφικά   ρυπαρό, έντυπο του Ράπτη;  Φτύνουν  ως και τους νεκρούς!  Τόσο κρετίνοι.

 

3. Πέθανε στα 98 της από κορονοϊό η Ροζίτα Σώκου

Η Ροζίτα Σώκου ξαναχτυπά: Η Μελίνα στην Κατοχή τα είχε με συνεργάτη των ΓερμανΦωτογραφία NDPphoto

“Για πολλοστή φορά η Ροζίτα Σώκου καταφέρθηκε εναντίον της Μελίνας Μερκούρη, υποστηρίζοντας ότι στην Κατοχή τα είχε με συνεργάτη των Γερμανών.

Οι αναφορές της δημοσιογράφου σε προσωπικά θέματα της αείμνηστης ηθοποιού και πολιτικού προκάλεσαν αντιδράσεις και φυσικά συζητήθηκαν.

«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος!», είπε στην εκπομπή της Αννίτας Πάννια και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!

Μάλιστα, όταν η Αννίτα Πάνια της είπε πως θα προκαλέσει αντιδράσεις με τα λεγόμενά της δήλωσε:

«Να τις προκαλέσω! Ποιον έχω να φοβηθώ;».

Η Ροζίτα Σώκου ασχολείται με τα κοσμικά κουτσομπολιά. Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά, έγραφε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και σε κάτι περιοδικά κριτική για ταινίες. ΄Ηταν ειδική επί της “τέχνης” γενικά. Τέτοια.

΄Αρα, ξέρει από μέσα τις πομπές των “διασήμων” Ελλήνων. Και για να το λέει για τη Μελίνα πως τα είχε με δωσίλογο ,έτσι θα είναι.

Γνώρισα τη Ροζίτα Σώκου εκεί κάπου στη δεκαετία του ΄70.  Δούλευα τότε ως πλασιέ στην εγκυκλοπαίδεια  Μπριτάννικα  (Encyclopædia Britannica). Είχα μια λίστα από “επώνυμους” που τους έκανα επίσκεψη και παρουσίαση, για να τους την πουλήσω.  Πήγα σε πολλούς από δαύτους  την εποχή εκείνη. Οι περισσότεροι… τούβλα. Ελληνικά καλά -καλά δεν  σκάμπαζαν.  Πού να αγοράσουν και τη Μπριτάννικα στα αγγλικά; Πολλοί αγόραζαν 1-2 τόμους μόνο,  έτσι στην τύχη, για να τους μοστράρουν στη βιβλιοθήκη για τους επισκέπτες τους, δείγμα της …καλλιέργειας και της φιλομάθειάς  τους!

Η Ροζίτα με εντυπωσίασε. ΄Οχι επειδή αγόρασε όλους τους τόμους, αλλά για την υποδοχή. Γλυκιά, τρυφερή, απλή, καταρτισμένη. Από τότε τα έλεγε έξω από τα δόντια. Την επισκέφτηκα  έκτοτε κάμποσες  φορές, για να εισπράττω τη δόση της εγκυκλοπαίδειας και πάντα την έβρισκα ίδια.  Προσιτή, καλόκαρδη, ειλικρινή, διαβασμένη.  Γι΄αυτό, λέω ,πως δεν είναι  κουβέντες του αέρα αυτά για τη Μελίνα. Δεν είναι τέτοια η Ροζίτα Σώκου.

Η Μελίνα Μερκούρη άλλωστε δεν ήταν και κανένας σοβαρός άνθρωπος. ΟΦΑ (΄Οπου Φυσάει ΄Ανεμος). Και θορυβοποιός.΄Εκανε μεγάλη ζημιά στην υπόθεση των “Μαρμάρων” με τις κραυγές της. Μουλαρώσανε και οι άλλοι και τελμάτωσε το θέμα.

Και τον Ανδρέα Παπανδρέου είχε πλευρίσει τότε στο εξωτερικό επί Χούντας. Και ο ερωτύλος γιος του… Γ(άμα) Παπανδρέου δε θα έχασε φυσικά την ευκαιρία να την “περιποιηθεί”. Με το αζημίωτο, βέβαια. Δεν είναι κουτσομπολιό αυτή η ερωτική σχέση του αρχηγού και της  υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αλλιώς, δε θα είχε θέση στις σελίδες μας. Διασταύρωσα την πληροφορία από “κολλητό” τότε του Ανδρέα από τον οποίο μάθαινα πολλά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο για τις ερωτικές του αδυναμίες.

Κακώς τη  θεοποίησαν τη Μελίνα. Πληθωρική,  με υποκριτικό ταλέντο, κοινωνική, ανθρώπινη, όλα αυτά ήταν. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπήρξε σοβαρή πολιτικός, ούτε ήταν κάποιο “χαρισματικό”  πρόσωπο.  Να τα λέμε όλα με το όνομά τους.

4. Σασόλι για την 30η επέτειο από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης- «Η δημοκρατία στηρίζεται στην εμπιστοσύνη»

Σασόλι για Eurogroup: Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ταμείο οικονομικής ανασυγκρότησης | LiFO

“Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, κήρυξε την εναρκτήρια Σύνοδο της ολομέλειας, πραγματοποιώντας ομιλία για τα 30 χρόνια από την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

«Είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί η δημοκρατία όσο κι εύκολο να χαθεί αν δεν την φροντίσουμε»
Ο Σασόλι σημείωσε ότι η «η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ήταν περισσότερο μια διαδικασία παρά ένα γεγονός. Ήταν αδιανόητο για πολλούς (σ.σ η διάλυση της ΕΣΣΔ). Η μακρά περίοδος του Ψυχρού Πολέμου έφτασε στο τέλος της και πολλά από τα σοβιετικά κράτη είναι πλέον μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

«Η μετάβαση στη δημοκρατία παίρνει χρόνια, όπως και η δημιουργία νέων θεσμών, νέων διαδικασιών και η αλλαγή συνηθειών και νοοτροπιών. Ωστόσο, οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι τώρα στο χαμηλότερο επίπεδο σήμερα, από τότε που ξεκίνησαν οι σχέσεις ΕΕ- Ρωσικής Ομοσπονδίας και η παρούσα κρίση στο ανατολικό μας σύνορο δεν προμηνύεται να έχει καλή έκβαση», τόνισε ανήσυχα ο πρόεδρος.

Με πυλώνα της ευρωπαϊκές αξίες , ο Σασόλι εκτίμησε στην ομιλία του ότι θα πρέπει να στηριχθεί ο ρωσικός λαός που επιθυμεί να μεταμορφώσει τη Ρωσία, τονίζοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να χτιστεί η δημοκρατία όσο κι εύκολο να χαθεί αν δεν την φροντίσουμε».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέφερε ότι «η φύση της δημοκρατίας στηρίζεται ουσιαστικά στην εμπιστοσύνη, την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς τους. Αυτή η εμπιστοσύνη πρέπει να ανανεώνεται καθημερινά και να μεγαλώνει σαν κεφάλαιο προορισμένο για την καλύτερη επένδυση».

Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών
Ακολούθησαν παρεμβάσεις εκπροσώπων των πολιτικών ομάδων. Εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η Ράσα Γιουνκεβιτσιένε (Λιθουανία) μίλησε για «μεγάλη νίκη» της γενιάς της, αναφερόμενη στη διάλυση της ΕΣΣΔ. Τόνισε ότι τα πρώην σοβιετικά κράτη δυσκολεύονται σήμερα εξαιτίας του πρότερου κομμουνιστικού τους παρελθόντος που για 60 χρόνια κατέστρεψε τους πολίτες και τα έθνη. «Σκεφτείτε 60 χρόνια ναζιστικής εξουσίας», είπε. Οι σοσιαλιστές και δημοκράτες τοποθετήθηκαν μέσω του Ολέκας Γιουόζας (Λιθουανία) , ο οποίος στάθηκε στη σημασία που είχε η διάλυση της ΕΣΣΔ για την «ένωση της Ευρώπης, υπό τη σημαία τη ελευθερίας και της δημοκρατίας». Επεσήμανε ότι το καθεστώς κατέρρευσε καθώς «στηριζόταν στην τρομοκράτηση των πολιτών για πολλές δεκαετίες». Για την Αριστερά, τοποθετήθηκε ο Σίρντεβαν Μάρτιν όπου στηλίτευσε ως απλοϊκή την ταύτιση του κομμουνιστικού καθεστώτος με αυτό των ναζί, ενώ κατέδειξε ευθύνες στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την τεταμένη κατάσταση στα σύνορα”.

****

Τόσα ανιστόρητα και συνειδητά ψέματα από αυτούς που υπηρετούν τάχα τις αξίες της Δύσης!  Βγάζουν μάτι όσα είπε  ο πρόεδρος   του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και η ακροδεξιά  Λιθουανή Γιουνκεβιτσιένε.

Αν ήταν κάποιοι εκείνα τα χρόνια  κοντά στους Ναζί, όχι στο όνομα, αλλά στην πράξη, ήταν η Αμερική  της Χιροσίμα  και Ναγκασάκι, του Βιετνάμ, της Αγγλικής και Γαλλικής αποικιοκρατίας, του ιταλικού και του ελληνικού φασισμού. Μόνο τα   ελληνικά  εγκλήματα του Μεταξά και  εκείνα  της περιόδου 1946 και μετά να βάλεις κάτω ,αν είχαν ιστορική τσίπα     ο Σασόλι και η Λιθουανή, θα έπρεπε, επειδή να ντραπούν αποκλείεται,  να γυρίσουν πίσω τα λεφτά που εισπράττουν για το  μοναδικό έργο που τους έχουν αναθέσει  την προπαγάνδα και την κακοποίηση τη ιστορίας.

Ντροπή!

 

5. Μειώνεται ραγδαία το ποσοστό των Χριστιανών στις ΗΠΑ

Μειώνεται, Χριστιανών, ΗΠΑ -,meionetai, christianon, ipa -

“Σχεδόν ένας στους τρεις Αμερικανούς δηλώνει ότι είναι «άθεος» ή «άθρησκος», μια τάση που εντείνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, μολονότι ο χριστιανισμός παραμένει η κυρίαρχη θρησκεία, σύμφωνα με το ινστιτούτο Pew Research.

Στη δημοσκόπηση αυτή, το 29% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θεωρεί τον εαυτό του «άθεο, αγνωστικιστή ή χωρίς συγκεκριμένη θρησκεία», από 16% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2007, την πρώτη φορά που το ινστιτούτο μέτρησε αυτήν την τάση.<

Οι χριστιανοί παραμένουν πλειοψηφία, αλλά το ποσοστό τους μειώθηκε στο 63%, από 78% το 2007. Τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι προτεστάντες, από 52% στο 40% και ακολουθούν οι καθολικοί, από 24% το 2007 στο 21% σήμερα. Το 6% δηλώνει ότι ανήκει σε άλλα δόγματα ή θρησκείες, όπως στο ισλάμ (1%), τον ιουδαϊσμό (1%), τον βουδισμό (1%) και τον ινδουισμό (1%).

«Η προφανής εκκοσμίκευση της αμερικανικής κοινωνίας κατά τον 21ο αιώνα δεν εμφανίζει ενδείξεις υποχώρησης», σημειώνει το ινστιτούτο Pew Research, στη μελέτη του οποίου δεν γίνεται σύγκριση με άλλες χώρες. Μια άλλη ένδειξη πάντως είναι ότι το 45% των Αμερικανών δηλώνει πως προσεύχεται καθημερινά, από 58% που ήταν το ποσοστό αυτό το 2007.

Μεταξύ των προτεσταντών, οι ευαγγελικοί παραμένουν πλειοψηφία καθώς έξι στους δέκα (60%) αυτοπροσδιορίζονται με αυτόν τον όρο ή ως «αναγεννημένοι» χριστιανοί.

Σε μια προηγούμενη έρευνά του το Pew ανέφερε ότι το 84% των λευκών ευαγγελικών χριστιανών ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020.”

****

Να μιλάμε στον 21ο αιώνα για μείωση του ποσοστού των Χριστιανών και μάλιστα στις ΗΠΑ και όχι  για εξαφάνιση αυτού του ιστορικού  καρκινώματος που λέγεται  θρησκεία, είναι  ήττα , όχι νίκη!

6.Υπόθεση Μάλκολμ Χ: Φυλακίστηκε άδικα για 20 χρόνια και τώρα ζητάει αποζημίωση 20 εκατομμυρίων ευρώ

Μάλκολμ Χ: 20 εκατ.ευρώ ζητά ένας από τους άνδρες που καταδικάστηκαν άδικα για τη δολοφονία του

“Ο Μουχάμαντ Αζίζ, 83 ετών σήμερα, δήλωνε από την αρχή την αθωότητά του. Όμως, χρειάστηκε να περιμένει έως τις 18 Νοεμβρίου προκειμένου να αθωωθεί πλήρως από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για τη δολοφονία του Μάλκολμ Χ το 1965. Με την ίδια απόφαση αθωώθηκε και ο Χαλίλ Ισλάμ, που πέθανε το 2009.

«Επί δεκαετίες, ακόμη και αμέσως μετά τη δολοφονία του Μάλκολμ Χ, η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI είχαν στην κατοχή τους αποδείξεις που, όχι μόνο αποδείκνυαν την αθωότητα των Αζίζ και Ισλάμ, αλλά υποδείκνυαν και τους πραγματικούς δολοφόνους», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι δικηγόροι Ντέιβιντ Σάνις και Ντέμπορα Φρανσουά.

Επίσης υπενθύμισαν ότι το 1977 ο τρίτος εκ των καταδικασθέντων, ο οποίος είχε ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον Μάλκολμ Χ στις 21 Φεβρουαρίου 1965 στο Χάρλεμ, αποκάλυψε την ταυτότητα των συνεργών του, απαλλάσσοντας τους Μουχάμαντ Αζίζ και Χαλίλ Ισλάμ.

Τώρα, ο Αζίζ ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή εξαιτίας της άδικης καταδίκης του πέρασε 20 χρόνια σε πολλές φυλακές υψίστης ασφαλείας της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα προειδοποίησε τον δήμο, από τον οποίο εξαρτάται η αστυνομία, ότι σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση 40 εκατ. για παράνομη κράτηση και σοβαρή σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη.

«Εκείνοι που μου στέρησαν την ελευθερία και στέρησαν την οικογένειά μου από τον σύζυγο, τον πατέρα και τον παππού θα πρέπει να λογοδοτήσουν», τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του, οι οποίοι σκοπεύουν να υποβάλουν ανάλογο αίτημα και εκ μέρους των κληρονόμων του Χαλίλ Ισλάμ”.

****

“Καλύτερα να αθωωθούν 100 ένοχοι, παρά να  καταδικαστεί  ένας αθώος”. Κι όμως.   Γίνεται τόσο  συχνά,  ακόμα και σήμερα που ο νομικός πολιτισμός δεν είναι ίδιος,  όπως χτες.

Να αποζημιωθεί , βεβαίως ένα τέτοιο θύμα.   ΄Ομως,  τα χρόνια που του στερήσανε αποζημιώνονται  με χρήματα; Δεν έπρεπε να βρίσκονται  στη φυλακή, όσοι τον  έστειλαν αδίκως  εκεί;  Δεν έχουν όλα  οικονομική  τιμή. Προπαντός τέτοια εγκλήματα.