Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ “ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ” ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ “ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ”

Βορίδης: Για τους παιδοβιαστές να εξεταστεί ο χημικός ευνουχισμός υπό προϋποθέσεις

Ο Βορίδης στο πλευρό του καταζητούμενου Τούρκου που βαφτίστηκε… Λεωνίδας (Video)

Πλεύρης για παιδοβιασμούς: Δεν πρέπει να έχουν δεύτερη ευκαιρία άνθρωποι που διέπραξαν ειδεχθή εγκλήματα

Θάνος Πλεύρης ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές προσωπικός γιατρός

Χημικός ευνουχισμός για τους παιδεραστές: Στον δρόμο του Πούτιν ο Καστίγιο

Russian President Vladimir Putin visits the St. Panteleimon Monastery on Mount Athos, Greece, May 28, 2016. Picture taken May 28, 2016. Alexei Druzhinin/Sputnik/Kremlin via Reuters ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY.

Ο Ναζισμός δεν ξεκίνησε στη Γερμανία ως…Nαζισμός. Ούτε ως στρατιωτική δικτατορία.   Κάθε άλλο. Πέρα από το ΄Εθνος, τον  πάντρεψαν και  με  το σοσιαλισμό.  Φυσικά ,ήταν πέρα για πέρα ΝΟΜΙΜΟ κοινοβουλευτικό κόμμα.  Ο ίδιος ο  πρόεδρος της Γερμανίας, Πάουλ φον Χίντενμπουργκ τον Ιανουάριο του  1933, διόρισε τον Χίτλερ καγκελάριο της Γερμανίας.  Καγκελάριος   με τη λαϊκή βούληση και εντολή! .

 Ούτε φυσικά από το ξεκίνημά του  μίλησε για Εβραίους, ανώτερες και κατώτερες φυλές, που η θέση τους είναι στα   “Νταχάου”. ΄Ολα ήρθαν κλιμακωτά και στην ώρα τους. Με αφορμές και επί μέρους  περιστατικά  που τα περισσότερα  τα έστηνα οι ίδιοι οι Ναζί  και  ευνοούσαν την κατασκευή κλίματος αντισημιτισμού  και ρατσισμού .

Μέχρι που ήρθαν και τα Νταχάου , οι θάλαμοι αερίων και οι φούρνοι.  Ως την ώρα που επίσημα πια διεκήρυσσε ο Γκέμπελς πως η μόνη άξια να αναπαραχθεί και να επιβιώσει ήταν η Αρία  φυλή.

Ο Μιχαλολιάκος ακολούθησε αυστηρά την ίδια γραμμή. Προετοίμαζε χρόνια   δυναμική κάθοδο στα πεζοδρόμια  με τα τάγματα εφόδου κι αργότερα τη νόμιμη είσοδό του στη Βουλή.  Αργά και στη  “νύχτα”. Ουδείς είχε πάρει είδηση κάτι ,όταν  ο ΝεοΝαζί Κασιδιάρης  εξασκούσε στα όπλα και τις επιθέσεις τους Χρυσαυγίτες (μεταξύ αυτών και το φονιά του Φύσσα)  στη Νέδα, το χωριό του Βύρωνα Πολύδωρα.

 Ξεκίνησε με τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τους δύο  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ Χρυσαυγίτες φονιάδες  που είχαν εντολή από την εγκληματική οργάνωση να σκοτώσουν για να στήσουν προβοκάτσιες  και ανάλογιο κλίμα ταραχών και τρομοκρατίας. Λίγο μετά, εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία της χρεοκοπίας, εξαγόρασαν  εισαγγελείς για να τους εγκρίνουν τα κομματικά καταστατικά  και εγκαταστάθηκαν στη Βουλή. Και  ως…νόμιμο πλέον  κόμμα, προχώρησαν άνετα σε 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις, κακοποιήσεις και τραμπουκισμούς, κυρίως οικονομικών μεταναστών. ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ.  ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Ο Βορίδης είναι ΝεοΝαζί.  Μαζί με τους Γεωργιάδη  και Πλεύρη είναι οι κράχτες του ΄Ορμπαν της Ελλάδας, Κυριάκου  Μητσοτάκη για να  μαυλίζουν οπαδούς της Χρυσής Αυγής, τώρα πια που δεν υπάρχει κόμμα και οι ψήφοι τους είναι αδέσποτοι. Φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε η ανέλιξή τους σε υπουργικούς θώκους, αλλά ούτε όσα φασιστοναζιστικά πετάνε κάθε τόσο, που θα χαλούσαν το ίματζ  ενός ευρωπαϊκού Δεξιού κόμματος, αν τα έλεγε ο ίδιος ο αρχηγός  της Ν.Δ και πρωθυπουργός.

Δεν είναι, επομένως,  τυχαίο ούτε κι αυτό που τόλμησε με τις ευλογίες τους αρχηγού του να πει ο Βορίδης για τον ευνουχισμό των παιδεραστών. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα που έφτιαξαν οι Γκέμπελς σαν  το Λιάγκα και την Τατιάνα  με την υπόθεση της 13χρονης από τον Κολωνό, ήταν θεόσταλτο δώρο να πετάξει τη φρικιαστική πρόταση.  Ευνουχισμός  στους παιδόφιλους! Και σιγά-σιγά με τη σειρά τους ,  «εγκλεισμός» των ομοφυλόφιλων,   “Νταχάου”  για τους μετανάστες και τους  πρόσφυγες, κρέμασμα όσων αντιτίθενται στις ορέξεις και στα…οράματά τους.

΄Ετσι ξεκινάνε τα «ολοκαυτώματα». Ακριβώς έτσι. Αλυσιδωτό,  σαν το ντόμινο το φαινόμενο. Φτάνουν οι συγκυρίες, τα στημένα περιστατικά , αλλά και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (φυσικές καταστροφές, πανδημίες και όμοια), για  να δώσουν το έναυσμα  των  «εκκαθαρίσεων»

Και είναι η χαρά και η…τιμή του Βορίδη που πρώτος στην Ελλάδα (στο εξωτερικό  πρόλαβαν  ο Πούτιν  και ο πατριάρχης του Κύριλλος,που   συμπεριλαμβάνει και τους ομοφυλόφιλους),  τόλμησε με το πρόσχημα  του Κολωνού (λες και δε γίνονταν τέτοια παλιότερα κι ακόμα περισσότερα), να προτείνει το πρώτο μέτρο ,του ευνουχισμού, που εύκολα θα επεκταθεί  και σε άλλα.

Η πρόβα τζενεράλε   για τη διερεύνηση του πόσο εύκολο ήταν να ξανανοίξουν    “Νταχάου”   έγινε με την πανδημία και τα περίφημα και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ, όπως αποδείχτηκε  “λοκντάουν”.  Και όχι μόνο αυτά. Σήμερα, με την εξέλιξη της πανδημίας φάνηκε καθαρά πως δεν ήταν ο ιός το πρόβλημα, ούτε σοβαρότερο από πολλά άλλα (κάθε ημέρα (!) πεθαίνουν κοντά στα 15.000 παιδιά   κάτω των πέντε  (5) ετών (!)  από έλλειψη απλών εμβολίων!),   αλλά η ανικανότητα της επιστήμης να τον αντιμετωπίσει. Και ασφαλώς η χρησιμοθηρία , η κερδοσκοπία και ο  καιροσκοπισμός πολλών εμπλεκομένων, μεταξύ των οποίων οι Γκέμπελς, παγκσοσμίως,  έδιναν πρώτοι  το βηματισμό.

Μάλιστα ,τις ημέρες εκείνες του στημένου πανικού και της παραπληροφόρησης,, κορυφώθηκε  και ο ηλικιακός  ρατσισμός που θα μπορούσε σε όμοιες περιστάσεις   «να σκοτώνει τα άλογα όταν γεράσουν.  Γράφατε τότε:

Κ.ΑΝ.Ε” (Κ.ΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝ.ΤΙΣΤΑΣΗ Ε.ΝΗΛΙΚΩΝ). ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΚΟΥ , ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Εκείνο που  προέκυψε απροσδόκητα από την εξάπλωση της απάτης του κορονοϊού, αν και υπήρχε πάντα ως υφέρπων φασισμός, είναι η ρατσιστική διάκριση των ανθρώπων σε ανήλικους, ενήλικες και… ηλικιωμένους.  Είχαμε ως τώρα διακρίσεις,  Μαύρος-΄Ασπρος,   Βόρειος-Νότιος, Γυναίκα, ΄Αντρας,  Μπαλαμπός -Γύφτος, Κοντός -Ψηλός ,΄Ομορφος- ΄Ασχημος, Σακάτης- Αρτιμελής . Σήμερα πια, με αφορμή την πανδημία της απάτης (δεν πρόκειται για πανδημία  ιού, όπως  τεχνηέντως   διαδίδουν), έχουμε  την απροκάλυπτη ρατσιστική  επίθεση εναντίον μεγαλύτερων ηλικιακών  ομάδων   από εκείνους  (νεότεροι), οι οποίοι κατευθύνουν τις συγκεκριμένες επιθέσεις . Κέντρα, κυρίως εξουσιών,  απ΄όπου    εκπορεύονται οι ηλικιακές,  ρατσιστικές αυτές διακρίσεις.

΄Οπως πάντα, ο Τύπος , η βιομηχανία  παραπληροφόρησης, πρωτοστατούσε   σε αυτά τα πογκρόμ.   Ειδικά πρόσφατα  με την ιστορία του κορονοϊού , έδωσε ρεσιτάλ απαξίωσης των  μεγάλων ηλικιών. (Αν δείτε στα   ρεπορτάζ τους γενικώς  , δεν αναφέρεται   πια το  όνομα ή άλλη ιδιότητα  του  “ο περί ου ο λόγος” , αλλά μόνο ο ηλικιακός  προσδιορισμός του  πχ. ο 87χρονος ή ο ηλικιωμένος κ.λπ).

Σήμερα,   με  τις καθημερινές, επαναλαμβανόμενες, ως πλύση εγκεφάλου, αναφορές  σε …ηλικιωμένους , γέροντες, παππούδες,  γιαγιάδες,  με  υπολανθάνουσα την απαξίωση, λόγω ηλικίας,  είναι φανερό, πως προσχηματικά μιλούν για  θύματα του ιού και εκφράζουν την συμπάθειά τους,τάχα. Στην ουσία, έχουν περάσει στον κόσμο   την πίστη  πως οι” γέροι” είναι στην πραγματικότητα   οι υπεύθυνοι για τη μετάδοσή του ιού!

Δύο κόσμους έχτισε όλο αυτό τον καιρό με την απάτη του ιού ο διεθνής τύπος. Των ενηλίκων και των ηλικιωμένων. Οι πρώτοι είναι η πραγματική κοινωνία, η ζώσα και ενεργούσα. Η  ζωή ανήκει σε αυτούς.  Η δεύτερη οι παρίες, οι άχρηστοι,  οι υποψήφιοι για  “Καιάδα”, μια και, πέρα από τις συντάξεις που ξεκοκαλίζουν ,μας μεταδίδουν ιούς, μας ταλαιπωρούν με τις συχνές  αρρώστιες τους, με τις αργές κινήσεις τους, με την ασχήμια τους.

Ακόμα και στις πιο άγριες στιγμές ,τις βάρβαρες της ιστορίας, όπως αυτή του Ναζισμού, μπορεί ο ρατσισμός να αφορούσε  ομάδες, μειονότητες, ράτσες, φυλές, πάντως ηλικίες ποτέ. Αντίθετα, Τύπος και κυβερνήσεις σήμερα, φαίνονται να αντιμάχονται ,έστω προσχηματικά, αυτές τις παλιές ρατσιστικές παθογένειες, αλλά δε δίστασαν να επιβάλουν,  με πρόσχημα τον κορονοϊό  (νοιαζόμαστε τάχα  για την υγεία και τη ζωή των…ηλικιωμένων μας), μια νέα ρατσιστική  αντίληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση των ομάδων που βρίσκονται σε μεγάλες ηλικίες. Είναι ολοφάνερο.

Ο κορονοϊος έχει καταγραφεί στην ιστορία, πέρα από απάτη και “μούφα” ολκής,  ως ο καλύτερος πυλώνας όπου απρόσμενα  εύκολα στηρίχτηκε η τεράστια δύναμη των εξουσιών ,η  αποχαύνωση των μαζών και  η καταπάτηση βασικών ατομικών δικαιωμάτων . Και επιπλέον, νέο τούτο,   η επισήμανση και ο συνεχής προπαγανδισμός  της αχρηστίας  και της επικινδυνότητας ,κι  ως εκ τούτων η παντελής απαξίωση, των  μεγαλύτερων ηλικιών.  Εκείνες, ακριβώς,  που μόλις  λίγο πριν,   παράδωσαν τη σκυτάλη των ποικίλων δραστηριοτήτων τους  στους σημερινούς  θύτες και υβριστές  τους.

“Σημεία των καιρών”!  Αναβίωση  ναζιστικών στερεότυπων  σε νέα μορφή, και αγριότητα. Αυτής της εξόντωσης ,της  περιθωριοποίησης ,της σωματικής και ψυχολογικής  εξόντωσης  του μισού και παραπάνω πληθυσμού της γης.  Όσοι δεν είναι πια παραγωγικοί.  Και  ως εκ τούτου, είναι ή πρέπει να είναι αναλώσιμοι.

Η σύνταξη, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι άλλες παροχές , με  πρόστυχη και αποτελεσματική προπαγάνδα, ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ  αφήνουν να εμπεδωθεί, χωρίς αντίλογο πως είναι λεφτά τα οποία κόβονται από τους νέους, για να δοθούν σε άχρηστες πλέον κοινωνικές ομάδες. Δεν είναι επομένως  περίεργο, αν ρωτήσεις  σήμερα έναν 18χρονο να μη γνωρίζει  πως ο παππούς του εισπράττει την πενιχρή σύνταξη, που αντισυνταγματικά του την πετσόκοψαν , όχι από τον κρατικό κορβανά, αλλά αυτά είναι  χρήματα δικά του από “αποταμιεύσεις”- κρατήσεις  40 χρόνων δουλειάς,

΄Ηρθε ή ώρα της αντίστασης και της επίθεσης.  Χρόνια υπέβοσκε αυτός ο ναζισμός. Εξοντώθηκαν  γενιές γενεών, μεγαλύτερων ηλικιών με δεκάδες τρόπους.  Σήμερα, κορυφώνεται η επέλαση του ηλικιακού  ρατσισμού.

Σύντομα,  θα είμαστε κι εμείς γέροντες.  Αν ΤΩΡΑ δεν προστατεύσουμε τους πατεράδες και τους παππούδες μας ( στην ουσία τους εαυτούς μας) ,αύριο,  όπως εύκολα  μας μάντρωσαν οι εξουσίες σήμερα , το ίδιο εύκολα, θα μαντρώσουν  με διάφορα προσχήματα  τις “προβληματικές”  ηλικίες, στις οποίες δε θα απαγορεύουν απλώς  την κυκλοφορία,  αν είναι από 65 και πάνω, όπως τόλμησε  ο ΝεοΝαζί πρόεδρος  Κλάους Γιοχάνις της Ρουμανίας , αλλά, δια νόμου, θα οφείλουν να  προσέχονται …οικειοθελώς από αυτοθυσία, για να  μπαίνουν στους  “φούρνους αποτέφρωσης” ,είτε για να σωθούν  από ιούς και  αρρώστιες οι νεότεροι, είτε για τη στήριξη της οικονομίας (της Αγοράς πάντα).Ακόμα και για… πλάκα και στοιχήματα. Ο Ρουμάνος  “άνοιξε τον ασκό το Αιόλου”. Συμπτωματικά (!) είναι ακροδεξιός και Γερμανολάγνος.

Είναι ώρα για ένα παγκόσμιο  κίνημα εναντίον του  φασισμού της “ταυτότητας”. Του πογκρόμ ενάντια σε όποιον είχε την…ατυχία  να γεράσει.  Η φύση ορίζει: ΄Οπως οι  άνθρωποι  δεν ξεχωρίζουν με βάση το χρώμα ,τη φυλή ,το φύλο,  δε διακρίνονται και σε αναλώσιμο “κιμά”,  λόγω ηλικίας.

Οφείλουμε οι ακτιβιστές να προσέξουμε, ίσως περισσότερο απ΄όλα τα άλλα, αυτήν ακριβώς τη νέα φασιστική, ηλικιακή πανδημία με θύματα το μισό πληθυσμό της γης, ΄Ηδη, οδήγησε με πρόσχημα τον κορονοϊό,  τις κοινωνίες σε κραυγαλέες διαφοροποιήσεις, στρατόπεδα, εχθρότητες, φοβίες  και απαξιωτικές συμπεριφορές.

Είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα δούμε να γεννιέται μια   δυναμική αντίστασης  από  τα “άλογα” που δεν έχουν καμιά διάθεση να πεθάνουν, όταν γεράσουν  ή επειδή  γέρασαν!   Και σε αυτό το κίνημα ,μεγαλύτερο μερτικό θα έχουν οι νεότεροι. Αυτοί που  αύριο θα είναι  τα “άλογα”  υπό διωγμόν  και  θα απειλούν  με σπιναλόγκες οι  νεότεροί τους. Η Κ.ΑΝ.Ε (ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) είναι σίγουρο πως τη δούμε σύντομα σε σύσταση και δράση.

Αν δε συμβεί, κι επειδή  σήμερα  δεν υπάρχουν πια “Καιάδες” και “Λάκκοι Λεόντων”,  αύριο  θα οδηγούν κατευθείαν τους γέροντες σε “φούρνους αποτέφρωσης” για την ..πληθυσμιακή και οικονομική  ισορροπία.   Ακριβώς  όπως έκαναν οι Ναζί στα κρεματόρια

Οργιστείτε, γέροντες και νέοι. Ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε ενάντια σε τέτοιες απάνθρωπες εξουσίες.  Αν το κέρδος και η οικονομία της αγοράς,  δολοφόνησαν παντοιοτρόπως  τη Φύση, νομίζετε  πως θα  διστάσουν να εξοντώσουν  κι εσάς;

Είστε τα επόμενα θύματα αυτού του  ρατσιστικού ιού.  Μπροστά του ο “Κορόνα” είναι αγγελούδι.