ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ Η ΔΕΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

1. Θεοδωρικάκος: «Αποκρούουμε κάθε απειλή στα σύνορά μας – 40.000 μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν από τον Έβρο

Τάκης Θεοδωρικάκος πιλότος θάνατος

***

Τώρα,  ποια  είναι η πραγματική απειλή για την κοινωνία των συνετών ασφαλώς (και όχι των…τραλαλά)   ,οι 40.000 μετανάστες;  ΄Η  από μόνο του αυτό το ανδρείκελο της Δεξιάς, που κάποτε υπήρξε,λέει,  και …κομμουνιστής,  είναι απασφαλισμένη βόμβα ;  Αλλά, είναι ψιλά γράμματα τούτα  και δεν είναι του …καθενού   να  τα αναγνώσει .

Αυτό το… έλλειμμα για να τον πεις ολοκληρωμένο   άνθρωπο ,  με την τύφλα  του  φασίστα που θεωρεί το μετανάστη  παρακατιανό και απειλή,  ενώ τον ακροδεξιό  χαχόλο  οπαδό του, ΄Ελληνα και πατριώτη, πώς να τον χαρακτηρίσουμε αλλιώς;  Η Ιστορία καταθέτει τα όπλα σε χαρακτηρισμούς.  Και τα ελληνικά λεξικά,  επίσης.

2. Παύλος Μαρινάκης από τα Γιάννενα: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν θα καταργηθεί ποτέ, κρατά τα πανεπιστήμια καθαρά και ανοικτά

***

Φαντάζεται κανείς το 1973, πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία  να  τα κρατούσαν “ανοιχτά και καθαρά” κάποιοι Δαπίτες σαν τον ΝεοΧίτη Μαρινάκη παραπάνω;  Θεέ και Κύριε!

΄Οχι, βέβαια, πως ο Παπαδόπουλος διέφερε σε νοοτροπία από τον Κούλη τους. Ο γόνος του Αποστάτη που έφερε τη δικτατορία του 1967, απλώς είναι  “συνταγματάρχης χωρίς στολή”.(Πώς λέμε, Πάνος Καμμένος “Ναζί χωρίς στολή.Και άλλοι πολλοί).

  Αλλά, αν μη τί άλλο, κι ας λέει ο…αριστερός  Βαξεβάνης, μπορούμε να γράφουμε ακόμα και με σκληρούς ,ιστορικούς χαρακτηρισμούς και να μη  μας μπουζουριάζουν   στο ΕΑΤ/ΕΣΑ. Και μεταξύ μας,αν κάποιοι στην πραγματικότητα είναι δεινοί λογοκριτές και  μαστόρια ψαλιδοχέρηδες, έχουν άλλες ιδεοληπτικές ,αλλά ίδιες, εμπορικές ταμπέλες. Τούτοι ψαρεύουν  στα   αριστερά,  θολά ποτάμια για …χάνους.

_____________________________________________

                                                                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Περί… Αριστείας

 

efsyn

 

“Βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση ο Νίκος Ευαγγελάτος για την προσφορά του στη δημοσιογραφία. Η φωτογραφία του Ν. Ευαγγελάτου (αυτοπροσώπως, όχι σε ολόγραμμα) να βραβεύεται από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Ζάππειο αρκεί για να εξηγήσει κανείς γιατί πέφτει η αξιοπιστία των δημοσιογράφων στα μάτια της κοινωνίας”.

***

Δηλαδή, βρε Κ. Ζαφ. (ντρέπεσαι να βάλεις  …ολογράμματο  του ονόματός σου;) ,εσύ, σε τί είσαι καλύτερος από τον… Εισαγγελάτο;  Δεν είστε  “χοιρινά”  ίδιας μούρης και συνομοταξίας;  Κι αν τρώγεστε μεταξύ σας, είναι  μόνο για να προλάβετε  το ένα το άλλο, ποιο θα καταβροχθίσει πρώτο  τα περισσότερα   βελανίδια που σας πετάνε.  Ιδεολογικές διαφορές δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Λεφτά  βγάζεις και σύ (ψιχία). Και ο βραβευθείς Ευαγγελάτος  μετά  της συμβίας του κυρίας  Τατιάνας ,επίσης  (παντεσπάνι τούτοι).

 

΄Ακου. Αν πρέπει να πηδήσετε 2 μέτρα   γκρεμό  από τη μια μεριά στην άλλη, για να σωθείτε,   εσύ και ο Πρετεντέρης ας πούμε,  και ο ένας σας  καταφέρνει  να πιάσει  1, 10    κι ο άλλος  1,80 cm  πάτε   πάτο, και οι δύο.  Μια και   κανείς σας  δεν πήδησε τα 2 μέτρα , που χρειάζονταν για να μην γκρεμοτσακιστείτε. Κατανοητό;

Αν εσύ , τάχα,  δε λες γύφτο τον τσιγγάνο, όπως τον αποκαλεί  «κατά μόνας»  και απαξιωτικά ο Πορτοσάλτε , ή  λες τους Τούρκους… ολίγον βάρβαρους και  όχι  καραβάρβαρους  , όπως τους θέλει ο  ειρημένος αστέρας του ΣΚΑΪ, μη νομίζεις πως αυτά σε κάνουν  διαφορετικό.  Ξαναδιάβασε και κατανόησε , αν δεν τα κατάφερες ακόμα,  το παράδειγμα με το γκρεμό και τους πόντους που δεν σου …έφτασαν  για να κάνεις σωτήριο  πήδημα!

Πως  είσαι εκτός τόπου και χρόνου, πλην των άλλων,  είναι ηλίου φαεινότερο κι από τούτο που λες.   “Γιατί  πέφτει”, αναρωτιέσαι , “η αξιοπιστία των δημοσιογράφων στα μάτια της κοινωνίας;”

Είσαι καλά;  Διαθέτεις  δράμι  μυαλό και αυτογνωσία  ή μόνο με το συνάφι σου  συναγελάζεσαι και δεν έχεις πάρει είδηση τί γίνεται παρά έξω;  Πιάσε χίλιους  κι αν βρεις έστω και   ένα , να σου πει καλή  κουβέντα για δημοσιογράφο , να μου  κρεμάσεις στο λαιμό κουδούνια.

Η κοινωνία σας έχει ξεράσει.   Σας θεωρεί τέρατα και λωποδύτες. Ακόμα κι εκείνοι που σας διαβάζουν και σας ακούν, το κάνουν για να σας φτύνουν . ΄Η είναι χαχόλοι, δεμένοι χειροπόδαρα  στο κρεβάτι και με λοβοτομή αφασίας.

Σύντομα θα  σας κάνουν αποσυνάγωγους.  Ακόμα και οι  γείτονες.  Ούτε   στο διεμέρισμά  σας δε θα έχετε τόπο να σταθείτε .

Ο νόμος της ιστορίας  και της Φύσης! Δεν είστε είδος σε εξέλιξη.  Δεινόσαυροι είστε και  θα  εξαφανιστείτε σύντομα   από το  βασίλειο  των ζωντανών.

 

 

2.”Ρούλα Πισπιρίγκου: Το σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας -«Μαμά είσαι κακιά»

τζωρτζινα

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο από την καθημερινότητα της 9χρονης Τζωρτζίνας στην υπόθεση της Πάτρας . Ένα νέο αποκαλυπτικό σημείωμα της 9χρονης έρχεται στο φως. Ενα σημείωμα γραμμένο με το παιδικό της χεράκι, που δείχνει πως αισθανόταν για τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου¨”.

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδοψυχολογος ζωγραφια Τζωρτζινας

***

“Τι έτι χρείαν έχομεν  μαρτύρων”; Μίλησε η εικόνα του STAR . Η μάνα ειναι φόνισα ,γιατι η μικρούλα της,  την είπε… κακιά μαμά. Σοβαρό όντως ντοκουμέντο. Πώς και δεν το πρόλαβαν  η Νικολούλη  και η  Μπογιατζή;

Αρχίζω να υποτεύομαι και  τη διπλανή μου  που έχει ένα αγοράκι .  Τελευταία δεν το ακούω δίπλα το παιδί. Λες να το φαρμάκωσε η Μήδεια;  Παλιότερα θυμάμαι, κάθε τόσο ,το άκουγα να λέει στη μάνα του ,όσες φορές τούτη  δεν του έπαιρνε παγωτό, γιατί έχει τα λαιμά του, “Μαμά ,είσαι κακιά και στρίγλα”. Ακούει κανένας Κατερινόπουλος  να ψάξει το πράγμα:

Σιχτίρ, Λεβιάθαν της φρίκης , Δεν έχετε ιερό και όσιο. Πουθενά. Τρέφεστε με αίμα και σπέρμα μόνο. Μια αηδία!

 

3. Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά: Νέο βίντεο με τον πατέρα του, στο σπίτι, στη Νορβηγία<

Ο 6χρονος Ράινερ από την Κηφισιά

***

Για να καταλάβω,  Ελληνάρες…μασκαράδες μου.  Καλά, τα παπαράτσια. Το μέσο ΄Ελληνα ρωτάω.   Ο Νορβγηγός …άρπαξε και απήγαγε το παιδί του; Και μάλιστα με απόφαση  κηδεμονίας  Νορβηγικού  δικαστηρίου;   Και μιλάμε για χώρα  με δικαιικό και νομικό πολιτισμό και όχι Ελλάδα -Μπανανία, όπου η δικαστίνα δίνει την  κηδεμονία ακόμα και σε ψυχοπάθα μάνα,  γιατι η…Φύση “προστάζει,  το παιδί να μεγαλώνει με τη μάνα”!

Χέστηκε  η Φύση για τα  δικάς σας, ιδοκτησιακά σύνδρομα. Το παιδί το ενδιαφέρει να περνάει καλά, να έχει σεβασμό κι αγάπη  από εκείνον που το μεγαλώνει. Τί  να το κάνει να ζει με το   “αίμα”  του από ταραγμένους ,κάποτε και ψυχοπαθείς γονιούς ,αν το μεγαλώνουν μαζί ή χώρια;      ΄

 

4.Μακελειό στο Τέξας: Ο Τραμπ ζήτησε να οπλιστούν οι πολίτες με όπλα – Για να πολεμήσουν το κακό.

Ντοκουμέντα σοκ στον υπολογιστή του Κασιδιάρη -Εικόνα στην οποία «χαϊδεύει» το όπλο του και άλλες με την παρασκευή «περίεργης σκόνης» [εικόνες] - iefimerida.gr

 

 

Το έχουμε γράψει επανειλημμένα εδώ.  Δεξιοί,ακροδεξιοί , χρυσαυγίτες είναι φαν της… καραμπίνας και του Καλάσνικοφ  και σε μας εδώ.  Από την εποχή  που πήραν  κεφάλι οι  ΝεοΝαζί ,γέμισαν  τις  καβάτζες στα εξοχικά τους με  όπλα. Και μιλάμε για βαριά όπλα.  Κάποιες,καραβιές, μάλιστα, τα ξεφορτώθηκε ο Μιχαλολιάκος και η εγκληματική παρέα του στον Κορινθιακό και γύρω.  Είχαν εξοπλιστεί τα φυντάνια ,μετα το 2009,  για τη περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας, όταν θα κατέβαιναν , όπως έλεγε ο αρχηγός και θα  ακόνιζαν  τις λόγχες στα πεζοδρόμια, για να σφάζουν.

Να είναι καλά η Ευρώπη,έστω και με τα  οδυνητά μνημόνιά της.  Τούτος ο  πόλεμος , όντως, αν ξέσπαγε τότε,  θα ήταν εμφύλιος. Και όχι  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΙΝΗΜΑ όπως ήταν  ο…εμφύλιος (!) του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη.

 

 

5. Υεμένη: Έξι χρόνια πόλεμος -Η χειρότερη ανθρωπιστική καταστροφή παγκοσμίως

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών

Τη Δευτέρα στην Αθήνα το Ελληνοσαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ -Μετέχουν πάνω από 100 ελληνικές εταιρείες<

******

΄Εχουν  πέτσα  στη Δεξιά; Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν από το 2014 μέχρι σήμερα στην Υεμένη ,που μαίνονται οι  εσωτερικές συγκρούσεις . Και είναι πόλεμος  ανάμεσα σε   Ιράν και Σαουδική Αραβία.  Τούτοι αιματοκύλησαν την τραγική χώρα. Οι φιλοξενούμενοι του Δένδια για την ακρίβεια.  Δυο θεοκρατικά καθεστώτα, εγκληματίες περιωπής,   εδώ και χρόνια.  Αλλά όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

 

 

6. Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν μεγάλους έρωτες τον Ιούνιο -Νέες γνωριμίες, ίσως και προτάσεις γάμου

Ζώδια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

***

Το επίπεδο της σήψης  της κοινωνίας φαίνεται,  πλην των άλλων, και από τούτο. Πες μου σε τι υπόληψη έχεις την  Μπήλιου    και θα σου πω  τί ποσότητες   σκουπίδι χρειάζεσαι να καταναλώνεις καθημερινά  για να  στανιάρεις.

 

Απολαύστε  μη ανακυκλούμενα σκουπίδια  μιας από τις χειρότερες χωματερές της χώρας. Σε πνίγει,  αν είσαι νορμάλ άνθρωπος,  η μπόχα των σπερματικών και κολπικών υγρών. Μοναδικό, αλλά όχι και  αποκλειστικό, προϊόν και σε αυτό το λαγούμι  των αεριτζήδων   της απάτης, του αποπροσανατολισμού και της παραπλάνησης: