Κατηγορούμενη και η Ελένη Τουλουπάκη! Και σίγουρα, ο ΄Αμλετ θα αναφωνούσε πάλι με οργή “something is rotten in the state… of  Greece”!

                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Καλείται ως κατηγορούμενη η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη

 

Υπόθεση Νovartis: Καλείται ως κατηγορούμενη η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη

Η Δήλωση της ίδιας:

” Τα τελευταία 3 χρόνια η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τη συστηματική προσπάθεια μετατροπής ενός τεράστιου διεθνούς σκανδάλου στην αποκαλούμενη ως «σκευωρία Novartis». Από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στην Εισαγγελία Διαφθοράς δεχθήκαμε ακραίες συκοφαντικές επιθέσεις και πιέσεις κάθε είδους, προκειμένου να παρακωλυθούμε στο έργο μας και να καταστούμε εν τέλει οι ίδιοι κατηγορούμενοι, ως τάχα μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της συντεταγμένης και οργανωμένης αυτής προσπάθειας εναντίον μας, καταπατήθηκε κάθε έννοια του κράτους δικαίου και διάκρισης των εξουσιών, μεταξύ άλλων, με ωμές παρεμβάσεις πολιτικών στο ανώτατο επίπεδο, που προεξοφλούσαν το αποτέλεσμα ήδη από την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης και που, δυστυχώς, οι δικαστικές εξελίξεις δείχνουν απλά να τις επικυρώνουν.

Ως απάντηση στη θεσμική εκτροπή και έκπτωση,  εγώ και οι συνυπηρετήσαντες με εμένα εισαγγελείς, παραμείναμε αταλάντευτα πιστοί στο Σύνταγμα και επιτελέσαμε το καθήκον μας, με εντιμότητα και ευσυνειδησία, προσηλωμένοι στην αναζήτηση της αλήθειας και στην απόδοση του δικαίου, όπως οφείλαμε να κάνουμε. Οι κατήγοροί μας γνωρίζουν καλύτερα από όλους ότι διωκόμαστε ακριβώς γι΄ αυτό.

Σήμερα καλούμαι από την ελληνική δικαιοσύνη να απολογηθώ ως κατηγορούμενη . Για εμένα λοιπόν αυτή η κλήση  προς απολογία είναι τίτλος τιμής. Τίτλος αναγνώρισης ότι ενήργησα με  γνώμονα την αλήθεια για το δημόσιο συμφέρον, ότι  δεν υπέκυψα σε  πιέσεις, ότι ανέδειξα και εγώ για  την πατρίδα μου το σκάνδαλο, το οποίο  κόστισε τόσο ακριβά στη χώρα μας, στην Ευρώπη και σε χιλιάδες ανθρώπους που στερήθηκαν το δικαίωμα πρόσβασης στην υγεία.Ειμαι πεπεισμένη για την δικαίωση αλλωστε η εντιμότητα και η ακεραιότητα είναι ιδιότητες αυθύπαρκτες δεν ετεροπροσδιορίζονται.

Ως γνήσιο τέκνο της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Κρήτης, «δεν φοβάμαι τίποτα», εχω την ελπίδα μου στο Θεό και γιαυτό είμαι ελεύθερη. Μου αρκεί που επιτέλεσα τον καθήκον μου στο ακέραιο. Αυτή η βεβαιότητα και η ηρεμία θα είναι το οριστικό ζητούμενο για τους αληθινούς σκευωρούς που ήδη ατενίζουν την ιστορική καταδίκη τους. Αντίθετα η δική μου μόνη απάντηση και ακλόνητη θέση είναι η δέσμευσή μου, ότι θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την αλήθεια και το δίκαιο, με σθένος, πραγματικά «μέχρι τέλους».

***

“Σήμερα καλούμαι από την ελληνική Δικαιοσύνη να απολογηθώ ως κατηγορούμενη”.

Αλλά,   ελληνική Δικαιοσύνη, σίγουρα δεν  είναι η… ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, που σε καλεί  ως κατηγορούμενη,  Ελένη Τουλουπάκη.  Μήπως να το διορθώσεις; Γιατί εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αυτό που είπες. Ούτε συμφωνεί  με όσα καταγγέλλεις στη δήλωσή σου. 

2. Ο βουλευτής της Ν. Δ… Σάκης Παπαδόπουλος έφα: 

«Είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχθούμε το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε». Και πρόσθεσε: «Άλλωστε, η εξεταστική επιτροπή στην οποία συμμετείχα κι εγώ, είχε καταλήξει στο ότι από τις δέκα περιπτώσεις πολιτικών, για τρεις αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών (Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη και Λοβέρδου)» και ευχήθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο «να αθωωθεί στο δικαστήριο» για το ποινικό μέρος της υπερκοστολόγησης δαπανών φαρμάκων.

***

Μιλάμε για μεγάλη …μούρη.  ΄Εχει αναλάβει εργολαβικά καιρό τώρα,  τη στήριξη των λαμόγιων της Novartis. Και ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει τί μέρος του λόγου είναι τούτος ο ανεκδιήγητος, 5φαλαγγίτης βουλευτής του.

Γράφαμε για δαύτον στις :

.”Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Λυπάμαι για την ταλαιπωρία των πολιτικών στην υπόθεση Novartis

Αυτόν τον  “πολιτικό” καραγκιοζάκο, κύριε Τσίπρα, θα  συνεχίζετε να τον έχετε στους κόλπους του κόμματός σας; Κανονικός “Δούρειος ΄Ιππος”,  ακροδεξιάς…πατέντας και  κατασκευής. Δεν τον πήρατε ακόμα είδηση;

΄Ενας κομματικός αγύρτης και μάλιστα  παλαιάς  κοπής είναι ο …Σάκης.  Συγγενής βέρσιον  Κ. Μητσοτάκη της Αποστασίας . Πανάθλιος  νεροκουβαλητής στο μύλο της Δεξιάς.  Γνωρίζει πολύ καλά, πως ΟΥΔΕΙΣ από τους κατηγορουμένους “πολιτικούς  είναι αθώος, φυσικά μηδέ του Πικραμμένου εξαιρουμένου.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το FB είναι και πολλά και συντριπτικά. Μετά λόγου γνώσεως το καταθέτουμε πάλι. Και μάλιστα αφορούν και τουλάχιστον άλλους 3 “πολιτικούς”, που άγνωστο γιατί τα ονόματά τους δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αλέξη Τσίπρα, οι πεμπτοφαλαγγίτες είναι εντός των τειχών.  Δίπλα σου, στον πυρήνα το κόμματό σου. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και η Δεξιά ανέκαθεν είναι αδίστακτη, αλλά και μανούλα σε τέτοια.

3. Γεωργιάδης: Υποκριτές στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν κόρη υπουργού πήρε 130.000 για ταινία, δεν μίλησε κανείς

Γιάννης Δραγασάκης

“΄Εντονο διάλογο είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον διευθυντή της ιστοσελίδας της «Αυγής» Νίκο Σβέρκο για την Ελληνική Αγωγή και τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, είπε πως στο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποκριτές, γιατί κόρη υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 130.000 ευρώ για να γυρίσει μία ταινία, κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ κουβέντα για το αν ένας υπουργός είναι σωστό η κόρη του να παίρνει 130.000 ευρώ για να κάνει ταινία

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόταν στην κόρη του Γιάννη Δραγασάκη, πρώην αντιπροέδρου και υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε λάβει χορηγία 130.000 ευρώ από το Ελληνικό Κέντρο Κινηµατογράφου, για την ταινία «Η διπλανή µου»

****

Κι ο χορός καλά κρατεί σε αυτό το άθλιο μαγαζάκι  ” Κέντρο Κινηματογράφου”  που μοιράζει ζεστό χρήμα. δικά μας λεφτά  όπου γουστάρει.  Πάντα σε κολλητούς, βέβαια.  Και μάλιστα για παραγωγές  “σκουπίδια”.  Ρωτήστε τους … παροικούντες.

Τί λέει ο Αλέξης Τσίπρας;  ΄Η θα παίρνει, ως άξια τα  σωρό χιλιάρικα η κόρη και ο πατέρας θα  βγαίνει εκτός παιχνιδιού, θα μένει  μακριά από εξουσία ή δεν θα τα παίρνει η άξια θυγατέρα και θα αναφέρει και το λόγο άρνησης, Αλλιώς , ρίχνει  νερό στο μύλο του …Αδώνιδος .  που, ως έχων χεσμένη τη φωλιά του , πάει να κάνει κι άλλους σαν τα μούτρα του.

Οπότε, αν  θέλετε  εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να κάνετε  τη διαφορά με τους βρώμικους ,  φροντίστε να καταλάβετε  καλά τη σημασία της  λαϊκής ατάκας  “δυο καρπούζια  δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη”.  Καθαρά και ξάστερα.

4. Στα ύψη και η τιμή του υγραερίου κίνησης – Η Ελλάδα 2η ακριβότερη στον κόσμο

LPG υγραέριο

***

Η χώρα του (παρα)κράτους  της Δεξιάς,  όπως την κατάντησε ο επίγονος της απάτης και της διαφθοράς . Δεύτερη σε τιμή υγραερίου κίνησης στην υφήλιο!     Δεύτερη  επίσης στη μεγαλύτερη αύξηση του χρέους σε όλον τον κόσμο!

Ω, ρε, γλέντια στην   Μπανανία!

 

5. Η συγγραφέας Αθηνά Κακούρη στο iefimerida -Εξηγεί γιατί το «καλύτερο αύριο» έχει ήδη έρθει

Αθηνά Κακούρη

“Η θρυλική συγγραφέας Αθηνά Κακούρη, σε μία από τις σπάνιες πια συνεντεύξεις της, μιλάει στο iefimerida.gr για τη μαγεία της παλιάς Αθήνας, για τα δεινά αλλά και τα μεγάλα κατορθώματα της Ελλάδας, για όσα χάσαμε και όσα αντέξαμε, μα κυρίως μας υπενθυμίζει ότι το καλύτερο μέλλον που κάποτε προσδοκούσαμε ως χώρα έχει ήδη έρθει.

Την έχουν αποκαλέσει «Αγκάθα Κρίστι της Ελλάδας». Ποτέ δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό. Δημοσιογράφος στον θρυλικό «Ταχυδρόμο», συγγραφέας αστυνομικών βιβλίων αλλά και απολαυστικών ιστορικών μυθιστορημάτων, η θρυλική Αθηνά Κακούρη είναι ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στα ελληνικά γράμματα, μια άοκνη χρονικογράφος της Ελληνικής Ιστορίας.

Γράφει βιβλία Ιστορίας για την Ελληνική Επανάσταση, όπως το απολαυστικό και πολύ χρήσιμο «Αλφαβητάρι Νεοελληνικής Ιστορίας: Επανάσταση, Καποδίστριας, Όθων, 1821-1862» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Καπόν.

Τι έχασε η Ελλάδα με τη δολοφονία του Καποδίστρια; Ήταν αυτό το τραγικό ιστορικό γεγονός μια μοιραία κομβική στιγμή για το μέλλον της χώρας μας;
Η απώλεια του Καποδίστρια ήταν πράγματι ένα τραγικό γεγονός, διότι -μεταξύ άλλων- κανένας δεν ήταν ικανός όχι να τον αντικαταστήσει αλλά ούτε καν να κυβερνήσει στοιχειωδώς. Αναρχία αιματηρή ακολούθησε τον φόνο του. Ακόμη πιο τραγική είναι η μανία με την οποία κατασυκοφαντήθηκε ο ίδιος -«μόδα» που επιζεί ακόμη σήμερα- και ξηλώθηκε ένα μεγάλο μέρος από το έργο του. Τέτοιου είδους κατασυκοφάντηση και ξήλωμα επαναλήφθηκε σε άλλο πλαίσιο και με άλλους πρωταγωνιστές αργότερα, πάλι και πάλι, και μέχρι τις ημέρες μας. Έχει γίνει αποδεκτή τακτική στο πολιτικό μας σύστημα, και αυτό είναι ό,τι πιο βλαβερό και αυτοκαταστροφικό υπάρχει.

“Αναρχία αιματηρή ακολούθησε τον φόνο του. Ακόμη πιο τραγική είναι η μανία με την οποία κατασυκοφαντήθηκε ο ίδιος -«μόδα» που επιζεί ακόμη σήμερα- και ξηλώθηκε ένα μεγάλο μέρος από το έργο του”

***

“Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα”.

Η κυρία , ως η Αγκάθα Κρίστι της Ελλάδας, όντως  μπέρδεψε τις ταμπέλες.  .Νόμισε πως  γράφει ακόμα στο σοβαρό εκείνο περιοδικό του Λαμπράκη  ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ  και πως  η Ιστορία είναι μυθιστόρημα και  μάλιστα μια μπατσική περιπέτεια.

Δεν αξίζει,  βέβαια, να  ασχοληθεί κανείς με τις ανιστόρητες μπαρούφες του μέλους της  γκεμπελικής συμμορίας.. Να πούμε μόνο για τις  κατάπτυστες εκδόσεις Καπόν.  Ντορπή! . Δεν είναι όλα χρήμα και μπίζνες.

Κοντά, λοιπόν,   τα χέρια σας από την  Ιστορία.   Ροζ νουβέλες και  αστυνομικές τερατολογίες είναι τα καλύτερα στο μενού σας. ” Μείνετε εφ΄ ω  ετάχθητε “

.

6. Άρον άρον πήρε ο Πούτιν το γιοτ του των 87 εκατ. από το Αμβούργο -Φοβήθηκε ότι θα το κατασχέσουν οι Δυτικοί

Ο Ρώσος πρόεδρος ΠΟύτιν αποβιβάζεται από γιοτ στη Σεβαστούπολη τον Αύγουστο του 2015

***

Τραγικός δεν είναι ο δικτάτορας. Έπειδή, ακριβώς, δεν εχει συναίσθηση και αυτογνωσία. ΄Ολοι  αυτής της συνομοταξίας ,  ίδιοι είναι, ανέκαθεν. Ζουν στη χλιδή που τους εξασφαλίζει η άνοια και η σανοφαγία των  υπηκόων τους.

Κατάπτυστοι είναι οι ανεγκέφαλοι  Ρώσοι εθνικιστές, που πίνουν νερό στο όνομά του. ΄Ενας λαός που μαστίζεται από την  οδυνηρή φτώχεια, πνιγμένος στη βότκα ,τα νοθευμένα ναρκωτικά, τη μιζέρια , βρίσκει διέξοδο στα πατριωτικά συνθήματα που  του φυτεύουν   τεχνηέντως στο  κεφάλι  οι μαφιόζοι  της αυλής  του Τσάρου .  Τούτος ο συρφετός είναι, όντως,    τραγικός.

 

7. Όλοι μιλούν για τη χθεσινή εμφάνιση της Αντέλ στα BRIT Awards -Την αποθέωσαν, συνέτριψε τον Εντ Σίραν<

Η Αντέλ στα BRIT Awards

“Η Αντέλ θάμπωσε τους πάντες στα BRIT Awards όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το βελούδινο φόρεμα Armani Privé με την αστραφτερή λαιμόκοψη και την ουρά. Το λουκ ολοκλήρωσε  σε λαμπερά διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιού φορεμένο στο αριστερό της χέρι ακριβώς πάνω από το τατουάζ της «Paradise».

Φρενίτιδα στους θαυμαστές της για το πελώριο δαχτυλίδι
Φυσικά, το λαμπερό αυτό δαχτυλίδι προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της στα social media, με πολλούς να εικάζουν ότι η τραγουδίστρια πιθανώς να θέλησε να αποκαλύψει πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της τον αθλητικό ατζέντη Ριτς Πολ.”

iefimerida.gr

***

“Οι πάντες”, βέβαια,   είναι οι εξής… σκουπιδοφάγοι της   γνωστής πορνοφυλλάδας.   Εμείς,   δεκάρα δε δίνουμε  για τα σκουλαρίκια  και τα γοβάκια της αοιδού.   Πολύ περισσότερο, όταν  ξέρουμε πως κάθε ημέρα πεθαίνουν 15. 000 παιδιά κάτω των 5 χρόνων από ασιτία και  έλλειψη απλών εμβολίων.  Και με το να  φοράς  στολίδια εκατομμυρίων, αυτόματα γίνεσαι ηθικός αυτουργός σε τέτοιες δολοφονίες.

Ας πάψουν να “νίπτουν τας χείρας” τους ,όσοι   γρασάρουν  τη ανθρωποκτόνα   μηχανή της βιομηχανίας ακροάματος- θεάματος.  Σας έχουν πρώτους στη λίστα  ενόχων.  Και κάποια  ημέρα οι κοινωνίες , καθαρές πια από την κόπρο του Αυγεία,    θα σας δικάσουν γι αυτά τα εγκλήματα.

Μάρτυρες κατηγορίας , τα εκατομμύρια των  “κολασμένων της γης”.  Βοά το αίμα τους και ας  υποκρίνεστε  πως δεν ακούτε.  Θα εισπράξετε ,ούτως ή άλλως,  μια μέρα την οργή τους.