“ΚΑΤΩ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ, ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ”!

 1. Νόαμ Τσόμσκι: “Εχουμε περισσότερη ελευθερία του Τύπου από την ΕΣΣΔ;”

Έκπληξη από τον «προοδευτικό» Νόαμ Τσόμσκι: Εγκωμιάζει τον ...

“Ο Νόαμ Τσόμσκι συνέκρινε το επίπεδο ελευθεροτυπίας στις ΗΠΑ με αυτό της μετασταλινικής Σοβιετικής Ενωσης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Στις αρχές της εβδομάδας, δεκάδες άτομα συγκεντρωθήκαμε σε μια αίθουσα στο κεντρικό Μανχάταν για να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νόαμ Τσόμσκι και του Ινδού μαρξιστή ιστορικού Βιτζάι Πρασάντ με τίτλο «The Withdrawal». Υστερα από μια εξαιρετική ανάλυση της διεθνούς επικαιρότητας, ο Τσόμσκι διηγήθηκε μια παλαιότερη προσωπική του ιστορία για τη μοναδική φορά που τον προσκάλεσαν στο NPR, το δημόσιο ραδιόφωνο των ΗΠΑ. Οι παραγωγοί του σταθμού, ύστερα από συνεχείς πιέσεις ακροατών, είχαν ηχογραφήσει μια συνέντευξή του την οποία θα μετέδιδαν σε ειδική εκπομπή για βιβλία. Τη στιγμή όμως που είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί το απόσπασμα με τον Τσόμσκι, ο σταθμός διέκοψε το πρόγραμμα και για πέντε λεπτά έπαιζε μουσική”.(εφσυν)
****
Ιωσήφ Στάλιν - Βικιπαίδεια

Ο θορυβοποιός και εν ιδεολογική συγχύσει  εν πολλοίς ευρισκόμενος  συστημικός  καθηγητής από τα… φτωχά πανεπιστήμια Χάρβαρντ  και  ΜΙΤ, πλην τούτων,  έμφορτος και άλλων, πολλών  ανομημάτων ,   είναι  αμετροεπής και αχάριστος.  Τον “παίζουν” δεκατείες ολόκληρες  όλα τα μιντιακά μέσα  στην υφήλιο, ακροδεξιά επίσης  και παραπάνω πετάει στην ψύχρα το ελεεινό  φληνάφημα,  σύγκρισης ελευθερίας λόγου σε ΗΠΑ και  μετασταλινικής Σοβιετικής ΄Ενωσης, που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει. Και…πάει καλιά του.  Δεν αντέχει, βέβαια σε σοβαρή συζήτηση τέτοια σύγκριση  κι ελπίζουμε να πέταξε κι αυτή την κοτσάνα, μάλλον αστειευόμενος.

Κύριε Νόμαν  Τσόμσκι,καθηγητή-συστημικό-διαφημιστικό  κανάλι από τα λίγα,  που έκανες  την “επανάσταση  της κουβέρτας”, επάγγελμα.  Αν  κάποιους λογοκρίνουν  και Ρώσοι και Αμερικανοί και όλα τα καθεστωτικά συστήματα που υπηρέτησες χρόνια,  είναι όσοι ακριβώς δεν έχουν καταντήσει τη σκέψη, τη διανόηση και την ιδεολογία   εμπορεύσιμο είδος.  Σαν ελόγου σου.

Κατά τα άλλα, μια χαρά σας διαφημίζουν όλοι οι Γκέμπελς παγκοσμίως. .Και ακούγεστε και ανοησίες, ουκ ολίγες φορές, λέτε.  Και επαναστάτης του γλυκού νερού  είστε.

 2.Το Πολωνικο ΝεοΝαζιστικό  συγκροτημα  MGLA στην Ελλάδα

“Αντιδράσεις για συναυλίες μπάντας που κατηγορείται για δεσμούς με φασίστες (*)

Να θυμίσουμε ότι το 2019, η περιοδεία του συγκροτήματος δεν έγινε μετά από διαμαρτυρίες του αντιφασιστικού κινήματος στο Βερολίνο, το Μόναχο (όπου έπαιζαν μαζί με άλλα ρατσιστικά γκρουπ) αλλά και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, οι φασίστες της Θεσσαλονίκης απειλούν ανοικτά αντιφασίστες και ετοιμάζονται να συσπειρώσουν τα μέλη τους για νέες επιθέσεις μετά την Σταυρούπολη και τον Εύοσμο”.

****

Οι Γερμανοί (ως Πολωνοί τώρα)… ξανάρχονται!  Ας τους δώσουμε πάλι να καταλάβουν.

______________________________________________________________

                                         ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1, Κορονοϊός – Σοκ: Πρώτη παγκοσμίως σε θνησιμότητα η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη

****

Κατά τα άλλα,  το μέγα έγκλημα που έγινε σε αυτή τη χώρα,  είναι οι…υποκλοπές . Το ζύγισαν, το μέτρησαν τα σαϊνια του  κομματικού  μηχανισμού της αντιπολίτευσης  και το έβγαλαν πρώτο.  Σημαία διαμαρτυρίας και καταγγελίας κατά  μιας από τις αισχρότερες κυβερνήσεις στην πολτική ιστορία της χώρας, έγινε η …γκομενική συνακρόαση (!)  του Ανδρουλάκη και όχι  τα κατά συρροή εγκλήματα 31. 000 θυμάτων  στη διάρκεια της πανδημίας, με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη και Σία.

Κερδίσαμε με το σπαθί μας κι αυτή την πρωτιά. Ανάμεσα στις πολλές άλλες της τύφλας μας . Μπράβο!  Ειδικά σε σένα, Αλέξη Τσίπρα για την Αντιπολίτευση   που ακολουθείς.

2. US Open: Η 16χρονη Τσέχα τενίστρια απαντά για το «χούφτωμα» στα οπίσθια από τον πατέρα και τον προπονητή της

Οι πανηγυρισμοί με τον προπονητή της

τενίστρια τσέχα προπονητής

“Τις δικές της εξηγήσεις έδωσε η Τσέχα τενίστρια Sara Bejlek για τον «θερμό» πανηγυρισμό της νίκης της στο US Open, με τον πατέρα και τον προπονητή της, μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Η 16χρονη Τσέχα τενίστρια προκρίθηκε στο πρώτο της τουρνουά Grand Slam νικώντας μια σειρά αντιπάλων. Μετά τη νίκη της απέναντι στη Βρετανίδα αθλήτρια Heathe Watson, οι κάμερες έπιασαν δύο άνδρες- που αναγνωρίστηκαν στη συνέχεια ως ο πατέρας και ο προπονητής της Bejlek να πανηγυρίζουν μαζί της.Οι θερμοί πανηγυρισμοί της Τσέχας τενίστριας που προκάλεσαναντιδράσεις
Οι πανηγυρισμοί όμως ήταν ίσως πιο «θερμοί» από όσο έχει συνηθίσει το κοινό, με τους δύο άνδρες να της χαϊδεύουν την πλάτη και τον πατέρα της να φαίνεται σαν να την φιλάει στο στόμα, ενώ της έπιασαν και τα οπίσθια.

Αμέσως ξέσπασε σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να απευθύνουν εκκλήσεις προς την WTA να διερευνήσει το περιστατικό. «Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγγίζεις έτσι τον πισινό ενός 16χρονου κοριτσιού. Είναι πέρα για πέρα ανάρμοστο. Όσο προχωρούσε το βίντεο, γινόταν όλο και χειρότερο» και «Η WTA πρέπει να τα εξετάσει αυτά, ειδικά από τη στιγμή που αυτά τα νεαρά κορίτσια ταξιδεύουν με άνδρες από πολύ μικρή ηλικία. Επίσης, μπορείτε όλοι να πείτε ότι είναι ο μπαμπάς ή ο οποιοσδήποτε, αλλά ο μπαμπάς σας αγγίζει τον πισινό σας έτσι;», ήταν κάποια από τα σχόλια που έγραψαν στο Twitter.

Η Sara Bejlek με τον πατέρα της
«Αν ήμασταν στην Τσεχία κανείς δεν θα ασχολιόταν» απαντά η τενίστρια

****

Μιλάμε πλέον για διαστροφή. Το μυαλό  τους  είναι άρρωστο από σεξισμό.  Μέχρι  και τον πατέρα υποπτεύονται να βάζει χέρι στην κόρη του!  Εκ του περισσεύματος του νοσηρού  μυαλού  γράφουν οι κοντυλοφόροι.   Βγάζουν τις διατροφικές του φαντασιώσεις , δήθεν ως  διαμαρτυρία, αγανάκτηση ή έστω υποψία.

Κατά κανόνα   Μαινάδες, μέλη του φασιστικού , ρατσιστικού μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ,  πρωτοστατούν.  Αλλά   και θρησκευόμενοι  της παγκόσμιας   αποχαυνωτικής μάζας,  είναι  όσοι επιδίδονται στο  νέο αυτό σπορ και  βλέπουν παντού βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών από γονείς!  Παντού συναντούν το διάβολο και την αμαρτία. Εποχές Μεσαίωνα.

Και τούτο έργο της βιομηχανίας παραπλάνησης.  Είδηση δεν είναι να δαγκώνει σκύλος άνθρωπο,  αλλά άνθρωπος σκύλο. Στα δισεκατομμύρια  του πληθυσμού  της γης κάποιοι, ελάχιστοι , νοσηροί,  θα βιάσουν, θα κακοποιήσουν, θα ατιμάσουν. Είναι οι εξαιρέσεις . Το γκεμπελικό αληταριό, όμως (αυτή είναι η δουλειά τους)  τις ανάγουν σε   κανόνα. Χιλιάδες καθημερινά,  ευχάριστα και καλοσυνάτα έργα, απανταχού της οικουμένης.  ΄Ομως , τα βρώμικα  της κερδοσκοπίας  μυαλά,  θα διαλέξουν το φόνο, την απαγωγή την κακοποίηση,την απάτη να τα κάνουν ειδήσεις.    Τις συντριπτικές, δηλαδή, εξαιρέσεις στις  κοινωνίες.

Κατάφεραν να κάνουν τα μυαλά των  ανθρώπων  κουρκούτι, κεφάλια γεμάτα  σκατό.  Ζόμπι, περιφερόμενα   με το στόμα μπουκωμένο αίμα, σπέρμα  και χολή.

Θυμάμαι παλιότερα μια απίστευτα σοκαριστική  σκηνή σε ένα σουπερμάρκετ. Στο ταμείο περιμέναμε ουρά. Μια μέγαιρα μπροστά μας , με ένα κοριτσάκι,  ίσα με 5-6 χρόνων.   Και πίσω ,ακριβώς,  ένας καλοστεκούμενος   κύριος , που τόλμησε  κάποια στιγμή να αγγίζει τα χρυσά μαλλάκια της παιδούλας και να της χαμογελάσει.

΄Εξαλλη η  ψυχοπαθής γυρίζει στον άνθρωπο και κατακκόκινη από θυμό εις επήκοον πάντων της ουράς, τί του λέει;  «Κάτω παλιόγερε, τα κουλά σου από το παιδί μου»!  Μείναμε όλοι ξεροί.   “Καλή μου κυρία, έχω εγγόνια στην ηλικία της», της απαντάει φανερά συγχυσμένος ο καημένος ο παππούς.    « Τί πράγματα είναι αυτά που ξεστομίσατε»! ΄Ηταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Κάποια κοπελιά μπροστά,  έδωσε τη σειρά της στην προσωποποίηση της νοσηρότητας   και ξεκουμπίστηκε η ξεδιάντροπη,  λίγα λεπτά μετά.

Να επαναλάβουμε. (Κουραστικά και μέχρι οριστικής πτώσης ημών ή υμών). Ούτε τα πυρηνικά, ούτε το μέγα στραπάτσο στο  κλίμα, καμιά μάστιγα δεν είναι χειρότερη από την βιομηχανία παραπληροφόρησης-θεάματος- ακροάματος. Οι Γκέμπελς  «άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου». Αυτοί τράβηξαν την τάπα από το βόθρο και χύθηκαν τα λύματα γύρω μας, βρώμικα και σιχαμερά  .Και ο όχλος έμαθε να κολυμπάει αδιάφορα και μάλιστα απολαυστικά σε δαύτα.

Αν δν προφτάσουμε   να τους “στήσουμε  στα δέκα μέτρα», θα  βάλουν φωτιά  στον πλανήτη.  Γαία πυρί μιχθήτω.  Δε νοιάζονται.

Βάλτε, οι συνετοί , “πλάτη” να τους πάρουμε τα αναμμένα στουπιά από το χέρι.  Αλλά και  να τους ξαπλώσουμε πάνω τους, να γίνουν στάχτη ,παρανάλωμα πυρός τα όζοντα αυτά πτώματα.

3.Αντώνης Κανάκης: «Οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος “γαϊδάρους”

antonis_kanakis_folegandros

****

Ω,  της αυτογνωσίας και της μεταμέλειας!  Ο αρχιγάιδαρος με  τηλεοπτικό  νούμερο … Αρβύλας 25 χρόνια ,  επιτέλους  σε αυτεπίγνωση πως είναι ένα άρρωστο τετράποδο,   που εδω και καιρό έπρεπε να του επιβληθεί  ευθανασία.  Να είναι καλά ο Παναγιωτόπουλος που όντας και ο ίδιος  βρώμικος, τουλαχιστον μας  ξεβρβώμισε  από την μπόχα της Αρβύλας.

4.Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι ένα παιδί αγράμματο κι έγινα συγγραφέας, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός»

Ο Θοδωρής Αθερίδης με μπλε μπλούζα

Αγράμματος ναι. Και όχι μόνο.Και εθνίκιο  και ρατσιστής και βλαξ.  ” ΄Εκανε και η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο”!

Γράφαμε κατά καιρούς γι αυτόν τον αμετροπεή τυπάκο-μαϊντανό στα πρωινονυχτιάτικα  με τις πολύχρομες ιδιότητας. Πρωτίστως του….συγγραφέα!

2019:

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Συμφωνία Πρεσπών:  Αυτοί οι «επώνυμοι» έχουν υπογράψει μέχρι τώρα το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. (Μεταξύ αυτών διβάζουμε και Θοδωρής Αθερίδης)

 

Κι ακόμα:  Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Θοδωρής Αθερίδης ήρθαν σε αντιπαράθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζοντας την εν λόγω κίνηση για τον απεργό πέινας , έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Απόψε είμαστε όλοι Δημήτρης Κουφοντίνας! Γιατί η Δημοκρατία δεν εκδικείται τους φυλακισμένους» 

Θ. Αθερίδης: “Το πιο βολικό για μένα θα ήταν να μην απαντήσω αλλά παρότι γουστάρω και τη σκέψη και το σθένος σου, όχι απόψε δεν είμαι Δημήτρης Κουφοντίνας.
Γιατί η πρώτη ιδιότητα του δεν είναι φυλακισμένος αλλά δολοφόνος», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Δεν εκδικείται η Δημοκρατία. Η κοινωνία δεν τιμωρεί. Προστατεύει τον εαυτό της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν άνθρωπο ψυχρό εκτελεστή, αθώων, ανύποπτων ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση. Θα μπορούσα να είμαι φυλακισμένος δολοφόνος πιθανώς εν θερμώ και μετά από προσωπική εμπλοκή. Αλλά από ναρκισσιστική διαταραχή κι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ. Θα κοιμόμουν όπως θα είχα στρώσει. Δεν θα αρνηθώ πως εδώ υπάρχει θέμα νομικό προς διευθέτηση. Αλλά σίγουρα απέχει από το να είμαστε όλοι απόψε Κουφοντίνας».

Για να πάρει την απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου: «Όλοι όσοι πιστεύετε πως η Δημοκρατία εκδικείται  τους φυλακισμένους τα ίδια λέτε καλλιτέχνη μου» και συνέχισε: «Για να δω το μπόι σας γράφω φίλε μου εδώ. Ο τρόπος να προκαλώ με το “απόψε είμαστε όλοι”, όπως θα έπρεπε να ξέρεις, είναι συμβολικός. Ούτε ΧΑ ήμουν τότε που εκτελέστηκαν δυο Χρυσαυγίτες, αλλά και τότε τα ίδια μου έγραφαν».

***

΄Εχουμε δίπλα μας ,κινούνται ανάμεσά μας και το χειρότερο  αναγορεύονται  σε δημόσια πρόσωπα, που επηρεάζουν χαχόλους, τύποι σαν τον παραπάνω  …ιερουργό  της “τέχνης”  μεγέθους …Αθερίνας.

Ως τέτοιος,  και αυταπόδεικτα  απ΄όσα λέει,  βλάκας,  πέρα από “κακός”, είναι αδύνατο να καταλάβει πως δε ζητάμε να βγει έξω ένα δολοφόνος, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος ίσα και όμοια σε όλους. Και όταν  ο νόμος λέει για παράδειγμα πως στην ελληνική επικράτεια δεν εκτελείται, ούτε ο  πιο ειδεχθής εγκληματίας,  δεν μπορείς εσύ, αν δεν είσαι φανατικός, απάνθρωπος  και ανόητος,  να βγαίνεις και να ζητάς την εκτέλεση του κακούργου,  ως εξαίρεση από το νόμο.

Δεν τον γνωρίζω τον τυπάκο αυτόν.  Απ΄όσα  λέει, πέρα από ανόητος, φαίνεται και  “μικρός” και υποκριτάκος.  Σίγουρα ,είναι ο ίδιος και πάω στοίχημα (όλοι αυτής της συνομοταξίας, έχουν  όμοια “μούρη”) που θα το παίζει και Χριστιανός  και θα σεμνύνεται πως οι ύψιστες αρετές   της θρησκεία τους  είναι η αγάπη και η… συγχωρητικότητα.

Ουαί σοι,  Αθερίδη,  Γραμματεύ και Φαρισαίε,  υποκριτά!

 

__________________________________________

(!) Αντιδράσεις για συναυλίες μπάντας που κατηγορείται για δεσμούς με φασίστες

Την ακύρωση των συναυλιών του πολωνικού συγκροτήματος MGLA στο Κύτταρο και στο  Principal ζητούν αντιφασίστες, συλλογικότητες και οργανώσεις, καθώς τα μέλη του σχήματος κατηγορούνται για νεοναζιστικές και φασιστικές απόψεις, αλλά και δεσμούς με γνωστά στελέχη της ακροδεξιάς μουσικής σκηνής της χώρας.

Οι επικείμενες εμφανίσεις το συγκροτήματος (στις 9 και 10 Σεπτέμβρη) έχουν προκαλέσει κύμα διαμαρτυρίας, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και το 2019, όταν, τελικά η μπάντα ακύρωσε τις συναυλίες της επικαλούμενη τεχνικά προβλήματα, για να επιστρέψει στη χώρα μας λίγο καιρό αργότερα.

ΚΕΕΡΦΑ: Να ακυρωθούν oι συναυλίες στο Κύτταρο και το Principal του συγκροτήματος MGLA που έχει δεσμούς με τους φασίστες

Είναι ωμή πρόκληση, 9 χρόνια από τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, να προσκαλείται στην Ελλάδα, ξανά, το συγκρότημα MGLA, που έχει όλες τις συνδέσεις μελών του με τους ναζί.

Είναι ωμή πρόκληση, 9 χρόνια από τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, να προσκαλείται στην Ελλάδα, ξανά, το συγκρότημα MGLA, που έχει όλες τις συνδέσεις μελών του με τους ναζί. Έρχεται για να παίξει στο Principal στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Σεπτέμβρη, μέρα κινητοποίησης στη ΔΕΘ των εργαζόμενων στα νοσοκομεία και στις 10 Σεπτέμβρη, στο Κύτταρο, στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε ότι το 2019, η περιοδεία του συγκροτήματος δεν έγινε μετά από διαμαρτυρίες του αντιφασιστικού κινήματος στο Βερολίνο, το Μόναχο (όπου έπαιζαν μαζί με άλλα ρατσιστικά γκρουπ) αλλά και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, οι φασίστες της Θεσσαλονίκης απειλούν ανοικτά αντιφασίστες και ετοιμάζονται να συσπειρώσουν τα μέλη τους για νέες επιθέσεις μετά την Σταυρούπολη και τον Εύοσμο.

Αντίστοιχα, στην Αθήνα, στις γειτονιές των Πατησίων, όπου είχαμε δολοφονικές επιθέσεις ξανά κατά μεταναστών, με ορμητήριο το Κύτταρο στην Ηπείρου και Αχαρνών θα επιχειρηθεί να εμφανιστούν ξανά.

Το αντιφασιστικό κίνημα στέκεται αντίθετο στην παρουσία του MGLA εξ αιτίας μιας ολόκληρης πορείας μελών του συγκροτήματος με συνδέσεις με τους φασίστες:

Πιο συγκεκριμένα, ο Mikolaj Zentara είχε παλιότερα ένα γκρουπ με το όνομα Leichenhalle, το οποίο κυκλοφόρησε δίσκο με τον φανερά αντισημιτικό τίτλο ‘Judenfrei’, ενώ τόσο ο Zentara, όσο και ο Maciej Kowalski, συμμετείχαν για ένα διάστημα στους Clandestine Blaze με την επίσης αντισημιτική θεματολογία, ένα γκρουπ πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Mikko Aspa, από τους πλέον γνωστούς αντικομμουνιστές και αντισημίτες μουσικούς της Σκανδιναβίας.

Αξίζει όμως να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η συνεργασία των Mgla και των δύο μελών τους με τον Mikko Aspa δεν υπήρξε πρόσκαιρη, αλλά είναι σταθερή και μόνιμη, εδώ και χρόνια, μέσω της δισκογραφικής Northern Heritage Records του Aspa.

Ποιος είναι λοιπόν ο Mikko Aspa; Ιδρυτής του νεοφασιστικού γκρουπ Vapaudenristi. Συνεργάτης των επίσης νεοφασιστικών σχημάτων Pagan Skull και Goatmoon.

Ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Sarvilevyt, στου οποίου τα ράφια βρίσκονται δίσκοι NSBM (National Socialist black metal) συγκροτημάτων και λογοτεχνία νεοναζιστικού περιεχομένου. Υποστηρικτής του Jesse Eppu Torniainen, γνωστού φασίστα και ηγέτη του φιλανδικού πυρήνα του Nordic Resistance Movement.

O Aspa δεν θεωρείται, λοιπόν, άδικα ως ένας από τους σημαντικότερους κρίκους στην αλυσίδα της φινλανδικής εθνικοσοσιαλιστικής black metal σκηνής.
Προφανώς και οι Mgla θα σφυρίξουν αδιάφορα όταν ερωτηθούν για τη στενή τους σχέση μαζί του (το έχουν κάνει άλλωστε κατά καιρούς, το «δεν έχω σχέση με τα πολιτικά» αποτελεί και δική τους καραμέλα), όπως και θα ξεροβήξουν όταν η συζήτηση πάει στα δικά τους ‘Judenfrei’ του παρελθόντος, όμως ό,τι γράφεται, δεν ξεγράφεται.

Επιπλέον, η εταιρία που τους φέρνει, στο παρελθόν, έχει αναδείξει παρόμοιες ακροδεξιές πεποιθήσεις κλείνοντας μπάντες παρόμοιου χαρακτήρα, όπως οι Destroyer 666.

Σε γειτονιές, που έχουν φιλοξενήσει Πανούση και Σιδηρόπουλο, σε μια κοινωνία που έχασε ανθρώπους από μαχαίρια φασιστών και σε μια χώρα, που το κίνημα επέβαλε την καταδίκη των εγκληματιών της ΧΑ, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ανεπίτρεπτο να πραγματοποιούνται.

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας αντιφασιστικής μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με την μεγάλη διαδήλωση, στις 18/9, στο Κερατσίνι, τις δράσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που η κυβέρνηση θέλει να τους εκτοπίσει βίαια από τη δομή του Ελαιώνα και την κινητοποίηση, στις 28/9, μέρα συνέχισης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε το αντιφασιστικό κίνημα, τους εργαζόμενος και τη νεολαία και τους καλλιτέχνες να βάλουμε φρένο στην απειλή του φασισμού.
Να ακυρώσουμε τις συναυλίες του ΜGLA, να μπλοκάρουμε την συσπείρωση των φασιστών στο Κύτταρο και το Principal.

ΥΓ. Αναρτούμε φωτό από τις απειλές των φασιστών στη Θεσσαλονίκη και σχετικά στοιχεία για τις σχέσεις μελών του MGLA με το φασιστικό χώρο

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ