ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ -ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΤΗΣ “ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”.

Mέιλ επικοινωνίας με το σάιτ:   1. nikospasxalinos@gmail.com   2. hnaturalis@yahoo.com

_________________________________________________________________

΄

΄Εχουμε εδώ και χρόνια ξεκινήσει την αναμέτρηση με τη διεφθαρμένη «Τέταρτη εξουσία» , γνωστή  πλέον  και ως “Σχολή Τράγκα”.   Ουδείς στη συντεχνία διαφέρει. Τα μέλη της ΔΕΝ  διακρίνονται  σε έντιμους και άτιμους .  Σε ίδιους  και διαφορετικούς.   Μια μόνο διάκριση μεταξύ τους υπάρχει. Λιγότερο αδίστακτοι και περισσότερο.  Καμιά άλλη. Οι ίδιοι αυτοσαρκάζονται με υπερηφάνεια και με προκλητική  αυτογνωσία επαίρονται  πως “όλα τα γουρούνια έχουν ίδια  μούρη”!

Ζουν ή πλουτίζουν κυρίως από  τη στρατευμένη-εξαγορασμένη  κομματική αντιπαράθεση, τον εθνικισμό, την πατριδοκαπηλία, το χρηματισμό, τον εκβιασμό,  το “αίμα – σπέρμα» και  την κατασκευή ενόχων.΄Εχουν κάνει επάγγελμα την απάτη, το ψεύδος, την παραχάραξη και τη χάλκευση της αλήθειας.

Μια μαφιόζικη συμμορία  που αν διαφέρει  σε κάτι από την…Καμόρα , είναι πως η δεύτερη μπορεί να υπακούει   σε δικούς τους κανόνες και αρχές , να τους σέβεται και να τους τιμά  ή να μην ξεπερνούν τα μέλη  της ορισμένα εσκαμμένα.  Η Γκεμπελική μαφία  δεν έχει   τέτοιες δεσμεύσεις και ευαισθησίες. Τα δικά της μέλη είναι “χύμα”   και ικανά   για το χειρότερο. Με κανένα φραγμό, ουδεμία ηθική αναστολή και δέσμευση. Μοναδικός θεός που ομνύουν είναι ο “Μαμωνάς”.΄Αλλο ιερό και όσιο δεν έχουν.

 

 

΄Ηρθε η ώρα  που οι  έντιμοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες οφείλουμε  ενωμένοι  πια   να τους ανατρέψουμε, να  εξαφανίσουμε αυτό το σάπιο και όζον απόστημα, που μολύνει το μαλακό  υπογάστριο της ανθρώπινης κοινωνίας και εξαρθρώνει τους αρμούς της.  Να αγωνιστούμε για την αποδόμηση αυτού του ερειπίου   και την οικοδόμηση του   Ανακτόρου  του ΤΥΠΟΥ και της ελεύθερης ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ  ,που θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες των νέων  κοινωνιών.

Για να πετύχουμε οφείλουμε να συστρατευτούμε εναντίον  των μελών αυτής  της  εγκληματικής οργάνωσης  που αντί για πυροβόλα όπλα , τούτοι χρησιμοποιούν  την πένα και το μικρόφωνο . Η ανατροπή τους είναι υπόθεση δική μας,  αφορά  όλους  μας.  Και η  συλλογική προσπάθεια  είναι απείρως πιο αποτελεσματική, μοναδικά αποτελεσματική, από  την όποια ατομική. Κι ας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γι  αυτόν, ακριβώς,  το σκοπό, το ιστορικό σάιτ του  Homo-Naturalis.gr ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσοι έχουν συνειδητοποιήσει αυτή την ανάγκη του αγώνα για συσπείρωση, κοινή δράση και αγώνα. Στόχος  ο  αποκεφαλισμός και καυτηριασμός κάθε κεφαλής  της τρομακτικής  Λερναίας ΄Υδρας της εποχής μας, που είναι ικανή, αν δεν ηττηθεί, να καταπιεί  όσα οι αιώνες  καθόρισαν στην   κοινή πορεία,  ως  ανθρωποκεντρικές  αρχές και αξίες, απαράγραπτες, διαχρονικές και αναφαίρετες.

Καμιά άλλη εξουσία  δεν καταβροχθίζει με τόση ευκολία, αλλά και  μοχθηρία και βαρβαρότητα τέτοιες ιστορικές κατακτήσεις του Ανθρώπου   απ΄όσο η Τέταρτη λεγόμενη εξουσία. Αυτήν, ακριβώς,  που  για αιώνες υπηρέτησαν οι στρατευμένες πένες , είτε ως ιστορικοί, είτε ως δημοσιογράφοι. Κάθε εποχή και κάθε κοινωνία διαθέτει τους δικούς της Γκέμπελς. Και κανένας φασισμός και ναζισμός, οποιασδήποτε   μορφής, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς  το συστημικό, γκεμπελικό  σύστημα. Είναι κανόνας.

 

 

 

Για να έχει επιτυχία ένας τέτοιος αγώνας οφείλει  κάθε έντιμος και συνειδητοποιημένος πολίτης να συστρατευτεί.  Το πρώτο βήμα είναι η ΓΝΩΡΙΜΙΑ και  το ΜΕΤΡΗΜΑ της δύναμής μας. Η δράση ακολουθεί μετά, συντονισμένα και προσεκτικά επιλεγμένα. Αλλά σε πρώτη φάση πρέπει να ξέρουμε ποιοι και πόσοι είμαστε.

Αν συγκεντρωθούμε ένας ικανός αριθμός πολιτών  με τον ίδιο στόχο , την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ  ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Η δράση σχεδιάζεται, καθορίζεται και μπαίνει σε εφαρμογή.

 

Αρχίζουμε με την ταυτοποίηση των συμπολιτών. Τα μέιλ του σάιτ είναι στη διάθεση κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη που είναι αποφασισμένος να δώσει κοινό αγώνα με μοναδικό (προς το παρόν στόχο) τον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης, παραπλάνησης,  χάλκευσης, κατασκευής ενόχων, που είναι το αποκλειστικό επάγγελμα της γκεμπελικής βιομηχανίας.

 

 

Στείλτε  με το πραγματικό σας όνομα, είτε με “νοηματικό” το μήνυμα συμπόρευσης και συνοδοιπορίας. ΄Οσο πιο πολλοί γινόμαστε, τόσο πιο εύκολα θα πραγματώσουμε τον αγώνα μας και θα πετύχουμε τη νίκη κατά του νέου Ναζισμού με άλλο πρόσωπο, αλλά στην ουσία και το μεδούλι του, ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΄Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.