ΚΙ Ο ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ!

 

” Ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, Ιωάννης Σταθάς, είχε τονίσει πως δεν μπορεί μία περιοχή όπως η Αράχωβα η οποία φιλοξενεί την ελίτ της χώρας να μην διαθέτει τον συγκεκριμένο ταχυφορτιστή”.(τοπικός Τύπος)

Αράχωβα: Η "βασίλισσα" του χιονιού από ψηλά σε ένα μαγευτικό βίντεο - Όλα όσα πρέπει να δείτε σε αυτό το αλπικό χωριό!

κ. Δήμαρχε, παρακαλώ μια διευκρίνιση προς άρσιν   παρεξήγησης.

Παλιότερα με μια παρέα φίλων , επισκέπτες στο χωριό σας , μπήκαμε για να φάμε   σε ταβέρνα  που είχαμε ξαναφάει παλιότερα  νόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές  σας.    Σε μια άκρη,  συνέτρωγαν   παρέα,  ευυπόληπτος αστέρας τηλεόρασης, έτερος  αστέρας ΝεοΔημοκρατικός κι   ένας γνωστός   επιχειρηματίας γαλακτοκομικών. .

Και ο αθυρόστομος  κολλητός, μόλις τους βλέπει,  δεν άντεξε. .” Ρε παίδες”, μας κάνει,   “να φάμε ήρθαμε, όχι να ξεράσουμε”. Πάμ΄ να φύγουμε”. Μας πήρε άρον άρον και την κάναμε.

Τώρα εγώ, μετά από αυτό το κουφό ,  “η ελιτ της χώρας”  που πέταξες, κ. Δήμαρχε,  μου καρφώθηκε πάλι η απορία. Αν οι αστέρες με το γιαουρτά είναι η ελίτ της χώρας,  τότε σίγουρα εμείς δεν  συμπεριλαμβανόμαστε εκεί.  Κι αν όχι, που όχι, εμάς πώς ακριβώς μας εντάσσεις  και πού μας ταυτοποιείς ταξικά-κοινωνικά, Δήμαρχε;

Μ΄ αυτή την απορία θα φύγω και θα αλλάξω τελικά …διάσταση και επίπεδα.  Χρόνια με βασανίζει. Μπας , όμως,  κι αυτή όντως  είναι η ελίτ κι εμείς οι λοιποί,  απλώς  την πατήσαμε και …ψωνίσαμε απο σβέρκο;