ΚΟΡΟΝΟΫΣΤΕΡΙΑ. Η “ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ” ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΖΟΜΠΙ

                                  ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

Τεράστια ανακάλυψη από τη NASA: Βρέθηκε νερό στη Σελήνη

moon-main

Η ανακάλυψη ανατρέπει τα δεδομένα στις μελλοντικές αποστολές στο φεγγάρι – Οι Αμερικανοί επιστήμονες εκτιμούν ότι το νερό είναι αποθηκευμένο ή μέσα σε υάλους ή στα κενά ανάμεσα στους κόκκους της σεληνιακής επιφάνειας

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) και επιστήμονες στις ΗΠΑ που ανίχνευσαν νερό στη φωτεινή (ορατή) πλευρά της Σελήνης.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι στη Σελήνη υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες και μόνιμες «παγίδες νερού», δηλαδή περιοχές όπου το νερό μπορεί να παγιδευτεί σταθερά, και οι οποίες καλύπτουν μια συνολική έκταση έως 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε δύο επιστημονικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό αστρονομίας «Nature Astronomy» και σε σχετική συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η NASA.

***

Καλή αρχή για το ταξίδι στον κόσμο.  Στο Σύμπαν!

Νερό σημαίνει ζωή, ενέργεια, κίνηση. Νέο, ευρύ πεδίο δράσης ανοίγεται μπροστά μας στην ανακάλυψη άλλων μορφών ζωής. ΄Εξω από  αυτές που γνωρίζουμε στην αγαπημένη  “πατρίδα” γη.

΄Ολο το Σύμπαν, μια “πατρίδα”,  ένας “κόσμος” . Ειρήνης, πολιτισμού, ευθύνης.  Με θρίαμβο  των  αναλλοίωτων και  διαχρονικών αξιών.

____________________________________

1. ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ
Πέτσας: Πολιτική αθλιότητα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ -Ο Τσίπρας έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα

Στέλιος ΠέτσαςΟ πανάθλιος κυβερνητικός  Καραγκιοζάκος  ζητάει πράγματι  και τα ρέστα. Τόσο χυδαίος και προκλητικός .

Και πολιτικός απατεώνας, βέβαια, που υπεξαίρεσε    εκατομμύρια,  για να εξαγοράσει  την προπαγάνδα των Γκεμπελίσκων  Μέσων Προπαγάνδας και Αποβλάκωσης  στο περίφημο… “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

Μόνο που  τώρα πια  με τον  Πτωχευτικό τους ,  “Μένουμε… Χωρίς Σπίτι»! ΄Οχι, δε  θα έδειχνε τα δόντια της η ύαινα της Δεξιάς  του κράτους των καπιταλιστών και των τραπεζιτών.

 

2 α. ΕΙΧΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ
Ασθενής με κορωνοϊό περιγράφει τα συμπτώματα: Σαν να σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις

κορωνοϊός ασθενής

β. Η 29χρονη Βάλερι πέρασε κορωνοϊό τον Μάρτιο: 6 μήνες μετά, υποφέρει.Συγκλονιστική μαρτυρία

Βαλέρι

Πονοκέφαλος, δύσπνοια και εξάντληση

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/asthenis-koronoio-symptomata-se-kratane-kato-apo-nero

***

Πέρα από πρόκληση έχει καταντήσει και μια αηδία όλη αυτή η μαύρη  προπαγάνδα με τον κορόνα.   Οι  κοντυλοφόροι  εδώ  και καιρό, αλλά και από κοντά  κάποιοι τερατολόγοι και “μη μου άπτου ασθενείς, το… τερμάτισαν.

Παραπάνω   δυο   κορονοπληγείσες   αποκαλύπτουν  το… τρομακτικό περιστατικό  πως , εξαιτίας του ιού, είχαν… δύσπνοια και εξάντληση.     Τρομερό και φοβερό!

 

Δε μου λες , κυρά μου ,η  πρώτη.   ΄Εχεις δεις ποτέ στη ζωή σου ασθενή  από   Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) χωρίς υποστήριξη αναπνοής πώς παλεύει με τους “δαίμονες”; ΄Οχι,  δεν έχεις δει, αλλιώς θα το…βούλωνες. Και μήπως ξέρεις πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από ΧΑΠ;   Πάνω από 7.000.000! Κι από κορόνα; Τολμάς να πεις “ελάχιστοι” και οι περισσότεροι με αφορμή και όχι αιτία τον ιό;

Δεν πρόκειται να  συμμορφωθούν οι εξουσίες.  Ειδικά  αυτή  της  μαφίας του Τύπου . Θα  συνεχίσει   να προκαλεί  ξεδιάντροπα. Με τον  κορονοϊο-μύθο που φτιάξανε και  την γκεμπελική τακτική τους , έδωσαν ρέστα.  Σε αγαστή πάντα  συνεργασία με τις άλλες εξουσίες, προετοιμάζουν της Οργουελικές κοινωνίες των ζόμπι. Η πανδημία τους βολεύει αφάνταστα.

 

Μην τους ακούτε.  Εμποδίστε τους να μπαίνουν σαν κύριοι  στα σπίτια σας και να αποπατούν στα μούτρα  σας.  Αν έχετε κουκούτσι μυαλό.

  Είναι αληταριό, υπόκοσμος. “Παίζουν εν ου παικτοίς”. Διαπράττουν ΄Υβριν.  Συνεχώς, αδίστακτα, προκλητικά . Για τα φράγκα πρώτα.

 

Πολλοί  περάσαμε από κορονοπάθεια.   Ακόμα και ο  Αμερικανός πρόεδρος  κόλλησε, πήγε νοσοκομείο 3/4 μέρες και ξαναβγήκε πιο ακμαίος και υγιής από όσο πριν μπει.  Δεν ήρθε, δα, και  το τέλος του κόσμου!

Το ξαναλέμε για τους μυαλωμένους. Για τους ανόητους δε μας νοιάζει .Μην ακούτε τους Χαρδαλιάδες και τους Μόσιαλους.  Αχυράνθρωποι του Κούλη τους είναι. Τη κομματική δουλειά τους κάνουν.

 

Λοιπόν (για χιλιοστή φορά): .Ο ιός υπάρχει. Τον άφησαν οι Κινέζοι και ο  ΠΟΥ να ξεφύγει. Αν με την εμφάνισή του απομόνωναν  εκεί  τον ιό, η  επιδημία  δε θα κατέληγε σε πανδημία.

 Οι εξουσίες ,όμως,  με  πρόσχημα το…ενδιαφέρον τους   για τα πλήθη των υπηκόων τους,  πέρα από την άσκηση …υψηλού επιπέδου δημαγωγίας,  κάνουν και   ασκήσεις  “επί  χάρτου”  για  καλύτερες  ημέρες κατασκευής ζόμπι σε κοινωνίες ΄Οργουελ στο  “1984”.

 

Τί κάνει ο σώφρων και νοήμων πολίτης ; Παραδίδεται βορά στην αδηφάγα εξουσιαστική τους πείνα; ΄Οχι.  Αντιστέκεται με κάθε τρόπο.  Τηρεί, όμως ,τα αυτονόητα μέτρα ,όχι γιατί το λένε τούτοι, αλλά για την υγεία τη δική του και των άλλων.

Συγκεκριμένα:

1.  Ουδείς  επιτρέπεται να κυκλοφορεί έξω χωρίς μάσκα. Μιλάμε σε κλειστούς χώρους και σε μέρη με συνωστισμό.   Ακόμα κι όταν τελειώσει  η πανδημία, η μάσκα είναι απαραίτητη σε τέτοιους  χώρους.

2. Αν υπάρξει εμβόλιο, σπεύσε να το κάνεις. Χωρίς δεύτερη κουβέντα.

3. Αν ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, μην κυκλοφορείς αυτόν τον καιρό έξω. Αν προσβληθείς , κινδυνεύεις.

4.Αν  είσαι υγιής και προσβληθείς, μη σε παίρνει αποκάτω. Δεν είναι τίποτα. Ανοησίες λένε οι  αστόχαστες  κυρίες παραπάνω.  Η ίωση θα περάσει όπως ήρθε. Πάνω από 85-90% όσων προσβλήθηκαν, έγιναν αμέσως καλά.

5. Ο ιός έχει έξαρση στον κρύο καιρό. ΄Οπως αποδείχτηκε, μετά το Μάη μέχρι και Σεπτέμβρη, λουφάζει ή σκοτώνεται.  Δεν αντέχει σε ψηλές θερμοκρασίες.

6. Η πανδημία έχει ημερομηνία λήξης.  ΄Οπως ήρθε, θα  φύγει, όταν  κλείσει  ο κύκλος  της  ανοσίας της αγέλης.  Εμβόλια και φάρμακα θα βοηθήσουν αποτελεσματικά.

7. Πάρε τα μέτρα σου 1 το πολύ 2 χρόνια ακόμα. Και όλα θα τελειώσουν. Εδώ, η “Ισπανική γρίπη με 60/100 εκατομμύρια νεκρούς, τελείωσε  σε ενάμιση χρόνο μέσα .΄Ασε, δε,  που καμιά σχέση δεν έχει εκείνο το κακό  με τον Κορόνα.

8 Κλείσε τα αυτιά σου και φτύσε τους κοντυλοφόρους.  Αυτοί είναι ο ιός. Θανατηφόρος, μάλιστα.

9.  Μη γίνεσαι προκλητικός με τις υπερβολές σου. Σεβάσου τους  ασθενείς που υποφέρουν από βαριές αρρώστιες και πόνους . Τα εκατομμύρια που πεθαίνουν  από πολλές και   βαριές  αρρώστιες.  Είναι πρόκληση να χαϊδολογάμε μια κατηγορία μόνο ασθενών.  Μην ξεχνάς πως κάθε ημέρα πεθαίνουν από έλλειψη  μιας  “ασπιρίνης” 14.000 παιδιά κάτω των 5 ετών!΄Υβρις!  Αν αυτό δε σε νοιάζει, αλλά  κλαίγεσαι για τον κορόνα . είσαι μέγας… γάιδαρος.

 

3. ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ
Σώτη Τριανταφύλλου: Ισλάμ και Ισλαμοαριστερά διαλύουν σιγά-σιγά την Ευρώπη

Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου

“Η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου εξηγεί, με συνέντευξή της στο σάιτ liberal.gr και στον Γιώργο Φιντικάκη, ότι το μείζον πρόβλημα της Ευρώπης είναι πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού αναγνωρίζει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Ερντογάν και της Χαμάς.

Η συγγραφέας με αφορμή το εγχείρημα Μακρόν να κηρύξει πόλεμο στο φανατικό Ισλάμ μιλάει για την Αριστερά στην Ευρώπη που συμπεριφέρεται σαν να έχει δει όραμα με τον Αλλάχ (Ισλαμοαριστερά -islamogauchistes).

«Οι μουσουλμάνοι δεν αντιλαμβάνονται καθόλου το κοσμικό κράτος και έχουν συμπαρασύρει ολόκληρη την Αριστερά η οποία από απολογητής της αθεΐας συμπεριφέρεται σαν να είδε όραμα με τον Αλλάχ. Η αριστερά έχει σταματήσει οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση εναντίον των θρησκειών· ή μάλλον επιτίθεται ακόμα στον χριστιανισμό αλλά βεβαίως ποτέ στον μωαμεθανισμό. Στήριξαν και στηρίζουν το χτίσιμο τζαμιών, όλο και περισσότερων τζαμιών· ποτέ δεν θα συμφωνούσαν για το χτίσιμο εκκλησιών.

Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες φέρθηκαν σαν ανθρωπάκια, επί δεκαετίες μετρούσαν τα ψηφαλάκια και ήθελαν να πάνε στον παράδεισο κάνοντας καλές πράξεις. Οι καλές πράξεις για τους μεν ―τους μουσουλμάνους― απέβησαν κακές για όλους τους υπολοίπους. Δεν έλαβαν υπόψη το στοιχειώδες: ότι το ισλάμ δεν είναι «κουλτούρα», είναι επιθετική θρησκεία και ιμπεριαλιστική πολιτική. Κάτω ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός, αλλά για τον ισλαμικό τσιμουδιά», λέει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει:

«Ας πούμε ότι η συνειδητοποίηση και η αφύπνιση άρχισαν από τη Γαλλία, αν και υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που δεν δέχτηκαν να κατακλυσθούν από το ισλάμ και που δήλωσαν, ορθώς, πως οι μουσουλμάνοι δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένοι στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Αυτή η αντίδραση πρέπει να γίνει ο ευρωπαϊκός κανόνας: αφύπνιση ως προς τη μετανάστευση, την παραχώρηση ιθαγένειας (είναι αφελές να πιστεύουμε ότι η ιθαγένεια δημιουργεί καλούς πολίτες: Πρέπει να προηγείται ο καλός πολίτης της ιθαγένειας), ως προς τα όρια της θρησκευτικής ελευθερίας, ως προς την έκφραση μίσους στα social media. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν επειδή βρισκόμασταν σε βαθύ ύπνο για πάρα πολλά χρόνια: Κι ενώ η πατρίδα κοιμόταν, χτίζονταν σαλαφιστικά τζαμιά και τη νεολαία διαπαιδαγωγούσε το Al Jazeera, το οποίο κάποτε διαφήμιζε ο Τζορτζ Κλούνεϋ… Όταν το ισλάμ παρουσιάζεται ως cool, σημαίνει ότι ολόκληρη η πραγματικότητα αντανακλάται σε παραμορφωτικό καθρέφτη».

Πηγή: iefimerida.gr –

***

Της έχουν γανώσει το μυαλό. Εντελώς λοβοτομημένη.  Και όχι μόνο τώρα. Ανέκαθεν.

Οι Μουσουλμάνοι  συλλήβδην, γράφει.  Γενικώς και αδιακρίτως     είναι υπεύθυνο για όλα.  Και όχι το φονταμενταλιστικό ,το ακραίο Ισλάμ.

Τσιμουδιά φυσικά, η φασιστοστρατευμένη  για τα τρομερά εγκλήματα του Χριστιανισμού.  Και για την ανήθικη-αφύσικη  ηθική του, τις διδασκαλίες της αποχαύνωσης και της ανοησίας που φυλάκισε  αιώνες  ολόκληρους  λαούς. Και την Ευρώπη, φυσικά.  Ακόμα και η  συστημική δικαιοσύνη ομνύει στο όνομα το Ιησού Χριστού. Και οι δικαστές δικάζουν  με βάση το Χριστιανικό ποινικό δίκαιο. Τέτοιο αίσχος!

Κυρά, μου όλες οι θρησκείες είναι και “όποιο” και εγκληματικές.  Ο Χριστιανισμός έχει ανείπωτα εγκλήματα διαπράξει. Το Ισλάμ  τώρα περνάει κι αυτό τις… παιδικές,  θρησκευτικές αρρώστιες.

Αγωνιζόμαστε να εξαφανιστούν οι θρησκείες. ‘ Ολων των ειδών. Και όχι μόνο το Ισλάμ.  Από αυτούς,  θα πιάσεις το φανατικό, τον τρελαμένο.   Τον απλό Μουσουλμάνο ,γιατί τον κυνηγάς; Σε τι διαφέρει από  το χριστιανό ;

Ανόητη πένα . Τρέφεται χρόνια   στις χωματερές του φασιστο-ναζισμού. Εξ ου και την φιλοξενούν ανελλιπώς και ευχαρίστως οι ακροδεξιοφυλλάδες του Ράπτη, του Βασιλάκη ,του Κουρτάκη  και λοιπών αδίστακτων κερδοσκόπων.

 

 

4.  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΓΑΜΩΤΟ!

                                                   1.

Πίνω το καφεδάκι μου  σπίτι.  Σε πλήρη εσωτερική, αλλά  και…ακουστική με το περιβάλλον   αρμονία. Και μάλιστα, δίπλα σε πευκοδασάκι με καλλίφωνα κοτσύφια  να έχουν στήσει συναυλία.

Μέχρι που   εισβάλει στη δημοσιά, απέναντι, εδώ πάνω στην Εύβοια, που  κατοικοεδρεύω ακόμα ,  ο βρωμοθερμοκηπάς από την Τριάδα   με τα μεγάφωνα  της καινούριας …κούρσας στη διαπασών  και ανοιχτά παράθυρα.  Μια τραγωδία!

Και άντε, να ρυπαίνει.  Να έχουν πεταχτεί  έντρομα τα πουλάκια από τα κλαριά, για να κρυφτούν στις μπατουλιές.   Να το ανεχτούμε  δυο λεπτά μέχρι να  ξεκουμπιστεί ο ανίερος.   Αλλά, να  κανιβαλίζει τα  αυτιά μας    με αυτό  το εγκληματικά άμουσο  εξέρασμα  πιο κάτω  και μάλιστα πρωινιάτικα;

Ρε, παιδιά, αστυνομία. Μουσική δίωξη,  γιατί δεν υπάρχει;  Πώς αφήνετε Βασίλη Καρρά, Χαρά Βέρρα, Γωγώ Τσάμπα και λοιπούς   τραγουδιάρηδες της συμφοράς.   να κυκλοφορούν και να  βρωμίζουν  με τα εμετικά τους στιχάκια και τη φρικτή ,τη σιχαμένη  μουσική που τα ντύνουν;

Για άκου τούτη τη Γωγώ.  Δεν πρέπει αυτή   η …καλλιτέχνις  από τον Ορχομενό  να πάει  μέσα για…φωνητικό και στιχοπλοκικό  κακούργημα;

2. α. Ανοίγεις το ραδιόφωνο  να ακούσεις  μουσικούλα χωρίς λόγια,  να ηρεμήσεις ή να φτιαχτείς.  Και τσουπ,  πέφτουν οι  διαφημίσεις ανόητες και εκνευριστικές κάθε τρις και λίγο . Και σαν να μην έφτανε τούτο,  σου μπαίνει σφήνα και  ο εκφωνητής , παρλάρει ασταμάτητα , ακράτεια λόγου, μιλάμε . Να μην έχεις από πού να πρωτοφυλαχτείς.

β. Το εντελώς τώρα φασιστικό.  Κάνεις κλικ να ανοίξεις μια φυλλάδα, ένα σάιτ και   τσουπ, πάλι,  με το που τα ανοίγεις, σου πετάνε την πατσαβούρα  στην οθόνη με εκείνο  το προκλητικό δούλεμα     “ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ! Ω, ναι, πώς δεν τη σέβεστε. Φως φανάρι.

Σώνει και καλά  να σου πάρουν  δήλωση Υποταγής στο ΣΥΜΦΩΝΩ.  Αλλιώς σε φτύνουν, δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω.

Το λέμε στον τίτλο. Φτιάχνουν (και με αυτά) κοινωνίες  ζόμπι, φακελωμένων, υποταγμένων, άβουλων υπανθρώπων.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!