ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ 3 ΠΤΥΧΙΑ. ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ! ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

***

(Ξανα) βλέπω και ακούω,  με την ευκαιρία που μου τις θύμισε φίλη ,   αυτές τις  ατάκες του Κούλη  περί Ρουσσώ, που δε διατύπωσε αυτά που του…καταλογίζει   και σκέφτομαι τα τρία πτυχία του!   Αν του χρειάστηκαν κάπου , είναι ΜΟΝΟ ,  για να πουλάει μούρη στους αδαείς, τους άσχετους  και τους ακροδεξιούς , σαν και τον ίδιο , αστοιχείωτοι και τούτοι.

Αλλά, δεν είναι αυτό το πρόβλημα με τα πέτσινα πτυχία του.  Ούτε πως δεν τόλμησε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, γιατί με το  μαθητικό, γνωστικό του μπαγκράουντ, όπως  το ξέραμε από παλιά, τουλάχιστον στην ΄Εκθεση, δε θα του  έβαζαν πάνω από 8. Σας το εγγυάται άνθρωπος, που  γνωρίζει καλά τη διαδικασία διόρθωσης-βαθμολόγησης  τέτοιων γραπτών. Αλλά, είπαμε. Ας το πάρει κι αυτό το ποτάμι.

Το ερώτημα είναι (πάλι)  άλλο. Αν έχει τσίπα (πού να τη βρει;) ο γιος του Κων. Μητσοτάκη ,να   βγει και να μας πει:

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΓΙ  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ  ΠΟΣΑ  “ΔΩΡΙΣΕ”, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ,  ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΠΩΣ ΕΧΕΙ …3 ΠΤΥΧΙΑ;

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.  ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   «ΧΑΡΒΑΡΝΤ» , ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ.  ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.

Υ.Γ. Για το πού τα βρήκε τόσα λεφτά  ο … θεμελιωτής της δυναστείας πατέρας του,  δε ρωτάμε, γιατί και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως είναι τα  αργύρια  της Αποστασίας. Τότε που ο βασιλιάς  τον έντυσε    χρυσάφι, ίσο με το μπόι του   και ετοίμαζαν  ομού  τη Χούντα των στρατηγών. Αλλά, τους πρόφτασαν οι συνταγματάρχες και κάνανε τον Κούλη…πολιτικό κρατούμενο εξ απαλών ονύχων.  «Χούντα, Χούνταν αν οδηγή, αμφότεραι εις βόθυνον πεσούνται”.