ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

 

1. Ιστορική ημέρα.  Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων –Ο Μπάιντεν ενημέρωσε τον Ερντογάν

Ερεβάν Αρμενία

Δικαίωση, έστω και έναν αιώνα  (και περισσότερο) μετά. Τέτοια εγκλήματα δεν παραγράφονται.

Η Ιστορία  δίκασε και καταδίκασε εκείνη τη γενοκτονία  από την πρώτη στιγμή. Οι εξουσίες , ανάλογα με τα  συμφέροντά τους,  δεν έπραξαν το ίδιο τόσα χρόνια. Ούτε οι διεθνείς οργανισμοί και τα δικαστήρια.  Εκείνο το αίμα,106 χρόνια μετά, ακόμα βοά!

2. Χίος: Ελάχιστοι στην «αντικυβερνητική» διαδήλωση για το μεταναστευτικό -Την οργάνωσαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑΕλάχιστοι παραβρέθηκαν στην διαδήλωση για το μεταναστευτικό στη Χίο

Πηγή: iefimerida.gr

Και η φασιστοπορνοφυλλάδα του Ράπτη, όλο χαρά και αγαλλίαση ,παρουσιάζει  την είδηση. Τα παιδιά και τα εγγόνια των προσφύγων της Μ. Ασίας, εχθροί και διώκτες των νέων προσφύγων ,των “κολασμένων της γης”.

Και δεν  αισχύνονται,  δε ζητάνε να ανοίξει η γη να τους καταπιεί  . Τόσο  αισχροί και ξετσίπωτοι οι νησιώτες μας. Τους χαλάνε την τουριστική μόστρα τα ξεβρασμένα πτώματα των προσφυγόπουλων.

Να πάνε αλλού!

_________________________________

                                               ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Χρυσοχοΐδης: Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον Κ. Βαξεβάνη -Μετά τις καταγγελίες του για απειλές εις βάρος του

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης περπατά δίπλα σε αστυνομικό

“Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε ότι λήφθηκαν άμεσα πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά τις καταγγελίες του για απειλές κατά της ζωής του.

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοΐδη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Ας σημειωθεί ότι ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλει πως δέχθηκε προειδοποιήσεις για συμβόλαιο σε βάρος του, με πληροφορίες για εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη”.

****

“΄Εχουν  το μαχαίρι και το πεπόνι”!

Οι άνθρωποι της εξουσίας είναι σαν τα μέλη της μαφιόζικης φαμίλιας. Μπορεί να τρώγονται και  μεταξύ τους, αλλά  και αλληλοπροστατεύονται  αποτελεσματικά,  ανάλογα με τα συμφέροντα και τις αποτιμήσεις της συμπεριφοράς ενός εκάστου.

Η τέταρτη εξουσία, στις ημέρες μας εξελίχθηκε στη χειρότερη μορφή εξουσίας. Πέρα από “λευκά κολάρα”, η δύναμη που τους προσφέρει η παραπληροφόρηση , ως όπλο βίας , απειλής και εκμετάλλευσης, είναι τέτοια, που ούτε  καν μπορούν να τη διανοηθούν πια  για τους εαυτούς τους οι φορείς των άλλων τριων .  Οι δημοσιογράφοι είναι πλέον  το κράτος, κι αυτό το ξέρουν και οι  πολιτικοί και οι δικαστές.  Και τους φοβούνται . Παράλληλα τους ταϊζουν,   κάποιους, μάλιστα,    μέχρι σκασμού.

Ο Βαξεβάνης  για παράδειγμα, είναι φορέας  εξουσίας, το ίδιο ισχυρός,  όπως ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας,  ο Τριανταφυλλόπουλος (παλιότερα).   Δεν είναι τυχαίο που  τα συγκεκριμένα  “λευκά κολάρα”,  κατοϊκοεδρεύουν σε Πολιτείες και Εκάλες . Και φυσικά με στρατιές γύρω τους για προστασία.

Με   μικρής επισκεψιμότητας   έντυπα   ο Βαξεβάνης , με μια ο φυλλάδα-πατσαβούρα   ο Φουρθιώτης και πολύ θράσος,  έχουν εξελιχθεί σε…παράγοντες .Λύνουν και δένουν.   Με το παραμικρό ακούγονται, γίνονται  είδηση, σημείο αναφοράς .Και , μάλιστα σε μια εποχή που η χώρα  ανεβαίνει το Γολγοθά της λίστας με τους περισσότερους , αναλογικά ,νεκρούς στην Ευρώπη από την πανδημία.  Αυτοί το χαβά τους.   Τόσο προκλητικοί και μπουκωμένοι.

΄Εχουμε δεχτεί άπειρες απειλές και επιθέσεις. Εδώ,  προχωρήσαμε σε  ουκ ολίγες καταγγελίες.  Σε αστυνομία ,αρχές και εξουσίες δεν πάμε. Δεν είναι μόνο που αδιαφορούν, τους σιχαινόμαστε κιόλας.  Δεν πάμε να γλείφουμε εκεί που φτύνουμε.

Οι Βαξεβάνηδες, όμως, από του πρώτους. ΄Ετσι και τους πετάξουν μια πέτρα, σηκώνουν τον κόσμο στο πόδι.  Οι απειλές εναντίον του  Συριζαίου δημοσιογράφου , έγιναν αποκλειστική   επικαιρότητα. Πρωτοσέλιδο,  ακόμα πιο σημαντική είδηση κι από τους  εκατοντάδες νεκρούς  του κορόνα  τις τελευταίες μόνο ημέρες.

Σιχτίρ, ανδρείκελα!

2. Πιερρακάκης: Μπορούμε να φτάσουμε ταχύτερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε τείχος ανοσίας -Πλησιάζουμε στο τέλος των sms

Ο Κ. Πιερρακάκης

Με πρώτη η χώρα στη λίστα θανάτων, σύμφωνα με τις καθαρές στατιστικές και όχι με τις “εδώ παππάς εκεί παππάς, που είναι ο παππάς;” κυβέρνησης και επιτροπής λοιμωξιολόγων,  ο αχυράνθρωπος του Κούλη τους  πιο πάνω, τεντώνει  στα άκρα το σκοινί   της προκλητικότητας.  Από τη μια  παίζει με την…ταχύτητα   των λέξεων  για να “βγάλει κουνέλι από το καπέλο” κι από την άλλη, με την άνεση της ατιμωρησίας δε διστάζει να αραδιάζει το ένα ψέμα πάνω στο άλλο. Και μιλάμε για εγκλήματα, θανάτους, πόνο.

 3. Ασυλία των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Εξαδάκτυλος για την ασυλία των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Με αφορμή την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή και προβλέπει το ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος δηλώνει:

“Μέχρι να προβλεφθεί ασυλία για όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας που εμπλέκονται στην πανδημία και δίνουν καθημερινά τη μάχη στα νοσοκομεία, αποποιούμαι των προνομίων που μου παρέχει η συγκεκριμένη τροπολογία για το ακαταδίωκτο, ως μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.

****

Να και ο έτερος Καπαδόκης.  Το παίζει και παλικάρι (εκ του ασφαλούς) ο κυβερνητικός σφογγοκωλάριος.  “Αποποιείται των προνομίων” του, λέει, που του παραχώρησε μια μαφιόζικη συμμορία σε παράσταση  κυβέρνησης.  Αντί να ντρέπεται για το αίσχος αυτό να  διακρίνει ο νόμος πολίτες πρώτης και έσχατης κατηγορίας, ζητάει και επέκταση  της ασυλίας  σε όλους όσοι, έστω κι αν  εγκλημάτησαν,  από μόνη της η ιδιότητα του γιατρού, να τους σώζει.

Και γιατί να μη γίνεται το ίδιο και στα χειρουργεία  (ή ,μήπως σιωπηλά γίνεται και  “η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε”) ;  Αλλά και στις έδρες των δικαστών και  όπου  αλλού οι συντεχνίες κάνουν, μεν,  “πατάτες”, αλλά είναι στο απυρόβλητο λόγω ευαίσθητων… επαγγελματικών δεδομένων;

Είχαμε τους πολιτικούς. Και να σκοτώσουν χρειάζονται την άδεια του σώματος για να τιμωρηθούν!  Τώρα επεκτείνεται  το μέτρο και στην “Κουτσή Μαριώ”. Στο τέλος θα μείνουν να δικάζονται μόνο τα κλεφτρόνια και οι διαδηλωτές.  Οι συντεχνιακές συμμορίες θα έχουν άυλο.   Θα εγκληματούν και με το νόμο. Και υπό την προστασία του.

Δεν τους κόβεται και ένα επίδομα…  ευαίσθητης ενασχόλησης; Πως λέμε βαρέων κα ανθυγιεινών επαγγελμάτων;

4. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεχώρισε τον Νίκο Φίλη από τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ

Φίλης: «Τον εκτιμώ, αλλά δεν θέλουμε Τσιόδρες να κυβερνούν την κοινωνία» - DailyPost.gr

“Κάνοντας έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν, ο πρωθυπουργός ξεχώρισε τον βουλευτή Νίκο Φίλη από τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη θετική στάση του βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην υπουργού Παιδείας, στο θέμα των εμβολιασμών”

***

Λίγο… ενδυματολογικά να προσέξει ο Νίκος Φίλης και κατά τα άλλα  συγγενής  (και όχι από τους φτωχούς,)   δεξιός είναι.  Ή, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, κεντροδεξιός.

Φίλης,  Μπίστης,  Κούλογλου, Τσακαλώτος,  η πρώτη ομάδα που πρέπει να πάρει πόδι από το ΣΥΖΙΖΑ. Ακολουθούν και άλλες , όχι  ελαφρότερης  επικινδυνότητας, αλλά η πρώτη είναι του… εδώ και τώρα.  Κλωτσιά και έξω.

Ας τους συμμαζέψει ο Κούλης ή όποιος τέλος πάνω ,θα είναι ο νέος αρχηγός   (ο νυν δεν τραβάει άλλο) του κόμματος  του Κων. Καραμανλή, που    ΕΡΕ γεννήθηκε, ΕΡΕ και θα πεθάνει. Πολυσυλλεκτικό κόμμα και ως Ν.Δ  με τίς περισσότερες, αν  το ερευνήσετε, μεταγραφές.  Σκερβελέδων συνήθως. ΄Η  διεφθαρμένων. (πρβλ.  Κων.Μητσοτάκης).

5. α.Βόμβες» από το ΣΕΗ: 25 νέες καταγγελίες κατά ηθοποιού και σεναριογράφου

β.Απών ο Φιλιππίδης -Με υπόμνημα οι εξηγήσεις για βιασμό και δύο απόπειρες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με γυαλιά

Θύματα και θύτες  του σεξισμού που καλλιέργησαν   και οι ίδιοι  τόσα χρόνια. Και  τον  έκαναν επάγγελμα και καριέρα. ΄Αξιος ο μισθός τους.

Με μαθηματική εξέλιξη  η πορεία τους. Και φυσικά όμοιοι  με δαύτους   είναι οι περισσότεροι  στον πανάθλιο αυτό χώρο.  Από πολλά χρόνια  πριν. ΄Αντρες  και γυναίκες.   Αλλαξοκωλιές πάσης φύσεως και μπόχας.  Για φτύσιμο!

Αυτοί  “έχουν τα γένια , έχουν και τα χτένια”, βέβαια. Ποσώς μας ενδιαφέρουν οι πομπές τους .

΄Ομως, πώς οι γενιές να ανεβάσουν πιο πάνω  τον πήχη από τους παλιότερους, όταν   κάποια χρόνια πριν ,ο γράφων  ζήτησε σε τάξεις μέσα   από μαθητές να απαντήσουν,  αν  είχαν δει την  ταινία  “χτυποκάρδια στο θρανία” και  “ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο”; Καθολική σχεδόν η θετική απάντηση για την πρώτη. Ούτε ένα 20%   για το δεύτερο!

Μια τραγωδία και ο νέες γενιές. Σκουπιδοφάγοι και μάλιστα απείρως χειρότεροι από τις παλιότερες.

6. Οσκαρ 2021: Αυτά είναι τα φαβορί για τη μεγάλη απονομή της Ακαδημίας Κινηματογράφου

Εκτροφεία  σεξισμού , πορνογραφίας, καταναλωτισμού  και φυσικά τρελής  κονόμας που συνοδεύεται πάντα από οίηση, αλαζονεία και  “ψώνισμα”  παντός είδους.

Δυο αλλόκοτες και αφύσικες συντεχνίες θα έχουν  την τιμή να εξαφανίσουν οι μελλοντικοί, φυσιολογικοί άνθρωπο. Τους κοντυλοφόρους της βιομηχανίας παραπληροφόρησης και τους  σελεμπριτάδες κάθε  συνομοταξίας.  Επικίνδυνα παράσιτα  αμφότεροι που  τρέφονται με το αίμα  των     σκουπιδοφάγων.